Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 19, 2025, 14:34:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!! (Прочетена 110102 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: Сватбата на Tonitta !!!!!
«
Отговор #195 -:
октомври 04, 2007, 16:11:17 »
разглеждах, разглеждах, многоооооооо разглеждах !!!!! страхотни сте и много весели !!!!
ааааааааааа и благодаря за разходката из Европа !!!!!
Активен
tonitta
«
Отговор #196 -:
октомври 04, 2007, 16:13:42 »
mariana
благодаря ти много!наистина видяхме много...Ами не,ние бяхме на една опашка за групи,която пак не беше малка,но поне влизат хората на куп и въобще не усетих как влязохме.да,спомням си,че ти хареса роклята ми!Благодаря ти още веднъж!
Natalia_k
благодаря ти и на теб,че си разгледала албума ни и че ти е харесал!
Ели
. Благодаря ти!Наистина ис е една виртуална обиколка,но на живо е още по-внушително!Пожелавам ви да посетите тези места!
Аз забравих да спомена,че това е моят подарък към съпруга ми за месечинката ни,която е утре и вдругиден и за това много бързах и той още не го е виждал.Дано му хареса!
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #197 -:
октомври 04, 2007, 16:19:43 »
Няма начин да не му хареса, бъди сигурна!
Активен
tonitta
«
Отговор #198 -:
октомври 04, 2007, 16:21:29 »
Дано!ще пиша какви са били отзивите му
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #199 -:
октомври 04, 2007, 19:00:37 »
Аз започнах да го разглеждам, но знам, че ще се отплесна и кой знае кога ще ти пиша и затова викам ще и пиша и продължавам
наистина много хубави снимки от много хубави места, браво!
Активен
tonitta
«
Отговор #200 -:
октомври 04, 2007, 22:20:46 »
Благодаря ти мола!дано и останалите са ти харесали.Доста са наистина и дано не ви отегчавам с тях,но уж гледах да сложа само на-хубавите,а то гледай какво стана!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #201 -:
октомври 04, 2007, 22:59:46 »
тони милата ми толкова си красива @}->--и такива невероятни снимки
влюбени и страшно щастливи сте :bravo:всичко е невероятно :bravo:не съм се и съмнявала
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #202 -:
октомври 05, 2007, 00:41:25 »
ох, аз пак съм изтървала
ама че съм
Но Тонииии, снимките са невероятни миличка, /е аз някои съм ги гледала де
на срещичката/ просто нямам думи
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #203 -:
октомври 05, 2007, 07:43:05 »
с малко закъснение ЧЕСТИТО! страхотни сте, много лъчезарни и щастливи! Продължавайте в същия дух съвместния си път! Обичийте се и се уважавайте! Снимките са просто чудесни - поздравления!
Активен
tonitta
«
Отговор #204 -:
октомври 05, 2007, 08:43:28 »
Момичета толкова сте мили
Благодаря ти
sabina
,
kleo_20
ти винаги си така мила с мен,знаех си,че снимките ще ти харесат и много исках да ги споделя с вас,особено с хората,с които не съм се виждала на живо,за да придобият по-ясна представа за мен...И ти ще си имаш дори още по-хубави снимки!Направо нямам търпение....
spirit
не си изтървала миличка,аз вчера ги качих,така че може да се каже,че си даже една от първите
Дано не сте се отегчили момичета!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #205 -:
октомври 05, 2007, 12:18:29 »
Тони, за какво оттегчение говориш? Докато гледах снимките все едно и аз бях там на местата, които сте посетили. Аз лично обожавам да разглеждам снимки.
Активен
tonitta
«
Отговор #206 -:
октомври 05, 2007, 14:22:37 »
Много се радвам мила!все пак не сте длъжни да гледате всичките :laugh:и аз все си ги гледам ли гледам.....
Активен
tonitta
«
Отговор #207 -:
октомври 06, 2007, 09:52:19 »
Милички искам да ви се оплача за вчера,макар вече да ми мина...Вчера имахме 1 месец от подписването,а днес 1 месец от самата сватба...и аз така се надявах,че всичко ще е супер и ще сме настроени позитивно и ще празнуваме,а то...Първо мъжът ми е затрупан с работа,защото баща му отсъства и аз нали му направих албума за подарък,но той хареса го,ама дори нямаше време да го разгледа като хората и да го прочете...,а аз така се старах :mad_girl:Знам,че го хареса,ама никакъв ентусиазъм :cray:А на всичкото отгоре вчера ще ходим да хапнем на обяд и той изведнъж се стряска-изгубил си халката!!! ohmyНаправо вече полудях!Тук търсим,там търсим,че се и изпокарахме....и накрая тичаме до обекта ми и единия от работниците му я намери,поне това добре,че си казвам каква ирония,баш на този ден!ама вече се бяхме изпокарали! :mad_girl:Вечерта си поизлязохме,ама нищо различно...,а аз се надявах че нещо ще ми е организирал по-така,на мен какви идеи ми идват...ама нали сме женени вече? :'(явно няма нужда от туй,онуй!Не че се оплаквам,иначе както казват всички е страхотен и много се грижи за мен,ама аз като едно раче съм много чувствителна и романтична и понякога ми се иска нещо по-така,а и много държа на всякакви поводи и годишнини.Спомням си до най-малката подробност ако нещо важно ни се е случило,ако ще да е преди 100г.И за днес поне се надявах на нещо по-така,ама явно единственото хубаво нещо ще е сватбата на Венера и това,че ще я видя в нейната красива рокля... :girl_in_love:Най-много да отидем на ресторант,ама това си го правим често и без повод...явно наистина съм се разглезила много :mad_girl:Съжелявам за негативното настроение в този слънчев ден,ама имах нужда да споделя с някой,защото все пак първата месечинка е една и като чета повечето как се вълнувате и какви неща планувате и ми стана много мъчно...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #208 -:
октомври 06, 2007, 10:18:09 »
Мила тони не се разстройвай
ще имате още толкова месечета и годинки :girl_in_love:не се сърди на милото ти понякога и най-милите и нежни мъже забравят или просто се случват едно през друго нещата(както във вашия случай)и не им остава време и да се сетят даже!а за халката малко е бил невнимателен P-(и аз бих нахокала моичкия но важното е че сте я намерили и всичко е наред!не се оставяй на негативните мисли и емоции да те завземат и не евярно че щом те е взел вече край с романтиката и нежността и изненадите
прозвуча ми като все едно сте женени от 50 години!мила успокой се не етолкова тревожно не си създавай сама излишно напрежение моля те
знаеш че и аз съм същата като теб и бих резгорала мо тамо по същия начин и бих си мислила същите неща но е бемислено да се натоварваме излишно!целувам те и спокойно
Активен
tonitta
«
Отговор #209 -:
октомври 06, 2007, 11:01:46 »
Благодаря ти миличка!Толкова ме успокояваш винаги! :girl_in_love:Но все още ми е криво и най-много накрая да се скараме,което съвсем няма да е хубаво :mad_girl:Ама аз като съм тъжна и много ми личи...Какво да правя,такава съм си!ами дано да се пооправят нещата през деня и вечерта ще пиша как е минало...
Целувам те!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16