Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:37:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на kleo_20 - 14.10.2007  (Прочетена 96304 пъти)

Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: октомври 23, 2007, 14:29:53 »

клео много сте сладки и двамата  :girl_in_love:ама дай още малко снимки да се полюбуваме!  Bravo DANCE
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: октомври 23, 2007, 14:32:07 »

охх благодаря ви милички!!!аз ще се мъча със смаляването но за съжаление професионалните ги очакваме в четввъртък да са готови!нашия фотограф така каза!!!
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: октомври 23, 2007, 14:49:46 »

Клео, много си секси и браво на мъжлето ти за избора на прическата  Bravo
Поздравления!  give_rose
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #228 -: октомври 23, 2007, 14:55:17 »

Маааааааааааааале, Клео  Oh my ...  Oh my ...  Oh my ...
Невероятна си! Bravo  Bravo girl_in_love  yahoo
Да не ме помислиш за луда, ама... blush Първото нещо, което ми дойде в главата, като ти видях снимката crazy, е една част от любимо стихче на Байрон:
"She walks in beauty like the night
of cloudless climes and starry skies."   girl_in_love
Чудех се дали да го напиша,ама...ти /и другите pardon/ ако искаш се смей, аз така го почувствах blum  blum  blum
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: октомври 23, 2007, 14:58:25 »

благодаря ти мила!!!!не се чуди пиши щом ти е дошло на ум!!! blush така се притеснявах че никой нищо хубаво не ми каза на сватбата
освен да имаме много деца да се обичаме то ясно ама никой не каза нищо за мен как изглеждам дали съм хубава поне малко дори мама като я питах и ми каза "нали си ми дете" и аз с трепет очаквах вашите мнения give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #230 -: октомври 23, 2007, 15:07:50 »

Не страдай, миличка, че никой нищо не ти е казал-кака Мира/демек аз/ ей сега ще ти обясни,кикики tease  tease  tease laugh  laugh  laugh
Гледай сега моята теория- нали знаеш, че понякога хората така се стъписват и изненадват, че в първите мигове не знаят какво да кажат. Тогава на помощ идват отдавна заучени и многократно повтаряни реплики като "Да си жив и здрав!", "Много да се обичате!" и т.н. Защото така хем казва нещо, хем мозъкът си действа на авторефлекс, докато осмисля какво вижда/чува всъщност. laugh  laugh  laugh Тоест била си тоооолкова невероятно неотразима, че хората са си глътнали езиците laugh  laugh  laugh
Успокоих ли те с моите дрънканици?  tease  Нещо се правя на маймунка днес,ама аааайде,ти ще си снизходителна  blum Wink
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #231 -: октомври 23, 2007, 15:10:47 »

Не мила наистина си страхотна- една прекрасна булка- всичко ти е хубаво да знаеш  girl_in_love girl_in_love girl_in_love И наистина сигурно хората са били много стъписани и зашеметени и не са могли да кажат нищоичко  girl_in_love kiss2 Аз поне съм така- от радост,щастие и от това че виждам нещо невероятно хубаво дума не мога да обеля, просто ми се връзва езика и това е  Girl_hide girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: октомври 23, 2007, 15:18:16 »

ох милите ми благодаря ви много give_rose give_rose give_rose
надявам се че наистина гостите ни са мислели като вас girl_in_love avva_stz  успокои ме много не се притеснявай!!!
Веси мила благодаря ти за подкрепата и милите думи
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: октомври 23, 2007, 15:27:09 »

ехааааа и дългоочакваните снимки се появиха... girl_in_love ееее разкошни младоженци, прекрасна рокля, уникална прическа  yahoo danceg air_kiss
страхотни са снимчицитеееееееее Dance
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: октомври 23, 2007, 22:31:42 »

Мира, ако ти кажа, че си прекрасна (а аз наистина си го мисля) ще повторя, даже потретя казаното до тук.. Girl_sing Миличка, като някакво видение си  girl_in_love ...като сън  give_rose...прекрасен сън...мъжът ти трябва да е горд от направения избор  Girl_hide
Всичко хубаво ви пожелавам да ви предстои занапред... CHEERS
Клео...сияеш.... yahoo
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: октомври 23, 2007, 22:34:27 »

cray cray cray cray cray
аз не зная какво да кажа give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose просто такива мили думи написахте че не зная как да ви благодаря
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: октомври 23, 2007, 22:44:35 »

е,аз ще повторя другите,но не мога да не се включа-просто си прекрасна,а щастието е изписано на лицето ти.Пожелавам ти това щастие никога да не те оставя и винаги да си толкова щастлива,а може и повече...но никога по-малко,и винаги заедно с половинката ти.
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: октомври 23, 2007, 23:03:56 »

и аз ще се повторя мила, вече ти го казах blum но сте направо страхотни, а ти просто сияеш give_rose
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: октомври 23, 2007, 23:24:20 »

Клео , миличка , те всички са ти го казали , ама и аз да се присъединя ,защото немога да остана безмълвна пред тази красота Oh my ...
Страхотна си мила , като сълза си , невинна , нежна , непринудена , красотаааа give_rose give_rose give_rose
Желая ви дълъг семеен живот и много много да се обичате Dance
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: октомври 24, 2007, 08:13:03 »

Мира, сладка, най-накрая да се добера до тук! Ама всички преди мен са го казали вече - невероятна сиииииииииии  yahoo. Верно мъжът ти трябва да е най-гордия мъж с теб!  girl_in_love С нетърпение чакам да качиш всички снимки да разгледам албума, да се потопя в атмосферата на вашата сватба.  danceg DANCE Нека най-красивите ви моменти предстоят от тук нататък! И нека няма странични дразнители, а ако има (визирам свекито) игнорирай яяяяя!!!!!!!!  kiss2
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: