Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:07:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ "
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ " (Прочетена 119737 пъти)
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
Отг: " Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ "
«
Отговор #15 -:
ноември 10, 2011, 20:12:10 »
Eeee, най-после се престрашихте момичета!
Много се радвам, че вече не съм сама!!!
Колко е хубаво да не си пиша самичка, а да има с кой да си споделям хубавите и лошите моменти, не че с другите момичета не мога,ама ддруго е като си имам дружки в темичката!
Желая ви лека и безпроблемна бремнност, момичета!
Погалете коремчетата от мен
Активен
bobi123
Сватбар
Публикации: 228
«
Отговор #16 -:
ноември 10, 2011, 21:06:25 »
lola_bunny добре дошла,мила,на кой май ти е термина,благодаря ти за пойеланието,дано на всички ни е спокойна и безпроблемна бременността
Злати,аз моето коремче,макар и още почти невидимо си го галя всеки ден по няколко пъти
погали и ти твоето по-голямо коремче от мен
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #17 -:
ноември 10, 2011, 21:44:58 »
Момичета, аз като майка на юнче ви желая да напълните темичката само с хубави мисли, емоции, всичко да е наред с вас и бебчетата
. А ние майките, които вече имаме дечица ще ви се радваме и ще се радваме да помогнем с някой съвет или просто хубава и нежна дума
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #18 -:
ноември 10, 2011, 22:57:13 »
Злати
, и аз го носех ниско моя дребо и даже си личеше по корема ми. В следствие на това цялата бременност бях с контракции, а последния месец и нещо го удържахме вътре с хапчета. Това не означава, че при теб ще се случи така, защото в много случаи с наедряването на бебето нещата се оправят, но все пак се пази, полягай си повечко и в никакъв случай тежки физически усилия
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252
«
Отговор #19 -:
ноември 10, 2011, 23:15:51 »
Добре дошли на новите мамчета
Zlatomira__
, както е написала
Svetli
- не означава, че и при теб ще е като при нея. Аз пък не съм имала никакви проблеми- нито с контракции, нито с болки. Чак в болницата разбрах какво е контракция. В осмият месец се преместихме в друго жилище и няколко дни не си седнах на д...то от чистене и подреждане.
Ходих на работа и на един курс до последно. С това искам просто да те успокоя
Галки по коремчетата, момичета
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #20 -:
ноември 11, 2011, 13:12:00 »
Zlatomira_ ,lola_bunny вие пиете ли някакви витамини
Аз мисля да си изпия цялата фолиева,не само да я пия до 3 месец,понеже опаковката ми е от 120 хапченца и мисля да си я допия докато свършат,тя не вреди и без това
В микробиологията ми се изолира Candida albicans ,докторката ми каза че ще се проведе лечение като направя 3 месеца че и без това бях малко проблемна и така,сега си чакам резултата от цитонамазката,дано всичко е наред
Надявам се да сте добре мамчета,прегръщам ви и ви галкам по симпатичните коремчета
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #21 -:
ноември 11, 2011, 14:37:51 »
Аз пия Prenatal- това са витамини с фолиева киселина. Това ми препоръча докторката, но ми каза че може да ми се повръща от тези хапчета и ако е така да си взема чиста фолиева киселина. Сега и аз ще ходя да си взимам изследванията. Да ви питам вие какви изследвания сет пускали до момента и ще правите ли това за Даун?
Коремчето го галкам постоянно и ако можех щях и да си го целувам постоянно, ама не става... ьхихихи
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #22 -:
ноември 11, 2011, 15:39:30 »
Ами аз си правих рутинните изследвания,цитонамазка и микробиология засега. На 15.11 съм на лекар за Синдрома на Даун,ще си го правя колкото и да ми казват,че нямало смисъл.Той се прави в 12-13 г.с. ,ти сега в коя си? По-нататък мисля и феталната морфология да правя,ама тя е към 24-25 г.с. мисля,не съм мн.сигурна и така,това е което мисля да си правя
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
ноември 11, 2011, 16:46:33 »
Аз съм в 11г. с. , а иначе термина ми е за 31.05. И аз другата седмица уж ще ходя да си правя това на Даун,но ме убеждават да не го правя в Бургас, а да ходя до София.... Та се чудя какво а правя
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #24 -:
ноември 11, 2011, 17:10:07 »
Знаеш ли какво,мила,като се обадих да попитам да си запазя час,сестрата на доктора е мн.мила и ми обясни,че доктора ти прави ехографа,отиваш да ти вземат в някоя лаборатория кръв и се изпраща кръвта с данните от видеозона до София в Майчин дом,така че аз мисля,че навсякъде така процедират,попитай пак как стоят нещата но ако е по същият начин,защо да ходиш до София като така или иначе ще ти отидат там изследванията
Ти иначе как се чувстваш?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #25 -:
ноември 11, 2011, 17:55:36 »
Lola,аз не мисля,че е разумно да се грабнеш чак до София за ФМ.Имате ли някаква обремененост в семейството?Аз ФМ направих в П-в и съм си доволна.БХС е чисто статистическо изследване.На ФМ ще ти замерят нухалната гънка и ще ти кажат има ли смисъл от БХС или не.
Все има и добри лекари в Бургас,не може да няма кой да ти направи една ФМ,но все пак ти си знаеш най-добре.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #26 -:
ноември 11, 2011, 23:57:44 »
ФМ е препоръчително да се направи три пъти - около 12, 20 и 30 седмица - това ми е останало в главата, но ако греша да ме поправи някой.
Иначе БХС се прави и в Университетска болница във Варна. Там трябва да се отиде обаче със снимка и измерване от ултразвук, направено при гинеколог, взимат кръв и изпращат резултата по пощата.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #27 -:
ноември 12, 2011, 04:08:27 »
Скъпи дами, влитам неканена в тази темичка, само да предложа нещо на всички от София, които се чувстват добре и им се ходи на разни гимнастики и т.н. за бременни - ако имате свободно време днес вечерта към 19-20 часа, пишете ми на ЛС, че имам нещо интересно. Не е рекламно, промоционално и т.н. и нищо не продава, няма нищо общо с Авент, Нестле, секти, църкви, гурута или нещо такова
, обаче е.. думата по която филтрите ти определят писмото за спам -
безплатно
. Дано не ядосам някой модератор с това, че не знам къде и как да го напиша (а ужким съм старо куче). Ще го пусна и в другата отчетна.
Активен
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
«
Отговор #28 -:
ноември 12, 2011, 08:24:17 »
Добро утро!
боби123
, аз пия пренатал и фолиева киселина.С първата си бременност пих фолиевата к-на докато родя, и сега не мисля да я спирам!
бежките, светли
дано при мен не се наложи да влизам в болница, че аз никога не съм влизала и когато влезнах да раждам се разписах на 3 ден и излезнах, плача постояно и изпадам в депресивно състояние.
лола бъни
, добре дошла сред нас
Колко е хубаво да има и други момичета тук
страхотно е!
Вчера легнахме да спим с дребен и татко му.По едно време ме събужда мърдане в корема, въртях се на ляво на дядно по гръб, не докато не станах бебка не се успокои.Беше страхотно събуждане
Хайде това е от мен
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #29 -:
ноември 12, 2011, 11:18:03 »
Злати,много яко звучи такова събуждане
и аз нямам търпение да настъпи тоя момент,но.....всичко с времето си
.Благодаря ти за инфото и на мен ми се иска да пия някакви витамини и фолиевата ще си я пия.Бебка ще е дискотечна явно още в корема на мама,радвай се
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
25
Нагоре
Изпечатай