Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:38:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164539 пъти)

Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #165 -: януари 18, 2012, 17:54:32 »

В Пловдив- книжарница "Дали".

Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: януари 18, 2012, 23:52:59 »

Да,Виолет,в сгънато положени е,но все пак ми се стува малко мястото за текста.Все пак ще пиша само на едната страница  crazy
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 19, 2012, 00:04:32 »

Цветовете на сватбата ми ще бъдат бяло и тъмно лилаво,та в тази връзка искам и поканите да бъдат в тази гама.Мисля си за бял перлен картон/искам да има релеф,но не на цялата покана/и лилаба сатенена панделка.Когато четох темата за поканите обаче разбрах,че текста можел да се размаже...... beating
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 19, 2012, 09:44:48 »

оп изтрещялка, аз съм пък с кремаво и тъмно лилаво blum girl_wink
Моите ще са свитък с перлена кремава хартия -не с картон . без релеф, с панделка .
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 19, 2012, 09:50:00 »

оп изтрещялка, аз съм пък с кремаво и тъмно лилаво blum girl_wink
Моите ще са свитък с перлена кремава хартия -не с картон . без релеф, с панделка .

danceg Направо върху картона ли ще печаташ или....
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 19, 2012, 10:00:05 »

върху хартията да, но сега търся при кого от близките с принтер лазерен да го направя, защото освен текста от другата страна на листа ще има изображение пак цветно.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 19, 2012, 10:54:15 »

smile благодаря за съветите  give_rose

Гледах няколко покани от 12те сватби, на които съм била последните 5 години -

Ние, ...... и нашите родители, Ви каним...

Прави сте, че имената и нашите родители са всъщност уточнение на Ние smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 19, 2012, 11:57:21 »

Tака..значи има няколко  варианта- перленрелефен картон,но  той  ще  е  релефен  целия.За  да  си  направиш релеф  само  на  едната  страна  ще  ти е необходима  машинка за  релеф,папка  за  релеф(може релефа  да  е  различен).Машинката и  папките  ще  ти дойдат  малко  множко  като  цена (около  200лв),но можеш  да помолиш  някой  да  ти   ги  направи,но пак мн  си  зависи.Друго - провери във  Двете  Елши и  в  Хобисимо,лесно  се  намират  в  нета, за готови такива  картонки.В  Хобисимо  със  сигурност  има готови,но  за перлено  не  съм  сигуна,за  кремаво  знам  че има и  бели.Перлен  картони  наскоро видях  във сайта  на  Виолет,има  постове по-натам.И  последно  бих  ти  препоръчала  Слънчоглед.Ако  си от  София посети им  магазинчето.Там има  направо  готови направени  картончета,заедно  с пликове  във  същия  цвят,също  така има и панделки.Препоръчвам  ти  да идеш  там,защото  наволя можеш да  си  размяташ картончета  и  панделки и  да  видиш кое  ти пасва.И  последно,пак  ако  си  в  София или околностите,магазина  на  Двете  Елши.Те могат да  ти дадат много полезни  съвети и  идеи,те  също имат материали,само  че  те не  работят  в  събота:(
Не искам  да  звучи  като  реклама  на магазините,но изключително много  са ми помагали в моята  крафтърска  дейност
Успех момичета
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: януари 19, 2012, 12:09:33 »

Tака..значи има няколко  варианта- перленрелефен картон,но  той  ще  е  релефен  целия.За  да  си  направиш релеф  само  на  едната  страна  ще  ти е необходима  машинка за  релеф,папка  за  релеф(може релефа  да  е  различен).Машинката и  папките  ще  ти дойдат  малко  множко  като  цена (около  200лв),но можеш  да помолиш  някой  да  ти   ги  направи,но пак мн  си  зависи.Друго - провери във  Двете  Елши и  в  Хобисимо,лесно  се  намират  в  нета, за готови такива  картонки.В  Хобисимо  със  сигурност  има готови,но  за перлено  не  съм  сигуна,за  кремаво  знам  че има и  бели.Перлен  картони  наскоро видях  във сайта  на  Виолет,има  постове по-натам.И  последно  бих  ти  препоръчала  Слънчоглед.Ако  си от  София посети им  магазинчето.Там има  направо  готови направени  картончета,заедно  с пликове  във  същия  цвят,също  така има и панделки.Препоръчвам  ти  да идеш  там,защото  наволя можеш да  си  размяташ картончета  и  панделки и  да  видиш кое  ти пасва.И  последно,пак  ако  си  в  София или околностите,магазина  на  Двете  Елши.Те могат да  ти дадат много полезни  съвети и  идеи,те  също имат материали,само  че  те не  работят  в  събота:(
Не искам  да  звучи  като  реклама  на магазините,но изключително много  са ми помагали в моята  крафтърска  дейност
Успех момичета

Разгледала съм всички налични страници в нета  blush .Точно в Хобисимо видях въпросните картички,които ми се сториха с малък формат.Иска ми се поне да си взема картон,който вече да е прегънат като картичка,понеже така на ръка не става хубаво.За останалите детайли като релефа,мисля да си взема само папка/момичетата бяха писали във форума,че ставаало и с точилка/.Сатенената панделка с какво да я залепя - със силикон или..... crazy
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #174 -: януари 19, 2012, 12:46:31 »

Никой не е казал да печаташ само на едната страница, може да печаташ на двете вътрешни, но да си разпределиш така текста, че смислово да звучи добре от разделението с прегъвката. Също така ако използваш по-неорнаментиран шрифт можеш да събереш добре четим текст и в по-малка площ. Имай предвид, че ако печаташ директно върху картон с релеф, минавайки през принтера той може би ще се сплеска. Най-добре е да добавиш допълнителен по-тънък лист във вътрешността, за да си и по-спокойна ако допуснеш някаква грешка, по-лесно печаташ с принтер. Иначе готови картончета можеш наистина да откриеш в "Слънчоглед", но те не са перлени по мои спомени. Това с точилката, нека не звуча скептично, ми се струва приложимо за 1-2 броя картички, но не ми е минало през ръцете, няма да споря Wink
Може и да не се налага да лепиш панделката, зависи от модела, който направиш.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: януари 19, 2012, 12:55:29 »

ето няколко покани

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #176 -: януари 19, 2012, 13:00:05 »

Чудесни са Гучии smile

Сподели сега как правиш релефа, имаш машинка или само с папката се справяш?
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 19, 2012, 13:08:57 »

Виолет,аз не искам да печатам на двете страници,не че не може.Колкото до релефа,той ще бъде само на лицевата част на поканата и то не на цялата.Благодаря за съветите  smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 19, 2012, 13:10:14 »

Bravo Гучииии,страхотни са
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 19, 2012, 13:54:45 »

Не съм ги правила аз тези покани,но са правени с машинка.
Ето още няколко

Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: