Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:31:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част (Прочетена 145094 пъти)
Dark_ButterFly
Ентусиаст
Публикации: 132
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
«
Отговор #360 -:
декември 06, 2012, 09:47:16 »
Цитат на: Temira-Wedding в декември 06, 2012, 09:14:28
Dark_ButterFly, кои са вашите ресторант, dj, оператор, които сте избрали?
В ресторант Тифани ще сме, вечерна сватба. DJ и водещ ще са Йовко и Веско (гледала съм сватби, които водят и много ми харесаха), оператори - фото Дъга (избора за това направихме за 2 часа след като разгледах снимките, книгата и прегледах 4 часовото видео на мои приятели)
Надявам се да сме направили добър избор
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #361 -:
декември 06, 2012, 09:57:32 »
Браво, ето това е в резултат, че сте се организирали доста по-отрано.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #362 -:
декември 06, 2012, 23:10:48 »
Почти всички по-големи неща ги свършихме, само май най-важното не сме. Ние също ударихме на камък в гражданското. Казаха ни, че е прекалено рано. След като прочетох, че са започнали ще изпратя мама да отиде и да запази най-накрая. С изнесен ритуал ще сме и ние в градината на ресторанта (ако не вали).
Исках да попитам дали има вариант на изнесения ритуал всъщност да ни е реалното подписване, а не предварително да ходим? Разбрах, че има вариант стига в църквата да са съгласни на следващия ден да занесем свидетелството за граждански брак. При нас ще е първо църквата и след това ритуала, за да не разхождаме гостите 100 пъти.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #363 -:
декември 07, 2012, 08:23:17 »
Това за подписването в момента, а не седмицата преди това, трябва да се уговори със служител от гражданско състояние в момента мисля, че е Пепа Маркова.
А принципно незная какво ви притеснява за свидетелството за граждански брак в църквата...сега масово първо е църковния брак, а след това гражданския. И никой не им прави проблем в църквата.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #364 -:
декември 07, 2012, 10:47:35 »
Когато ходихме в църквата да запазим дата и час и ни казаха, че трябва да представим свидетелството преди ритуала. Затова и решихме, че по-рано трябва да подпишем. В последствие случайно чухме за другия вариант. Сега ще се опитаме да осъществим тази идея. Мама има задачата да говори със служителката в гражданското, т.к. ние скоро няма да идваме към Стара Загора
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #365 -:
декември 07, 2012, 10:50:26 »
когато си запазите час в църквата прсто им кажете, че ритуала е след това.........и те ще ви имат в предвид.
Активен
megan_n
Ентусиаст
Публикации: 144
«
Отговор #366 -:
декември 07, 2012, 13:02:37 »
dark_butterFly Здравей, нашата сватба ще е юли също в Тифани
Ние ще подписваме направо в ресторанта и затова църквата ще е преди това, но за съжаление вчера бях отново в съвета и категорично ми отказаха да ми запишат час. Казаха е много рано не се знаело какво щяло да стане доходина, да съм отидела догодина
Относно DJ също ми предложиха Веско и Йовко, за съжаление не съм гледала техни сватби, но чух че са много добри.
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #367 -:
декември 07, 2012, 13:06:39 »
Забравих да допълня, че от гражданското давали някаква бележка, която се представя в църквата за а може да отидете първо там. Аз питах в гражданското и ми казаха, че няма никаква разлика между двата ритуала, само в цената. И аз като теб прочетох това за подписа, но нищо подобно не ми казаха
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #368 -:
декември 07, 2012, 22:43:57 »
megan_n това е много добра новина, няма да се налага разкарваме кумата много по-рано, че тя е от София
Другата седмица майка ми ще отиде до общината за бележка и до ритуалната... Определено не се съмнявам в нейната способност да убеждава и искрено се надявам да се справи подобаващо и този път
megan_n вашата сватба дневна или вечерна ще е?
Градината на Тифани е страхотна и мисля, че с изнесен ритуал се получава много добре. За DJ и водещ не сме се колебали и минута. Гледахме сватба и само с Dj, но определено се забелязва липсата на водещ. Човека притичва ту до пулта да пуска музика, ту при младоженците или при гостите... Не се съмнявам в професионализма на никой, но в крайна сметка това е нашето решение
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #369 -:
декември 08, 2012, 10:33:35 »
Dark_ButterFly аз доколкото разбрах за май месец записват часове, така че не мисля, че ще има те проблем.
Нашата сватба ще е вечерна. И на мен много ми хареса градината и мисля, че ще се много хубаво.
Разбира се в гражданскато отново ме ядосаха. Казаха, че неможело да осигурят музика по време на подписването, както е в ритуалната, но доколкото разбрах на други сватби са го правили, явно трябва да си по настоятелен с тях.
За DJ мисля да му се обадя да го питам каква му е тарифата и дали е свободен.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #370 -:
декември 08, 2012, 12:02:27 »
Цитат на: megan_n в декември 08, 2012, 10:33:35
Dark_ButterFly аз доколкото разбрах за май месец записват часове, така че не мисля, че ще има те проблем.
Нашата сватба ще е вечерна. И на мен много ми хареса градината и мисля, че ще се много хубаво.
Разбира се в гражданскато отново ме ядосаха. Казаха, че неможело да осигурят музика по време на подписването, както е в ритуалната, но доколкото разбрах на други сватби са го правили, явно трябва да си по настоятелен с тях.
За DJ мисля да му се обадя да го питам каква му е тарифата и дали е свободен.
Музиката ще я осигури нашия dj. Няма да се налага от гражданското да осигуряват музика. Може само да ми кажат ако имат конкретни желания за мелодиите. Останалото съм го оставила в ръцете на професионалистите
Активен
tanyataneva
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #371 -:
декември 08, 2012, 16:40:47 »
Здравейте и от мен. Нова съм във форума. Получих преди няколко седмици предложение за брак от любимия човек и след еуфорията и това,че не знаех къде се намирам от щастие,сега идва момента да започнем да планираме нещата за сватбата с него. Искаме да е догодина,през септември,не сме говорили за точно определена дата.Та за това се регистрирах тук,за да черпя идеи от вас,виждам,че много съвети си давате една на друга,което е страхотно. Иска ми се нашата сватба да е в ресторант с готина градина, за това и много ми хареса Парк Хотел Стара Загора. Видях,че сте коментирали за меню,което имате от Парк Хотела,дали бихте ми го пратили, за да хвърля един поглед и аз.Не знам дали ще можем да си позволим сватба там,идея си нямам какъв би бил куверта,но много ми харесва като атмосфера,с езерото и всичката зеленина,която е там. Та ще бъда много благодарна,ако мога да погледна и аз въпросното меню.
Поздрави на всички и незабравим сватбен ден ви пожелавам.
Активен
megan_n
Ентусиаст
«
Отговор #372 -:
декември 09, 2012, 11:16:41 »
Здравей tanyataneva, аз лично не съм ходила да питам в този ресторант но едно от момичетата illane ми изпрати примерното меню. Ако искаш мога да ти го пратя, но за по подробна информация пиши на нея
Ако нещо друго те интересува с радост ще помогна въпреки, че и аз не съм стигнала до кой знае къде с организацията, само ресторанта сме запазили.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
«
Отговор #373 -:
декември 09, 2012, 20:22:01 »
Поздравления tanyataneva
Аз също мога да помагам. Ние сме малко по-напред с подготовката. Дори последно взехме 2 кошнички за шаферките
Имаме си и кумове
Активен
tanyataneva
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #374 -:
декември 09, 2012, 22:44:20 »
Dark_ButterFly, определено сте напред:) Ние сме решили кои искаме да са кумове и смятаме тези дни най-тържествено да им кажем,като се надяваме да приемат
Иначе възнамерявам тези дни да пообиколя няколко ресторанта, които съм си набелязала и да видя как са цените във всеки един.С моето меченце се спряхме на Кипарис, Арт комплекс, Сити,Тера груп и Парк хотел,та да видим кой ще ни допадне най-много,а и по джоба разбира се:)))
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...