Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:04:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част (Прочетена 145380 пъти)
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
Re:СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част
«
Отговор #45 -:
юли 04, 2011, 11:21:02 »
Дани
отиди до Рио или Хаваи и разгледай какво могат да ти предложат от каталозите на Ара и/или Шаклиян, мисля, че има какво да харесаш и без да се изръсваш за безбожно високи цени
Активен
LoLit
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
юли 04, 2011, 13:53:56 »
SaMoDeLiA
аз си взех едни бонбонки като тик-так, но шеренки и по-евтини, с тях ще пробвам пък да видим какво ще стане
Трудно обаче се оказа и намирането на лъскава паричка - никъде по банките не искат да ми дадат, нямали
За тортата на мен в "Ден Рожден" много уклончиво ми отговориха за цената. Зависело от модела и т.н. Но наистина ако била със захарно тесто парчето щяло да е кум 3-3,50 лв.
какви са тези нови цени, които сега ти казваш?
Момичета, благодаря за църквите. Наистина едната е много близо, но другата свекито я харесвала повече
а кога ще остане време да се снимаме.... никой не пита
Активен
LoLit
Ентусиаст
«
Отговор #47 -:
юли 04, 2011, 13:56:55 »
sisoko29
теб кога ти е сватбата? Много хубава рокля
dany_87
ти поръча ли си вече рокля?
Активен
sisoko29
Любопитен
«
Отговор #48 -:
юли 04, 2011, 18:17:37 »
dany_87
,Благодаря ти.
Аз също съм много доволна,а сега следва др част-обувките....
Не знам кой цвят ще е по подходящ за нея бял или като цвета на роклята.
А и нещо не си го спомням мн добре,май ще се обаждам да ми пращат мостра...
Loli
,сватбата ми е на 17.09.2011
Активен
sisoko29
Любопитен
«
Отговор #49 -:
юли 04, 2011, 18:24:04 »
Loli
,а твоята кога е?
Активен
bybeto
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #50 -:
юли 05, 2011, 05:28:23 »
sisoko29 vie v koi restorant ste?
Активен
SaM4u
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #51 -:
юли 05, 2011, 07:52:03 »
LoLi ми аз намерих случайно от тези бонбонки и бяха по 30 стотинки опаковката
Междудругото и на Хавай тортите ги опитахме, но на Перла бяха по-добри, а иначе ценово май са на една цена по 80-90 стотинки за парче.
Явно Куманов са си типаж изнудвачи, защото ми казаха,че ако си правиш в еди кой си детски център Рожден ден и си носиш ти торта трябвало да си платиш. Иначе няма проблем да си поръчаш от неговите торти....
Този човек не знае как да върти бизнес ама да се оправят
sisoko29
Аз също съм в екрю рокля, но си намерих невероятно удобни и високи обувки в МЕГИЯС. Качила съм снимки в галерията и не бяха скъпи-35 лв. Обувките са ми цвят шампанско, но съм си ги комбинирала с чантата... Погледни в галерията, качила съм снимки
«
Последна редакция: юли 05, 2011, 07:56:06 от SaMoDeLiA
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #52 -:
юли 05, 2011, 11:11:34 »
между другото понеже гледам сте все още на тема торти искам да ви кажа, че цената им зависи адски много от цената на захарта - така, че специално за това се информирайте, непосредствено преди да поръчате, защото ако сега ви кажат че дадена торта струва 3лв/парчето, а сватбата ви е след 3 месеца, то нищо не пречи тогава да ви кажат, че тогава за същото нещо трябва да се изръсите примерно по 4лв за парче и колкото и да протестирате никой няма да ви обърне внимание, за жалост
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #53 -:
юли 05, 2011, 21:17:16 »
LoLi
Да аз вече си я взех от Милена в Асеновград я поръчах,480лв и испанско було с дантела като на роклята 100лв,много съм доволна от обслужването там,миналата седмица вече сия взех имаше корекции по техния модел които исках и наистина се е получило така както я исках,сега вече стои в майкини и чакаме до дойде големия ден!!!
Халките и те утре ще пристигнат!!!
Активен
SaM4u
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
юли 06, 2011, 07:31:05 »
Loli ще чакаме снимки
Мен започват да ме хващат вече лудите,май му викат сватбена треска
...
Днес си поръчах етикети за бутилките с ракия от един сайт, чийто офис е в Стара Загора
http://pgs-design.net
Качвам снимчица в галерията и на костюма на мъжа ми
Активен
sisoko29
Любопитен
«
Отговор #55 -:
юли 06, 2011, 08:27:24 »
bybeto,ние сме в Кипарис.
Днес трябва да се срещна с управителката,че нещо гостите ни се увеличиха
и сега съм леко притеснена дали ще може да ги поеме ресторанта
,както си беше сметната бройката
и изведнъж ...
Но нищо няма да си разваляме настоението за сватбения ден,иначе няма да е интересно,нали момичета?
Активен
sisoko29
Любопитен
«
Отговор #56 -:
юли 06, 2011, 08:29:27 »
SaMoDeLiA
,къде се намира този магазин?
Нещо не ми е познат.
Много са хубави,аз също искам високи.
Активен
SaM4u
Ентусиаст
«
Отговор #57 -:
юли 06, 2011, 09:24:58 »
sisoko29 аз си ги купих от София , тъй като живея в София. Но магазина е МЕГИЯС и има магазин до пазара на главната до дюнерите пише МЕГИЯС
http://www.megias.bg/alice11050white-p-6241.html
ето линк
http://www.megias.bg/Damski-sandalichehli-c-10.html?page=14&filter_id=3&sort=3d&sort=3d
sisoko29 не се притеснявай за ресторанта...аз още не съм говорила...а съм на 30 Юли и май засега се очертават около 120 тина човека...не знам, но казаха,че това е долу-горе капацитета на ресторанта
Но ако си над тази бройка... Може би ще се наложи за другаде
«
Последна редакция: юли 06, 2011, 09:27:45 от SaMoDeLiA
»
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #58 -:
юли 06, 2011, 11:26:16 »
мисля че кипарис позволява около 110 човека максимум,миналата година бяхме там на сватба,бяхме 110 души и си беше доста пълничко
Активен
miaa
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #59 -:
юли 06, 2011, 13:40:00 »
Здравейте момичета!
Сватбата ни беше на 26.юни на Сребърното езеро и беше приказка, която все още ме държи така силно, че не искам да се връщам към ежедневните задачи. Пожелавам на всички вас бъдещи булки също толкова приказно и щастливо изживяване, като нашето!
Много ми се иска да споделя с вас някои неща, които ми се струват важни... Сватбеният ни ден беше разкошен и то най вече благодарение на семейството ми, което се погрижи за всичко, тъй като ние живеем в чужбина и те се заеха с организацията на място. И благодарение на всичките ни мили приятели, които се дойдоха от всички краища на света и още веднъж ни показаха, че са едни от най-веселите и мили хора на света!
Борбата, докато стигнем до сватбения ден беше жестока. Шефката на Сребърното Езеро, а доколкото разбирам и собственикът, брат й, съсипваха не веднъж желанието ни да се женим. Тъй като съпругът ми е чужденец, до последно ни изнудваха и се наложи да платим повече от нормалното - пример - по 200 лв на всеки допълнителен час след 1 часа вечерта. Всяко наше желание дори относно менюто беше заменено с желанието на шефката, която нито ни изслушваше, нито се съобразяваше с нашите предпочитания. Дори при обсъждането на менюто, тя хвърли бележките към нас и ни каза директно, с троснат тон или да се отказваме или да се съгласяваме с нея, че тя повече не иска да си играе с нас... Казвам ви, такова нечовешко и грубо отношение и такава усмивка през зъби без капка сърдечност рядко съм виждала... В крайна сметка, всичко мина добре и обслужването на персонала беше на ниво. Менюто, което шефката наложи, беше прекалено много, но по-добре много, от колкото малко. Ние избрахме мястото, заради красивата природа и хотела до рестората, в който настанихме гостите си - от чужбина (но от части, стаите бяха с мухал)... Гостите ни бяха впечатлени от природната гледка и ритуалът по подписването се превърна в приказка сред зеленина. Моят съвет е - ако някоя от вас избере Сребърното Езеро - внимавайте с госпожа Батева! Баща ми плати хотела 2 месеца преди празненството и затова тя не ни даде нито касова бележка, нито дори друга бележка, че е платена сумата от 1200лв на ръка. Тя му казала: "Че ние няма да се лъжем сега?" Баща ми така се беше притеснил, вдигна кръвно... Нямам думи за поведението й, надявах се, че когато става дума за сватба, хората са по-човечни. Със съпруга ми бяхме готови да платим всичко, за да получим най-доброто за гостите си и най-вече за по-човечно отнопение. За съжаление при госпожа Батева това не беше възможно... И отношението й към персонала е същото. Докято бяхме на посещение в ресторанта преди сватбата, тя беше в кухнята и така крещеше на целия персонал, с пълно гърло и яростно, че на мен ми се доплака. После всички обслужващи изглеждаха посърнали... Съветът ми е: Чувала съм, че брат й Христо, собственикът, е много по-човечен, обръщайте се към него... надявам се с него да е по-лено. С Госпожа Батева не може да се дискутира и при нея нямате право на собстени желания. Нейният стил е несърдечен - едно едиствено поздравление получихме едва след сватбата при плащането, до този момент нямах чувството, че с нея говорим за сватба, едно толкова хубаво събитие... а по-скоро за мръсна сделка, в която става дума само за парите лъщящи в очите й. Целият хотел заехме и платихме за две вечери, платихме и 30лв куверт за всеки гост, доплатихме за 3 часа след 1 часа 600 лв и не получихме и 1% от споменатата отстъпка... Не ми е за нея, но поне да бяха човечни...
..... продължение
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...