Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:17:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Дани-dani81 - 23.09.07  (Прочетена 43413 пъти)

Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #90 -: септември 29, 2007, 22:39:35 »

Честита сватба, Дани, много сте хубави  hiphip И добре сте излезли от ситуацията с халките, аз нямаше да се сетя за такова решение и щях да изпадна в паника  laugh А тортата ви е прелест  Torte
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: септември 29, 2007, 23:15:22 »

Ооо, ижас, как съм пропуснала тази темичка crazy много съм зале.Дани, мила честито и от мен, пожелавам ви да сте все така влюбени и щастливи както в този прекрасен ден, и нека най-хубавото ви предстои!
А просто нямам думи каква прелестна булка си, толкова си нежна, изключителна Bravo и украсата и роклята и младоженеца  blum и всичкооооооо Bravo
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: септември 30, 2007, 21:47:33 »

Мила Дани толкова си красива и фина!не съм се и съмнявала! @}->--А мен толкова ме е яд,че не бях в БГ и чак сега успях да ти пиша!дано не ми се сърдиш,но нали знаеш колко си ми симпатична мила1Дано всичко е било страхотно и се е получило както сме си говорили!Така бързо дойде и твоя ден!Желая ви цялото щастие на света и да посрещате трудностите заедно и с усмивка!дано и вашето сватбено пътешествие бъде приказно и ползотворно :girl_wink:Нямам търпение да разкажеш повече и да видя снимки! girl_in_love heart kiss2
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: октомври 02, 2007, 21:33:14 »

Честито Дани !
Бъдете много щастливи

Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: октомври 03, 2007, 00:08:49 »

Момичета здравейте smile И аз се прибрах от моята медена седмичка и сега мога да разкажа почече и за самата сватба smile Всичко беше страхотно, но мина за миг  cray Сутринта станах много рано в 6 и отидох на фризьор и гримьор. В 9 часа дойдоха първите гости, а милото и кумувете в 9:15. Милото много се изненада като ме видя и много ме хареса smile Тръгнахме към ресторанта и там разбрахме , че сме забравили халките и аз  diablo Обаче излезнахме от положението с халките на кумувета . Самата церемония мина страхотно smile Много се бяха постарали от " Глория палас" . Арката и украсата в двора бяха много красиви. Баща ми донесе нашите халки за венчавката smile , която също беше много хубава пак на арката в двора smile Купона в ресторанта беше голям, още от 1вата песен всички бяха на дансинга  Dance Не сме седнали от 12 до 18:30 . Останах без крака . След кратка почивка купона продължи в клуб " Брилянтин" до ранни зори  CHEERS За по-хубава сватба не бих могла да си мечтая  yahoo. Сватбената ни седмичка мина невероятно в Коста дел сол smile Чакам професионалните снимки и ще ги пусна smile
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: октомври 03, 2007, 00:12:38 »

Благодаря на всички за милите отзиви smile Тони разбира се , че не ти се сърдя  danceg
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #96 -: октомври 03, 2007, 08:45:58 »

Честито и от мен на младото семейство give_rose
Мила Дани пожелавам ти едно здраво и стабилно семейство, много топлина и уют да виждаш в очите на съпруга си и нека всеки ден бъде приказен както е било и вашето сватбено тържество CHEERS
И очакваме с нетърпение снимките от медената седмичка
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: октомври 03, 2007, 09:32:23 »

Миличка така се радвам за теб и толкова съжелявам,че не съм могла да те видя на живо...Но се радвам много,защото знам за някои от терзанията и въпросите ти преди това и не мога да повярвам,че сега нашите сватби вече са зад гърба ни!Мила много съм щастлива за теб и че всичко е минало по-добре от очакваното!Страхотни сте! :girl_in_love:Но ще чакаме и още подробности,няма да се отървеш само с малко разказче!Целувам те и те прегръщам! kiss2 give_rose
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: октомври 03, 2007, 12:38:20 »

Майче и Тони благодаря за пожеланията smile Тони и аз те целувам air_kiss И на мен не ми се вярва, че всичко е зад гърба ни  cray Искам пак!!!!!!!! Сега взехме ДВДто и ще го гледаме да си припомним някой моменти  laugh
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: октомври 03, 2007, 12:58:27 »

О,супер!Това е една много забавна и леко тъжна процедура :girl_wink:Поне за мен беше така,докато гледах и се смях и плаках... tease
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: октомври 03, 2007, 13:03:50 »

Тони, така си е smile Много бързо ми мина всичко  cray И ми е малко мъчно ! Сега ще се настрйваме по стария ритъм. Няма вече подготовка и очакване  cray Но пък сме много щастливи и даже по влюбени от преди  heart
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: октомври 03, 2007, 13:05:49 »

Разбирам те напълно мила!Но и ние сега сме по-влюбени и някак по-различни от преди.... :girl_in_love:Сега ще си имаме броене на ново,нови мигове и годишнини,нови теми на разговор....Така че няма как живота продължава с пълна пара!Но най-хубавото ни предстои girl_wink
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: октомври 03, 2007, 13:16:56 »

Тони права си smile Сега ще чакаме други емоции smile И дано най-хубавото да предстои give_rose
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: октомври 03, 2007, 18:05:23 »

Добре дошли от сватбената ви седмичка!  DANCE Как мина? Хареса ли ви? А снимки кога ще покажеш?  Wink 
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: октомври 03, 2007, 18:09:48 »

Здр Натали smile Беше страхотно Dance Много сме доволни и много бързо мина  cray Довечера сте пусна снимчици  DANCE
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: