Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 20, 2019, 21:45:15

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отворено писмо от Ваняя СТИЛ...  (Прочетена 34118 пъти)
 
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« -: септември 08, 2011, 23:48:38 »

Отварям това писмо, защото смятам, че така е правилно и прозрачно.
Правя това, защото действията от тях във фейсбук страницата ни беше недопустимо.
Отговорът е написано с един заядлив тон, който съвсем не ми хареса.

-------- Оригинално писмо --------
От: Teodor Marinov
Относно: Re: Относно некоректното отношение към отзивите на клиенти във форума за Сватбена Агенция Ваняя СТИЛ
До: Vanya Nikolova
Изпратено на: Четвъртък, 2011, Септември 8 22:44:56 EEST
On 7.9.2011 г. 21:05 ч., Vanya Nikolova wrote:
>
>  Г-не, г-жо или всички там администратори,
>
> Моля за отговор, защо мнения и писания за моята агенция се изтриват веднага, а мнения и фалшифи профили за Нина Стил се поощряват. Ако проблема е паричен , моля оферираййте цена.
>
> Благодаря
>
> Екипа на Сватбена Агенция Ваняя СТИЛ Пловдив
>
Здравейте,
Цените в svatbata.bg винаги са били само за банери.
Мненията се трият от нас администраторите и от модератори.
Ето може да си прочетете изтритите мнения:


Написаното от вас е предлагане на услуги. Т.е. вие завързвате разговор с цял да предложите ваша услуга. Това не е в идеята на форума. Той не е пазар на услуги. Това е причината, по която модератора ви е изтрил мненията. Съжалявам, че сте се обидили, но това са правилата и са еднакви за ВСИЧКИ!

Освен това, днешната изява на nid.nidova във фейсбук страницата и това писмо, според мен е резултат от лично отношение спрямо Нина Стил. Това дори да е така, мен и екипа ми и модераторите ни най малко ни засяга. Не желая вашата вражда да се прехвърля във форума ни. Отделно е изключително некоректно да ни обвинявате, че сме платени.

Никъде не сме написали време за реакция, за да започват заплахите във фейсбук. Написали сте писмо ще получите отговор след проверка. Искрено се надявам nid.nidova да не е от вашия екип, защото това силно ще ме разочарова.

Реклама от Нина Стил не е пускана при нас никога. Дори и да има, специално отношение никой не получава. Може би се дразните, защото Нина Стил пише по всички теми. Не мога да налагам цензура. Правилата са прости: трият се мнения извън темата, рекламни.

Ще ви помоля да премахнете линка и телефона си от подписа, защото това е в разрез с правилата ни. Същото ще бъдат помолени да направят всички останали.

С уважение,
Теодор Маринови ето какво получавам:

Г-н Маринов,

Не ми препращайте писма от 2009година, написаното за мен и отговор на зададени въпроси във форума , са премахнати от мой клиенти - публикувани в тема Пловдив от профил Емо свързано със минала тяхна сватба. от 28.09 2011г  Самата Loywer ми сподели, че е във форума от над 9 месеца и когато аз дам мнение и прави впечатление, че се трие. Нямам нищо против Нина СТИЛ, имам против правилата ви. Защо се трият на клиентите ми доволни писанията, а на други участват с над 30 профила от едно и също лице се допускат. Не мисля само аз и екипа ми, че сте подкупни, а доста мой клиенти мислят същото. Реклама никога не бих направила при вас, дори да е безплатна. Бъдете към всички с еднакви правила, защото , ако си мислите, че хората са глупаци, явно грешите. Не познавам лицето нид или там кавото е, но вие найстина не сте коректни.

Лека вечер--------------------------------
Добре, признавам си. Не погледнах датата.
Но ето ги изтритите мнения:Искам отговор: Това мнение за тази тема ли е?Вярно е, че пишете малко във форума. Но бъркате темите с "нашата маса поздравява вашата маса".
« Последна редакция: септември 09, 2011, 00:29:58 от Teo » Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: септември 09, 2011, 00:28:54 »

Ето за това е цялата сага! Мнението на Elmo886 http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,30098.0.html

Ще ви отговоря защо модератора е изтрил това мнение. Защото потребителя има единствено мнение и то е само похвала. 
На всеки му е ясно, че срещу ххх лв. някой ще ви похвалва така до безкрай.

Може би сватбата е реална, но похвалване с първото мнение - съжалявам никога няма да се приеме.
« Последна редакция: септември 09, 2011, 00:31:31 от Teo » Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: септември 09, 2011, 08:24:45 »

Пък за реклама не се притеснявайте Ваня Николова - вие никога не сте пускали, не пускате и няма да пускате. Но за сметка на това изчистете си подписа от информацията, с която се рекламирате напълно безплатно. Извън правилата е.
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: септември 09, 2011, 12:04:11 »

Ето изцепките в facebook
По едно бързо търсене в гугъл излиза, че този потребител харесва единствено нещата на вашата агения и нищо друго.Т.е. това сте или вие или някой от екипа и т.н.
« Последна редакция: септември 09, 2011, 12:08:54 от Teo » Активен
stefka_popova
Регистриран

Пол: Жена
Публикации: 1


« Отговор #4 -: септември 09, 2011, 13:14:29 »

 Добър ден. Казвам се Стефка Попова.
Аз смятам, че всеки има право на мнение било то положително, или отрицателно. Не е никак правилно да изтривате мнения на хора, без значение дали имат едно единствено мнение или 5000 мнения.
Грозно и неправилно е да се толерират само дадени потребителски мнения, все пак всеки отделя от времето си за да пише и ако хората не са различни и ги няма тук, няма да съществува и този форум. Ясно-видимо е, че Има такива, които спят денонощно пред компютъра и прекарват живота си по форумите с цел, (или без), но има много такива като мен примерно, които биха се регистрирали единствено (както в момента), ако имат нужда от съвет, да изкажат похвала или критика, или просто вземат отношение по даден въпрос, да изкажат едно единствено мнение, а през останалото време са чели/четат при необходимост и запълване в свободно време. Форумите са свободно пространство в цял свят, никой не заплашва, коли и беси и убива, за да го зачерквате по този начин.
Абсолютно некоректно и недопустимо е да се изтриват мнения на хора, които са отделили от времето си за да пишат тук. Още повече пък, ако става въпрос за реален потребител! Измислете нещо друго, примерно след мнението което ви се струва за фалшиво, рекламно и тн. да пише например: „Внимание, възможно е потребителят да е влязъл единствено с цел реклама, или критика към някой, тъй като е нов потребител и има едно единствено мнение”, примерно, или нещо подобно, но да триете коментари и мнения недейте, че някой ще се ядоса и само ще си навлечете неприятности.
Какво е това безразборно триене? Така решили моля ти се, или така си помислили, или така им харесало, защото виждаш ли не симпатизираме на определено име... Чакайте малко, вие с нещо по-различни ли сте от другите? По този начин ще си загубите много от потребителите - нови, постоянни и обикновени. Не всички хора имат време да щракат пред компютъра, по-склонна съм да мисля, че точно обратното за тук - потребители с хиляди мнения са „вътрешни” и обвързани в бранша (има разбира се и изключения) се ползват с привилегии. Всички хора са равноправни хора на този свят! Едни са бедни, други са богати, в този случай едни са с 0 мнения, други са с 1,2 5-20, някои може би цял живот само четат, без да взимат страна и по-добре. Мисля, че всички заслужаваме уважение, щом сме се регистрирали тук, нали така?
Прочетох изтритото изказване. Аз лично, ако бях написала толкова подробно и дълго обяснение и някой ми го изтрие, ще се разправям до край, ще си търся правата. Как може такова нещо? Ами ако мнението беше критика, или възмущение от недоволство пак ли щяхте да го изтриете? Съветвам въпросният потребител, ако някой ден разбере, или види, че мнението му е изтрито, да си търси правата и изкаже възмущенията си в други по-високи институции и форуми.

 Относно сватбена агенция  „Ваня Стил” и „Нина Стил” гр. Пловдив, моля изяснете си най-накрая отношенията очи в очи, като нормалните възпитани хора.
Съветвам „Ваня Стил” да не пада толкова ниско като колежката си от „Нина Стил” да си търси клиентите тук по форума, защото целия град знае, че „Нина Стил”, благодарение на този форум и нахалното и поведение (над 1000 мнения) съществува като сватбена агенция и си намира работа. Нека от "Ваня Стил", не тръгват по пътя на "Нина Стил".
„Ваня Стил”, много ви моля, доста над-нивото сте на другата агенция, за да се унижавате по този начин”!
А на форума, който е копие на всички останали форуми, пожелавам успех и си променете политиката на управление и толериране на потребители. Когато изтриете мнение, помислете хубаво преди това, ако вие сте на негово място (потребител обикновен) и изтрият по този начин вашето мнение, как бихте се почувствали?
Всичко добро желая!
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Пол: Мъж
Публикации: 2277Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: септември 09, 2011, 13:46:40 »

Ще ви кажа, че за времето от 6 години в което съществува този форум. Похвалванията с потребители с мнения по 1 са пъти повече от потребители влезли за да похвалят някого реално.
Един форум е общност, която си има собствени неписани правила. Те зависят от аудиторията и администратори и модератори. Точно тематични форуми, като този, имат още по-строги правила.

За да не трием мнения, от днес има ново ограничение - потребители с под 25 мнения не могат да пускат теми в Свършената и несвършена работа.

Обсъждаме съвсем скоро да въведем схема, в която трябва да получим някаква информация за сватбата - т.е. информация дали тя е била реална.

Не сме против новите потребители, но тук правилата са дописани още в далечната 2006та http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,242.msg5299.html#msg5299

Пределно ми е ясно, че правилата никога не се четат. И браузването във форума трябва да бъде от тип don't make me think.
Но в случая вината не е наша, нито на модератора изтрил мнението.


Ако ми кажете на кой форум нашия е копие ще ви черпя един куверт за уикенд, където и когато кажете.
« Последна редакция: септември 09, 2011, 13:50:09 от Teo » Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 147


www.vanya-style.com


Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 10, 2011, 11:14:10 »

Предлагам всички форумки, да погледнат линка и сами да си направят извода. Жалко за бъдещите булки, който живеят в чужбина и форума е единственото място за информация, а тя е само заблуда. yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26317.0.html
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 10, 2011, 11:48:40 »

Аман от драми между агенции..  bad SUICIDE
Аз предлагам бан и да се слага точка.И рекламата в подписа продължава да си седи..  Blush
Активен
once_upon_a_time
Професор
****
Публикации: 421


« Отговор #8 -: септември 10, 2011, 11:55:44 »

Съгласна съм с carlyangel. Писна ми да съм свидетел на злобни борби за форумно пространство от страна на така самонаречените "професионалисти", написани при това неграмотно. Как не разбрахте, че по този начин не си правите нищо друго, освен лоша самореклама и услуга - агенции, фотографи, видео-оператори, диджеи....
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #9 -: септември 10, 2011, 15:56:04 »

 И на мен ми писнаха крайните коментари на хора, които в личния си живот и работно място са обикновени хора, а в този форум се превръщат незнайно защо в съдници на всички тези, които десетки години се лишават от време и средства , за да обслужвт празника им. Момиченца, спрете да раздавате съвети за това кой какво заслужава. Хората работещи за Вас влагат десетки и стотици хиляди левове, милиони секунди ,за да ви обслужат. Плащат данъци на месец на стойност, която Вие с младоженеца не сте събрали като подаръци на сватбата си. Имайте поне капка уважение към данъкоплатците и частната инициатива. Какви са тез банове, които се раздават от устите ви наляво-надясно.
 А що се отнася до "проблема" Ваня стил - не мога да разбера, защо сте се заяли с нея. И двете пловдивски агенции работят и са конкуренти преки. Използват всяка минута, за да наберат клиенти. И Нина стил, и Ваня стил, и Алекси, и Делийски, и Ади цанова са тук, за да привличат клиенти, а не за да ви гледат хубавите очи. Щом допуснахте регистрация с истинските имена на хората от бранша, нека сега модераторите да контролират процеса на реклама. И нека разрешат спора по начин, който е достоен за толкова стар форум. А булките да не дават съвети за банове, защото утре са тук, а в други ден ги няма.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863


Dum spiro, spero!


« Отговор #10 -: септември 10, 2011, 16:21:54 »

Аз пък си мисля, че хората, които са превърнали сватбения празник в свое препитание и бизнес, нямат никакво право да критикуват по всички теми потребителите и да се правят на компетентни по всички въпроси. Раздорите с професионалистите са досадни, неприятни и правещи лошо впечатление, освен това са провокирани ВИНАГИ от самите професионалисти - вечно недооценените за безкрайната ценност, която предлагат по свое собствено желание. В резултат булките ги избягват както могат, а самите професионалисти се чудят защо изпускат клиенти.

Мисля че трябва делата на тия професионалисти сами да говорят за тях, а не безкрайните им приказки, които ние, "обикновените момиченца", работещи във всякакви други сфери (не по-малко важни от сватбарските и еднодневните) четем до припадък ежедневно. Професионалистите тук трябва да дават съвети, а не да спорят и заплашват. На мен не ми дреме кои са Ваня, Маня, Саня, Нина, Тина, Пачоран и техните спорове за бизнес, интересува ме дали говорят с мен учтиво и могат да ме привлекат за каузата на сватбената услуга. Ако не успяват, аз, като потребител в този форум, не искам да им виждам ни очите, ни писанията им. Затова поддържам всички действия на модератори и администратори за ограничаване на подобни дивотии. 36 мои познати съфорумки са на същото мнение от месеци и години, със сигурност има и други. Може би професионалистите трябва да помислят и над това, освен да ни осветляват редовно колко сме загубени, обикновени и некомпетентни за работата им.
« Последна редакция: септември 10, 2011, 16:27:19 от Деничка Звездичка » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: септември 10, 2011, 18:31:21 »

Тези,които пишат не работят за нас,а за себе си очевидно.От множеството ти изказвания стигам до извода,че изобщо не ти харесва работата,с която се занимаваш.След като е така,не виждам защо клиентите трябва да са ти криви.И случайно ние "обикновените" сме потребители на форума,мисля че той е направен за нас,а не за професионалисти,криещи се зад дадено потребителско име,които дебнат от всеки ъгъл за клиенти..  NO
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #12 -: септември 10, 2011, 19:23:21 »

 Деничка Звездичка ти наясно ли си примерно, че за да си свърши работата един сватбен агент или агенция трябва да разбира от всичко. Защото , ако не разбира се нааква и го разнасят  по форумите. Кой по-добре да разбира тази материя - ти с професия доктор или учител, или продавачка ? И разберете един път за винаги, че приходите от сватби НЕ СТИГАТ за съществуването на рязличните бизнеси . Сватбеният бизнес е сезонна работа с много ниски обороти.
 Раздорите и споровете възникват заради вас, вашата неинформираност по много неща, липсата на вкус и поемане на отговорност. Спорове има защото в България всеки разбира от всичко. И водеща е цената и шуробаджанащнтината. И сватби не се "набират" от доволни клиенти. Сватби се набират като си плащаш на Пиротска 10, в храмовете и т.н. Плащането е в пари и натура. Романи могат да се изпишат. Това е статистиката разбиращи булки. А в провинцията не ми се говори при 1 сватба и 20 фирми.
 Не искам да се конфронтирам, не ми е приятно. Но оставете модераторите да се справят с рекламата. Не се правете на знаещи и налагащи мнението си. Налагайте се вкъщи.
 И запомнете , че излязох до неотдавна от този бизнес. Запомнете го. Не заставам на нито една от двете страни. Но винаги съм обективен с нещата, които ми носеха печалба в по-добри времена.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: септември 10, 2011, 20:28:57 »

Цитат
Деничка Звездичка ти наясно ли си примерно, че за да си свърши работата един сватбен агент или агенция трябва да разбира от всичко.
Pachoran,бях на сватба без сватбен агент,подредена от мъже,нямащи си идея от сватбена аранжировка, за съжаление в момента не мога да намеря снимки,но Ваня/Нина и т.н. не предлагат нищо кой знае какво,което повечето от тук пишещи бъдещи булки не могат и сами да си направят (примери в 'Сватбата на ...')-съжалявам,но аз лично не виждам нищо уау в снимките на украсата им,нито нещо което не мога сама да си направя. И понеже явно повечето не виждаме нищо уау през 10 дни четем как едната си прави реклама,др не знам какво.
Защо за Делийски не се написа,че си рекламира фирмата,или за някой от дж-те,а се спрягат все едни и същи имена. Спрете се,вярно е че лоша реклама няма,ама всяко нещо си има край.
 
Цитат
Но оставете модераторите да се справят с рекламата. Не се правете на знаещи и налагащи мнението си. Налагайте се вкъщи.
  good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #14 -: септември 10, 2011, 20:36:30 »

 Именно заради подобни мнения и твърдения излязох от този бизнес. Защото се говорят пълни глупости от самозабравили се хора,.Съжалявам, че го казвам в прав текст. Как може да се напише подобно твърдение за двете най-големи сватбени агенции в Пловдив. Аз лично ще ме е срам даже да си го помисля, а на вас как не ви досрамя даже да го напишете. Ами добавете, че и Ади Цанова е към същата групичака от агенции, само че в София.
 Ей, момичета , не се излагайте ! Ще ви се смеят ! Всичко има някаква мярка. Уважавайте професиите на околните, защото ако не го правите те ще се отнасят по същия начин както вие. Страшна работа сте , ей ! Ако има как и мешатата скара в ресторанта ще си опечете и сервирате сами. Ами може, на село така се правеше едно време. Всичко сами - царевицата, булченската рокля ,телето заклано, палатките на улицата..... в кой век и свят живеем.
« Последна редакция: септември 10, 2011, 20:41:39 от Pachoran » Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines