Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 10:30:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 18
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 18 (Прочетена 242634 пъти)
smileee
Новак
Публикации: 17
Отг: Булчински рокли - 18
«
Отговор #210 -:
ноември 21, 2011, 23:18:42 »
Благодаря ви много
Аз съм си харесала една рокля от Atelier diagonal в интернет и попринцип съм от Варна, но нещо нямам настроение да ходя за рокли, а щом няма настроение нищо няма да ми хареса. Просто исках да разбера дали преминават психологическата граница от 1500 лв и какви парички горе долу да си приготвя
А на теб като цяло харесаха ли ти роклите от тяхната колекция или... нямат нищо общо със снимките като повечето.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #211 -:
ноември 22, 2011, 09:44:28 »
Момичета, благодаря за комплиментите ви първо
и сега искам да уточня нещо, въпреки че съм го писала в предната тема - роклята ми е от нормален сватбен - "Булвеси" и не мога да кажа дали са копирали те роклята. Тя беше ушита и аз си я купих от там готова, а не да съм занесла модела на Холидей Сона и те да са ми я ушили. Тази снимка, която е от сайта на Холидей Сона я има абсолютно същата в рекламните табели на бутика в Асеновград на няколко места, визитките на бутика са с тази снимка, плика, в който ми сложиха роклята също е с тази снимка и си мисля, че ако беше изкопиран модел едва ли щяха да ползват същата снимка толкова показна
Може би модела да, но чак същата снимка.... не ми се вярва
Аз даже като си я взимах роклята не знаех изобщо, че в Холидей Сона е същата, просто ми се струваше позната снимката, но не се сещах от къде и в последствие я видях и в техния сайт.Колкото до това дали плата е еднакъв, както ви казах, аз ходих първо в Холидей Сона и там пробвах подобен модел. Като разгледах сайта им в последствие видях, че имат няколко подобни модела (къси отпред и дълги отзад). Искам да ви кажа, че разлика в плата нямаше или поне аз не забелязах такава
Не съм си и помисляла да си снимам роклята в HD качество, за да доказвам нещо, а пък и каква щеше да ви е гаранцията, че роклята от снимката е точно такава "на живо"
Нямам нищо против бутика, но имам известни съмнения, че все пак сме в България и не се знае като дадеш 1300-1600 лв за рокля дали наистина струва толкова или просто името продава скъпо....Единственото, което малко ме подразни беше това, че като попитах колко време се шият роклите, защото аз имах доста месеци до сватбата и нямах намерения толкова рано да си купувам рокля, а пък и това беше първата рокля, която пробвам, отговорът, който получих беше - "Роклите се шият в Барселона и са само по една бройка, ако поръчате ще се чака 6 месеца доставка!" Да, бе да! Не, мерси!
Момичета, искам да знаете, че нямам нищо против желанията и възможностите на всяка една от вас! Знам, че всяка си има мечта за определен модел рокля и според възможностите си, ще си вземе подобен или същия модел! Желая ви успех и не се съмнявайте, че Вашата рокля ви чака някъде!Чака точно Вас!
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #212 -:
ноември 22, 2011, 17:09:50 »
Толкова се колебая за рокля, че вече не знам...
Уж исках дълга отзад, къса отпред - нещо като тази, която съм публикувала преди няколко страници. После ми хареса такъв модел:
http://www.wholesale-dress.net/Straps-Embellished-Tub-Floral-Wedding-Dress-White-picture-p1321761-i646239.html
После пък реших, че искам да е дълга в началото, а после някакво парче да се маха и да става къса отпред. Но не знам какъв модел ще е добре при това положение. Нещо готово едва ли ще намеря, защото искам да не е бюстие нагоре. Вече тотално се обърках...
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #213 -:
ноември 22, 2011, 17:58:30 »
излез, пробвай и ще разбереш какъв модел искаш
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #214 -:
ноември 22, 2011, 21:53:30 »
Момичета, аз си харесах засега два модела
1.
http://www.igigi.com/plus-size-dresses/plus-size-cocktail-dress/milla-dress.html
2.
http://www.igigi.com/plus-size-dresses/plus-size-cocktail-dress/leigh-lace-dress-in-red.html
tweety bird
, хареса ми ето тази рокля
.
Поне добих представа какво да търся, ако успея да си намеря нещо готово ще е супер, ако ли не - ще си шия. Аз съм по-скоро практичен човек и идеята ми е да е нещо което да мога да ползвам и за други по-официални поводи.
«
Последна редакция: ноември 22, 2011, 21:55:39 от Росита
»
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #215 -:
ноември 23, 2011, 00:24:29 »
На мен като модели ми допадат повече тези:
http://www.igigi.com/plus-size-dresses/plus-size-evening-dress/samira-cocktail-dress.html
http://www.igigi.com/plus-size-dresses/plus-size-evening-dress/augustina-maxi-dress.html
Според мен за по-пълна жена е по-добре дълга рокля. Дано намериш,това което търсиш
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #216 -:
ноември 23, 2011, 00:49:19 »
Мариелка, аз много харесвам дългите рокли, обаче не знам защо като се облека с такава и не се възприемам, отделно и не се чувствам удобно. Има модели средна дължина, които стоят добре и на пълни жени, всичко зависи от кройката. Имам време и съм сигурна, че ще си намеря нещо подходящо.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #217 -:
ноември 23, 2011, 08:27:42 »
Росита,
много хубави рокли си показала
Аз също съм на мнение, че тази кройка и дължина седи добре на по-пълнички жени. Много са хубави и двете, които си показала, но като че ли черната по-ми харесва, както и кафявата от
tweety bird.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #218 -:
ноември 23, 2011, 23:51:25 »
Да се похваля, днес бях на първа проба на моята рокля и нещата са повече от перфектни - надявам се все така да продължават?
И със смелост мога да кажа, че качеството на плата е от огромно значение! Тази рокля "която е на парче" изглеждаше с пъти по-добре от 95% от готовите рокли, които мерих в Асеновград
Пожелавам Ви късмет в откриването на ВАШАТА рокля!
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #219 -:
ноември 24, 2011, 01:16:18 »
Браво, пънк гърл
Къде си шиеш?
Росита, на мен кафявата като кройка много ми допада, но и тази червено с черно не е лоша, но при мен подобни модели ме карат да изглеждам широкоплещеста и ги избягвам /въпрос на структура/. Стискам ти палци да откриеш перфектното за теб самата.
Аз още съм в дилема дали да продължавам търсенето или да си ушия някакъв модел от списание/сайт.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #220 -:
ноември 24, 2011, 08:27:53 »
Hecate
според мен най-добре, обиколи пробвай за да знаеш какво като модел ти стои най-добре ,а вече ако не намериш своята рокля по ателиетата,тогава се довери на някой за шиенето на модел по твой избор-а и трябва да си сигурна че ще ушият модела точно така както ти го искаш!!!
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #221 -:
ноември 24, 2011, 08:41:53 »
Аз си шия роклята в един бутик в Пловдив/понеже съм от Пловдив/ ако някой го интересува, намира се точно срещу дома на младоженците. И на 100% поткрепям dany_87, без да обиколиш няма да си сигурна дали роклята, за която си мечтала наистина ще ти седи добре!
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #222 -:
ноември 24, 2011, 08:57:47 »
Направих известна доза обикаляне /не особено упорито/ и за съжаление на повечето места роклите мостри са единични бройки, които като размер са доста далеч от моя и трудно добивам представа. Просто съм прекалено нисичка и пухкава. А и особено, ако е прекалено малка рокля, продавачките не искат да рискуват да я обличам. Ако имат случайно някоя по -голяма рокля, то тя вече е тип палатка и ми е твърде голяма като дължина, талията идва под ханша и всякакви такива проблеми. Така че независимо готов модел или шиене, има известна доза "Представям си, че ако беше скроено за мен, щеше да изглежда еди - как си".
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #223 -:
ноември 24, 2011, 09:04:33 »
Hecate
, може би заради това е по- добре да си ушиеш рокля, която ще е направена точно за теб. Има много добри ателиета.
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541
«
Отговор #224 -:
ноември 24, 2011, 10:10:52 »
Според мен, който ще си шие рокля да намери ателие със специалист - дизайнер, не просто с шивачка, която да ушие рокля от снимка. Аз търся дизайнер, от който да получа съвети за рокля, подходяща за моята фигура, за платове и всичко останало. Това е моята любима рокля, но изборът на дантела се оказа много труден, а оригиналният модел е много скъп
204336_1.jpg
(21.02 KB, 299x448 - видяно 456 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16