Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:40:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145633 пъти)

sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #150 -: август 06, 2011, 16:38:48 »

Какво мислите за тортите на Хавай?
Днес ходих по сладкарниците.... smile
и да мнооого огладнях Torte
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: август 06, 2011, 17:51:54 »

sisoko29
Аз си я поръчах от там  и аз  smile
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #152 -: август 06, 2011, 18:05:53 »

В момента се чудя между Хавай и Рио,въпреки,че Рио предлагат торти на Хавай... tease
Но пък ми препоръчаха да си поръчам пастички и малка торта за разрязване,като пастите бяха на добра цена.
В Хавай са 2.40лв. и не знам.
Ти цяла торта ли поръча,Дани?
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: август 06, 2011, 19:11:22 »

Да цяла,и аз си мислех за пастичките но се отказах
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: август 08, 2011, 09:43:08 »

Ето ме и менннннннннннннннннннннннннннннннн  danceg
Беше страхотно smile

Изключително съм доволна от Кипарис, от DJ-ите и всичко останало smile

Пожелавам на всички бъдещи булки да изживеят страхотно сватбения си ден !
Ще кача някоя друга снимка в албума (все още нямам от фотографа и не са с хубаво качество )

* 285583_2280988586462_1301230812_2826683_5541384_n.jpg (35.85 KB, 720x540 - видяно 238 пъти.)
« Последна редакция: август 08, 2011, 10:00:17 от SaMoDeLiA » Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: август 08, 2011, 11:05:40 »

SaMoDeLiA страхотна си,  Bravo
Активен
cinderella
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: август 08, 2011, 21:22:48 »

give_rose Samodelia, честито и от мен!
Много си хубава наистина!!
Разкажи повече за сватбения ден, как мина ...  Girl_hide Мен вече треска ме тресе..а има толкова много време.. Кои ви бяха DJ?
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: август 08, 2011, 23:05:30 »

Имаме лои булки до края на август?
Активен
cinderella
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: август 08, 2011, 23:11:36 »

Ние сме на 29.октомври  weddingday
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: август 09, 2011, 06:53:25 »

AnGeL oF lOvE
май сме само двете този месец,я кажете за тези изследвания че утре ще ходя
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: август 09, 2011, 07:27:25 »

Ох, и аз не съм ходила за тех. Но днес и утре съм до късно на работа и предполагам, че в четвъртък ще ходя. А знаете ли колко се плаща в общината?
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: август 09, 2011, 08:29:42 »

AnGeL oF lOvE,dany_87  За изследванията е много индивидуално. На нас в София ни излязоха 180 лв медицинските. 30 лв на човек за Васерман и ХИВ (това си го пожелахме ние), отделно за психично здраве и по 30 лв на човек е медицинското. Тук никой не се навива туку така да ти напише медицинско и си длъжен да си направиш изследванията. И едното е кръв ( за васерман и се ходи рано сутрин). Предполагам,че при вас ще пропуснете цялата дандания и ще си направите само медицинско и може би кръвните изследвания.
А самата ритуална зала е 120 лв и в общината само се пишат декларации-нищо не се заплаща. Даже бяхме попаднали на една не особенно мила госпожа в общината, която едва ли не каза че са фалшиви и ми идеше да я ... и ни препрати при една друга мила г-жа, която ни ожени и нямаше проблем от нейна страна-ама в общината си загубихме грубо 2 часа за подмотване на някакви си ..... bad beating Както и да е...
cinderella ами... разкрасяване, гости...младоженеца долу да ме вземе, родителите ми ги няма...беше забавно... след това ритуалната зала ( в която беше ужасна жега и течаха води и от 2-мата...). Г-жата от съвета беше много готина и лъчезарна.
След това ресторант. DJ ни бяха Ели и Жоро (справиха се доста добре, дори бях помолила Ели за някой други неща и ми помогна. Беше много мила) Препоръчвам ви ги горещо. Определено могат да нажежят атмосферата яко!!! http://www.dj-joro-eli.com/page/58/Отзиви/
А и честно казано...взимат и доста по-прилична сума за сватба, отколкото всички останали.
Фото и видео са баща и син: Нанови. от тях все още нямам нито снимки, нито видео. Когато получа резултата ще ви дам инфо. Иначе и те взимат прилични парички. И общо за DJ и медия дадохме почти 1000лв общо, което е супер.
В ресторанта хората се справиха доста добре. Храната беше страхотна. И успяхме да си внесем алкохол,мезета, ядки, безалкохолни и т.н.
За алкохол и безалкохолни разгледахме навсякъде и се оказа,че метро е най-добре и разликата ценово от складовете с отстъпка е 3 стотинки повече за складовете.
От сладкарници "ПЕРЛА" съм разочарована. Поръчахме тортата и ми поискаха капаро 150 лв и казаха,че ще доплатим в ресторанта при доставката. И в петък следобед в 17 часа ми звънят да ме питат какво правим с тортите и ако не си платя нямало да ми ги доставят при което  angry shok shok shok... Е добре де какво имахте ,та не ми казахте на място?!!!?!? ...... Както и да е на другия ден поне доставиха нещата, но ми остави изключително грозно впечатление за няма и 100 лв... nea beating
Иначе беше много хубаво, времето беше много приятно, танци манци и т.н. smile
« Последна редакция: август 09, 2011, 08:36:52 от SaMoDeLiA » Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: август 09, 2011, 09:53:23 »

Bravo бравооооо много исе радвам, че деня е минал гладко и спокойно, да сте много щастливи, усмихнати и все така влюбени  Good luck като чета за преживяванията ви и ми става още по-нетърпеливо да дойде и нашия ден  pardon
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: август 09, 2011, 11:45:53 »

AnGeL oF lOvE за медицинските си купуваш бланка от ведомствена книжарница - то си има специални за брак - попълваш личната си информация и отиваш до кожния диспансер (или където другаде правят изследване за сифилис) сутринта на гладно - да ви прегледат и вземат кръв (всичко излиза 20лв. ), резултатите се получават на следващия ден, другото, което трябва да направите е да идете до личния лекар да ви плясне печати за психично здраве и очен и зависи кой ви е очен, ще ви излезе не повече от 10лв на човек smile това е в общи линии smile
Активен
dorian
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #164 -: август 09, 2011, 15:03:41 »

Момичета, здравейте! И на мен скоро ми предстои сватба, исках да ви питам някой ползвал ли е услугите на танцьори на народни танци? Иска ми се, с моята половинка, да направим готин купон, защото аз много харесвам танците, пък не мога много да играя.....половинката - също! Някакви координати имате ли?
А между другото, SaMoDeLiA, прочетох ей сега и твоя коментар! На мен също ми препоръчаха горещо Ди Джей Жоро и Ели! Намерих и сайта им, утре имам среща с Ели! Ще я питам за координати за някакви танцьори, в момента събирам инфо! lol)
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: