Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:59:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164353 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: ноември 22, 2011, 09:14:20 »

В същите  магазини,Слънчоглед,2-те  елши,Хобисимо  и  др  се продават такива перлени картони.Можеш  да  си  ги поръчаш онлайн,нищо,че  си от  Варна.Сподели малко повечко  за идейката си  за  покани.Моите  също  си  ги  направих  сама,само че в  шампанско и  бордо
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: ноември 22, 2011, 11:27:23 »

За печатенето върху перлен картон - не е точно така. За моята сватба само си правих всичко, включително и тейбълките, които бяха от 2 цвята картон. В началото съсипах не малко листове в опити да напечатам цифрите, а през някои принтери картона дори не минаваше. Пробвах на лазерен, мастилно-струен и фото-принтер. Накрая отидох в Офис 1 и там ми ги пуснаха без проблем, не се е размазвало. Явно имат на много по-добри принтери, на обикновените всичко се размазва.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #47 -: ноември 22, 2011, 12:38:22 »

veseto_87
в това клипче много добре е показано за топлия ембосинг  good http://www.youtube.com/watch?v=0PLNI5XWnqg&feature=related
иначе ако отидеш в 2 елши момичетата ще ти обяснят в детайли  Wink И не само за тази техника, ще ти дадат много идеи, материали...
_Ezra_
във Варна доколкота знам е http://gretasart.com/ въпреки, че във всички онлайн магазини можеш да поръчаш.Не знам дали там се продават голям размер картони. За слънчоглед съм сигурна.  good
за да ти излезе възможно ной-евтино, лично аз бих те посъветвала да отидеш при фирма доставчик на картон и хартия за печатници. Те имат много видове картони и цените са съвсем различни от тези в слънчоглед и всякакви подобни  Wink дори и с печат  good 
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: ноември 22, 2011, 13:29:30 »

_Ezra_,
Погледни в копирния център, който е до ВИНС-а не се сещам точно как се казваше. Там има доста картони. Нашите покани също сме си ги правили сами и сме ползвали материалите и картоните оттам
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 22, 2011, 16:06:48 »

Благодаря ви много!!! По принцип се занимавам с правене на картички(от година някъде, не дълго време, но все пак доста неща съм гледала, чела и съм се ровила) и знам почти всички магазини в нета или в града; Познавам се и с някои от момичетата, които търгуват с такива материали. Но повечето пъти се продават А4 размер картони, а ми се искаше по-голям за да са повече бройки от 1 картон. Иначе и аз мисля да правя с ембосинг техниката, но само кутийките(или пликовете) на поканите в златно като цвят.  give_rose За сега нямам направена покана, като направя мостра ще покажа, стига да не е проблем и за едната ми позната, защото всъщност по неин образец ще ги правя(не е моя идея в оригинал, аз само ще попроменя някои неща) и първо трябва да говоря с нея дали няма нещо против.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #50 -: ноември 22, 2011, 16:52:21 »

Благодаря ви много!!! По принцип се занимавам с правене на картички(от година някъде, не дълго време, но все пак доста неща съм гледала, чела и съм се ровила) и знам почти всички магазини в нета или в града; Познавам се и с някои от момичетата, които търгуват с такива материали. Но повечето пъти се продават А4 размер картони, а ми се искаше по-голям за да са повече бройки от 1 картон. Иначе и аз мисля да правя с ембосинг техниката, но само кутийките(или пликовете) на поканите в златно като цвят.  give_rose За сега нямам направена покана, като направя мостра ще покажа, стига да не е проблем и за едната ми позната, защото всъщност по неин образец ще ги правя(не е моя идея в оригинал, аз само ще попроменя някои неща) и първо трябва да говоря с нея дали няма нещо против.
да, както казах, в тези магазини предлагат основно А4, единствено в слънчоглед съм виждала А0 като размер. Даже май го има само във физическия магазин.
Провери във фирми които предлагат картон и хартия за печат/печатници като например: http://www.directa.bg/k_marcate.html там цените са други, има голямо разнообразие.  good
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: ноември 23, 2011, 09:53:33 »

_Ezra_,
Сетих се още едно място - Крис арт мисля че се казваше и е магазин за художествени материали. Там със сигурност има по-големи от А4 размери, но пък не съм сигурна дали има перлени... Провери все пак, защото има разнообразие. Намира се срещу Слънчогледите пак на подлеза на Шипка
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 24, 2011, 13:19:16 »

Здравейте, малко късно пиша, но нямах много време smile Беше ни предложил знаш приятел шоколадови сватбени покани, нямах представа какво да очаквам, видяхме се е него и прителката му (те работят заедно) Шоколадовите покани  бяха няколко варианта -единя беше  шоколадова плочка с надпис по наша идея smile, а  другия вариант беше нещо като яйце шоколадово и вътре покана smile.Правят много нетрадиционни неща, интересни и резлични според вкуса на клиента. Ние решихме да останем на вариант традиционни покани, но със сладки подаръци smile
Хората са много готини и новатори с шоколада, така че ако някой има интерес може да му пиша на лични за координати , за да не е реклама smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: ноември 24, 2011, 14:46:04 »

irena_popova,
Това наистина е много интересно и различно! Може да ги ползвате за подаръчета за гостите например шоколадова кутийка сърце и вътре като се отвори да има някакво свитъче с пожелание или нещо такова  smile
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: ноември 24, 2011, 21:20:26 »

Zdraveite,dnes vidiah pokani koito mnogo mi haresaha.Bqha sviti kato papirus ot relefen perlen karton,otvytre be6e nape4atano na paos hartiq i be6e varzano sas pandelka sas kanela.Mnogo e efektna i mislia 4e 6te moga da si q napravia sama ,samo 4e dali se prodava relefen karton A4  crazy

Модератор :Писането на кирилица е задължително!
« Последна редакция: ноември 25, 2011, 11:30:55 от Teo » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 25, 2011, 10:26:12 »

Zdraveite,dnes vidiah pokani koito mnogo mi haresaha.Bqha sviti kato papirus ot relefen perlen karton,otvytre be6e nape4atano na paos hartiq i be6e varzano sas pandelka sas kanela.Mnogo e efektna i mislia 4e 6te moga da si q napravia sama ,samo 4e dali se prodava relefen karton A4  crazy
Здрасти , по принцип се продава- пусни едно търсене в гугъл, иначе аз лично съм виждала тук : http://gretasart.com/index.php?route=product/product&product_id=212  smile
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 25, 2011, 11:10:47 »

Вчера направих първите си 5 покани!  smile smile smile Станаха много хубави.  danceg Когато успея, ще ги снимам да ви ги покажа.  danceg
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: ноември 25, 2011, 12:11:32 »

Браво! Ще чакам  give_rose Аз говорих с моята позната и каза, че няма проблем да взаимствам от нейният модел за покана; може би следващия месец ще се заема с първите мостри  good
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: ноември 25, 2011, 20:57:23 »

Ето ги поканите. Не личат много добре цветовете, но това успях да направя с телефона.  smile
http://imageshack.us/photo/my-images/535/0337s.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/341/0336q.jpg
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 25, 2011, 21:11:16 »

Браво Весе хубави са станали smile А от другата страна какво сте измислили или ще останат изчистени?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: