Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 18, 2019, 20:37:46

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отворено писмо от Ваняя СТИЛ...  (Прочетена 34295 пъти)
 
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« -: септември 08, 2011, 23:48:38 »

Отварям това писмо, защото смятам, че така е правилно и прозрачно.
Правя това, защото действията от тях във фейсбук страницата ни беше недопустимо.
Отговорът е написано с един заядлив тон, който съвсем не ми хареса.

-------- Оригинално писмо --------
От: Teodor Marinov
Относно: Re: Относно некоректното отношение към отзивите на клиенти във форума за Сватбена Агенция Ваняя СТИЛ
До: Vanya Nikolova
Изпратено на: Четвъртък, 2011, Септември 8 22:44:56 EEST
On 7.9.2011 г. 21:05 ч., Vanya Nikolova wrote:
>
>  Г-не, г-жо или всички там администратори,
>
> Моля за отговор, защо мнения и писания за моята агенция се изтриват веднага, а мнения и фалшифи профили за Нина Стил се поощряват. Ако проблема е паричен , моля оферираййте цена.
>
> Благодаря
>
> Екипа на Сватбена Агенция Ваняя СТИЛ Пловдив
>
Здравейте,
Цените в svatbata.bg винаги са били само за банери.
Мненията се трият от нас администраторите и от модератори.
Ето може да си прочетете изтритите мнения:


Написаното от вас е предлагане на услуги. Т.е. вие завързвате разговор с цял да предложите ваша услуга. Това не е в идеята на форума. Той не е пазар на услуги. Това е причината, по която модератора ви е изтрил мненията. Съжалявам, че сте се обидили, но това са правилата и са еднакви за ВСИЧКИ!

Освен това, днешната изява на nid.nidova във фейсбук страницата и това писмо, според мен е резултат от лично отношение спрямо Нина Стил. Това дори да е така, мен и екипа ми и модераторите ни най малко ни засяга. Не желая вашата вражда да се прехвърля във форума ни. Отделно е изключително некоректно да ни обвинявате, че сме платени.

Никъде не сме написали време за реакция, за да започват заплахите във фейсбук. Написали сте писмо ще получите отговор след проверка. Искрено се надявам nid.nidova да не е от вашия екип, защото това силно ще ме разочарова.

Реклама от Нина Стил не е пускана при нас никога. Дори и да има, специално отношение никой не получава. Може би се дразните, защото Нина Стил пише по всички теми. Не мога да налагам цензура. Правилата са прости: трият се мнения извън темата, рекламни.

Ще ви помоля да премахнете линка и телефона си от подписа, защото това е в разрез с правилата ни. Същото ще бъдат помолени да направят всички останали.

С уважение,
Теодор Маринови ето какво получавам:

Г-н Маринов,

Не ми препращайте писма от 2009година, написаното за мен и отговор на зададени въпроси във форума , са премахнати от мой клиенти - публикувани в тема Пловдив от профил Емо свързано със минала тяхна сватба. от 28.09 2011г  Самата Loywer ми сподели, че е във форума от над 9 месеца и когато аз дам мнение и прави впечатление, че се трие. Нямам нищо против Нина СТИЛ, имам против правилата ви. Защо се трият на клиентите ми доволни писанията, а на други участват с над 30 профила от едно и също лице се допускат. Не мисля само аз и екипа ми, че сте подкупни, а доста мой клиенти мислят същото. Реклама никога не бих направила при вас, дори да е безплатна. Бъдете към всички с еднакви правила, защото , ако си мислите, че хората са глупаци, явно грешите. Не познавам лицето нид или там кавото е, но вие найстина не сте коректни.

Лека вечер--------------------------------
Добре, признавам си. Не погледнах датата.
Но ето ги изтритите мнения:Искам отговор: Това мнение за тази тема ли е?Вярно е, че пишете малко във форума. Но бъркате темите с "нашата маса поздравява вашата маса".
« Последна редакция: септември 09, 2011, 00:29:58 от Teo » Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: септември 09, 2011, 00:28:54 »

Ето за това е цялата сага! Мнението на Elmo886 http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,30098.0.html

Ще ви отговоря защо модератора е изтрил това мнение. Защото потребителя има единствено мнение и то е само похвала. 
На всеки му е ясно, че срещу ххх лв. някой ще ви похвалва така до безкрай.

Може би сватбата е реална, но похвалване с първото мнение - съжалявам никога няма да се приеме.
« Последна редакция: септември 09, 2011, 00:31:31 от Teo » Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: септември 09, 2011, 08:24:45 »

Пък за реклама не се притеснявайте Ваня Николова - вие никога не сте пускали, не пускате и няма да пускате. Но за сметка на това изчистете си подписа от информацията, с която се рекламирате напълно безплатно. Извън правилата е.
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: септември 09, 2011, 12:04:11 »

Ето изцепките в facebook
По едно бързо търсене в гугъл излиза, че този потребител харесва единствено нещата на вашата агения и нищо друго.Т.е. това сте или вие или някой от екипа и т.н.
« Последна редакция: септември 09, 2011, 12:08:54 от Teo » Активен
stefka_popova
Регистриран

Пол: Жена
Публикации: 1


« Отговор #4 -: септември 09, 2011, 13:14:29 »

 Добър ден. Казвам се Стефка Попова.
Аз смятам, че всеки има право на мнение било то положително, или отрицателно. Не е никак правилно да изтривате мнения на хора, без значение дали имат едно единствено мнение или 5000 мнения.
Грозно и неправилно е да се толерират само дадени потребителски мнения, все пак всеки отделя от времето си за да пише и ако хората не са различни и ги няма тук, няма да съществува и този форум. Ясно-видимо е, че Има такива, които спят денонощно пред компютъра и прекарват живота си по форумите с цел, (или без), но има много такива като мен примерно, които биха се регистрирали единствено (както в момента), ако имат нужда от съвет, да изкажат похвала или критика, или просто вземат отношение по даден въпрос, да изкажат едно единствено мнение, а през останалото време са чели/четат при необходимост и запълване в свободно време. Форумите са свободно пространство в цял свят, никой не заплашва, коли и беси и убива, за да го зачерквате по този начин.
Абсолютно некоректно и недопустимо е да се изтриват мнения на хора, които са отделили от времето си за да пишат тук. Още повече пък, ако става въпрос за реален потребител! Измислете нещо друго, примерно след мнението което ви се струва за фалшиво, рекламно и тн. да пише например: „Внимание, възможно е потребителят да е влязъл единствено с цел реклама, или критика към някой, тъй като е нов потребител и има едно единствено мнение”, примерно, или нещо подобно, но да триете коментари и мнения недейте, че някой ще се ядоса и само ще си навлечете неприятности.
Какво е това безразборно триене? Така решили моля ти се, или така си помислили, или така им харесало, защото виждаш ли не симпатизираме на определено име... Чакайте малко, вие с нещо по-различни ли сте от другите? По този начин ще си загубите много от потребителите - нови, постоянни и обикновени. Не всички хора имат време да щракат пред компютъра, по-склонна съм да мисля, че точно обратното за тук - потребители с хиляди мнения са „вътрешни” и обвързани в бранша (има разбира се и изключения) се ползват с привилегии. Всички хора са равноправни хора на този свят! Едни са бедни, други са богати, в този случай едни са с 0 мнения, други са с 1,2 5-20, някои може би цял живот само четат, без да взимат страна и по-добре. Мисля, че всички заслужаваме уважение, щом сме се регистрирали тук, нали така?
Прочетох изтритото изказване. Аз лично, ако бях написала толкова подробно и дълго обяснение и някой ми го изтрие, ще се разправям до край, ще си търся правата. Как може такова нещо? Ами ако мнението беше критика, или възмущение от недоволство пак ли щяхте да го изтриете? Съветвам въпросният потребител, ако някой ден разбере, или види, че мнението му е изтрито, да си търси правата и изкаже възмущенията си в други по-високи институции и форуми.

 Относно сватбена агенция  „Ваня Стил” и „Нина Стил” гр. Пловдив, моля изяснете си най-накрая отношенията очи в очи, като нормалните възпитани хора.
Съветвам „Ваня Стил” да не пада толкова ниско като колежката си от „Нина Стил” да си търси клиентите тук по форума, защото целия град знае, че „Нина Стил”, благодарение на този форум и нахалното и поведение (над 1000 мнения) съществува като сватбена агенция и си намира работа. Нека от "Ваня Стил", не тръгват по пътя на "Нина Стил".
„Ваня Стил”, много ви моля, доста над-нивото сте на другата агенция, за да се унижавате по този начин”!
А на форума, който е копие на всички останали форуми, пожелавам успех и си променете политиката на управление и толериране на потребители. Когато изтриете мнение, помислете хубаво преди това, ако вие сте на негово място (потребител обикновен) и изтрият по този начин вашето мнение, как бихте се почувствали?
Всичко добро желая!
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: септември 09, 2011, 13:46:40 »

Ще ви кажа, че за времето от 6 години в което съществува този форум. Похвалванията с потребители с мнения по 1 са пъти повече от потребители влезли за да похвалят някого реално.
Един форум е общност, която си има собствени неписани правила. Те зависят от аудиторията и администратори и модератори. Точно тематични форуми, като този, имат още по-строги правила.

За да не трием мнения, от днес има ново ограничение - потребители с под 25 мнения не могат да пускат теми в Свършената и несвършена работа.

Обсъждаме съвсем скоро да въведем схема, в която трябва да получим някаква информация за сватбата - т.е. информация дали тя е била реална.

Не сме против новите потребители, но тук правилата са дописани още в далечната 2006та http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,242.msg5299.html#msg5299

Пределно ми е ясно, че правилата никога не се четат. И браузването във форума трябва да бъде от тип don't make me think.
Но в случая вината не е наша, нито на модератора изтрил мнението.


Ако ми кажете на кой форум нашия е копие ще ви черпя един куверт за уикенд, където и когато кажете.
« Последна редакция: септември 09, 2011, 13:50:09 от Teo » Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 147


www.vanya-style.com


Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 10, 2011, 11:14:10 »

Предлагам всички форумки, да погледнат линка и сами да си направят извода. Жалко за бъдещите булки, който живеят в чужбина и форума е единственото място за информация, а тя е само заблуда. yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26317.0.html
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 10, 2011, 11:48:40 »

Аман от драми между агенции..  bad SUICIDE
Аз предлагам бан и да се слага точка.И рекламата в подписа продължава да си седи..  Blush
Активен
once_upon_a_time
Професор
****
Публикации: 421


« Отговор #8 -: септември 10, 2011, 11:55:44 »

Съгласна съм с carlyangel. Писна ми да съм свидетел на злобни борби за форумно пространство от страна на така самонаречените "професионалисти", написани при това неграмотно. Как не разбрахте, че по този начин не си правите нищо друго, освен лоша самореклама и услуга - агенции, фотографи, видео-оператори, диджеи....
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #9 -: септември 10, 2011, 15:56:04 »

 И на мен ми писнаха крайните коментари на хора, които в личния си живот и работно място са обикновени хора, а в този форум се превръщат незнайно защо в съдници на всички тези, които десетки години се лишават от време и средства , за да обслужвт празника им. Момиченца, спрете да раздавате съвети за това кой какво заслужава. Хората работещи за Вас влагат десетки и стотици хиляди левове, милиони секунди ,за да ви обслужат. Плащат данъци на месец на стойност, която Вие с младоженеца не сте събрали като подаръци на сватбата си. Имайте поне капка уважение към данъкоплатците и частната инициатива. Какви са тез банове, които се раздават от устите ви наляво-надясно.
 А що се отнася до "проблема" Ваня стил - не мога да разбера, защо сте се заяли с нея. И двете пловдивски агенции работят и са конкуренти преки. Използват всяка минута, за да наберат клиенти. И Нина стил, и Ваня стил, и Алекси, и Делийски, и Ади цанова са тук, за да привличат клиенти, а не за да ви гледат хубавите очи. Щом допуснахте регистрация с истинските имена на хората от бранша, нека сега модераторите да контролират процеса на реклама. И нека разрешат спора по начин, който е достоен за толкова стар форум. А булките да не дават съвети за банове, защото утре са тук, а в други ден ги няма.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863


Dum spiro, spero!


« Отговор #10 -: септември 10, 2011, 16:21:54 »

Аз пък си мисля, че хората, които са превърнали сватбения празник в свое препитание и бизнес, нямат никакво право да критикуват по всички теми потребителите и да се правят на компетентни по всички въпроси. Раздорите с професионалистите са досадни, неприятни и правещи лошо впечатление, освен това са провокирани ВИНАГИ от самите професионалисти - вечно недооценените за безкрайната ценност, която предлагат по свое собствено желание. В резултат булките ги избягват както могат, а самите професионалисти се чудят защо изпускат клиенти.

Мисля че трябва делата на тия професионалисти сами да говорят за тях, а не безкрайните им приказки, които ние, "обикновените момиченца", работещи във всякакви други сфери (не по-малко важни от сватбарските и еднодневните) четем до припадък ежедневно. Професионалистите тук трябва да дават съвети, а не да спорят и заплашват. На мен не ми дреме кои са Ваня, Маня, Саня, Нина, Тина, Пачоран и техните спорове за бизнес, интересува ме дали говорят с мен учтиво и могат да ме привлекат за каузата на сватбената услуга. Ако не успяват, аз, като потребител в този форум, не искам да им виждам ни очите, ни писанията им. Затова поддържам всички действия на модератори и администратори за ограничаване на подобни дивотии. 36 мои познати съфорумки са на същото мнение от месеци и години, със сигурност има и други. Може би професионалистите трябва да помислят и над това, освен да ни осветляват редовно колко сме загубени, обикновени и некомпетентни за работата им.
« Последна редакция: септември 10, 2011, 16:27:19 от Деничка Звездичка » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: септември 10, 2011, 18:31:21 »

Тези,които пишат не работят за нас,а за себе си очевидно.От множеството ти изказвания стигам до извода,че изобщо не ти харесва работата,с която се занимаваш.След като е така,не виждам защо клиентите трябва да са ти криви.И случайно ние "обикновените" сме потребители на форума,мисля че той е направен за нас,а не за професионалисти,криещи се зад дадено потребителско име,които дебнат от всеки ъгъл за клиенти..  NO
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #12 -: септември 10, 2011, 19:23:21 »

 Деничка Звездичка ти наясно ли си примерно, че за да си свърши работата един сватбен агент или агенция трябва да разбира от всичко. Защото , ако не разбира се нааква и го разнасят  по форумите. Кой по-добре да разбира тази материя - ти с професия доктор или учител, или продавачка ? И разберете един път за винаги, че приходите от сватби НЕ СТИГАТ за съществуването на рязличните бизнеси . Сватбеният бизнес е сезонна работа с много ниски обороти.
 Раздорите и споровете възникват заради вас, вашата неинформираност по много неща, липсата на вкус и поемане на отговорност. Спорове има защото в България всеки разбира от всичко. И водеща е цената и шуробаджанащнтината. И сватби не се "набират" от доволни клиенти. Сватби се набират като си плащаш на Пиротска 10, в храмовете и т.н. Плащането е в пари и натура. Романи могат да се изпишат. Това е статистиката разбиращи булки. А в провинцията не ми се говори при 1 сватба и 20 фирми.
 Не искам да се конфронтирам, не ми е приятно. Но оставете модераторите да се справят с рекламата. Не се правете на знаещи и налагащи мнението си. Налагайте се вкъщи.
 И запомнете , че излязох до неотдавна от този бизнес. Запомнете го. Не заставам на нито една от двете страни. Но винаги съм обективен с нещата, които ми носеха печалба в по-добри времена.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: септември 10, 2011, 20:28:57 »

Цитат
Деничка Звездичка ти наясно ли си примерно, че за да си свърши работата един сватбен агент или агенция трябва да разбира от всичко.
Pachoran,бях на сватба без сватбен агент,подредена от мъже,нямащи си идея от сватбена аранжировка, за съжаление в момента не мога да намеря снимки,но Ваня/Нина и т.н. не предлагат нищо кой знае какво,което повечето от тук пишещи бъдещи булки не могат и сами да си направят (примери в 'Сватбата на ...')-съжалявам,но аз лично не виждам нищо уау в снимките на украсата им,нито нещо което не мога сама да си направя. И понеже явно повечето не виждаме нищо уау през 10 дни четем как едната си прави реклама,др не знам какво.
Защо за Делийски не се написа,че си рекламира фирмата,или за някой от дж-те,а се спрягат все едни и същи имена. Спрете се,вярно е че лоша реклама няма,ама всяко нещо си има край.
 
Цитат
Но оставете модераторите да се справят с рекламата. Не се правете на знаещи и налагащи мнението си. Налагайте се вкъщи.
  good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #14 -: септември 10, 2011, 20:36:30 »

 Именно заради подобни мнения и твърдения излязох от този бизнес. Защото се говорят пълни глупости от самозабравили се хора,.Съжалявам, че го казвам в прав текст. Как може да се напише подобно твърдение за двете най-големи сватбени агенции в Пловдив. Аз лично ще ме е срам даже да си го помисля, а на вас как не ви досрамя даже да го напишете. Ами добавете, че и Ади Цанова е към същата групичака от агенции, само че в София.
 Ей, момичета , не се излагайте ! Ще ви се смеят ! Всичко има някаква мярка. Уважавайте професиите на околните, защото ако не го правите те ще се отнасят по същия начин както вие. Страшна работа сте , ей ! Ако има как и мешатата скара в ресторанта ще си опечете и сервирате сами. Ами може, на село така се правеше едно време. Всичко сами - царевицата, булченската рокля ,телето заклано, палатките на улицата..... в кой век и свят живеем.
« Последна редакция: септември 10, 2011, 20:41:39 от Pachoran » Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 974


На най-важните житейски пътища няма пътни знаци


Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: септември 10, 2011, 20:54:18 »

Пачоран,

1. Все не искаш да се конфронтираш,а след твоите мнения винаги настава точно това.Някакво обяснение? (и сега знам какво ше ми кажеш:"Не съм длъжен да давам обяснение на никого". Разбира се !!!)

2. Хората които работят в тия агенции,какво имат повече от булките тук?Завършили ли са някакво образование в областта, ходили ли са на курс ИЗВЪН България, или просто са неуспели в областта си, без някакво образование самозвайници решили че тва ще правят.(Какво ще му е, звъннат на два телефона, направят две три покривки и поръчат букети и украса).Агенцията е един ПОСРЕДНИК- или project menager.
Аз ако знам кои фотограф искам , ще му звънна и ще го запазя, същото и за ДЖ.Букета и украсата от цветарски магазин, ресторант също е ясно как става. Е тогава какво би направила агенцията за мен , което аз не мога да си направя? Егати и превъзнасянето на тъпите агенции,още малко ще ги изкараш, че разбират и имат знания на един адвокат или на мен с 10 год обучение, една доктурантура и скоро професорско място в елитен университет.Тва ти го казвам не да ти се хваля, а ди ти покажа, че агенциите вършат работата на мързеливите младоженци, които или нямат време или просто ги мързи да си организират сватбата.

3. И моляте, както искаш някой да се замисли над думите ти, се замисли и ти над думите на хората, които се обръщат към теб в този форум.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: септември 10, 2011, 20:57:22 »

1.Пачоран както винаги сте краен и груб .Не виждам кое ви дава право да окачествявате работата ,труда и квалификацията на булките ,а именно коя какво работи и т.н.Много от нас сме професионалисти в работата си ,някои от нас дори мениджъри на сериозни фирми и не мисля,че търговски трикове като тези на Ваня или Нина или който и да било тук се различават по нещо от грозната ни българска действителност .
2.Тук булките влизат невежи ,нормално е на моменти да задават неадекватни въпроси или да имат нереална преценка.В края на краищата ,когато сватбата им мине те се оказват хора с опит и именно затова е създаден този форум - да си помагаме взаимно.
3.Колкото до Ваняяя Стил - несериозно е ,а дори и смешно да се обиждате на единс ватбен форум ,че е изтрил мнение .Още по -несериозно е да обвинявате същият този форум в лансиране на определени фирми.Всеки тук може да напише бля бля и е така ,защото интерент е свободно пространство .Аз съм потребител на този форум от далечната 2006 и модератор от дълго време и смея да твърдя ,че рядко съм срещала толкова нагло отношение като вашето.Клиенти се печелят с доверие ,достойна и качествена работа ,специално отношение и т.н. ,а не със слабовати опити да натопите конкуренцията си .Не защитавам Нина Стил - аз лично съм изтрила доста нейни мнения и съм заключвала теми заради нея ,но болзененето е ,че виждам вездесъщият бългасрки принцип да подлеем вода на другият.Работете достойно и клиентите ви сами ще ви оценят .
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #17 -: септември 10, 2011, 21:10:46 »

 Gery79  не аз предизвиквам конфликт или спор. И не аз говоря пълни глупости и измислици. Прочети внимателно творчеството на твоите съфорумки. Нагло е да говориш небивалице не за една , а за две или няколко агенции, които са спора на тази тема.
 На второ място тъпо е да сравняваш образованието си с това на агенциите, аз лично ако ти бях преподавател нямаше да ти го дам това образование, което имаш. Аз също мога да кажа ти какво толкова си учила или завършила ,че даваш мнение за образованието на някого. А аз като имам две висши образования с успех 5.50, какво да направя с тях, да ти дам сканираните си дипломи ли. По образование ли ще оценяваме фирмите в България.
 На трето място подчертавам, че във всеки бизнес се инвестира образование, опит, парични средства. Тогава, когато ти си била в детската градина много от тук пишещите професионалисти работеха в тази област и инвестираха печалбата си. Това се отнася и за Ваня стил и за Нина, и за Ади и за всички. В днешно време руса гърла с гимнизиалон образование няма как да създаде сериозна агенция-причини много.
 И те питам какво ти инвестира в сватбения бизнес, за да изказваш високопарни мнение за някого , или за неговото образование. Как може да се бъркаш в неща, които са далече от специалността ти ,работата. Какво общо има бизнеса на Ваня стил и Нина с твоята доктурантура. Ти наясно ли си, чие с платените данъци от такива като тях и мен, и всички ти се плаща професорската заплата. Трябва ли да си вадим данъчните декларции на показ и нужно ли е Г-жо професор.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 974


На най-важните житейски пътища няма пътни знаци


Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: септември 10, 2011, 21:16:09 »

А аз като имам две висши образования с успех 5.50, какво да направя с тях, да ти дам сканираните си дипломи ли. По образование ли ще оценяваме фирмите в България.

Дойдохме си на думата.Значи имал си две дипломи и каво отиде в сватбения бизнес.Ами значи толкова си знаел. А аз знам за какво съм учила и най-важното че работя по специалността си, но такива коне с капаци като теб, не виждат по-далеч от собствениа си нос и за тях успелите хора са некадърници,както аз съм за теб.
Жалко , че паднах на твоето ниво с този си пост.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #19 -: септември 10, 2011, 21:20:44 »

 fiibi_bg кое ми е грубото, че казвам истината. Изобщо не защитавам двете агенции, даже ми е смешна цялата история. Но това не значи , че всяка булка или кандидат булка трябва да плюе и говори несвързани неща ,да се вадят дипломи и да се държе сметка за бизнеса на някого. Това е смешно и глупаво.
 От една сватба опит не се придобива fiibi_bg и много добре го знаеш. Това ми звучи като сватбената агенция на онази Златка от телевизиите.
 Не се намесвам изобщо в отношението на модераторите към Ваня стил, даже и не прочетох внимателно цялата история, защото всичко е много глупаво от нейна страна, а и от странат на много други професионалисти. Но мнения на съфорумки ей така написани и пълни с ... не знам си какво няма как да изтърпя. Щом стигнахме да си вадим дипломите...ясно.
 Само едно ще ви кажа - в бизнеса се вадят пари и образование, всичко друго няма значение. Това е бизнеса.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Жена
Публикации: 4771


яхнала метлата


Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: септември 10, 2011, 21:21:04 »

Пачоране ай дойдохме си на думата, сега знам от къде тая злоба от къде тая мъст в теб, чисто и просто си нереализиран.Сватбени агенции от висота дрън-дрън глупости.Какво е една сватбена агенция без булки?Какво е един фотограф без снимки.Точно това става в момента.С всичките си постове вие отвращавате булките от вас като хора и професионалисти.И ми писна да ми обяснявате как всичко струва пари.Да ама ние живеем в БГ и аз 1000лв за снимки нямам ако щеш цял ден да ми оясняваш, че това ми е спомена.Що майка ми и баща ми като са се женили и снимките са чено бели нямат спомени ли.Ай сектир от разбирачи.Точно защото си нямате работа, нямате си назнимание сте влезли всичките в един БУЛЧЕНСКИ форум за БУЛКИ и се правите на отворени.Оставете хората на мира, всеки има вкус и разбирания, всички сме различни не сме твои клонинги, за да мислим като теб.Ей Бахтън!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: септември 10, 2011, 21:27:18 »

Пачоране ,никой не казва ,че булката става специалист от една сватба ,аз казах ,че трупа опит ,а това е различно .лошото е,че от тези надцаквания и спорове губят булките ,а този офрум е за тяхна помощ ,не е форум за намиране на клиенти.В края на краищата има толкова официални начини да псечелиш клиент ,защо трябва да се ровят по форумите ,да се хвалят или обиждат чрез трети лица ,а понякога и директно .Не не може .Защото никой незнае какво правят тези фирми и как го правят .Какво като са от по 100 години на пазара .Единственият професионалист ,който признавам тук е Делийски - инвестира в техника ,в образование ,във всичко .Това е бизнес .Ако делийски се появи ей тук и напише на някоя булки нещо нередно - ще си замълча ,защото на този човек отвсякъде му крещи ,че е професионалист.Ха сега кажете ,че Делийски ми плаща за реклама smilesmile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #22 -: септември 10, 2011, 21:29:49 »

 магито как така разбра, че не съм реализиран, на врачка ли ходи, данъчната декларация ли ми видя ,дипломата ли ми провери......Не говори така за хора, които не познаваш. Аз да съм казал нещо подобно за тебе.
 И без булки съществуват и агенциите, и фотографите, и операторите, и ресторантите. Не ми се влиза в спор, обясних, че сватбения бизнес е малък и непечеливш. Поради тази причина много работят основна работа някъде, други в телевизии, трети в списания, четвърти във фабрики...... Няма сериозен професионалист, който да се издържа от сватби ,просот няма как.
 
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #23 -: септември 10, 2011, 21:37:53 »

 fiibi_bg всяка частна фирма инвестира, не само Делийски. И не най-малко споменаването на името му е реклама. Но в този бранш не е само Делийски, той е от сравнително от по-младото поколение. ПРеди Делийски колко други има инвестирали..... И един съвет от мен ,никога не говорете в единствено число, просто защото винаги има и други, и по-добри.
 Само не ме карайте и аз да си вадя фактурите от инвестициите както дипломите, че ще стане страшно. Хайде по-ведро, обърнете внимание на половинките си, а аз да си върша работат, че съм на концерт на един площад и ми трябва време да обърна внимание на служителите си. 
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1484« Отговор #24 -: септември 10, 2011, 22:19:22 »

 От известно време ви чета, но реших да напиша само едно нещо, макар и по-грубо, за което ме извинете. Без да заемам ничия страна.
 Хората обичат да чуват това, което им харесва. Толкова, простичко е. Да си открито откровен невинаги е печеливша стратегия. Още по-малко оценена, понеже обикновено е неприятна и грозна. Има по-завоалирана откровеност, по-мека.
« Последна редакция: септември 10, 2011, 22:29:16 от michelle » Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: септември 11, 2011, 08:18:08 »

Пачоран смятам ,че отношението и подхода ти към хората са много груби.Незнам с такова отношение как градите и развивате бизнес.Или може би тука е мястото където мрънкате ,а в реалния си живот не е така.Постовете ви са все недоволни.Никой не кара сватбените агенции да работят това.Всеки един бизнес изисква инвестиции,така че не ка не величаем сватбените агенции.Това е просто бизнес.
А сега малко по темата-това е форум за сватби.Нормално е да има присъствие и на потребители и на професионалисти.Но е много грозно поведението на професионалистите.Затова и стават повечето от скандалите.Ние модераторите не пасем трева ясно ни е ,че много от вас са намерили вратички да си набират клиенти тук във форума,но и ние няма как да ограничим напълно тази дейност.
Всички постове с цел реклама се трият.Това че на госпожата от Ваня стил не и харесва си е нейн проблем.Ако имат някакъв проблем по между си с Нина стил може да го изяснят в личен разговор или в някой друг форум.Много от постовете и на Нина стил и на други агенции и дж са били трити.
Ваня стил не е нужно да използвате форума за да си благодарите с булката lawyer.Направете го на кафе или по телефона,защото във форума изглежда супер смешно.Благодарете си в темата на lawyer,но недейте да засипвате в темата за Сватба в Пловдив вашите лични отношения с lawyer.Постовете в които давате добри съвети не са трити,а само тези с опити за реклама.
Не на последно място-тук присъствието,не е задължително.Всеки форум си има правила и ако не ви харесват просто потърсете друг форум в интернет пространството в който се чувствате добре.Ние няма да ви попречим по никакъв начин да присъствате и в този сватбен форум,стига да се съобразявате с неговите правила.
« Последна редакция: септември 11, 2011, 08:22:30 от gucci » Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #26 -: септември 11, 2011, 09:17:36 »

 Gery79 изказването ти :
 "Дойдохме си на думата.Значи имал си две дипломи и каво отиде в сватбения бизнес.Ами значи толкова си знаел. А аз знам за какво съм учила и най-важното че работя по специалността си, но такива коне с капаци като теб, не виждат по-далеч от собствениа си нос и за тях успелите хора са некадърници,както аз съм за теб.
Жалко , че паднах на твоето ниво с този си пост."
 е наистина арогантно и просто. И обидите, които сипеш изобщо не ти подхождат на образованието и положението. Много си далеч от разбиранията за бизнес. За това си гледай дипломата и работата и не раздавай съвети на фирми с 20 годишна история, десетки души персонал и достатъчна стойност на данъците. Защото изглеждаш смешна.
« Последна редакция: септември 11, 2011, 09:30:32 от Pachoran » Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863


Dum spiro, spero!


« Отговор #27 -: септември 11, 2011, 10:57:29 »

Pachoran, вие непрекъснато се изтъквате. Не успявате да приемете, че и други хора плащат данъци, работят престижни професии и правят много за останалите хора, както го правят и сватбените агенции, и шлосерите, и продавачките, и мениджърите. Необяснимо е защо толкова тежко и на всяка цена държите да сте единствен (макар и екс-сватбен) успял човек в един сватбен форум. Вие казвате, че никого не сте обидили, но прочетете първия си пост в тази тема, заради което тръгнаха поредните скандали - вие пръв се обръщате към другите с обръщения като "момиченца", "продавачки" и "обикновени хора, не постигащи нищо", това възпитание на висшист ли е? Това отношение на добър мениджър ли е? Това нормално отношение на възпитан човек ли е? Няма да изтъквам нито образованието, нито професията на хората, които са писали след вас, защото е смешно и нямам право. Всички тях познавам лично, от дълго време, и знам, че са отлични и успели професионалисти, благодарение на които държавата ни продължава да върви все още и да не потъне съвсем. Можех и вас да възприема така, но вие не позволявате. Най-страшното е, че вместо с целия си изтъкван от вас опит и знания, да проведем с вас нормален разговор с нормални аргументи, ние излязохме от принципния спор за агенциите и отидохме в сферата на личните нападки, просто защото вие не умеете да говорите с уважение, нито да възприемате мнението на други хора. Вие сте егоцентрик, грубиян и с лош правопис във форума. В живота може да сте идеален, но тук се държите като пенсионер с тежки комплекси. И, понеже вие обичате да раздавате определения и команди, държа да подчертая, че аз не ви обиждам и не влагам емоция в думите си, просто изказвам продължителните си наблюдения за вас. Надявам се в работата си никога да не ми се наложи да ви срещна или да работя с вас. Надявам се да сте единственият такъв мразител, с когото някога ми се налага да общувам във виртуалното пространство. Вие изпитвате удоволствие да висите в дамски форум и да се обиждате с жени, това говори нещо. Сега можете да започвате с кофите с гадости, обаче всички го очакват и няма да сте оригинален. Дано поне работата ви дава това, което иначе очевидно ви липсва през останалото време. 
« Последна редакция: септември 11, 2011, 11:13:49 от Деничка Звездичка » Активен
once_upon_a_time
Професор
****
Публикации: 421


« Отговор #28 -: септември 11, 2011, 12:08:06 »

 Offtopic Съжалявам, че няма бутон "Харесва ми" под мнението на потребителите, подобно на фейсбук - бих го натиснала веднага по отношение на поста на Деничка.
Призовавам модераторите да преценят дали Pachoran допринася с нещо на идеята на този форум, освен с непрестанните ги арогантни и високомерни нападки, предизвикващи спорове в рамките на няколко страници на множество теми. Единственото, което съм научила от него е, как не трябва да се държи "професионалиста" и с какъв търговец, предлагащ услуги не бих искала да си имам работа. Градивно, наистина  pleasantry
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #29 -: септември 11, 2011, 12:59:23 »

 Аз мисля, че наистина някои си позволяват повече от благоприличен и възпитан тон с натискане на бутона "харесва ми" или "не ми харесва ". С натискане на бутона не допринасяте с нищо. Частната инициатива си е частна инициатива, ако не сте го разбрали. Високопарни изказвания има в повечето постове с изтъкване на научни титли, дипломи, професия.... И опити някой клиент да определя бизнес отношенията на дадена фирма ...няма как да стане. Май забравяте, че живеем в общество, в което икономиката се диктува от капитала. Не е правилно в никакъв случай случайни хора, клиенти в случая да дават съвет на Ваня стил или Нина как да развиват бизнеса си, да застават открито срещу частната инициатива, да се месят в тяхната жестока конкуренция за по-голям дял от пазара. Не съм съгласен и с това, че нито една от двете агенции не стъпи здраво на краката си и решат проблемите си на местно ниво. Не съм съгласен и с това, че модераторите допускат незнайно защо клиенти със своето мнение да влияят на пазара, защото малко или много българина се влияе от мнението на този-онзи-трети, било обективно или субективно. Не е правилно някой да се меси изобщо в дейността на фирмите , нямате право. Какви са тези дипломи, какво е тази степен на образование, какво е това вмешателство в бизнеса на всяка отделна фирма ? Защо някой ще ми заявява открито в пространството, че съм некадърник с две образования и поради тази причина имам собствена фирма. И да търси сметка на управителите на примерно Ваня стил или фирмата на Нина, защо няма образованието на управител и като няма такова -не работи по специалността си. Сигурно ли сте , че не живеете преди 1989 г., я се огледайте, погледнете календара. Защо търсите дипломиете на собствениците на Мтел, Глобул, Фолксваген, Лукойл, Захарни заводи, шивашкия цех в Долно Камарци..... Да ли те работят по специалноста си ?
 Деничка Звездичка в постовете си гледате само от собствена та с камбанария. Прочетете внимателно написаното от съфорумките и обективно изразете мнението си. Приказки от общ характер  в постовете си ....просто е излишно да пишете. Никой не е казал, че аз съм единствения данъкоплатец, че съм единствения еди какъв си..Няма единствен и най-добър, това не го ли разбрахте. Но няма да допусна някой да ми държи сметка , защо не работя по специалността си, а имам фирма. И като управител на фирмата трябва да имам определено образование за това.
 И темата е съвсем друга, обърнете внимание на нея, а не на моята особа. Хубава реклама направихме на двете фирми от Пловдив, дано почерпят....Казвам го шеговито ! Дано не си помислите друго, защото имате богата фантазия, в това сте безпорно добри.
« Последна редакция: септември 11, 2011, 13:15:33 от Pachoran » Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1505Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: септември 14, 2011, 18:50:57 »

Аз предлагам да се направи тема "За и против Пачоран"!  funnytooth Това разбира се е шега, тъй като всички знаем какво ще стане!  girl_impossible
Относно конфликта м/у Нина и Ваня стил. Смешен е! Но...Нина постъпи достойно и не се включва в него. А и от цялата история излизат наяве единствено некоректното поведение на Ваня спрямо форумците и екипа, който поддържа самия форум. Повярвайте ми, че си направихте много лоша услуга. А ако си мислите, че като сте направили профил на някаква Стефка-Мефка и ползвате евтини трикчета да ни убедите, че е реална, ние ще повярваме и ще се вържем, трябва да сте много глупава! Когато лъжеш по такъв начин обиждаш човека отсреща, просто защото си вярвал, че ще се върже на такива наистина евтини номерца!  nea Личат си от много далече м/у другото! А и заплахите са ви просто... sarcastic
Поздравявам Тео, че направи тази публикация!!! А и смятам, че модареторите много правилно са изтрили постовете! Как така ще се държат постове от този сорт, че и след това с подобен тон ще имате претенции, при положение, че вие явно не спазвате правилата на форума! Това е поредната нагла проява на неуважение спрямо екипа на форума и спрямо нас - евентуалните клиенти!
А и защо не отговорихте на Тео на въпросите му? Може би защото явно е показал истината.  pardon

И въпрос към Пачоран - кой сте вие, че да определяте ние булките, какво имаме право да правим и то във форум, който е създаден за нас? Вие нито сте достатъчно компетентен, нито умеете да общувате с хора без да ползвате всеки миг, за да доказвате нещо, нито някой го интересува. Ако вие не обиждахте и не нареждахте във всеки, повтарям - всеки ваш пост, може би нямаше да са такива реакциите на другите. Останалите професионалисти поне имат смелостта да покажат лицата си и постъпват доблестно по този начин. Не се крият зад някакъв си псевдоним като вас!  bad Ако сте се отказали от сватбения бизнес, макар че не вярвам, бих се радвала!!! Защото си представям на колко хора сте очернили най-щастливия ден в живота! Това да не допускаш клиент да изрази мнението си, ще ви попитам, от страх ли е? Точно от същия страх предполагам, благодарение на който не отговаряте на постове, които са попаднали прекалено много в целта!
Деничка  goodpost Bravo
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #31 -: септември 14, 2011, 19:52:10 »

 Прекалено много си позволявате уважаема Г-жо, нямате абсолютно никакво уважение към никого. Това, че някой неволно или волно е допуснал грешка, не значи  че трябва да го качим на бесилото. Заставам в защита на Ваня стил въпреки допуснатата грешка. И това е единствено поради факта, че всички от този бранш тук са с комерсиални цели. Те не са нещо по-различно ат агенцията.
 Престанете да се занимавате с мене, обърнете внимание на съпруга си, вашето внимание към моята особа е излишно. И престанете да делите членовете на форума на ние и вие и тези ....Не създавайте групичики по интереси, интриги и други подобни активни мероприятия както в полицията са известни. Работете активно, радвайте се на живота и не се дръжте арогантно. Нямам никакво намерение да се разкривам особено пред хора с вашето поведение - интриганти и недоказани психолози. Които вместо да работят пълноценно и да изкарват заплатата си с труд драскат по форумите. Групичката в която членувате нека да не пречи на развитието на този форум. Не се опитвайте да докажете, че с една проведена сватба знаете всичко за организацията на това събитие.
 От както съм член на този форум не съм направил опит дори да се свържа с много от колегите, които пишат тук. Визуално даже не съм виждал някои. Колегите също се придържат съвсем умерено към контактите. За разлика от вас ние не правим групички. Просто се чудя зяща се занимавате с материя, която е далеч от образованието и професията ви. Един съвет - не използвайте това пространство, за да се доказвате  по един или друг начин.
 Наистина ви моля да не пишете или споменавате моя псевдоним - така, както аз правя. Не споменавам името ви или псевдонима. Некоректно е. Няма да изпъкнете пред останалите с арогантнотто си поведение спрямо мен. Хванете мъжа си и тормозете него, не мен.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 518Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 14, 2011, 21:42:51 »

