Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:42:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 18
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 18 (Прочетена 242607 пъти)
tabakera
Любопитен
Отг: Булчински рокли - 18
«
Отговор #180 -:
ноември 19, 2011, 16:11:44 »
аз смятам че ако твоят бъдещ сапруг не е имал предишен брак, много ще го зарадваш ако си облечеш рокля, може да не е бяла, но има екрю, шампанско или нещо с цвят, но това че ти е втори брак не те задължава да си с костюм... така мисля аз ьодила сам на такава сватба и булката беше с рокля шампанско:)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #181 -:
ноември 19, 2011, 17:56:15 »
И аз съм на мнението на
tabakera
. Бъдещия ти съпруг, ако не е изживял тази емоция - да види съпругата си в сватбена рокля, то тогава нямаш право да го лишиш от това щастие. Роклята дори не е нужно да бъде шампанско, може да е бледо розова или в някой твой любим цвят или такъв, който ти отива. Но аз съм човек, който приема костюма като "униформа за офиса", а и не съм се омъжвала и не знам какви усещания бушуват сега в твоята глава. Желая ти успех!
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #182 -:
ноември 19, 2011, 18:30:21 »
И за двама ни е втори брак. Може и да си харесам рокля, аз все още не съм почнала да си търся. Но категорично няма да е булчинска, затова сватбените магазини и ателиета отпадат. Искам нещо стилно, изчистено и удобно. Момичета, думата костюм е стряскаща, ама има костюми и костюми. Аз определено нямам предвид офис костюм.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #183 -:
ноември 19, 2011, 23:08:15 »
Росита
,
http://rokli-i-za-men.blogspot.com/2009/11/2.html
тук има страхотни модели според мен. Мисля,че няма причина да не си с рокля. Даже според мен ще е супер да е в цвета на сватбата (ако има такъв).
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #184 -:
ноември 20, 2011, 10:48:29 »
Здравейте момичета.Много съм разочарована от роклите по магазините.Това което аз търся след обикаляне по магазините в два града просто нищо не ми хареса.Повечето рокли са със супер много дантела(грозна),камъни,мъниста.Не съм ходила до Асеновград,мисля да отида през Януари,ако и там нищо не си харесам съм се насочила към модна къща ПРИНЦЕС за да си я у6ия.Сватбата е през Април.а аз още нищо не съм си харесала
Пускам ви модел на рокля към която съм се насочила.
305352_273950052648743_179293692114380_782069_972415783_n.jpg
(59.33 KB, 854x410 - видяно 489 пъти.)
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #185 -:
ноември 20, 2011, 10:50:22 »
и още една
183761_179313772112372_179293692114380_382364_2380179_n.jpg
(39.33 KB, 438x667 - видяно 365 пъти.)
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #186 -:
ноември 20, 2011, 11:10:18 »
Цитат на: maianiki в ноември 20, 2011, 10:50:22
и още една
В интернет магазините има доста такива (подобни) модели. Ако искаш виж темата за пазаруване от интернет. Сестра ми си поръча роклята от един сайт и остана много доволна.
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541
«
Отговор #187 -:
ноември 20, 2011, 11:32:37 »
maianiki на пълно споделям твоето мнение за грозотата на роклите по магазините. Това, което наричат дантела е някакъв мрежест плат , нашит от горе с разни формички на цветенца и перли, камъни..... уж сваровски
Ужасно грозни и груби платове. Моето мнение е, че в Асеновград има само такива боклуци, намират се няколко ателиета, които работят с по-скъпи дантели и платове. Но не виждам смисъл да се пътува до там ( ако не ти е на близо разбира се), заради няколко ателиета, където така или иначе пак ще ти я ушият и трябва да се ходи на проби. Иначе в повечето градове зареждат само рокли, ушити в Асеновград или Смолян. Аз съм от Русе и тук във всички магазини са
самооооо
рокли от там. Пробвах няколко.... стоят много зле - със видими дефекти, а да не говорим, че цялото тяло почна да ме сърби от грубата "дантела". Но и за тях си има пазар, тъй като са много евтини до 500 лв. може да си купиш супер пищна рокля например. Но лично за мен не са това, което търся определено. Затова се насочих към шивачка, която ще ми търси плат и дантела по мой избор. За сравнение тя ми каза, че асеновградските дантели струват 20-30 лв. на метър, а тези които дизайнерката ми предлага са над 100 лв. и роклята ще ми излезе към 700 лв., но ще си заслужава много повече. Всеки сам си решава, аз само споделям моето мнение и информация по въпроса за Асеновград.
А за тези рокли по списанията (те са ми фаворитите, разбира се) не забравяй, че всички са обработени с
Фотошоп!!!
И не стоят така, както изглеждат, особено ако не си достатъчно висока и слаба, ще ти стоят като торба и ще изглеждаш едра и дебела. И това го казвам от опит...
«
Последна редакция: ноември 20, 2011, 11:37:18 от manuella
»
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #188 -:
ноември 20, 2011, 11:39:37 »
Напълно съм съгласна с
manuella
. Ако искаш нещо качествено и имаш финансовата възможност, най-добре е при шивачка да си я правиш.
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #189 -:
ноември 20, 2011, 11:41:28 »
Росита, нормално е да не искаш да обличаш сватбена рокля, а и не е необходимо. Има толкова едновременно стилни и сладки роклички до коляно например, в различни от бялото цвят, които можеш да облечеш на сватбения ден. А и не смятам, че една рокля прави сватбата. Можеш да заложиш на бижутата например и пак да изглеждаш като принцеса. Успех!
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #190 -:
ноември 20, 2011, 11:53:48 »
Още един съвет мога да дам за роклите с шлейф, първо да се пробва такава рокля, преди да се шие, защото аз лично не можах да направя една крачка с такава рокля, а за танци не може и дума да става. Меко казано е, че са много неудобни. Всичко ти се заплита в краката и го настъпваш безброй пъти. Трябва да си много внимателен, ако не искаш да съдереш роклята или да паднеш. Била съм и на такава сватба, булката се измъчи да държи през цялото време огромния си шлейф в едната ръка, а да не говорим колко черен и мръсен беше станал от обикаляне по институциите . Красиво е , но само за фотосесията
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #191 -:
ноември 20, 2011, 12:36:04 »
Росита
, права си, че има костюми, които напомнят за всичко друго, но не и за офис обстановка
Ако решиш да не си с рокля, а с костюм, бих ти препоръчала да е с различни от стандартните кройки и акценти. Примерно както на тези двете:
И на двете снимки не личи много, но надолу са с поли.
В България има доста добри модни къщи, където на средна по цена булчинска рокля може да се открият или ушият хубави костюми
При това с вложено дизайнерско решение, което ще ги направи различни от стандартното. В темата по-нагоре едно момиче беше препоръчало "Амбиция". Аз бих препоръчала "Gene", където правят много елегантни и изчистени дрехи. По-долу прилагам снимка:
Активен
blondie87
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #192 -:
ноември 20, 2011, 14:29:59 »
Manuella,аз също съм бъдеща булка от Русе.Напълно съм съгласна с теб за роклите по магазините и в интернет. Да не говорим че в Русе няма нормални рокли за около 500лв.Или са грозни и блестящи и евтини или са много скъпи.Направо се бях отчаяла с тия рокли,разгледах всичко в интернет и няма НИЩО!И тогава намерих един сайт на бутик във Варна,където винях най-красивите рокли и се оказа,че не са скъпи-за 500-600лв. можеш да си намериш роклята мечта.Магазинът се казва бутик Емоция.А,и най-хубавото е че има 20% намаление до Нова година.
Моята рокля е шеста в колекция три.Как се вмъква изображение във форума?
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #193 -:
ноември 20, 2011, 15:26:53 »
blondie87
, роклята ти е невероятна (ако правилно съм видяла- с яка,която е).За вмъкване на снимка виж в раздела Новини и въпроси.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #194 -:
ноември 20, 2011, 17:49:48 »
За моята рокля (има я в сватбения ми албум) мога да кажа, че е от Асеновград, но наистина там се намират само две-три бройки по- изчистени и качествени рокли. Всичко е просто кич, камъни, лоши материи. Аз отидох с идеята само да обиколя, за да знам, че съм потърсила и там, но за щастие намерих моята рокля веднага, просто защото знаех какво търся. Само да отбележа, че е на модна къща "Аз и ти", която няма магазин в Асеновград, но техни представители за там са "Милениум".
Тази и още една рокля ме грабнаха и нищо друго. За моята мога да кажа, че е изключително добре ушита и е супер удобна! Има лек шлейф отзад, но изобщо не го усетих през цялата сватба
така, че търсете момичета, понякога оттам, където най-малко очаквате ще намерите Вашата рокля!
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...