Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 11:21:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 189283 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #690 -: януари 28, 2008, 09:37:35 »

ааа, да ти направо я взимаш. ми да не ти обещавам от сега, да се чуем пак в събота да видим кой накъде  е.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #691 -: януари 28, 2008, 10:13:15 »

Roshko, доколкото мога да се ориентирам за вкуса ти по снимките,обясненията ти и разговорите ни, мисля, че в Сияна ще намериш роклята,която търсиш! На 99% съм сигурна! Но не гледай сайта им,защото прекрасните рокли, които са в салона /около 30 модела има изложени!/, ги няма в сайта. Има доста рокли с линията,която ти търсиш.  good
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #692 -: януари 28, 2008, 10:32:05 »

супер!!!
ще отида значи непременно!!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #693 -: януари 28, 2008, 16:15:43 »

мацки, къде се продава този физелин? - и мене ме зарибихте вече струва ми.
Пловдив, София или СТЗ - няма значение, ще го взема от всякъде. дайте ми адрес, ако някой знае.
а сватбата в събота как е минала - Авичка, ти ходи ли да я видиш?!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #694 -: януари 28, 2008, 17:46:40 »

Ро6ко, аз се отказах от физелина, имало вероятност ако се намокри и да изцапа покривките (така ми каза мацката от Стелина) и тя се притесняваше да не ме накарат да плащам покривки после.
Да, как е минала сваттбата на Крейа?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #695 -: януари 29, 2008, 08:41:03 »

аха...
ясно, май и аз няма тогава, че управителя на Марица изток като го знам....-няма нужда да се разправяме!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #696 -: януари 29, 2008, 08:50:54 »

Здравейте! Не съм ходила да видя Крея, защото бях в Асеновград. pardon Вчера ми беше първата проба, а в събота ще съм там цял ден. Ще огледам за чаши може би.

Рошко, благодаря за пауса. heart Аз сега се чудя къде да печатам поканите. Спряла съм се на Рикарт, че работим с тях, там ми правят и етикетите, но пък свекъра работи с една печатница Пачов и настоява да сме ходели да видим какви хартии имат. А на мен вече започва да ми омръзва обикалянето и търсенето и избирането за щяло и нещяло... sad

Вие като сте ходили в Стелина там имаше ли сватбени книги? crazy
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #697 -: януари 29, 2008, 09:09:06 »

има да, сватбени книги говоря, но бяха доста скъпи и не ми харесаха.
мале пауса е страхотен според мен дано да ти е подходящ – такова тревно тъмничко е, с оттенък като го гледаш на слънце.аз там си харесах и глитери и какво ли не..
Аз сватбената книга я правя сама… - ама материалите ми са купувани от САЩ, така че не мога да помогна тук. Авичка, незнам как да го направим най-добре с пауса да ти дам… - защото евентуално има вариант да не стигнем до Асеновград (принципно малко вероятно, но да не казвам голяма дума). Та мисълта ми е понеже моите хора ще идват към СтЗ в петък, ни пък тръгват утре (ще са в Търново до петък) и се чудя дали за по-сигурно да не им го изпратя утре…, за тях не е проблем да го вземат.. а в магазина като маркираха пауса и показа 22.43 лв. – незнам как, като уж пишеше че е по 2.99 листа…, аз бързах много и въобще не ги питах, надявам се не е проблем..
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #698 -: януари 29, 2008, 09:13:55 »

Даааа, имаше, аз си избрах много готин (и скъп мамка му), имам чудесни пожелания в него, но почти всичките му страници се разлепиха. Занесох го отново в Стелина, първо го взе жената, но после като се върнах ме посъветва как да си го залепя с тиксо. Много умно!  diablo
Така че поне моя не беше особено качествен, а както вече казах, скъпичък ...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #699 -: януари 29, 2008, 09:17:45 »

Ох, Майче, как ме разсмя  funnytooth Голям праз сега, нали не ти се е разпаднала роклята  tease

Рошко, не се притеснявай за нищо, мила, колкото парички-толкова! good Ако искаш за общо спокойствие нека хората да взвмат пауса с тях-аз ще се видя с тях в петък, ако е удобно,че нали в събота Асеновград ме зове...пак... Girl_hide

Аз гледах много готини сватбени албуми в Рефлекс-а. И мислех да ги пригодя за сватбена книга, обаче не бяха отворени и не знам вътре как са оформени страниците.. crazy
Не знам дали на сватбеното изложение сега февруари в София няма да има нещо,ама за една книга да ходя.... crazy
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #700 -: януари 29, 2008, 09:22:54 »

обаче те идват в петък към 9 вечерта...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #701 -: януари 29, 2008, 09:28:27 »

Ами когато кажат-за мен не е проблем-или в петък вечерта,или в събота привечер.

А за тоя физелин се замислих сега. Освен да намеря накакъв по-евтин плат и ние да си правим ленти от него..ама не знам колко скъпо ще дойде... crazy
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #702 -: януари 29, 2008, 09:30:02 »

ще дойде скъпо с плат-най-евтините са по 5 лв метъра (ако въобще има)...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #703 -: януари 29, 2008, 10:02:31 »

Ммм, значи въпросът остава неизяснен с тия ленти...

Jungle, така ми трябваш ти- иска ми се ,ако можеш, да пуснеш някаква снимка отблизо на масите в ресторанта, на която да се виждат хубаво...покривките blush Защото хич не се сетих да съобразя за тия покривки. Това на ресторанта покривките ли са си, или Виолета ти ги е слагала?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #704 -: януари 29, 2008, 10:10:42 »

Авичка, аз не виждам покривки по масите на Джангъл….-гледам снимки, ама няма…- само на ВИП масата им има – зелен воал.
Активен
Страници: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: