Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:27:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164380 пъти)

mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #75 -: декември 01, 2011, 17:40:45 »

Благодаря ви за идеите момичета,ще се спра на поканите на Бибси:))
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 01, 2011, 18:42:07 »

Приемам мнението ти мила  smile ,но в никакъв случай не се мачка ,нито картона нито ,пауса smile Поне при нас нямаше този проблем .Останали са ми 2 покани ,които са разгъвани ужасно много и няма и ни най малка следа от мачкане .А и канелените пръчици са захванати не за самия картон а за дървен шиш Wink Малко странно е това д дървения шиш ,но за нас крайния резултат беше важен.
Що се отнася до твоето предложение smile на мен ми стои доста грубо smile Но това да не те обижда ,всеки има вкус и предпочитания smile give_rose
Няма за какво да се обиждам, естествено че всеки има мнение. Всъщност няма как да разбереш, че моето стои грубо, защото аз не съм дала снимка с предложение. Ще потърся и ще покажа. smile
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #77 -: декември 01, 2011, 18:57:27 »

А дали става текста да го пише само на картона ,без оризовата хартия?И от къде да си взема хартия,гледах цени на перленни картони,ама цифрите са високи за моя бюджет
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 01, 2011, 19:51:59 »

И аз винаги съм харесвала поканите тип свитък, но нека момичетата, които са имали такива покани да споделят дали за гостите от другите градове са правили (поръчвали) друг тип покани или просто за ги пращали като колет.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #79 -: декември 01, 2011, 21:39:07 »

Няма за какво да се обиждам, естествено че всеки има мнение. Всъщност няма как да разбереш, че моето стои грубо, защото аз не съм дала снимка с предложение. Ще потърся и ще покажа. smile

Не визирам твоите покани give_rose Казвам просто своето мнение!

И аз винаги съм харесвала поканите тип свитък, но нека момичетата, които са имали такива покани да споделят дали за гостите от другите градове са правили (поръчвали) друг тип покани или просто за ги пращали като колет.

Аз пращах такива покани (тип свитък,за всички гости бяха еднакви) в Пловдив,Пазарджик и Велико Търново - нямаше никакъв проблем и гостите ни останаха изненадани от поканите smile

А дали става текста да го пише само на картона ,без оризовата хартия?И от къде да си взема хартия,гледах цени на перленни картони,ама цифрите са високи за моя бюджет
Можеш разбира се само трябва да намериш принтер през който да мине картона!Опитвала съм на моя принтер,картона не иска да влезе под ролките и да излезе изпечатан!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 02, 2011, 12:28:23 »

Не визирам твоите покани give_rose Казвам просто своето мнение!

Аз пращах такива покани (тип свитък,за всички гости бяха еднакви) в Пловдив,Пазарджик и Велико Търново - нямаше никакъв проблем и гостите ни останаха изненадани от поканите smile
Можеш разбира се само трябва да намериш принтер през който да мине картона!Опитвала съм на моя принтер,картона не иска да влезе под ролките и да излезе изпечатан!

По принцип минава - с "набутване" и "натъпкване", но си е много играчка, а и остават белези по картона от ролките (в зависимост от дебелината на картона разбира се).

Перлени картони...да кажа пак :-) - по складовете - Директа, Елидис и т.н. Там продават големи листи за не много пари. Там продават и паус в различни цветове, също така има и перлен, но рядко се среща.

За Слънчоглед - като цяло там е доста, почти безбожно скъпо. Не, че не си купувам неща от там, но е все по- рядко. Все пак си остават един от малкото магазини с определен вид стоки.

give_rose За поканите не мога да дам много съвет, защото не съм голям привърженик на покани- свитък. Ако са добре направени, наистина могат да са ефектни, но просто не са "моето нещо"

Успех!
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #81 -: декември 02, 2011, 13:24:40 »

всеки принтер си има максимум на големината на картона, който може да печата. Обикновено 100-200 г. (при всеки е различно) аз лично не ви съветвам да “тъпчете“ вътре листата картон, защото може да го задръстите  nea даже да се счупи  huhhuh.gif
ако си купите от евтиния картон (от тези фирми, които skylife е писала) и си измислите текста, може да отидете в някоя рекламна агенция/студио, което се занимава с печат на малки тиражи и да го принтирате там. Цената не е хич висока  Wink и със сигурност ще стнае добре (няма да се размаже и тн.)  good
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 02, 2011, 13:35:33 »

Със сигурност Офис 1 печатят върху перлен картон. Там си изпринтих номерата за тейбълките, че на принтерите вкъщи се размазваше. Не помня колко взимат, но е стотинки, не е фрапираща сумата.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #83 -: декември 02, 2011, 14:23:04 »

Ние си купихме сами картона и печатихме в Мания.Останах с убеждението, че всичко могат а и не е скъпо. Но и аз имам принтер в къщи, даже фотопринтер, на моя не се получиха нещата.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 02, 2011, 14:42:29 »

И аз имам два принтера вкъщи - Канон и Самсунг и двата с много добри характеристики, но и при нас не се получи. По - добре професионален печат, за да си сигурна, че всичко ще е наред. smile
« Последна редакция: декември 02, 2011, 15:34:56 от veseto_87 » Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #85 -: декември 02, 2011, 15:20:07 »

И аз имам два принтера вкъщи - Канон и Самсунг и двата с много бобри характеристики, но и при нас не се получи. По добре професионален печат, за да си сигурна, че всичко ще е наред. smile
Ние си купихме сами картона и печатихме в Мания.Останах с убеждението, че всичко могат а и не е скъпо. Но и аз имам принтер в къщи, даже фотопринтер, на моя не се получиха нещата.
Със сигурност Офис 1 печатят върху перлен картон. Там си изпринтих номерата за тейбълките, че на принтерите вкъщи се размазваше. Не помня колко взимат, но е стотинки, не е фрапираща сумата.

Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 02, 2011, 15:50:09 »

Ами, аз от принтера не мога да се оплача...Нашия е HP - цветен, лазерен, на около 5-6 години.

Правила съм 2-3 вида покани на приятелки и съм печатала на него - няма никакъв проблем. Всъщност - продължавам да си го ползвам за много неща и нищо не мърда...И на паус съм печатала...

Реално само с по- дебел картон има проблем, но ако не е от най- дебелия, с малко побутване минава. И всъщност само тук веднъж ми се появи проблем, че самия надпис явно не се беше "изпекъл" добре и се изтриваше...но картона наистина беше дебел.

Все пак, да - за да сте сигурни, най- добре при професионалисти :-)
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: декември 07, 2011, 17:10:44 »

момичета попаднах на един страхотен сайт за покани,а и цените са приемливи.Сайтът е:http://www.sintezcom.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=4&lang=bg
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 07, 2011, 18:52:56 »

Аз моите ги поръчвах от сватбен стил невероятни може да ги видите в галерията спазиха сроковете и бяха много коректни
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #89 -: декември 08, 2011, 13:22:07 »

Здравейте момичета,ето в крайна сметка какво сътворих,е има едно две неща да оправям,мился целия син картон д аскрия с панделка.Какво ще кажете,приемам  и критики с цел подобряване на поканата

* Изображение1444.jpg (22.14 KB, 600x800 - видяно 256 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: