Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:34:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част (Прочетена 145095 пъти)
megan_n
Ентусиаст
Публикации: 144
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
«
Отговор #375 -:
декември 10, 2012, 15:04:11 »
Dark_ButterFly не мога да ти пиша на лично, трябва да си изпразниш кутията.
Поканата е страхотна и на супер цена. Благодаря за сайта ще го разгледам. Аз още не съм разглеждала и по магазините да вида какво се предлага.
Ние имаме позната, която играе по сватби и сигурно тя ще дойде.
Активен
illane
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #376 -:
декември 10, 2012, 15:52:51 »
Здравейте момичета
Добре дошла на новата булка tanyataneva в редиците ни
Аз да се похваля, че в събота ходихме да си каним официално кумувете с погачата, тортата, пилето... Много добре се получи и кумувете са много готини
tanyataneva за менюто на Парк-хотела, изпрати ми на лично някакъв имейл. Опитах се да ти пиша, но кутията ти май е пълна.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #377 -:
декември 10, 2012, 23:05:51 »
megan_n мисията изпълнена - кутията празна
Това с кумовете при нас стана много смешно. Наши най-добри приятели са и не успяхме да ги съберем да им кажем заедно, но пък беше страшно забавно, защото макар и отделно реакциите им бяха еднакви... страшно изненадани, развикаха се... определено не очакваха
След това ги запознахме и сега май кроят нещо за гърба ни. И двамата са страшно темпераментни, позитивни и въпреки, че не са двойка смятаме, че направихме най-добрия избор за нас
Активен
illane
Ентусиаст
«
Отговор #378 -:
декември 12, 2012, 15:12:56 »
Вчера ако знаете как си изкарах акъла... Бъдещата свекърва се обади на годеника и му казва, че и се обадила нейна позната от ритуалната и и казала, че има двойка, която е направила запитване за нашата дата и изнесен ритуал в нашият ресторант
Веднага си помислих, че може тия в ресторанта като капарирахме да са забравили да ни запишат някъде и са казали на още някого, че са свободни. Че и късно вечерта беше, не можеш да им се обадиш да питаш. Ужас! Слава богу днес се свързах с тях и всичко си е наред. Само се чудя тези двамата, които са ходили в ритуалната, защо първо не са проверили дали е свободен ресторанта. Все пак часове в ритуалната много за конкретният ден, а ресторантът може само 1 сватба да направи.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #379 -:
декември 12, 2012, 15:39:40 »
Така се случва, когато първо младоженците отидат да си запазват часове в ритуалната зала....и си мислят, че ресторантите са свободни. Но уви...добре, че има по-ориентирани хора...
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #380 -:
декември 12, 2012, 20:20:02 »
illane и вие сте с майска сватба
Това, което най-много ме притеснява през май, е да не вали. Изнесените ритуали да не станат внесени в ресторанта
illane успяхте ли да си запазите датата в ритуалната?
Бъдещи булки ще си имате ли и църковен ритуал?
Активен
illane
Ентусиаст
«
Отговор #381 -:
декември 12, 2012, 20:28:19 »
Dark_ButterFly и аз много се притеснявах за валенето. И общо взето търсих ресторант, които да има някакви допълнителни помещения. Този хотел, в които ще сме ние имат втора зала, която може да се ползва за ресторант, но може да се ползва и за коктейла и ритуала. А за навън имат и нещо като закрита тераса, която също става за подобни цели. Това беше една от основните причини да се спрем там. Иначе за запазването на часа в ритуалната, честно да си кажа не знам. Вчера пратихме копия от личните карти на бъдещата свекърва, но дали е успяла да ни запише официално... не знам. Ще пиша като се чуем с нея. А по въпроса с църквата - ние няма да имаме църковен ритуал. Изнесен ритуал, коктейл и после направо в ресторанта.
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
«
Отговор #382 -:
декември 12, 2012, 21:58:43 »
Здравейте и от мен. Най-накрая реших и аз да се регистрирам, но следя форума от известно време. Предстои ни сватба септември 2013 и нямам търпение да започна с подготовката. Лошото е, че само от 6 месеца съм в града, не съм била на нито една сватба тук и нямам идея от къде да започна и как изобщо
ще избирам какво и да е. Имам известно време да чета отзиви и коментари от сватбите ви и стискам палци да се справя с всичко
Активен
Alizee
Новак
«
Отговор #383 -:
декември 12, 2012, 23:06:40 »
Dark_ButterFly, ние също решихме да не правим църковен в деня на сватбата, понеже мисля че самия ритуал е малко отекчителен и ще си го направим след това в някой манастир, точно повод за екскурзийка. Съжалявам единственно, защото мисля че щяха да станат много хубави снимки в църквата, но..няма смисъл да размотаваме гостите в тая жега
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #384 -:
декември 13, 2012, 10:25:47 »
Ние ще имаме църква, но незнам какъв час да запазя при положение, че подписването ще е в ресторанта от към 18:30 (ако е свободен). Между църквата и ресторанта мислим да си направим снимки и да отидем на фото.
Dark_butterFly вие ще имате ли църква?
Що се отнася до валенето понеже сме в един и същ ресторант, аз като запазвах датата ги попитах ако вали какво ще стане(въпреки, че е юли) и ми казаха да не се притеснявам щели да го преместят вътре.
Активен
illane
Ентусиаст
«
Отговор #385 -:
декември 13, 2012, 14:18:20 »
Dark_ButterFly официално са ни записали часа в съвета.
Така че за май месец явно може вече.
Активен
Alizee
Новак
«
Отговор #386 -:
декември 13, 2012, 14:46:13 »
Момичета, коя дата сте си избрали през юли месец?
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #387 -:
декември 13, 2012, 16:43:41 »
Цитат на: illane в декември 13, 2012, 14:18:20
Dark_ButterFly официално са ни записали часа в съвета.
Така че за май месец явно може вече.
И ние вече си имаме ден и час в ритуалната. Вече официално сватбата ще е на 25.05.2013г.
megan_n и ние ще ходим в църквата. 16:30 сме в църквата и в 18:30 е изнесения ритуал в ресторанта. Между двете ще са снимките. Говорихме с оператора и ще имаме време да отидем до Загорка или Аязмото за снимки на открито и след това във фотото за студийни снимки, а и в църквата ни казаха, че в 17:00 имали литургии и няма да може.
megan_n избрахте ли си църква?
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #388 -:
декември 13, 2012, 17:05:49 »
Dark_ButterFly и аз си мислех да запазя към 16:30 за да има време за снимки, но ще питам и фотографа:)
Църквата ще е Свети Димитър.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #389 -:
декември 13, 2012, 17:29:38 »
Цитат на: megan_n в декември 13, 2012, 17:05:49
Dark_ButterFly и аз си мислех да запазя към 16:30 за да има време за снимки, но ще питам и фотографа:)
Църквата ще е Свети Димитър.
Много добър избор. Ние решихме да сме в Преображение Богодорично. Просто е по-голяма, а ние ще сме с доста гости и вероятно поне половината ще дойдат и там
Иначе днес като са ходили в ритуалната се оказа, че на същата дата вече има една записана двойка, но в 14 часа
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...