Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:26:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145308 пъти)

teddy_music
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #285 -: април 06, 2012, 15:23:09 »

Здравейте и от мен ! Нова съм тук и бъдеща, много притеснена булка smile От няколко дена само чета. Още не сме си определили датата ... аз държа на моя избор, а той на неговия  pardon За ресторант съм се ориентирала към - Кипарис, Мания, Орфей и Арт Комплекс. Само аз съм от Стара Загора, затова и ще ги посетим тези дни, че и милото да си каже мнението smile Исках да ви попитам ресторант Езерото функционира ли още и ако някой има отзиви няма да се разсърдя ако ги сподели smile Другото което забелязах, че кординати на DJ раздавате само на лични. Мен конкретно ме интересуват Веско и Йовко, Милена Паунова и Мирослав Събчев. Ще ви помоля, който разполага с тяхни кординати да ми ги прати, а ако имате и инфо за цените на услугата, която предлагат ще ви бъда много благодарна  give_rose
DiStz, за коя месец планирате сватбата? Както имаше и други коментари, някой от ресторантите вече ще имат резервации. Ако държите на някой ресторант, е нужно минимум 6 месеца предварително за направите резервация- хубавите се заемат много от рано. Присъствала съм на сватба в Тифани, във Верея, в Езерото,в Кипарис, април месец съм на 2  сватби- едната в Мания, другата -в Сити. Отделно съм гледала сватби и в Мериан Палас, и в Арт-а. За ресторанта от основно значение е броя на гостите, които ще поканите. За по-малко гости са Езерото, Арта, Кипарис става за около 100, другите вече събират и повече.
Относно DJ-ите -имам тел. на Веско и Йовко -0889 899493/ на Веско/. Цената, която ми казаха, е 630 лв., но е хубаво да говорите и да направите среща.За другите, за които питаш, нямам информация.
Надявам се да съм ти била полезна и вече да сте решили кога ще е датата- стига толкова разногласия smile
Активен
DiStz
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #286 -: април 11, 2012, 11:44:59 »

Мога да се похваля с напредък smile Датата вече е избрана - 30.06. и през общината минахме да си запазим часа в ритуалната,ресторанта е капариран, менюто също е избрано. Много се радвам, че първия ми избор за ресторант се оказа свободен  yahoo Другите неща по организацията вървят обаче много бавно. Сега по празниците ще събираме родителите, да се видят и говорят, че те още не се познават  pardon
Мойте родители още не са ми връчили списък с гостите си ... та и поканите се бавят. За тях сме решили сами да си ги направим, че младоженецът от 3 каталога ни една не показа да му харесва smile Относно DJ-ят, за сега съм говорила с Веско, свободни са за нашата дата, предполагам те ще са. И сега идва другото много трудно - фото и видеозаснемане .. Не знам към кого да се насочим sad Още мислим дали да има видео или само снимки.. Ако не бяхме притиснати от бюджета за събитието, нямаше да го мислим.
Благодаря, Ви за кординатите  give_rose
Активен
petci
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #287 -: април 15, 2012, 07:59:02 »

Здравейте на всички участници в този форум. И на мен както на много други ми предстои да се сблъскам с организацията на нашата сватба. Сватбата ще е през септември. Вече сме избрали възможно най-добрият фотограф  и сме се договорили с него. Сега пред нас стои въпроса с избора на агенция, която да предлага комплексна услуга - украса на автомобил и ресторант, водене и озвучение на тържеството, по възможност и видео заснемане. Моля ви споделете впечатления за агенции " Ами сега", " Летен сняг", " Приказен свят", " Стелина" и други, които сте ползвали и предлагат тези услуги.

Благодаря предварително.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: април 16, 2012, 12:18:21 »

Здравей petci, в кой ресторант ще е вашата сватба, и на кой фотограф се спряхте?
Активен
petci
Регистриран

« Отговор #289 -: април 17, 2012, 13:27:58 »

Фотографа е Йонко Русев. За ресторант още събираме оферти. Търсим хотел-ресторант, тъй като ще имаме гости с преспиване. Разгледали сме няколко до сега, но нищо конкретно не сме избрали. Имаме малко по-специфични изисквания за цветовете, затова ни е малко по-труден избора за агенция и ресторант.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: април 17, 2012, 15:46:17 »

petci, освободи си пощата за лични съобщения, не мога да изпращам нови.
Активен
petci
Регистриран

« Отговор #291 -: април 17, 2012, 19:24:02 »

разбрах за ограниченията в броя на получените лични съобщения, сега ще ги изтривам редовно за да мога да получавам, ако някой реши да ми пише  blush
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: април 25, 2012, 14:14:33 »

Някой може ли да ми каже борса или друго място от където могат да се купи рязан цвят на добра цена?

Doubt Flower
Активен
july25
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #293 -: юни 22, 2012, 23:07:01 »

Един страхотен ден е сватбения ден. Нашият беше чудесен с изключение, че валя дъжд, но пък  за сметка на това се забавлявахме много. Но всяко хубаво нещо е съпроводено с нещо лошо, което може да ти развали настроението в последствие. При нас лошото беше ресторанта който избрахме - ресторант ТИФАНИ - Ст. Загора, който се представи ужасно. Хвалби големи ама насреща НИЩО. Персонала си знае неговата. Човек определя меню, но ... само дето го определя. Пробута на хората развалени вратни пържоли, а на всяко дете развалено кюфте,  което не трябваше да е по масите въобще. Явно разчита, че хората че ще си мълчат и нямат да правят скандали. Със сигурност не им е за пръв път.  Абе ... "чуден ресторант". Определено бизнеса не върви и за това вече правят и намаления за тържества, но за определени дни с цел да пробутат застояла стока. Ако имате повод за тържество не го правете там. Повярвате ми много ядове ще си спестите. А когато дойде момента за плащане просто гледаха по бързо да мине. Гузната им съвест проговори и ни върнаха всички останали пържоли -развалени и хубави, както и всичко останало хляб и т.н Сега вече знам, че този ресторант не бих го посетила повече, още повече и 150-те човека който бяхме поканили. А гостите естествено ще споделят и с други и така по веригата. Дано да стене така защото е за наше добро, за нас и нашите малки приятели-децата. А на тези който им предстой този щастлив ден не забравяте, да попитате гостите си в деня дали всичко е ок и ако ли не да реагирате моментално.Искрено се надявам да нямате такива лоши спомени... и ви пожелавам един, УЖАСНО СТРАХОТЕН ДЕН lol)) изпълнен с много положителни емоции

Активен
beauty_flower
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юли 03, 2012, 13:38:54 »

Здравейте на всички бивши, настоящи и бъдещи булки от Стара Загора и околията! Нашата сватба беше съвсем наскоро на 12 май 2012г. и мисля, че с опита си мога да бъда полезна на бъдещите булки в организацията, защото сама организирах своята. Ако имате някакви въпроси с радост ще им отговоря и ще ви посъветвам. Искам да споделя моето мнение за ресторанти, DJ,торта, фото и видео, за да съм полезна на тези, които сега навлизат в организацията, защото от опит знам че е трудно. Нашата сватба беше на Старозагорските минерални бани в ресторант "Мини Марица Изток" - много хубаво място, просторно, идеално за повече гости, добро обслужване и най-вече добри цени (най-ниските в Стара Загора, за това ниво на предлаганите услуги). Да ви кажа честно обиколихме всички ресторанти в града и някои в баните и по-хубаво и на добри цени място не намерихме. Искаха ни куверт от 25лв. на човек и всичко останало можехме да си внесем.
След това искам да изкажа мнението си за DJ. Чета по форуми мнения най-различни за цени, кой колко вземал, но моето лично мнение(от опит) е да не пестите от това, защото той ви прави тържеството. Ние имахме честа да работим с Ники Колев и сме изключително доволни, заслужава си всеки един лев, защото е наистина най-добрия. Получихме едно приказно тържество, изпълнено с изненади, вълнения, танци и веселие, и най-важното с професионализъм на 100%. Не се замисляйте за DJ, защото той освен професионалист е и прекрасен човек.
Тортата ни беше страхотна и нестандартна (от "Хавай"), а и цената и беше доста добра като се има предвид, че за всички гости (130 бр.) имаше парче от нея, а не както на другите сладкарници - половината да е с пастички (беше 130 парчета за 230 лв - излиза по 1,75 лв на парче). А на вкус беше страхотна. Много съм доволна, защото я направиха точно според желанията ми.
Но както знаете не може всичко да е розово и безпроблемно, все ще има нещо което да ви развали настроението и да берете ядове с него, особено ако сами си организирате сватбата и няма кой да ви каже, кой става и кой не. При нас този "трън в петата" бяха фото и видео услугите, и в частност повече видеото. Не повтаряйте нашата грешка да наемете услугите на фото Експрес (въпреки атрактивните цени) със собственик Виолета Чакърова, или още по зле да наемете директно Иван Иванов (той е видеооператорът на Виолета, но той си работи и отделно). Този човек (Иван Иванов) е най-наглият, мазен и самовлюбен човек когото съм срещала. Според него (но явно е само според него) той е най-добрият оператор и монтажист в Стара Загора. Мога да кажа, че ако бях наела някой с любителска камера и бях сама си обработвала записа, щеше да е по-добър от неговия. А освен това ни мота почти 2 месеца докато си вземем видеото. Но това не е всичко, освен че не става за нищо, ами и за всяко нещо иска допълнително пари, за да ви го направи или даде. Може би е бил добър през 1995 година(и само "може би", силно се съмнявам да е бил добър някога), сега техниката и начините за обработка и дизайн са много по-модерни и хубави, на леля видеото от 1990 г. е по-хубаво от нашето (а е правено на видео касета). Така, че много добре проверете всички оферти и по-добре не пестете средства, за да спестите нервите си след това.
Надявам се да съм била полезна с информацията си и ще предпазя поне една булка от грешките, които направих аз, защото това винаги ще си остане един от най-прекрасните и незабравими спомени, и колкото по-безпроблемен е този ден, толкова по-прекрасно е изживяването и самия спомен след това. И още един съвет, дори и да има такива трудности, не им позволявайте да помрачат този незабравим ден, не се ядосвайте за глупости, не мислете кой какво ще каже, направете си сватбата така както на вас ви харесва, защото вие сте тези, които ще я помнят винаги, вие сте най-важните хора на този ден!!! Аз се радвам, че на моята сватба не позволих на тези "тръни" да помрачат щастието ми!!! smile
« Последна редакция: юли 03, 2012, 21:34:19 от beauty_flower » Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #295 -: юли 04, 2012, 09:38:51 »

Здравейте и от мен smile
Благодаря за съветите и насоките, които ми дадохте. Тепърва ми предстои да организирам доста неща, но подготовката върви засега. Сватбата ще е на 25.08. в ресторант Латинка на Старозагорските бани, но нещо ме притеснява този ресторант. Когато го запазвахме всичко беше наред, сега в последствие виждам доста неща, които не са ми по вкуса, но смятам че с достатъчна украса и разговори с персонала ще се подредят нещата. Наели сме фотограф Мария Илиева и оператор Бахов. Не съм чувала мнения за тях, но ще се радвам някой да сподели. За диджей и водещ сме избрали 2ма мъже, единия мисля че се казваше Жеко. Те работят заедно с оператора. Поканите са готови и се раздават, сега сме на тема халки и панделки и такива дреболии. Само за торта не мога да се ориентирам още. Темата на сватбата ни е кафе и всичко ще е в кафяво, златисто и бяло. Имам още доста работа, но малко по малко ще се справим smile
Ще се радвам да ми дадете мнения и насоки pardon
Активен
villey
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #296 -: юли 17, 2012, 08:36:33 »

beauty_flower   Явно няма нови булки във форума така,че давай двете да я мъдрим някак си smile  blum за организацията мога да ти помогна дотолкова, колкото научих от мойта агенция по украсата. Със всичко като се почне от покани до торта, пилета погачи съм ги ангажирала тях smile Отиди където ти казах, а тука можем заедно да споделим вълненията  Сватбаааа
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юли 17, 2012, 10:26:49 »

Ех, най-накрая да има раздвижване в Старозагорската темичка  Bravo
И ние се стягаме за сватба на 22.09. Избрали сме ресторант Империя. Управителката е много мила. Кувертът също е 25 лв и над тази сума също си внасяме всичко каквото искаме. Сами се занимаваме с организацията, до тук нещата вървят уж добре, но ми се струва малко бавно сякаш. Още не са ни готови всички покани (като идея са ясни де). Роклята ще ходим да я вземаме тази събота, костюмът е готов. Чашите ще ги даваме за гравиране в Пловдив. Халките ги поръчахме при един златар тук в Стара Загора миналата седмица, тази имаме уговорка да се срещнем пак, за да видим как вървят, т.к. са само по снимка от интернет. Фотографът е от Търново, следя работата му с интерес и много ми харесва. Видео няма да имаме - излишно е според двама ни. За озвучаването се спряхме на Дани и Миро. Големи сладури! Има още много работа, наистина хиляди джунджурийки. И малко се шашкам, че няма да успеем с всичко навреме, но се стараем.  pardon
Активен
villey
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #298 -: юли 17, 2012, 11:54:47 »

Irishka браво на вас smile озвъчението значи е на Enjoy party, добре ви вървят приготовленията, украсата на Империя ли ще ползвате и какво ви включва менюто ако е удобно да попитам  blush , че го обмисляме  blum
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юли 17, 2012, 12:30:27 »

Мерси villey  smile Да, озвучаването е на Enjoy the Party. Те са даже трима - двама водещи и DJ, но с DJ-я даже още не сме се срещали. Аз и не съм готова с песните де, но това е отделен въпрос. Украсата ще е от ресторанта, да. Сега сме в процес на обсъждане на идеи, дано да стане така, както си го представям. А до менюто още въобще не сме допряли  blush Ужас направо!
Сподели за вашата подготовка - къде, кога, как  Wink
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: