Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:28:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164206 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 01, 2012, 14:23:04 »

InLove_Girl може  да  използваш бордюрни пънчове или  ако имаш машинка  за  релеф има  такива  шаблони.
На ivelka също  и препоръчвам  да  използва  от  тях,много по-лесно ще  нагласи  сърцата  и няма  да  се  мъчи  толкова.
Но  всичко  си  зависи и от  средствата ,с които  разполагате,все пак  и  те  не  са  евтини.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #271 -: февруари 01, 2012, 14:34:37 »

Тези машинки за релеф са ми голяма тръпка,много искам да си взема, но една машинка е над 100лв. Дали  в някой хоби шоп биха дали под наем? Ако си купя машинка и я иползвам само за поканите ми, ще е жалко.

Някои има ли желание да отдаде под наем такава "джаджа"?
Активен
MagicalWhisper
Новак
*
Публикации: 17

Бутикови сватбени покани

« Отговор #272 -: февруари 01, 2012, 14:50:55 »

Не знам дали някой ще ви даде под наем машинката си, тъй като не са много евтини, но защо не проверите в http://www.ebay.co.uk/ Там може да попаднете на изгодна оферта.  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 01, 2012, 15:05:03 »

където и  да погледнат  машинките  наистина  са  скъпи,а  в  и-бей  не  са по-евтини,от опит  го  знам @}->--А  стига  яовек  да има  желание  всичко се постига
Активен
MagicalWhisper
Новак
*
Публикации: 17

Бутикови сватбени покани

« Отговор #274 -: февруари 01, 2012, 15:27:48 »

Може, аз съм доволна от ebay като цяло, затова го предлагам, като вариант. По-голямата част от уредите ми са от там и то взети на много изгодни цени. Стига човек да има време и търпение, както знаете smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: февруари 01, 2012, 16:51:37 »

където и  да погледнат  машинките  наистина  са  скъпи,а  в  и-бей  не  са по-евтини,от опит  го  знам @}->--А  стига  яовек  да има  желание  всичко се постига
Може да използваш папки за релеф и точилка.По трудно е но доста по евтино.
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: февруари 02, 2012, 22:52:26 »

Момичетааааа,  Bravo Bravo много съм щастлива, ГОТОВИ са едните покани (синичките), днес ми пратиха файла, по-красиви са даже с допълнението на момчето, което ги рисува, остана да помислим за разпечатване и за пликове, върти ми се нещо текстилно, което да се закопчава с копченце, ще пусна снимка веднага щом успеем да направим първата!  Bravo yahoo yahoo yahoo
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 02, 2012, 23:06:44 »

Момичетааааа,  Bravo Bravo много съм щастлива, ГОТОВИ са едните покани (синичките), днес ми пратиха файла, по-красиви са даже с допълнението на момчето, което ги рисува, остана да помислим за разпечатване и за пликове, върти ми се нещо текстилно, което да се закопчава с копченце, ще пусна снимка веднага щом успеем да направим първата!  Bravo yahoo yahoo yahoo

Честито  :bravo:А идеята с копчето много ми допада *THUMBS*и аз ще имам копчета,но те ще играят само декоративна роля  danceg
Активен
Didi_Alex
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #278 -: февруари 03, 2012, 13:36:43 »

lawyer много нежни покани  smile ние сме на морска тема, но се оказа доста трудно намирането на хубави морски покани  sad  само в чуждестранните сайтове ми харесват  sad

И ние сме с морска сватба:-) Аз много мислих за поканите... как да ги измисля така, че да не отидат после в коша и реших да накупя миди (огромни) и към тях да вържа като папирус самата покана на оризова хартия;-) Мисля, че ще е оригинално...
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #279 -: февруари 03, 2012, 14:32:13 »

Didi_Alex доста интересно звучи  smile някъде назад в темата имаше публикувана снимка на покана в бутилка, декорирано с пясък и мидички smile което пък става и за подарък за гостите  smile
kiwi наистина става и само с папките за релеф и точилка, само трябва да патискаш повече  good Wink
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #280 -: февруари 05, 2012, 14:13:01 »

Днес си взех поканите! Много са хубави, с перлена хартия екрю и пеперуди, добре са станали smile
А картите за маса за невероятни!
За съжаление няма снимки в нета, тъй като ги променихме 100 пъти спрямо първоначалните образци. А пък аз още не съм ги снимала...но можете да видите подобни в сайта им: www.svatbite.bg
Препоръчвам ги за всякакви покани, тейбъл карти и аксесоари- жената бе много търпелива с мен, разменили сме сигурно 50 мейла, преди да се уговорим как точно да изглеждат поканите, все исках нещо маалко по-различно...И всичко става по мейл- тя праща снимки, пита добре ли е, аз правя корекции и после пак. Удобно е за хора като мен, които не им се занимава да обикалят сватбени магазини (а и цените според мен са по-изгодни, под 2 лв са повечето покани).

Малко направих реклама, ама наистина съм доволна и исках да споделя и да помогна на други булки, които още не знаят какво точно искат и от къде да го получат...

Редактирам- имало снимки вече на моите покани и картите за маса smile Ето:

http://svatbitebg.blogspot.com/
« Последна редакция: февруари 05, 2012, 19:51:17 от anna_karenina » Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #281 -: февруари 05, 2012, 18:55:22 »

Момичета ето ги моите саморъчно направени и готови вече покани:))

* Изображение1611.jpg (67.8 KB, 800x600 - видяно 407 пъти.)
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: февруари 05, 2012, 20:25:58 »

Много ми харесват, браво, много си сръчна. Моят любим се спря на едни съвсем закачливи и нямащи нищо общо с оранжевата ми идея, но още не са поръчани, ще видим...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 05, 2012, 21:08:20 »

Миме, аз като гледам ръчните ти красоти ме е срам да си покажа моите супер семпли хрумки. blush
та това са ми кутиите за гостите,  с лепенки  пеперуди от Джъмбо, кутията е кремава на цвят, поканата е свитък от перлена хартия в същия цвят,с изображение на лавандула, като ги разпечатам ,ще ги постна и тях . girl_wink
за роднините кутиите са малко по различни с панделка и  по -дълги  tease

* P010212_13.57.jpg (16.98 KB, 449x142 - видяно 339 пъти.)
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: февруари 05, 2012, 22:31:00 »

Мария, Еми, произведенията ви са великолепни  yahoo . Браво за сръчността и благодаря, че ги споделихте с нас. Еми, кутийката ти ли си я правила или е готова (разбрах,че само лепенките са от Джъмбо)? Чакаме и твоите покани  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: