Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 19, 2025, 14:34:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 110102 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: октомври 04, 2007, 16:11:17 »

разглеждах, разглеждах, многоооооооо разглеждах !!!!! страхотни сте и много весели !!!! smile

ааааааааааа и благодаря за разходката из Европа !!!!! smile  Bravo tease
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: октомври 04, 2007, 16:13:42 »

mariana благодаря ти много!наистина видяхме много...Ами не,ние бяхме на една опашка за групи,която пак не беше малка,но поне влизат хората на куп и въобще не усетих как влязохме.да,спомням си,че ти хареса роклята ми!Благодаря ти още веднъж!
Natalia_kблагодаря ти и на теб,че си разгледала албума ни и че ти е харесал!
 Ели . Благодаря ти!Наистина ис е една виртуална обиколка,но на живо е още по-внушително!Пожелавам ви да посетите тези места!
Аз забравих да спомена,че това е моят подарък към съпруга ми за месечинката ни,която е утре и вдругиден и за това много бързах и той още не го е виждал.Дано му хареса! give_rose
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: октомври 04, 2007, 16:19:43 »

Няма начин да не му хареса, бъди сигурна!  good
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: октомври 04, 2007, 16:21:29 »

Дано!ще пиша какви са били отзивите му girl_wink
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: октомври 04, 2007, 19:00:37 »

Аз започнах да го разглеждам, но знам, че ще се отплесна и кой знае кога ще ти пиша и затова викам ще и пиша и продължавам laugh наистина много хубави снимки от много хубави места, браво! Bravo DANCE
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: октомври 04, 2007, 22:20:46 »

Благодаря ти мола!дано и останалите са ти харесали.Доста са наистина и дано не ви отегчавам с тях,но уж гледах да сложа само на-хубавите,а то гледай какво стана! laugh
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: октомври 04, 2007, 22:59:46 »

тони милата ми толкова си красива @}->--и такива невероятни снимки Bravo влюбени и страшно щастливи сте  :bravo:всичко е невероятно :bravo:не съм се и съмнявала
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: октомври 05, 2007, 00:41:25 »

ох, аз пак съм изтървала crazy ама че съм
Но Тонииии, снимките са невероятни миличка, /е аз някои съм ги гледала де Wink на срещичката/ просто нямам думи
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: октомври 05, 2007, 07:43:05 »

с малко закъснение ЧЕСТИТО! страхотни сте, много лъчезарни и щастливи! Продължавайте в същия дух съвместния си път! Обичийте се и се уважавайте! Снимките са просто чудесни - поздравления! give_rose Bravo
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: октомври 05, 2007, 08:43:28 »

Момичета толкова сте мили girl_in_love
Благодаря ти sabina , kleo_20 ти винаги си така мила с мен,знаех си,че снимките ще ти харесат и много исках да ги споделя с вас,особено с хората,с които не съм се виждала на живо,за да придобият по-ясна представа за мен...И ти ще си имаш дори още по-хубави снимки!Направо нямам търпение....
spirit не си изтървала миличка,аз вчера ги качих,така че може да се каже,че си даже една от първите laugh
Дано не сте се отегчили момичета! give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: октомври 05, 2007, 12:18:29 »

Тони, за какво оттегчение говориш? Докато гледах снимките все едно и аз бях там на местата, които сте посетили. Аз лично обожавам да разглеждам снимки.  DANCE  blum
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: октомври 05, 2007, 14:22:37 »

Много се радвам мила!все пак не сте длъжни да гледате всичките :laugh:и аз все си ги гледам ли гледам.....
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: октомври 06, 2007, 09:52:19 »

Милички искам да ви се оплача за вчера,макар вече да ми мина...Вчера имахме 1 месец от подписването,а днес 1 месец от самата сватба...и аз така се надявах,че всичко ще е супер и ще сме настроени позитивно и ще празнуваме,а то...Първо мъжът ми е затрупан с работа,защото баща му отсъства и аз нали му направих албума за подарък,но той хареса го,ама дори нямаше време да го разгледа като хората и да го прочете...,а аз така се старах :mad_girl:Знам,че го хареса,ама никакъв ентусиазъм :cray:А на всичкото отгоре вчера ще ходим да хапнем на обяд и той изведнъж се стряска-изгубил си халката!!! ohmyНаправо вече полудях!Тук търсим,там търсим,че се и изпокарахме....и накрая тичаме до обекта ми и единия от работниците му я намери,поне това добре,че си казвам каква ирония,баш на този ден!ама вече се бяхме изпокарали! :mad_girl:Вечерта си поизлязохме,ама нищо различно...,а аз се надявах че нещо ще ми е организирал по-така,на мен какви идеи ми идват...ама нали сме женени вече? :'(явно няма нужда от туй,онуй!Не че се оплаквам,иначе както казват всички е страхотен и много се грижи за мен,ама аз като едно раче съм много чувствителна и романтична и понякога ми се иска нещо по-така,а и много държа на всякакви поводи и годишнини.Спомням си до най-малката подробност ако нещо важно ни се е случило,ако ще да е преди 100г.И за днес поне се надявах на нещо по-така,ама явно единственото хубаво нещо ще е сватбата на Венера и това,че ще я видя в нейната красива рокля... :girl_in_love:Най-много да отидем на ресторант,ама това си го правим често и без повод...явно наистина съм се разглезила много :mad_girl:Съжелявам за негативното настроение в този слънчев ден,ама имах нужда да споделя с някой,защото все пак първата месечинка е една и като чета повечето как се вълнувате и какви неща планувате и ми стана много мъчно... cray
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: октомври 06, 2007, 10:18:09 »

Мила тони не се разстройвай give_rose ще имате още толкова месечета и годинки :girl_in_love:не се сърди на милото ти понякога и най-милите и нежни мъже забравят или просто се случват едно през друго нещата(както във вашия случай)и не им остава време и да се сетят даже!а за халката малко е бил невнимателен  P-(и аз бих нахокала моичкия но важното е че сте я намерили и всичко е наред!не се оставяй на негативните мисли и емоции да те завземат и не  евярно че щом те е взел вече край с романтиката и нежността и изненадите pleasantry прозвуча ми като все едно сте женени от 50 години!мила успокой се не  етолкова тревожно не си създавай сама излишно напрежение моля те kiss2 знаеш че и аз съм същата като теб и бих резгорала мо тамо по същия начин и бих си мислила същите неща но е бемислено да се натоварваме излишно!целувам те и спокойно
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: октомври 06, 2007, 11:01:46 »

Благодаря ти миличка!Толкова ме успокояваш винаги! :girl_in_love:Но все още ми е криво и най-много накрая да се скараме,което съвсем няма да е хубаво :mad_girl:Ама аз като съм тъжна и много ми личи...Какво да правя,такава съм си!ами дано да се пооправят нещата през деня и вечерта ще пиша как е минало...
Целувам те! kiss2
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: