Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:14:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Магазин за бременни  (Прочетена 132686 пъти)

Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #105 -: декември 19, 2008, 17:29:28 »

Мамчета,ще ви бъда много благодарна,ако някоя от вас ми обясни как точно си е порачвала дрешки от сайта на laredoute.Разглеждам го и много неща ми харесват ,но не мога да разбера как става с порачката.Благодаря предвартелно. blum
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 19, 2008, 17:32:36 »

Ами Каси, правиш си регистрация, като си харесаш нещо си го слагаш в кошницата и после финализираш поръчката като си напишеш номера на кредитната карта, откъдето да ти дръпнат парите.
Аз ползвам един сайт с упътвания ако се наложи, понеже френския не ми е на-силната страна ..... порови се в него ако нещо не ти е ясно.  http://geocities.com/ina_bg/
Успех в пазаруването и давай смело, че сега вървят големите намаления... pleasantry pleasantry pleasantry
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #107 -: декември 23, 2008, 14:41:14 »

Благодаря ти Ина,ще опитам като имам време.
А иначе вчера си взех един панталон с рипс за колан и връзки и е много удобен обаче изглеждам като мечка с него,уж не съм качила много ,пък се чувствам дебела,но това ще се оправи като се роди бебо и сега не са важни килограмите.Целувки на всички blum
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 08, 2009, 13:21:18 »

Аз за пръв път си харесвам много неща от намалението на la Redoute, но никога не съм поръчвала и идея си нямам как става всичко. Доставката до митницата ли идва или до местния пощенски клон, защото нали на митницата не дават информация за пристигнали неща, а същевременно се плаща магазинаж. Някой, който си е поръчвал ще даде ли малко повече инфо относно доставката, отговарят ли на размерите си дрехите?
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 08, 2009, 20:54:16 »

Захира, ако поръчката е до 2 кг си я взимаш от вашата поща, ако е над 2 кг от пощата на митницата. И при 2та варианта ти пращат известие.Аз съм поръчвала бебешки дрешки и си отговарят, сега чакам пижама за мъжа ми и маратонки за мен и ще мога да кажа. Мои колежки поръчваха дрехи за децата си и ми казаха, че си отговарят! В момента наистина има много големи намаления smile
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 19, 2009, 11:52:08 »

А със всяка дебитна карта ли може да се плаща или трябва първо да съм си уредила нещата в банката за интернет пазаруване? Аз по принцип винаги съм пазарувала с наложен платеж и сега ми е малко странно с карта. Съжалявам за глупавите въпроси, но...
Активен
Happylife
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #111 -: януари 20, 2009, 18:08:53 »

Не става с всяка карта. Доста често чувам хората да се оплакват от една или друга карта, най-добрият вариант, който мога да ти препоръчам  е дебитна Виза Електрон от ПИБ, най-добре в евро
Wink Всичко по тази карта е безплатно, а за разплащане в интернет е доказан шампион:)
Активен
ivkam82
Ентусиаст
**
Публикации: 103

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 16, 2009, 01:20:11 »

Здравейте, 
Незнам дали ще съм полезна понеже съм от гр.Силистра. Искам да споделя за един магазин за бременни в гр.Силистра, който открих много скоро. Казва се "Мама и Макси" има много хубави неща, има голямо разнообразие от панталони, туники, ризи, дънки, бельо по време и след бременността и всичко на много народни цени. За силистринки намира се зад хотел "Данубе, точно срещу пощата. Дано да съм била полезна.   smile girl_wink
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 10, 2009, 11:59:50 »

Момичета искам да си поръам от нета някоя дреха ама немога да открия магазин от който може онлайн
Дайте някакви линкове ако знаете
Искам да попитам в този магазин Мия стил може ли чрез нета да си поръчаш
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 10, 2009, 12:03:01 »

http://www.laredoute.es/ES/es/tienda-mujer-futura-mama.aspx?categoryid=46845852&parentcategoryid=46845669&categorytitle=futura+mam%c3%a1     
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 10, 2009, 12:09:20 »

Диде,аз ето това намерих
http://www.reni-fashion.com/bg/aboutus.php
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 10, 2009, 12:16:15 »

Майче ма мерси за сайте ама тама май неможе да се поръчва по нета то и цени няма има само запиване
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 10, 2009, 13:31:48 »

Дидка,може6 да си купува6 дре6ки от нормален магазин само че по-голямо номерче да не те притеснява на коремчето smile
Активен
vikito45
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #118 -: март 30, 2009, 11:28:13 »

Не мисля ,че дрехите по- голям размер са добра идея....все пак само корема  расте! Така рискуваш да изглеждаш като огромен барбарон.Смятам ,че е една бременна жена трябва да излъчва женственост и дори сексапил.За това има дрехи за бременни.Те са променени само в областта на гърдите и корема , а не висят като чувал.Е,има и такива дето висят .......или дърпат отпред на корема........но е въпрос на избор на марка ! Wink
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 30, 2009, 11:34:47 »

Аз мисля че това не се отнася за всички дрехи.Е,за панталони е наистина по-добре да са за бременни,защото са само на корема по така изрязани pardon но за други дреги-може и нормални да е купуват.Има толкови красива дълги туники и супер секси блузки...а особено лятото е сезона на рокличките pardon и има огломен избор.Аз дови сега се прибирам и си купих един лилав потник,който е еластичен,стои по мене и е до под дупето...и не е за бреминни.Много хубяво стои с клинче pardon
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: