Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:52:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145535 пъти)

Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #225 -: октомври 04, 2011, 09:27:57 »

Хотел " Верея " има един голям недостатък - в стаите за нощувки е страшно топло, особено в летните месеци. Въпреки поставените климатици ситуацията е направо ужасна. Студеният въздух от климатика директно те охлажда в леглото и то точно в лицето. Спреш ли климатика - плуваш в пот. Та така цяла вечер.
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #226 -: октомври 06, 2011, 10:43:45 »

smile Като се има предвид колко ще се стои в тези стаи, май това ми е най-малкият проблем да ти кажа smile Винаги може да се измисли компромисно решение с климатиците..за една нощ особено lol)) Мерси за инфото Wink
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #227 -: октомври 06, 2011, 10:49:03 »

Проблемът там е много сериозен. Само тази година в рамките на 2 месеца съм нощувал 5 нощи. И аз така си виках, че тъй и тъй няма да се спи, но накрая.....
Активен
SISKA86
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #228 -: октомври 06, 2011, 14:52:09 »

Здравейте момичета аз съм от Казанлък й ще си правя сватбата в казанлък но реших да се включа и в темата ви за полезна иформация и все пак не сме много надалече ....
Живеа в чужвина и искам роклята да си я купя от BG немисля че ще имам повече от две седмици и ми се струва малко време, искам някое ателие от St. Загора да ми я ушие или ако може а ме посаBетвате на къде да се ориентирам в околията. Притеснявам се че ще остана без рокля и накрая ще е някоя коя да е..... angry cray
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: октомври 06, 2011, 16:47:08 »

SISKA86 наистина имаш много малко време. Единственив салон в Стара Загора, в който аз успях да си харесам рокля е Галина. Иначе в Асеновград са най-много и най-разнообразни. Предполагам, че ще успеят за 2 седмици да ти я ушият smile Кога е денят?
Активен
AlexisAgency
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #230 -: октомври 06, 2011, 22:03:15 »

В Стара Загора можеш да се обърнеш и към AVIN style! Момичетата са млади и работят страхотно!
Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #231 -: октомври 06, 2011, 22:30:53 »

И аз съм за Авин стил. Мога да дам координати към един от дизайнерите - Стоян. Страхотен е! god
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: октомври 07, 2011, 04:23:29 »

в Стара Загора масово салоните работят с рокли изработени в Асеновград + съответната малка надценка - те не шият на място и дори да се налагат малки поправки, те се правят в Асеновград и така времето за доставка на роклята се удължава неимоверно .. в зависимост от ситуацията, ако се отиде на място до даден салон в Асеновград (ако е от големите, разбира се) - роклята може да бъде ушита и за няколко часа - това го твърдя със 100% сигурност, тъй като моя близка приятелка получи роклята си точно по този начин, успех good
Активен
SISKA86
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #233 -: октомври 07, 2011, 12:40:20 »

Благодаря много момичета,
деня не е определен ще е август, а роклята аз си имам модел не е ножно да разглежам много само да ми я ушият ....
ще рагледам всичката ифо която сте ми дали   
благодаря много girl_wink
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: октомври 12, 2011, 07:56:22 »

Здравейте момичета smile

На вас минаха ли ви сватбените вълнения от сватбата ? На мен още не ми е минало и си спомням с огромна усмивка на лицето за сватбения ден  smile Bravo yahoo

Хайде бъдещите булки, ако имате нужда от помощ ще помагаме!
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #235 -: октомври 12, 2011, 09:34:57 »

Здравей, Sam4u, поздравления!!! Много позитивно звучиш! Чак окуражаващо за бъдещи булки като мен, които са изпаднали в дълбоки притеснения от предстоящото събитие ...... За всичко се притеснявам и кошмари сънувам даже!!! И моля, кажете дали в Асеновград шият рокля, каквато си си харесал по твои размери, и има ли булченски рокли с ръкавчета, ако сте обърнали внимание? Понеже имам много голям бюст, който искам да прикрия максимално,а всички роклета са едни ....разгърдени sad
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: октомври 12, 2011, 16:56:11 »

Здравей, Sam4u, поздравления!!! Много позитивно звучиш! Чак окуражаващо за бъдещи булки като мен, които са изпаднали в дълбоки притеснения от предстоящото събитие ...... За всичко се притеснявам и кошмари сънувам даже!!! И моля, кажете дали в Асеновград шият рокля, каквато си си харесал по твои размери, и има ли булченски рокли с ръкавчета, ако сте обърнали внимание? Понеже имам много голям бюст, който искам да прикрия максимално,а всички роклета са едни ....разгърдени sad
В момента са напускали по зимни модели.  good Можеш да си харесаш от три рокли една да ти ушият. Или просто да си избереш модели от нета и да им ги покажеш.  good
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #237 -: октомври 16, 2011, 15:07:31 »

Момичета,аз също още не мога да се отърся от сватбените вълнения,
особено,след като си получихме снимките и видеото.
Много съм доволна от сватбената агенция Карина-гр.Габрово,с която работихме.DJ Дани се справи страхотно с ролята си и на водещ.Нашата декораторка Стаси също допринесе(и то много)с уникалната си украса.
 Тя дори надмина очакванията ми.Тортата,пастите и кумската торта бяха страхотни както на вкус така и на вид,а бяха поръчани от едно малко магазинче,за което научих от една съфорумка-Рио.

Активен
vicky_7
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: октомври 20, 2011, 07:09:42 »

Здравейте момичета, мина и нашия голям ден вече стана почти месец  danceg беше страхотно и още ме държи емоцията като си гледам снимките, качила съм албум, който иска да разгледа. Благодаря на всички които помагаха със съвети , мисля че организацията ни добре се получи макар че пак имаше на места леки издънки, но естествено никой от гостите не разбра че е станала обърквация някъде така че въобще не се притеснявайте, като тръгне сватбата само се усмихвайте и не го мислете, целувки и успех на всички бъдещи булки
Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #239 -: октомври 28, 2011, 11:38:16 »

Момичета, имам въпросче. Откъде си взехте букетите и какви цветя си избрахте?
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: