Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:29:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на kleo_20 - 14.10.2007  (Прочетена 96287 пъти)

estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: октомври 15, 2007, 17:20:42 »

ЧЕСТИТО и от мен мило семейство!Обичайте се ,вярвайте си, уважавайте се до дълбоки старини!!!!

* buketche1.jpg (52.55 KB, 340x340 - видяно 2388 пъти.)
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: октомври 15, 2007, 17:24:07 »

Мила Клео пожелавам на теб и твоят съпруг целият ви живот да бъде меден месец girl_in_love Обичайте се и бъдете търпеливи един към друг! Надявам се че в момента сте се отдали напълно един на друг и с нетърпение очаквам да ни разкажеш ВСИЧКО yahoo когато се върнешл
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: октомври 15, 2007, 20:57:08 »

Мила, ето че вълшебството се случи и за вас! С пожелание за много щастие като семейство, приеми моите поздравления и добре дешла при "бракуваните" от любов! girl_in_love
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: октомври 16, 2007, 15:50:33 »

ЧЕСТИТО!  give_rose

Присъединявам се към пожеланията за един щастлив семеен живот, изпълнен с много положителни емоции и мигове   heart

Нека щастието озарява пътя на живота!        CHEERS CHEERS CHEERS
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: октомври 16, 2007, 16:03:22 »

ЧЕСТИТО КЛЕО girl_in_love
Желая ви дълъг семеен живот изпълнен само със щастливи мигове:)
И да си народите цял футболен отбор Dance
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #170 -: октомври 16, 2007, 16:14:37 »

Честито миличка, много щастие и любов и в най-скоро време се увеличи семейството ви с поне още един член  PREGQ stork-gurl  или  stork-boy
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: октомври 17, 2007, 16:05:12 »

честито мила и от мен!!!!!!!!!!!!!Бъдете най-щастливи на света и нека съвместният ви живот бъде една безкрайна приказка!!!!!!!!!! heart Чакаме снимкииииииииииии
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: октомври 17, 2007, 18:07:21 »

как след тези мили думи от всички прекрасни момичета вашата безкрайно щастлива булка да не се включи а???
привет от малта!!!!!!
безкрайно бях нетърпелива да вляза в моя прекрасен вълшебен форум!!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕКРАСНИ МОИ!!за всички пожелания!!сега най-напред да  благодаря на Тони която не зная от къде ми е намерила номера и ми написа смс на сватбата( мила късно го видях и за рова не отговорих)така невероятно приятно ме изненада нямам думи сладка нежна мила моя give_rose give_rose give_rose
сега започвам разказа!!!станах рано една "ох баня ох кеф.."и зачаках да дойдат да ме "почват"хехех фризи беше бърза смела и срхъчна и ме остави като дойе момичето за грима  girl_in_love :girl_in_love:като се видях....няма да изпадам в подробности ама като в 9 дойде цялата тълпа да ме зима а аз още не бях готова и роклята не беше завързана даже Oh my ... Oh my ... аз нервна милото тропа на вратат на стаята  beating и в един момент вече като бях нагласена и викам "айдеее аз не мога излизам'и като отворих вратата и всички Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... и млъкнаха и милото се насълзи чак  :'(такъв момент невероятен и ме прегръща целува и гали не ме пуска бре DANCE и свеки вика "ааа нещо и лишсва"(беше ми купила за врата че нали така се разбрахме)и снимки с този с онзи как наздраве правим  cray cray :'(така хубаво беше!излязохме от нас и айде бам в ритуалната(моите приятели закъсняха и не бяха на ритуала)който беше така прочуствен и вси1ки се насълзиха....и ето го веселия миг на младоженката не и влиза халката laugh :laugh:ха на там ха на сам не ще бре пустата му халка и като метнах аз чанта и букет на милото и викам така ли и я наденох сама то и годежния пръстен сама сложих laugh аз настъпих милото момичета с такава засилка че гозтите се уплашили да не падна дигнах оная ми ти рокля и храссс ама всички се смяха с глас и аз  DANCE danceg на средата на залата и след това в църквта беше много красив ритуала и милото такъв един слуша слуша целува каквото му дадат!!на фотосесията замръзнахме ние с кумта едни голи такива малиии дано станат хубави снимки като се приберем ще ги вземем!!в ресторанта закъсняхме с половин час гостите бяха на 3то пииние  laugh от менчето излязоха близнета ха дано и от мен  laugh свеки държа реч докато ни храни леле какви тутмаци ни слагаше в устите ваша милост първа си изпи шанпанското  CHEERS и свеки ми предаде огъня и аз и го върнах че как ще пия иначе tease кума държа невероятна реч Bravo и ние станахме да поздравн гостите и милото седи седи и ни гледат и вика "еми наздраве и благодарим" :laugh:и от там се чу "просълзи ни тая реч" от брат му  :laugh:и първия танц Dance оххх cray так ми беше хубаво а милото само ми дуднеше в ухото *crazy*за странични неща....а рсторанта момичета беше невероятен да знаете  girl_in_love и сега ДИДЕ МАМО НА ДИДЕ(РОСИ)БЛАГОДАРЯ ЗА НЕВЕРОЯРНИЯ БУКЕТ И НЕВЕРОЯТНИТЕ ЦВЕТЯ ЗА ВСИчКО ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ НЕ СЪМ И МЕчТАЛА ЗА ТАКИВА КРАСОТИ!!СБЪДНАХТЕ МЕчТИТЕ МИ  give_rose @}->--охх а какви кръшни танци аз по едно време в началото се уплаших че никой не танцува ама след това лелеееее кръшни хора и нямаше чалга само една две поп фолк некви си песни ама не ми пукасше така бях щастлива....кума беше купил розови белезници на милото за жартиера laugh и разбира се играха футбол в ресторанта *YAHOO*диваци и аз играх  blush тортата също беше невероятна просто мечта :girl_in_love:жартиера го хвана кума букета гаджето на кума :laugh:ми че то май е ясно....всички ни казаха че по-хубава и весела сватб не са виждали и не са ходили girl_in_love оххх така бързо мина а искам още и още...е вече съм госпожа нищо че в ритуалната ми сбъркаха името и ме прекръстиха на Десислава  laugh а аз съм си Мирослава но...не е важно фамилията вече всички я знаете и аз с гордост споделих с моите мили и обични приятелки трепетите(макар и не подробно)около моята сватба снимки по подразбиране още няма но скоро ще има много аз съм обещала heart обичам ви целувам ви благодаря че ми помогнахте да направя най-красивата и мечтана сватба(надявам се и на вас да ви хареса като я видите на снимки)целувам ви и ви обичам много!!!! girl_in_love give_rose
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: октомври 17, 2007, 18:30:36 »

Клео, миличка много ме трогна с разказа и нямам търпение да видя и снимки  DANCE
Аз малко се пообърках и в първият момент реших, че си се завърнала  blush
Приятно доизкарване на медената семичка и да се върнете по възможност трима  Wink
« Последна редакция: октомври 17, 2007, 18:38:50 от Вероника » Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: октомври 17, 2007, 18:31:51 »

kleo_20 мила вярвам ,че е било страхотно важното е всички да бъдат доволни,било е и страшен купон айде качвай снимки чакаме с нетърпение да те видим  give_rose weddingday
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: октомври 17, 2007, 20:43:21 »

Еееееех, Мира, мила моя сладка госпожо! Разказа ти ме  cray . Направо си представих веселата сватба и как всички танцуват и се смеят.  Dance Dance Dance Хайде щастливо доизкарване на медуването и бързо тук с разкази и снимки!!!!!!!!! ЧАКАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!  give_rose give_rose give_rose
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: октомври 17, 2007, 21:53:03 »

Ох миличка так ми стана мъчно за теб!И аз в първия момент си казвам "я,ама тя се е завърнала!" и после чета... и :'(Ама много хубаво е било и страшно се радвам!Като знам как я изстрада тая подготовка!И се радвам,че съм те изненадала,това беше и целта! :girl_wink:Как ще те забравя бе сладурано!Аз цял ден се питах"а сега какво ли правят?" tease
Ох миличка връщайте се по-бързо и по възможност трима girl_wink че много ни е мъчно за теб!
Целувки и да покажеш много снимки! girl_in_love give_rose
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: октомври 17, 2007, 22:26:29 »

Милата ни Клео, както винаги ни е вярна, и не ни забравя нито за миг *YAHOO*Много ти благодарим за чудното разказче, много е забавано, и си личи, че сте си изкарали супер, но като се върнеш чакаме по-подробничко, и много, много снимчици.Приятно изкарване миличка, и както казва Тони - да се върнете трима give_rose
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: октомври 18, 2007, 07:53:37 »

страхотна веселба е било, а Клео yahoo.... браво .... страхотно сте си изкарали Bravo
чакаме и снимчици щом се завърнете.... good
приятно медена седмичка в Малтааааа  danceg air_kiss yahoo
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: октомври 18, 2007, 08:54:06 »

Страхотен разказ браво!!!!!!!!Личи си че е било много вълнуващо!Браво!!!!! Bravo Bravo Bravo Bravo
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: