Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:30:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 188784 пъти)

maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 04, 2007, 10:47:25 »

Валентинка, в СтЗ агенцията която прави наистина хубава украса е Стелина, спор няма, но работят доста скъпичко. Обади им се и разпитай.

Всичко останало можеш сама да си го организираш. Първо запазваш основните неща (ресторант, DJ, фотограф, оператор, дата) и оставяш капаро, а последните две седмици преди сватбата напомняш за себе си и уточняваш детайлите. Само украсата е по-проблемна - трябват ти стойки, арка, украса на кола и маса (може да е една и съща), балони във формички и т.н. каквото пожелаеш.

Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 04, 2007, 12:19:47 »

Ок, 6те кажа на новото ми май4е да провери..ние сме в 4ужбина и за това ми е малко претиснено smile
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 04, 2007, 13:10:27 »

Момичета, влизам само да ви помоля, да ми стискате палци утре, че не знам по- късно дали ще мога. И дано накрая да имам да разказвам само хубави неща. Искам и да ви благодаря за подкрепата и за вдъхновението, което ми създадохте. girl_in_love
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 04, 2007, 13:24:12 »

Джангъл стискаме вси4ки палци good good
Сигурна съм, 4е вси4ко 6те мине много добре и, 4е 6те има6 страхотни снимки за показване!!!
 weddingday
Активен
Теди
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 05, 2007, 07:36:33 »

Здравейте момичета  smile Моето преместване приключи и вече имам нет ,така че тук съм   :PПращам ви телефените.
Усмихнат ден на всички   kiss2
Активен
Теди
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 05, 2007, 08:07:55 »

Току-що влязох в скайп да потърся Деница,но нещо не я намирам на нито едното име.Пробвах и в isq-то,там има две имена ,но незнам дали е тя.За което съжелявам.Това ми е дала
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #51 -: октомври 05, 2007, 08:19:34 »

Jungle, ще чакаме подробностите в темата за теб в "Сватбата на..." Wink Стискаме ти много палци днес и чакаме да разказвааашшш Bravo  Bravo
Valentinka,за тейбъл картичките мисля, че можеш и сама да се справиш,мила!Или с помощта на рекламна агенция...Но пък нямам идея какви са цените за тези услуги в сватбените агенции- Джангъл ще каже. Иначе за украсата...мен тя ме притеснява най-много, защото не е като да съм в родния град с един куп приятелки, които да се включат в помагането...Не си представям как ще мога без помощ да се справя crazy
Теди, благодаря пак за телефоните. Не се притеснявай,все ще ги намерим някак тези дами! Wink
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 05, 2007, 10:02:28 »

Мерси Теди, един глупав въпрос: Деница агентка ли е? не6то съм пропуснала май
 badgirl  badgirl
Авва, аз съм в съ6тата ситуация като теб, не сум на моя територия и купа прятелки са дале4еее   randma
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 05, 2007, 13:11:53 »

Здравейте момичета!:)

Първо - много, много, много усмивки на Jungle и най-хубавия и звезден ден!:)))

Второ, връщам си назад думите за Стелина, съвсем нормални са цените (вече се уверих) и за 200лв. поръчах пълна украса, която на мен ми се струва достатъчна - кола, маса, арка, стойки със свещи, балони, арка от балони, калъфи за столовете на младоженската маса, цветя по масите на гостите и др. Цветятя разбира се са изкуствени, но изглеждат доста добре.
Надявам се, че ще е наред всичко, стискайте палци ... ох как ме хвана шубето вече, а допреди миналата седмица бях невъзмутима ...

В Стелина попаднах случайно докато избирах албума, в който гостите ще пишат своите пожелания. Бяха много учтиви и услужливи.
Преди това моята велика агентка от Пловдив започна обичайното изнудване - ако искаш това още 40лв, онова 50, свещите - 20 ... и тя стана една много съмнителна ... затова съвет от мен - обикаляйте и разпитвайте повечко за да не ви правят на топ будали. На това най ме е яд.

Това еееееееееееееееее!

Чао чао smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 05, 2007, 15:37:56 »

Мерси Мая !
Много добра цена за толкова мн не6та drum
Къде се намира Стелина?
Активен
Теди
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 05, 2007, 16:24:04 »

Здравейте   smile Да,Деница е агентка,в собствената си агенция.Ако мога да помогна с още нещо само казвайте.До скоро момичета
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #56 -: октомври 07, 2007, 08:29:55 »

Valentinkaaaa, моят мъж май се оказва,че е приятел с твоя  laugh  laugh  laugh  tease Пита какво прави Сашо? Дано не е грешка само  laugh
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 08, 2007, 08:48:43 »

Да бе! Наистина ли? Bravo Bravo
Кои е твоя муж DANCE
Са6о е добре ина4е
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 08, 2007, 14:46:38 »

Ей, Джангъл, как мина сватбата мили4ка? Едва ли тие до нас в момента, но ние сме си нетърпеливи  Makeup
weddingday ...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #59 -: октомври 09, 2007, 11:10:03 »

Валентинка, в момента разговарям по Skype с Деница Михайлова от Казанлък, после ще кажа какво е станало. Никът й е Denica Mihailova. Засега звучи добре.

P.S.
Дамата ми даде информация, че по принцип цената на калъфи заедно с панделките е 2.50, но може да падне при пакетна цена, а имали и безплатни услуги. Прати ми на мейла снимки, хубави са им нещата.Но нетът ми се разпадна и не можахме да говорим повече.

Смятам да се срещна и с една агенция от Стара Загора- Тиания, казаха ми,че мацката- Таня- била много добра.

А Jungle още не е споделила какви са били разходите й с Виолета, за да направим съпоставка.

Със Стелина също може да се срещна...
« Последна редакция: октомври 09, 2007, 11:34:54 от avva_stz » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: