Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:32:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 12 -та част  (Прочетена 179160 пъти)

leona
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #300 -: януари 17, 2012, 14:53:53 »

Честитоооо Aniloap все пак ще го разгледаме и ще говорим с управителя. give_rose give_rose give_rose Ами на мен малко ми е мътна още точната бройка на гостите +-10 души може би от 120 знам ли  huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif снощи правихме списъка с мъжа ми наново ,че предния го изгубих,докараме до 110 ама после се сетихме за още,но не сме много сигурни дали ще ги каним ,а и нз още точно кой ще може и кой не да присъства  smile smile smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 17, 2012, 14:57:06 »

Калъфите се сменят разбира се.От ресторанта се води,че подаряват чисто бели калъфи и покривки.Ако искаш да има панделка на столчетата струва по 1лв за всеки.
Кувертите зависят от менюто,което избереш.Нашите са 34лв + 10% затова,че ще внесем алкохол стават около 37лв.
Може да се внесат ядки.торта и плодове.
Безплатни живи цветя по масите-няма такова нещо или поне на мен не са ми казали.За лампички също,но пък лампички по булч.маса определено не искам.
Капациета го водят 125ч,но според мен за 90 най-много 100ч е подходящ.
И аз се чудих дали не е много кичозен,но в крайна сметка ще бъда много скормна в украсата.
Влюбихме се в ресторанта,не сме гледали дори друг и го запазихме.Но при нас и има и дръг фактор-сантиментален,свързан със Стария град и нямаше много много какво да му мислим.
Информацията е прясна запзих преди няколко дни!Днес ми пратиха офертата по мейла.  good

Аз не знаех за панделките. Цветята не са безплатни, заплащат се. Изказването ми беше подвеждащо, за което се извинявам, затова го изтрих в тази му част. Просто самата подредба и аранжировка я прави управителката (поне на мен така ми казаха), но нещата може и да са се променили.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 17, 2012, 15:00:57 »

Това за бройката на места е много относително и аз не вярвах че в малък бунарджик ще се съберат 150 човек без са един в друг но е факт, че не е много тясно - даже си е добро разположението. Но това го видяхме като управителката ни направи скица с масите.
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 17, 2012, 15:05:33 »

Аз най-накрая приключих с проблема "ресторант". Майка ми днес ходиха с кума ми до Хитър Петър, но нещо не им харесал и казаха, че ще обикалят днес за ресторант. Преди час ми се обадиха да ме питат дали да капарират 9тия километър и аз се съгласих. Казаха ми ниски цени на кувертите. Щом се приберат ще им звънна за да дам точно инфо. Най-важното от всичко е, че има нужния ни капацитет от над 155 души. Нямат украса, но аз така или иначе мислех да ползвам агенция частично, а сега ще е цялостно.  danceg
Активен
leona
Любопитен
*

« Отговор #304 -: януари 17, 2012, 15:07:05 »

yahoo yahoo yahoo yahoo ей punk_girl123  give_rose give_rose give_rose още една идея ,аз мислех че Малък бунарджик е малък и никога не съм го имала като вариант  give_rose give_rose give_rose страхотно ,кога ви е датата за сватбата
Активен
leona
Любопитен
*

« Отговор #305 -: януари 17, 2012, 15:07:49 »

punk_girl123 или вече е минала и аз съм се объркала нещо  blush blush blush
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: януари 17, 2012, 15:09:10 »

12.05.12 запазена дата, но знам че и 05.05.12 е запазена не от нас естествено
Инъче ресторанта е цвят бордо и шампанско - на мен ми допадна и реших цалата сватба да е с такава тематика. Но нещата които ми предложиха там са много изгодни!
« Последна редакция: януари 17, 2012, 15:16:16 от punk_girl123 » Активен
leona
Любопитен
*

« Отговор #307 -: януари 17, 2012, 15:16:46 »

еее doragenova честитоооо  Bravo Bravo Bravo много се радвам за тееееб супер  good good good

punk_girl123  питах защото ние сме чак септември ,няма да има проблеми за тази дата ,ако го харесаме тогава  Bravo Bravo Bravo как са нещата с куверти ,внасяне при вас
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 17, 2012, 15:19:40 »

Внася се всичко без проблеми мезета амкохол ядки торти - каквото се сетиш. Куверта е 25 лв с 2% такса сервиз /която се разделя между сервитьорите/ А храната е много вкусна и порциите са големи. Аз лично мога и със салатата да се нахраня.
Активен
leona
Любопитен
*

« Отговор #309 -: януари 17, 2012, 15:23:10 »

ох страхотно цената идеаааааално ме устройва  yahoo yahoo yahoo yahoo златна си ,че го спомена  give_rose give_rose give_rose give_rose  Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Flower Flower Flower Flower Flower ще ида да го разгледам ,вече ми е доста по-спокойно  danceg danceg danceg danceg и датите ни са различни  girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 17, 2012, 15:23:48 »

9-км. е много хубав и просторен ресторант. Миналата година ние ходихме на една абитуренска там и беше много весело и въпреки,че ресторанта беше пълен пак имаше много място да танцуваме.  smile Малък Бунарджик не е ли на залички? Когато търсихме за нас ресторант на мен не ми се видя толкова широк,а и имаше някакви зали. Може да са го променили,аз само веднъж съм влизала.  crazy
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 17, 2012, 15:28:12 »

Има зала за пушачи и зала за непушачи но сватбите се провеждат в тази за непушачи. А в залата за непушачи има едно купулче, което не е зала а просто е преградено с големи врати, но като се отвори гледа точно към младоженците и според мен е супер за по младите гости, които ще са на дансинга през повечето време!
 9-км е много далече/ние сме от тракия/ и няма църква наблизо, а така организацията просто спи.
Църквата ни е на 5 минути пеш от ресторанта и гостите могат направо пред ресторанта да спрат. Има достатъчно паркоместа, а за тези извън града има хотел точно пред ресторанта.
« Последна редакция: януари 17, 2012, 15:30:38 от punk_girl123 » Активен
leona
Любопитен
*

« Отговор #312 -: януари 17, 2012, 15:32:22 »

Ама punk_girl123 означава ли ,че е забранено пушенето,защото 95% от гостите ми пушат и то доста , и аз де  blush blush blush ама не ми пречи и да не пуша 1 ден особено на сватбения ми  blum blum
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: януари 17, 2012, 15:34:00 »

Ами да ти кажа септември със сигурност ще е забранено заради промените от 01.06.12 но при нас се разбрахме, че няма да досаждат на гостите за цигари и пушене просто пепелници ще сложат на масите след 10 часа
Активен
leona
Любопитен
*

« Отговор #314 -: януари 17, 2012, 15:39:18 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Това за забраната го забравих ........ужас е да ама в този случай няма да съм виновна аз ,че няма да се пуши,смисъл едно щеше да е да наема ресторант ,в който не се пуши и друго си е да е забранено от закона  Girl_hide Girl_hide Girl_hide Ще се пуши вън значи  pardon pardon pardon Ама аз не съм много наясно изобщо навсякъде ли се забранява да се пуши или на определени места  blush blush blush
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: