Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 06:52:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ "
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ " (Прочетена 119629 пъти)
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
Отг: " Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ "
«
Отговор #300 -:
април 09, 2012, 08:00:52 »
Здравейтеее!
идвам да се похваля, че си имам малък Явор, който сам си избра дата 04.04 да се появи тежи 3600 и е 52см дълъг родих секцио от събота сме си вкъщи и свикваме с новия човек
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #301 -:
април 09, 2012, 13:46:51 »
Честито
zlatomira__
!!!
Да ти е живо и здраво синчето и много да те радва
, прекрасно име сте му избрали, нека му носи само сила и щастие в живота! Това ни е първото официално бебче в темата (освен ако и Вилинка не е родила вече), но нека поведе късмет и останалите да го последват, че и мойто момченце нещо се е запънало и уж го чакахме по-рано, ама то явно ще си иска около термин да си дойде
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #302 -:
април 09, 2012, 13:50:25 »
Честито и от мен
zlatomira__
! Да ви е живо и здраво малкото съкровище и много да ви радва! На теб бързо възстановяване ти пожелавам. Много хубаво име сте избрали наистина, със здраве да си го носи. Вчера е празнувал и първия си Имен ден!
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #303 -:
април 09, 2012, 14:11:39 »
Колко хубаво, имаме си вече бебче (и то големичко- 52 см)!!! Честито мила, да ти е живо и здраво юначето, да ви дарява с много усмивки.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #304 -:
април 09, 2012, 17:29:48 »
Честито, Злати!
Колко хубаво, че си имаме бебче...
Да ви е жив и здрав малкият юнак и много щастливи моменти
Активен
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
«
Отговор #305 -:
април 10, 2012, 17:04:34 »
Благодаря ви за хубавите пожелания!!!
Пожелавам на всички ви леко и безболезнено раждане и здрави бебчета на финала
, няма по хубаво от това !!!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #306 -:
април 11, 2012, 10:20:49 »
Честито и от мен Златомира.Много се радвам
На малкото съкровище Явор му пожелавам да е жив и здрав и да радва мама и тати ,а на мама бързо възтановяване
Активен
vilinka__
Любопитен
«
Отговор #307 -:
април 11, 2012, 12:19:25 »
Първо честито на zlatomira__ !! Да ви е жив и здрав малкия мъж, и много да ви радва!
Азззз още се влачаа
Никой доктор не предполагаше, че ще "изкарам" до термина, какво да говорим пък, че ще пренося.... Вече 3 дни след термина..контракции през 3-4 часа, по-силни през ноща, но само толкова. Вчера бях на консултация, прегледаха ме и доки каза, че не вижда причина беба да стои още вътре. Имах 2 см разкритие, но за приемане в болницата не може и да става дума.Просто ще ме върнат и ще ми кажат като станат контракциите на 10-15 минути, тогава да отида. та както и да е, ако до 17 не съм родила, тогава вече ще ме приемат и ще ми сложат система за предизвикване на контракциите. Надявам се да не се стига до там и до ден-два да си имам бебче.
Стискайте палци всичко да стане по естествен начин и без усложнения
Дано следващия път като пиша, да имам хубава новина
Целувам ви!
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #308 -:
април 13, 2012, 23:01:19 »
vilinka не се притеснявай мила, ще излезе, харесва и в на мама коремчето, макар и тясничко
Между другото бях чувала че момиченцата обикновено закъснявали, ще видим и аз как ще съм (и аз съм с момиче).
Майка ми каза, че и аз не съм искала да излизам, преносена съм 2 седмици и по същия начин са и предизвиквали контракции. Брат ми също е преносен, така че това за момичетата ще се окаже мит
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #309 -:
април 18, 2012, 13:02:30 »
Мила Вилинка, видях че вече е 18-ти, силно се надявам че си родила преди вчерашната дата и си гушкаш бебка сега.
Нашата темичка доста упостя, всеки е зает с приготовленията, а аз да се оплача че още дори не съм почнала, а вече съм 30-та седмица. Единствено количката и кошчето за колата са закупени, но още не са ги докарали от фабриката за да им се радвам. А и дрешки имам, но и със тях приключвам.
Бебешката стая още не е готова, легълцето също, но имахме неочаквани проблеми повече от месец, свекървата си счупи хълбока на крака (май така се казва), прекара 2 операции, всекидневно по няколко пъти сме ходили в Болницата, но слава Богу вече е добре и дори ходи.
Та сега почти не виждам мъжо, през седмицата на работа, през уикенда работи по стаята,вечер ходим да я видим свекървата, защото е във възстановителен център и всичко става много бавно,а аз вече се затормозявам. Но ако седне да ме гушка, стаята няма как да стане сама.
Вече се чудя защо започнахме този ремонт, но и никой не можеше да предполага че свекървата ще падне (все пак малкия дявол), вместо да лежим и да се радваме на движенията на бебка, аз се оплаквам тук в темата колко съм нещастна, а отгоре ми се чука и пробива, сега пита дали яденето е готово. Е това е, поне по време на хранене го виждам
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #310 -:
април 18, 2012, 13:17:16 »
fibi
, винаги и всички правят ремонти, не си единствена
! Не се притеснявай, то е казано: преди да се оправят, нещата се забъркват окончателно. Бебка ще се радва на нова стая, всичко ще мине и замине и пак ще се гушкате.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #311 -:
април 22, 2012, 18:11:00 »
Здравейте, мамчета! Как сте? Много ни опустя темичката
Какво правят бебоците?
Аз да споделя какво ми казаха на последния преглед...Реших да отида на друг д-р просто ей така, че до сега не бях гледана от друг. Доки каз , че всичко с бебчо е нормално, но и каза , че чакаме мимиче, а не момче както беше до сега
Много ме изненада това, защото се бях настроила за момченце, а той много убедително заяви, че няма да е
Такмо бях набелязала някой дрешки и комплект за изписване, но за момченце и добре, че не съм взела нищо. Иначе с покупките още не съм почнала. Другата седмица ще ходим да поръчваме количката и кошарата. Още не съм започнала с ;почистването и общо взето не съм до никъде. Вие до къде стигнахте с приготовленията?
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #312 -:
април 23, 2012, 12:13:53 »
Здрасти lola_bunny , както съм писала горе "до кривата круша", но съм по спокойна като виждам сега че не съм едиствена. Тук има една от семейството, термина и е месец след мен, а бебешката стая е готова повече от месец, показваше ми снимки, още по депресивно ми стана.
:hide2:Голяма изненада ще е за пола на бебока, поне няма да чакаш още дълго за да се разбере.
Мерси "свекърва" за успокоителните думи, знам че е така, но миналия ден не издържах и ревнах, така не можеше да продължава, не ми е до гушкането толкова, а това че той не осъзнава как се чувствам, не говорим, не ме изкарва от вкъщи,до такава степен сме изтормозени и двамата че малкото време през което се виждаме, се караме за глупости. След онази вечер започна да ми обръща повече внимание, ходихме до 2 големи бебешки магазина и дори му оставаше време вечерта да поработи по стаята.
Купихме ваничката, там с екстрите и, а вчера взехме възглавничката за повиването( моя си е харесал една серия с мечо пух и всичко е на мечета), играчка розова пчеличка (дори бръмчи).
Избрахме шкафче, но него ще го купим вторник вечер от магазина, вчера не бяхме сигурни за размера, а кошарата в сряда (и нея избрахме), Тон ще си вземе почивен, та да може през останалото време на деня да боядисат с брат му и да залепят тапетите. в края на седмицата пристига ламината и него ще го слагат, а бе вижда му се вече края.
Та вече сме до някъде, остават само дребните неща да се накупят и да се подреди стаята
Сега хем на мен ми е спокойно, а и на него работата ще му спори като е отпочинал
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #313 -:
април 24, 2012, 23:05:41 »
fibi
, мила имате достатъчно време за приготовленията, така че спокойно. Едно по едно всичко ще си дойде на мястото.
Аз пък не до кривата круша, ами никъде до нея не съм.
След 3 седмици започваме да търсим нова квартира и ще имаме месец време да намерим и да се преместим. И вече след това смятам да започна с покупките, което ще е по-малко от месец до термина ми, но мисля, че ще имам време за всичко. Знам, че е приятно да се започва с подготовката от по-рано, но при нас няма как с това местене, пък и с моята работа, почти нямам свободно време да обикаляме из магазините. Но скоро, че и аз нямам търпение вече.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #314 -:
април 25, 2012, 10:36:45 »
олее,
принцес
и твойто не е лесно, в 8-ми месец тепърва да се местиш. Аз не ходя на работа и времето хич не ми минава, не ми дават да се качвам горе, за да не падне нещо върху мен, поглеждам през стълбите до къде са стигнали.
Преди време се оплаквах от болки в мускула на задника, еее още си ги имам вече няколко месеца, само че сега болката е и в слабините, викат му нестабилност на таза.
Няма лек, просто да не се преуморявам и да не стоя дълго в една поза.
Последната седмица беше кошмар, ходя всеки понеделник на плуване за бременни, но изглежда че последния път се преуморих и 2 дни не можех да стана от болки и световъртеж. Цяла седмица беше нетърпимо, вчера сутринта към 4-ри за пръв път ме отпусна, та все едно бях в рая.
Сега е поносимо, както през последните месеци, но трябва много да внимавам да не се повтори.
Бях се отчаяла, не знаех дали ще спре да боли, как да не съм черногледа, едва, едва ходех, мислех че след 2 седмици няма да мога да ставам от леглото, камоли да ходя да обикалям и пазарувам за Бебка.
Късмет мила, дано лесно си намерите квартира и да започнеш с най хубавата част - покупките за бебчо.
ееххх, и парите да не се топяха така бързо, да не мислиш от кой магазин ще ти е по изгодно и какво да купиш за да ти върши повече работа.
Ако не го спирам моя, до сега да сме фалирали от ненужни вещи, а уж казват че жените са покупко-маниачки!!!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...