Не можах да се сдържа и затова ще пиша НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С ПОСЛЕДНИЯТ ПОСТ(за да не ползвам псевдоними) . Форума е  за това да се изказва мнение,но този груб тон срещу не една, ами няколко съфорумки хич не ми се по-нрави !Като си говорим за уважение и КУЛТУРА не е необходимо да се правим на много големи. Просто умните и възпитани хора не го правят.Познавам доста такива хора и никой от тях не се самоизтъква!Също така мисля ,че никой не създава групички по интереси,просто на доста от хората в този форум им е ясно,за какво иде реч.   
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #33 -: септември 14, 2011, 22:14:03 »

   
 Добре ! Кажете ми по какъв начин да се държа, за да не накърнявам освободеното тук самочувствие на групичките. Защо аз да нямам право на мнение, или останалите ....Обяснете ми с какво се самоизтъквам - материално положение, образование, социално положение, семейно положение.... Защо този форум се превърна в феминистки ? Къде са мъжете ? Няма ги ! А защо ги няма ?
 
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1505Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: септември 14, 2011, 23:42:07 »

Първо - мисля, че отдавна сме офф-топик!
Второ - в поста ми е имало критики към Ваня стил единствено и само, защото ползва форума за ... цели и на всичкото отгоре проявява неуважение.
Трето - Пачоран (имате псевдоним, сложил сте го - ползваме го  pardon ), мъже има и то много! Просто истинските такива не са като вас!  pardon Не постъпват така, определено, и съответно ние "феминистките" (аз определено не съм такава м/у другото,) затова тях не ги тормозим. Хубаво е и да разберете, че няма как просто, ние клиентите да не разбираме какво искаме, какво харесваме и от какво сме доволни!
А вашето виждане за групички във форума граничи  с параноята м/у другото.  crazy Явно всички ние сме една групичка, а вие сте си в отделна такава!
П.П. Личните ви нападки за "недоказани психолози" ги приемам като поредното доказателство за теорията си относно вашите проблеми.  smile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #35 -: септември 15, 2011, 13:42:49 »

 Уважаема съфорумке Моникамария, наистина имам молба да ме оставите на мира. Имате законен съпруг, тормозете него.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 779


Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 24, 2011, 00:08:43 »

Ето пример как от тема за едно започва спор за друго и чак стигате до лични нападки...
Чак е смешно, прочетете си мненията, направо е ужасно, нямате ли си друга работа не знам.
Реших да пиша, защото видях, че има мнения, които касаят мен и моята сватба.
Относно Ваня Стил ще кажа следното: избрах я сама, не от форума, защото реално, когато започнах да пиша тук, попаднах само на две-три нейни мнения. Сега виждам, че под нейния аватар пише, че тя има много малко мнения- 40 или там някъде като бройка.
Разбира се, Нина Стил беше също вариант, тъй като за нея разбрах именно от форума и то просто, защото жената пише нон-стоп тук. Нищо лично, изобщо не я познавам, просто се набива на очи. Та затова тя бе и другия вариант за украса. Така и не стигнах до среща с нея. И знаете ли защо?
Ами защото тя действа и във фейсбук по подобен начин. Вижда, че аз съм бъдеща булка, имаме общи приятели фотографи и оператори и решава да ми прати покана. Нищо лошо няма в това, приех я, но просто ми дойде малко в повече натрапването. Аз се сприятелявам с хора, които познавам, а не приемам просто така някой. Пак казвам няма нищо лошо в нейната постъпка, но това да си навсякъде, по всяко време и на всяка цена, не ми допадна.
Ваня Стил я избрах от отзиви от други клиенти, по препоръка, срещнах се с нея. Допаднахме си и сключихме договор. Всичко, което имах като изисквания, се спази, а то не беше никак малко. Нямаше никакви гафове и тя се прояви като професионалист! Писала съм във форума, в друга тема благодарностите си към нея, тук няма да го правя, за да не излизаме извън рамките.
Ще кажа и своето мнение за това, което мисля: Първо, нормално е Ваня, която рядко пише тук и то се вижда, да се издразни, когато реши да изкаже благодарности към мен и още един нейн младоженец, да се изтрие мнението и. Да, може и да не го е написала на правилното място, но е нормално да не се знаят точните правила и какво от това, че се е объркала. Означава ли това, че след като си е изказала съмнението и възмущението, задължително стои зад всички постове които са срещу другата агенция? Малко прекалено ми се вижда smile Тео, хубаво си се разровил в google, за да проследиш информация за nid nidova, но не ти ли идва на ума, че това може да е булка, като всички останали, защото аз също си направих труда да я намеря във фейсбук и мога да ти кажа, че ми излизат общи приятели със нея, определено си е реално момичето!
Сега може би ще започнете и мен да ме проследявате и да ме обвините, че работя за Ваня Стил lol Спомням си в началото във форума ме бяха набедили, че съм оператор под прикритие lol
Както и да е, пожелавам успех на Ваня и по-добре бъди, както досега с рядки влизания, виждаш, че клиентите те намират по друг начин! На Нина също и желая успех, въпреки нейния начин на работа и реклама!
А на останалите съфорумци- пишете по темата и не падайте толкова ниско, за да се нападате един друг, ужасно грозно е!
Активен
Страници: 1 2 3 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines