Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 04:10:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част (Прочетена 145221 пъти)
villey
Любопитен
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
«
Отговор #300 -:
юли 17, 2012, 12:55:45 »
ох ми до къде сме- общо взето до "кривата круша"
, един иска едно друг друго. Само тортата и агенцията сме си уточнили, поканите са в процес на правене, халки,рокля ... partyto няма да е в същия ден, но малко ни е сложна понеже кума и кумата после ни канят за кръсници и ще съчетаваме единия ден сватба след ден кръщене. Оправяме едното и другото пък да видим какво ще излезе накрая
искахме да е нещо нестандартно, решихме и измислихме за този замък до с.Равадиново много романтично местенце, на което да се почувстваш наистина като принцеса
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #301 -:
юли 17, 2012, 13:03:30 »
Страхотно звучи!
За пръв път чувам за такава церемония в България. Вие там ли ще подписвате директно или как?
Активен
villey
Любопитен
«
Отговор #302 -:
юли 17, 2012, 14:34:07 »
Да там, интересно се получава, избрахме го най-вече заради изживяването
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #303 -:
юли 17, 2012, 15:04:17 »
Страхотно, наистина
Ще следя с интерес и с нетърпение ще чакам снимки
Кога ще е сватбата?
Активен
villey
Любопитен
«
Отговор #304 -:
юли 27, 2012, 10:14:26 »
снимки ще има задължително
през септември ще е, не съм влизала скоро, че работа, организация
ще поддържаме връзка като мога да се уредя на компютъра
Активен
rossi2000
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #305 -:
август 04, 2012, 17:42:17 »
Здравей те, искам да споделя моите впечатления от агенция Карина гр.Габрово - много съм разочорована! Сватбата ни е на 18-ти Август,а на 2-ри Август разбирам,че от агенцията не са ми запазили час за ритуалната зала, при положение,че още първия път,когато отидох тя пое ангажимент да запази час и на следващия ден ме увери, че е запазила час и всичко е наред. Просто не повярвах на очите си, когато разбрах, че няма никакъв час. Вие представяте ли си 2 седмици преди големия ден ние нямаме запазен час- напрактика най- важното нещо от сватбата. А просто не искам да коментирам колко нагло лъжеше и с цялото си нахалство се опита да изкара виновна мен-била ми казала, че трябва да дам капаро,за да наеме залата,а аз съм се направила на ударена.Пълна лъжа,ще се вдигна до Асеновград( сватбена къща Сияна-невероятна рокля ми ушиха,без забележка) за рокля,а ще ми досведи да дам капаро.Всички, които вдигаме сватби знаем,че се харчат много пари. Просто съм потресена от нейната некомпетентност и наглост.Да си беше признала, че е забравила,понеже има в този ден много сватби.В последствие разпитах за нея и разбрах,че има и други недоволни хора,не само за сватби,а и покрай баловете.Нямаше да ме е яд толкова,но да се оправдава с мен...нямам думи... Не искам да ангажирам никой с моето мнение, но като съвет: БЪДЕЩИ БУЛКИ,АКО ДЪРЖИТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ НА КАРИНА ПРОВЕРЯВАЙ ТЕ ВСИЧКО,КОЕТО ВИ КАЖЕ ДАНИЕЛА БОГДАНОВА-СОБСТВЕНИЧКАТА!!!
Активен
teddy_music
Новак
«
Отговор #306 -:
август 29, 2012, 21:40:30 »
Здравейте!
И аз съм бъдеща булка. Не сте съвсем сами. Е, наистина покрай подготовката не остава време много за форуми, но сега реших да ви навестя. Как върви организацията на септемврийските булки?
Мога да препоръчам покани- всъщност ги харесах от сайт, всичко уговарях по интернет и в крайна сметка се получи това,което исках. Сайтът е sintezcom.com. Има страшно много покани, на сносни цени, а освен това предлагат и надписване.
Ние почти сме готови с всички по-големи организации- торта си нямаме още.
Търся си фризьорка- много е труден избора.
Ако някой може да ми препоръча.
Условието ми е да може да прави плитки, че имам такъв акцент в избраната прическа.
Може да питате всичко относно- видео, DJ, ресторант...
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #307 -:
август 29, 2012, 22:16:07 »
Здравей, Теди! Добре дошла!
Подготовката за сватбата наистина е много ангажираща - и при нас е така - на финалната права има толкова много неща за вършене. И все пак, като приключи всичко много ще ми липсва организацията. Нашите покани отдавна са готови, въпреки, че има още 2 нераздадени
. За фризьор съм с две ръце за Светослав Нейков. В интернет видях негови прически и много ми хареса. Преди време ходих при него, за да придобия впечатление. Подстрига ме и ми направи не пробна, а за излизане прическа - просто
страшно се харесах и реших, че това е човекът. Виж ако искаш снимки:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.103341253012001.7143.100000083811516&type=3
. Има много плитки и определено му се отдават.
А вие какво сте уточнили за сега и кой, и къде - ресторант, фото, DJ, церемония, грим, маникюр ... всичко.
Активен
teddy_music
Новак
«
Отговор #308 -:
август 30, 2012, 21:15:17 »
Благодаря за препоръката, irishka!
Имаш ли снимка за пробната прическа? Ти си избрала този фризьор за сватбата, така ли? Разгледах галерията и има много хубави прически. Ще се опитам да говоря с него да уточним концепцията и дали е свободен за моята дата.
Ние сме по-рано от вас - 15.09., ресторант Сити...
Ди джеи са Иво Чуков и Жеко. Били сме на две тяхни сватби и е много весело с тях.
Разгледах галерията ти в сайта. Много луксозни покани и много оригинални! Особено тези за родителите.
Какви ще са подаръчетата за гостите ви?
Букет от къде ще поръчваш?
Утре ще се опитаме да харесаме торта с кумата.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #309 -:
август 31, 2012, 08:12:53 »
Здравейте момичета!
Теди
на мен също Сисо ми е правил прическата и искам да ти кажа, че не мръдна цяла вечер и ако не я бях развалила сама, нямаше и да се развали дори, докато спя .. така, че не се притеснявай да му се довериш - той ще се справи! освен това ди-джеи на сватбата ни бяха Иво Чуков и колегата му и такъв купон вдигнаха, че не останаха сеирджии по масите, просто всички искаха да се включат в забавлението .. и двамата са чудесни хора и професионалисти - и за каквото се бяхме уговорили с тях, това и получихме - в смисъл такъв, че ние не давахме списък с предпочитани песни, които да бъдат пускани /освен първия сватбен танц, поздрава за кумовете и родителите/, а им казахме да пускат всички поздрави на гостите без изключение от стил музика - а най-хубавото е, че хората си носят лап-топ и ако случайно някоя поръчана песен я нямат, тя веднага бива намерена в интернет и пусната
на нашата сватба забравихме да си раздадем подаръците на гостите
бях съчинила стихче, като благодарност към гостите, което беше оформено точно като поканата - на същата хартия и с идентични мотиви .. а към тях привързан с панделка имаше и бонбон ..
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #310 -:
август 31, 2012, 08:39:05 »
Благодаря ти за хубавите думи, Теди! Поканите за гостите и родителите са си наша идея и изработка и затова още повече се радвам, че ти харесват.
Теди, да, имам снимки с идеята за прическата и като му ги показах, каза, че няма никакъв проблем да стане и ще ми я направи бетон.
Него съм избрала категорично. На 10-ти съм на пробна
За озвучението ние заложихме на Дани и Миро от Enjoy the party. Големи са сладури. Не съм ходила на сватба, която са водили, но искрено се надявам ние и всички гости да останем много доволни от работата им.
Подаръчетата ни ще бъдат едни бонбониерки, които са едновременно и тейбъл картички. Самите табелки с имената се поставят отгоре върху тях. Но още далеч не знаем кой със сигурност ще присъства и не сме ги правили все още.
Букетът е сложна работа ... на пазара под пощата разговарях с една жена, която продава рози и тя ми направи оферта за букет от 21 рози х 1 лв + 10 лв изработка. Но тези рози са малко дребни. Те са й собствено производство и като не са в сезона ... А на пингвините ми казаха 15 рози х 3 лв + 5 лв за зеленината (няма да ми взима пари за изработка). Но розите са разкошни наистина. А, и първата ми обясни, че няма да може да ми направи бутониера от роза, защото щяла да увяхне, а втората каза, че ще я направи и няма да увяхне - 4 лв. Втората е проверена, защото е правила на братовчед ми бутониерата и не е увяхнала. Така че сега се колебая.
Тортата ще е от една ямболска фирма. Няма да е същата като на снимката, а на два етажа и ще е само за ритуала по разрязването. А иначе ще има отделни пастички.
Качвам малко снимки с прически, грим, торта, букет, бутониера и подаръчетата.
Пиши как е минал изборът на торта
Твоят грим и маникюрът къде ще ти го правят?
rafaeLa, направо ме разби
Цитат на: rafaeLa в август 31, 2012, 08:12:53
на нашата сватба забравихме да си раздадем подаръците на гостите
Страхотен купон е било щом заради веселбата, дори сте забравили подаръчетата.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #311 -:
август 31, 2012, 08:50:03 »
мдааааа така си беше първо купон, после четене на картички с пожелания и разглеждане на подаръци .. сетих се, че сме забравили за подаръците за гостите на другия ден като се събудих
между другото и на мен поканите и чашите страшно ми харесват - много са хубави! благородно завиждам за въображението и старанието, което си вложила в тях
коя фирма избрахте за тортата - нашите всичките бяха междуградски - кумската и булчинската бяха на две сливенски фирми, а пастичките за гостите на хасковска .. обаче останах тоолкова доволна от тях .. дори ако щете вярвайте, но в хладилника в една кутийка все още пазя 2 фонданени рози от булчинската торта
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #312 -:
август 31, 2012, 09:23:50 »
Благодаря ти, Рафаела!
ти си от моята партия
Цитат на: rafaeLa в август 31, 2012, 08:50:03
в хладилника в една кутийка все още пазя 2 фонданени рози от булчинската торта
Нашата торта ще е от Сладкарница Виена Стил.
Твоят грим и маникюра къде ги прави?
Активен
villey
Любопитен
«
Отговор #313 -:
август 31, 2012, 11:40:49 »
Здравейте бъдещи булки, набързо ще споделя и аз моите виждания. Тортата ще е от Виена стил поръчах я м една малко магазинче до Енергото наистина уникални неща правят, грим мисля при Боряна Драгиева ако сте я чувяли и имате мнение споделете аз гледах нейни нещаи ми хареса но ако някой е запознат лично още по добре
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #314 -:
август 31, 2012, 13:06:41 »
Иришка
грима ми го прави Рене - уговорихме се с нея да дойде до вкъщи и там да ме гримира, а маникюра, ми го прави моя приятелка - не съм ходила специално някъде, иначе като реша да ходя на маникюр, ходя в Сити, отстрани, там където преди беше магазин "На Тъмно" - момичето работи във фризьорския салон - цените са добри и качеството си заслужава .. между другото тази Виена Стил ще да е нещо ново /или преименувано старо/, защото на мен техни торти не са ми препоръчвали - сладкарничката до Енергото я държи една приятелка на майка ми и тя ме насочи към фирмите Шаклиян и Сара /или Зара беше
/ от Сливен, а също така и към Дипси - Хасково .. с две ръце ги препоръчвам!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...