Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:59:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 18
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 18 (Прочетена 242484 пъти)
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541
Отг: Булчински рокли - 18
«
Отговор #75 -:
септември 27, 2011, 17:56:00 »
Някоя от вас чувала ли е за дизайнер Румяна Гигова ?
Активен
Biskwitkata
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #76 -:
септември 27, 2011, 19:53:46 »
Цитат на: Princess_of_the_Dawn в септември 26, 2011, 20:42:09
Защо не им се обадиш или им пиши на имейлa. Аз им бях писала относно цената на една рокля и ми бяха отговорили веднага.
Здравей, благодаря за предложението, писах им и се надявам да ми отговорят
ти като им писа спомняш ли си горе долу за каква цена ставаше въпрос? Мисълта ми е, че ако са безбожно скъпи от сега да спирам да ги гледам
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #77 -:
септември 27, 2011, 20:22:15 »
Цитат на: Biskwitkata в септември 27, 2011, 19:53:46
Здравей, благодаря за предложението, писах им и се надявам да ми отговорят
ти като им писа спомняш ли си горе долу за каква цена ставаше въпрос? Мисълта ми е, че ако са безбожно скъпи от сега да спирам да ги гледам
Да, моделът, за който аз питах беше с цена около 2000 лева, не помня точната сума. Но изчакай все пак да ти пишат.
Активен
Lepotica
Любопитен
Г-жа -)
«
Отговор #78 -:
септември 27, 2011, 20:36:13 »
Здравейте,
Омъжих се преди 22 дни- както за всички булки, така и за мен този ден беше приказка!
Мисля, че тук е мястото да кажа няколко думи за сватбената си рокля. Избрах модел "Жана" на бутик "Радина- Мария" (има ги на "Пиротска" и в Сватбения МОЛ- Младост 1). Нямам думи да опиша колко съм доволна от това свое решение!
В началото оцених роклята като модел, линия, плат- елегантен силует, жакард със сатен, а на самата сватба- нейното удобство. Не знам много ли ще са булките, които да се похвалят с това колко не само красива, ами и удобна рокля са избрали за този толкова важен ден. Е, аз определено съм една от тях!
Благодарение на това, че всичко се изработва по индивидуален размер, сватбената ми рокля бе като моя втора кожа през целия ден- от 14ч. до 4ч. сутринта! В ресторанта буквално не сме седнали цяла вечер- танц след танц, хоро след хоро, ритуал след ритуал...Нямаше запаряване, оплитане в краката, нищо- просто всичко беше перфектно!
Ако случайно чете, искам да изкажа специални благодарности на Петя Попова, която е измислила и уши това бижу.
Благодаря й и за думите, че тази рокля ще оценят интелигентните хора- ако се съди по това, на сватбата ни имаше изобилие от такива!
Определено препоръчвам "Радина-Мария" на бъдещите булки!
Ето и няколко снимки:
Прекалих, ще ме извинявате...
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #79 -:
септември 27, 2011, 20:48:09 »
Lepotica
,
Отдавна чаках отзиви за готовата ти вече рокля, тъй като съм я запомнила като много интересен модел. Изглеждаш страхотно! Как вървят като цени роклите на тази дизайнерка?
Моля те, мини и по някоя от другите теми да разкажеш за сватбата си или направо да ти пуснем твоя си тема, ако ти се споделя, защото си спомням, че не беше в България и съм сигурна, че на много момичета ще им е интересно да прочетат и за някоя по-различна сватба. Желая ти много семейно щастие.
Активен
Lepotica
Любопитен
Г-жа -)
«
Отговор #80 -:
септември 27, 2011, 21:05:53 »
Благодаря за хубавите думи- ще намина и в другите теми, разбира се, защото още хора заслужават похвала и препоръка от моя страна.
Слава Богу, никой не заслужи негативен коментар и в този смисъл нервите, неуредиците и решението на проблемите в последния момент си струваше!
Може би не е необходима моя си тема, защото не бях супер активна във форума в месеците на подготовката и другите сигурно не ме помнят.
Роклята струваше 590 лева, но заедно с пелерината (без която, според мен бе немислимо да се появя- толкова отваря и подчертава роклята!), стана 750лв. Петя ми направи и колие с перли, същият акцент като ръкавите на пелерината- 9,50лв. Поръчах и 3 шаферски гривни x 7.50лв, отново с този акцент. Обувките, които също купих от там и идеално си пасват с роклята, са 80лв. Бяха удобно, но аз по принцип не ходя на токчета, така че ги замених със сандали в ресторанта
Надвиших си бюджета, естествено, но не съжалявам нито за миг! Повярвайте, бъдещи булки- от изключително значение е удобството в сватбения ден! Поне за мен!
P.S. Сватбата беше в София,
Деничка Звездичка
- бъркаш ме с друга булка.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #81 -:
септември 27, 2011, 21:59:02 »
Lepotica,
Уникална рокля. Поздравявам те за избора
Красива, ефектна и мнооого стилна! Благодаря, че споделяш опит мисля да надника в този магазин.
Активен
Biskwitkata
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #82 -:
септември 29, 2011, 19:47:13 »
Момичета, само да ви кажа - в случай, че има и други, които се чудят за цените в M Tyler - роклята, за която аз питах е тази:
http://www.casablancabridal.com/files/products/442/1/big.jpg
Мисля, че е страхотна, но цената за съжаление е 2100 лв., което е твърде много
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #83 -:
септември 30, 2011, 08:59:59 »
Biskwitkata
Аз също съм харесала една рокля на M Tyler, но е от колекцията на 2010 г. Не съм ходила все още до магазина. Като цяло можеш ли да споделиш впечатления от цените?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
септември 30, 2011, 14:36:48 »
irena_popova
, там наистина има страхотни рокли! Цените им се движат средно около 2000. Ако можеш да си я позволиш, ще е супер!
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #85 -:
септември 30, 2011, 14:50:54 »
Monikamaria
благодаря ти за отговора, нооо май ще трябва да се ориентирам към друг магазин.
Аз реших, че щом са от 2010 може да са на по - поносими (за мен) цени
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #86 -:
септември 30, 2011, 16:41:42 »
Ами аз последно гледах с приятелка, че имаше някои и от 1700, но има и над 2000. Затова писах средно. Все пак отиди, доста са мили продавачките. Може пък и да има нещо подходящо. Успех!
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #87 -:
септември 30, 2011, 22:19:40 »
Благодаря ти
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541
«
Отговор #88 -:
октомври 01, 2011, 09:37:38 »
Истината е,че хубавите маркови рокли са около и над 2000 лв.
Има и по - евтини маркови модели, например за 1200 - 1500 лв. , но на мен лично , точно ТЕ не ми харесват чак толкова...... и не си заслужават парите, само заради марката. Затова стигнах до извода да си ушия рокля със скъпа дантела и модел точно за мен за около 700-800 лв. Отначало и аз се бях насочила към тези марки, но вече ми се струва абсурд да вложа 2000 лв в една рокля.
Искам да ви споделя разликата в цената на една и съща рокля , само че на известна и безизвестна дизайнерка от България - цена - 1850 лв. - на ИЗВЕСТНАТА и цена 900 лв. на безизвестната. Огромна разлика..... И двата модела са съвсем еднакви с някакви си перли и прословути камъни Сваровски. Така че изводът е , че марковите неща са двойно по-скъпи, само заради името на етикетчето, а качеството в моя случай е едно и също!
Активен
peci
Любопитен
Публикации: 24
«
Отговор #89 -:
октомври 01, 2011, 13:23:20 »
Момичета помагайте! Харесала съм си рокля (на снимката) и дали можете да ми кажете има ли подобни рокли в Асеновград? Или направо да се ориентирам към шиене! Но къде и колко може да е? Все пак бюджета е ограничен!
15.jpg
(32.74 KB, 386x522 - видяно 375 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7