Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:25:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164266 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: ноември 25, 2011, 21:13:51 »

girl_wink Браво! Хубави са станали! Аз да се похваля с наше албумче в подписа ми  nazdrave

Весе, ти на паус ли прави текста?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: ноември 25, 2011, 21:43:15 »

Иренка, нищо няма да правим от другата страна, смятам че са достатъчно украсени. Само в горния край на панделката ще завържа по едно зелено картонче с имената на тези, за които е предназначена.
Езра, не  е паус, а жълт дебел картон.
радвам се, че ви харесват. На живо са още по-хубави, защото цветовете са по-наситени. smile
Активен
osobenoaz
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #62 -: ноември 27, 2011, 16:12:49 »

Уау, колко сте смели в цветовете!
Ние се спряхме на "поръчкови" покани именно заради възможността да дискутираме и променяме дизайна докато ни се хареса, нещо, което нашите родители например не са имали като опция!
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: ноември 27, 2011, 17:52:34 »

Винаги съм искала ярки цветове за сватбата. smile
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #64 -: ноември 28, 2011, 11:48:47 »

veseto_87   smile доста добре си се справила  Bravo много красиви са станали  good и наистина, съчетанието е смело  Bravo
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: ноември 28, 2011, 14:48:16 »

Благодаря ви момичета. Радвам се, че ви харесват. Цялата сватба ще е в жълто и зелено, включително и на роклята ще имам някакъв цветен мотив. smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #66 -: ноември 28, 2011, 17:58:30 »

Поканите са супер smile Страхотно си се справила.
Активен
paleenchantress
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #67 -: декември 01, 2011, 11:56:20 »

Здравейте,

искам да предложа за подарък 15 покани с морска тематика ако на някого му трябват толкова бройки. Стават за по-специални гости, кумове, шафери и тн. Представляват бутилка, в която се слага навит лист и запушалка. Нашите листчета са надписани с нашите данни и затова не са включени в предложението , но подобна хартия може да се напечата много лесно.
Ето така изглеждат:

Ако ви допадат, можете да се свържете с мен на [email protected]
Намират се в София, но можем да ги изпратим и с куриер.

Поздрави,
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #68 -: декември 01, 2011, 17:10:18 »

Здравейте момичета,аз искам нашите покани да са в формата на папирус.Но за съжаление не знам от къде да започна,каква трябва да е хартията ,какви са основните материяли които трябва да купя.Приемам всякакви идеи.Благодаря ви предварително.Целувки:)
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #69 -: декември 01, 2011, 17:17:23 »

Здравейте момичета,аз искам нашите покани да са в формата на папирус.Но за съжаление не знам от къде да започна,каква трябва да е хартията ,какви са основните материяли които трябва да купя.Приемам всякакви идеи.Благодаря ви предварително.Целувки:)
Нашите бяха тип свитък
Държачите бяха от канелени пръчици ,към които се закрепва много тънък картон който е лесен за навиване,на самия картон имаше парче паус на който бяха изписали текста,декориран с много нежна панделка,навита на руло и с държач отново направен от много тънка лента на която има залаепена една канелена пръчица и малко листче за името :)Май ше е по добре да пусна снимка а Wink
« Последна редакция: декември 01, 2011, 17:24:02 от Bibsi8792 » Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #70 -: декември 01, 2011, 17:20:34 »

Bibsi8792 хаха да мила ,нищо не разбрах ,даже незнам каква е тази хартия пауст,и самата покана от какъв картон е била? smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #71 -: декември 01, 2011, 17:23:12 »

Bibsi8792 хаха да мила ,нищо не разбрах ,даже незнам каква е тази хартия пауст,и самата покана от какъв картон е била? smile

Паус - е оризова хартия (тънка прозрачна копирна хартия)
Хартията под пауса е от много мек тънък картон smile
« Последна редакция: декември 01, 2011, 17:25:49 от Bibsi8792 » Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: декември 01, 2011, 17:24:43 »

Здрасти mariajoro1984, като за начало, трябва ти хартия цветна или паус, каквото си харесаш, панделки на лента- било то органза или сатен. Папирусите могат да бъдат без кутия, или в бутилка поставени- варианти много, въпрос на вкус. В интернет магазините от типа на Ракхива продават панделки и листа, а иначе и в магазини като Слънчоглед, художническите магазини на Шипка 6 (за София ), можеш да видиш на място всякакви джунджурийки и идеи по темата . smile
Прилагам примери  Wink

Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: декември 01, 2011, 17:27:45 »

Хартията е паус - това е оризова хартия, полупрозрачна. Имам и друго предложение - да принтираш самия текст на картон, който да свиеш на руло и да сложиш в цилиндър, направен от по дебел картон. Това е моето предложение, защото аз лично не харесвам поканите на канелени пръчки. Според мен се мачка и се губи красотата. Но това е мое мнение. smile
П.п. Изпреварили са ме. Имах предвид точно нещо като показаното от emmmmmy.
« Последна редакция: декември 01, 2011, 17:29:24 от veseto_87 » Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #74 -: декември 01, 2011, 17:31:44 »

Хартията е паус - това е оризова хартия, полупрозрачна. Имам и друго предложение - да принтираш самия текст на картон, който да свиеш на руло и да сложиш в цилиндър, направен от по дебел картон. Това е моето предложение, защото аз лично не харесвам поканите на канелени пръчки. Според мен се мачка и се губи красотата. Но това е мое мнение. smile

Приемам мнението ти мила  smile ,но в никакъв случай не се мачка ,нито картона нито ,пауса smile Поне при нас нямаше този проблем .Останали са ми 2 покани ,които са разгъвани ужасно много и няма и ни най малка следа от мачкане .А и канелените пръчици са захванати не за самия картон а за дървен шиш Wink Малко странно е това д дървения шиш ,но за нас крайния резултат беше важен.
Що се отнася до твоето предложение smile на мен ми стои доста грубо smile Но това да не те обижда ,всеки има вкус и предпочитания smile give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: