Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:53:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164408 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 08, 2011, 14:26:48 »

Много свежо цветово съчетание, аз нямам какво да критикувам. Даже според мен си е идеално да се вижда синьото картонче, но ти си знаеш. Wink
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 08, 2011, 14:28:37 »

На мен синият картон много ми харесва. Поканата е страхотна. Само картончето, което виси не мога да разбера какво представлява...Пеперуда ли е  blush
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #92 -: декември 08, 2011, 14:53:39 »

Пеперудка е да,сметнах за добре,че щом няма да имам пликове,трябва да има нещо на което да пише името на поканения,затова измислих нещщо висящо,но може и да я сменя с някакво етикетче,че няма място за по дългите имена на пеперудата:)
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #93 -: декември 08, 2011, 15:18:43 »

Пеперудка е да,сметнах за добре,че щом няма да имам пликове,трябва да има нещо на което да пише името на поканения,затова измислих нещщо висящо,но може и да я сменя с някакво етикетче,че няма място за по дългите имена на пеперудата:)
Bravo поканите са станали много красиви  smile и според мен не е енобходимо да криеш с нещо синия картон. Той е акцент  Wink и пеперудката е оригинално хрумване за имената на гостите.  good може да я ползвате като идея и за акцент в декорацията на ресторанта. Тейбълките ви да са с тази форма, менюта с пеперуди, може да украсите и салфетките (ако са от плат); подаръчетата, да присъства в цветните аранжировки, "накацали" по масите... а може и да имате и живи пеперуди  Wink снимките стават много красиви  smile
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #94 -: декември 09, 2011, 13:35:48 »

mariajoro1984, след като дизайнът среща подкрепа от другите булки, аз се вглеждам по-детайлно в изработката и се надявам съветите, които търсиш да са градивни и полезни.

Не зная с каква дебелина е картона, който използваш, но аз бих използвала хартия или не много дебел картон, защото този ми изглежда смачкан. А се смачква, когато ти костват усилия да го извиеш под форма на папирус и да го задържиш така. Ако не искаш да сменяш материала опитай да направиш пръстен с по-голям диаметър, по-лесно ще е.

Ако правилно забелязавам, ръбчето, с което ти завършва картона си го оставила в предната част. След като украсата ти не го скрива, по-добре е то да остане в задната част, по-чисто и по-пригледно ще изглежда.

Бих закачила пеперудката за горните крила, не бих я оставила да виси с главата надолу. Също така бих използвала по-фина панделка, с която да я закрепя, продават се панделки и с ширина 3 мм. Тази в момента е около 6 мм. Не е задължително условие разбира се, но когато панделката е по-фина, висящата табелка е по-свободна и естествена.

Дай си по-голяма дължина на бялата панделка, за да можеш след като я закрепиш на папируса да й подрежеш краищата, недопустимо е да оставяш разръфани ръбовете. Ръчната изработка си е ръчна изработка, но нещата могат да изглеждат по-изпипани с няколко секунди допълнително внимание Wink
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: декември 09, 2011, 15:24:00 »

mariajoro1984,
Ние имахме благодарствени подаръчета под формата на свитък и също бяхме надписали имената на гостите, за да стане по-лично и по-специално. В момента нямам снимка, но ще се постарая довечера да снимам и да кача, за да ти покажа как ние прикрепихме именцата да не висят така надолу, защото Violet е права, че не бива пеперудките да са с главата надолу - аз така мисля  Wink
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: декември 09, 2011, 19:11:55 »

Ето това са нашите покани и благодарствени подаръчета. Листчето с името на госта е прекарано през панделката, а в долния десен ъгъл на поканата се вижда перфоратора, за който говорих не помня вече в коя тема  Girl_hide

* PC091493.JPG (56.06 KB, 615x461 - видяно 236 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: декември 09, 2011, 19:12:29 »

ето свитъчето

* PC091494.JPG (64.7 KB, 554x415 - видяно 214 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: декември 09, 2011, 19:13:56 »

това е още едно предложение от мен-беше част от подарък, който получихме
Дано да съм била полезна  girl_wink

* PC091498.JPG (64.69 KB, 461x615 - видяно 251 пъти.)
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #99 -: декември 10, 2011, 11:05:54 »

Виолет,благодаря ти мила,за съветите.Много смешно ми стана за пеперудата,вярно виси надолу с главата  :angry:Благодарение на теб сега ще ги осъвършенствам:))После ще покажа снимка пак:))m0onlight страхотни неща,много красиви наистина:))
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #100 -: декември 11, 2011, 20:20:38 »

Момичета аз имам проблем с моите покани.Както и да лепя синия картон,се вижда ужасно грозно ръба където се съидинява.Как да го лепя за да не се вижда?
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #101 -: декември 12, 2011, 18:15:51 »

Неизбежно е, ръба винаги ще се вижда, просто го завърти, така че украсата да е отпред и тя да привлича вниманието, а ръба да остане с гръб.
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #102 -: декември 13, 2011, 10:47:06 »

Виолет мила,благодаря ти з съвета,но се отказвам,ужасно трудно е!Поклон пред жените занимаващи се с такива пипкави неща,било е трудно:))Та сега реших друго,съвсем опростена покана,ето я и нея

* Изображение1488.jpg (31.13 KB, 600x800 - видяно 220 пъти.)
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 13, 2011, 10:51:34 »

Макар и опростена е много изчистена и нежна. Добре си се справила. Сменила си синьото с лилаво?
Ти с какво изряза пеперудката?
« Последна редакция: декември 13, 2011, 11:03:23 от veseto_87 » Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 13, 2011, 11:00:01 »

mariajoro1984,
На мен този вариант ми допада повече .. малко съм пристрастна към лилавото (както си личи и по световете на моята сватба  blush ) Само се чудя ... дали няма да стои по-добре ако панделката е малко по-тясна   mda
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: