Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:28:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 144976 пъти)

megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #390 -: декември 13, 2012, 20:56:17 »

Ами ние избрахме Свети Димитър понеже майка ми живеят точно до нея.
Много се радвам, че ви е бил свободен часът. Надявам се и ние да нямаме проблеми 
Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #391 -: декември 15, 2012, 22:20:41 »

Момичета, днес разбрах, че като са ни записвали в съвета, за нашата дата вече били записани още 15 сватби  Oh my ... Егати и жененето  chee  И като си помисля, че сигурно ще има и още...На всеки ъгъл ще има по една булка  Bravo
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: декември 16, 2012, 00:40:27 »

Oh my ... 15... лелееее. Определено денят ще е много много сватбен. За нашата дата имало само още 1 (засега) smile Но пък то нали от 11-ти вече може да се сключва църковен брак и може би е заради това smile
Активен
illane
Ентусиаст
**

« Отговор #393 -: декември 16, 2012, 12:19:45 »

Сигурно е за това, но си мислех, че много хора ще се откажат заради това, че е работен ден. Даже тук във форума видях, че има хора, които са се отказали и са си сменили датата. Няма лошо, само не знам как ще разделим фризьорите и гримьорите  crazy
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #394 -: декември 16, 2012, 18:47:47 »

15 са си доста сватби, но не се учудвам, защото когато отидохме да питаме в ресторанта за дата за май и юни всичко беше заето, с изключение на великден началото на май.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: декември 17, 2012, 08:20:33 »

Момичета, логично е на 11 май да има много сватби, и тепърва ще се записват, все пак тогава откриваме активния сватбен сезон 2013г.
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 17, 2012, 12:38:39 »

Момичета, логично е на 11 май да има много сватби, и тепърва ще се записват, все пак тогава откриваме активния сватбен сезон 2013г.

Хехе значи очакваме още много булки да се присъединят към нас и да споделят впечатления smile

illane прави като мен - резервирай всичко от рано smile

Исках да ви попитам вие мислили ли сте за подаръчета за гостите? Май още е много рано, но нали аз все си бързам smile
Активен
illane
Ентусиаст
**

« Отговор #397 -: декември 17, 2012, 12:55:31 »

Ами аз да ти кажа, всичко освен фризьор и гримьор съм резервирала, но си мислих тях 2 месеца преди деня да ходя да се занимавам. Явно ще ми се наложи по-отрано да се захвана и с това, че и то не само за мен трябва да търся фризьор. А колкото до подаръчетата... до вчера твърдо вярвах, че искам подаръците да са шоколадови плочки с текст имената ни и датата и даже съм си купила картон и съм си направила шаблон да си изрежа кутиики, в които да бъдат сложени. Само че днес поразгледах из няколко сайта и харесах други неща като наример магнитчета разни, не със снимка, но с някаква сватбена карикатурка, или солнички, или вятърен чан иили едни много сладни малки плюшени мечета булка и младоженец и сега съм супер раздвоена sad
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: декември 17, 2012, 14:17:38 »

Ние на скоро бяхме на сватба и подаръчетата за гости бяха магнитчета, много сладки в цвета на сватбата и точно карикатура, както спомена. Сега стоят на хладилника. Аз по принцип колекционирам магнити (имам от Англия, Америка, Холандия, Гърция, Дубай...) и много им се зарадвах. И ние всичко вече сме резервирали, дори халки вече имаме. За подаръците и аз много се чудих какво да е и накрая решихме в малки кошнички (взех ги от едно магазинче Рай в София) ще сложим по 1 юзче 50мл. с ракия. Ракията е заровена като съм се родила и ще трябва да отидем до моето село да я изровим. Ще украсим кошничката и ще сложим етикетче на юзчето. Надявам се да е достатъчно smile За децата може да им сложим бонбонки в кошничките или направо да им взема по 1 шоколад, нещо подобно на :
Активен
illane
Ентусиаст
**

« Отговор #399 -: декември 17, 2012, 15:35:38 »

И аз ходих до този магазин в събота, че и не само до него, но сега артикулите им са почти само за Коледа. Нямаше много неща, дето да стават като за сватбени неща. Даже панделки нямаше. От месец и нещо се опитвам да намеря панделка органза 1 см бордо и където и да ида няма и няма. И на борсата уж все ще докарат, в Джъмбо ходих, сега и в тези магазини и от интернет се опитах да поръчам и няма  sad Пък аз исках поканите ми да са готови до Нова година, че да ги раздаваме и сега ги направих с едни други панделки и станаха малко май прекалено шарени sad
Иначе това с ракията определено звучи интересно smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #400 -: декември 19, 2012, 11:58:46 »

Здравейте момичета, и аз доста се колебая за подаръчета въпреки, че имам доста време. Харесват ми вашите идеи а ето и едно предложение, което ми показаха smile
http://www.cdmbg.com/wedding_gifts_BG.html
На мен лично ми харесват кръглите медальони с портрета smile
Активен
illane
Ентусиаст
**

« Отговор #401 -: декември 20, 2012, 21:33:39 »

Тези дървените портрети са много хубави. Ние с годеника си имаме 1 такъв, само че ако правилно си спомням ми излезе към 20 лева като го поръчвах. Аз специално не ми се иска подаръците ни да са като снимка, защото не ми се струва нормално някои да си сложи снимката ми в апартамента му, освен ако не е майка ми или сестра ми. И мисля, че много хора няма да го направят, което ще означава, че тези подаръци ще бъдат прибрани в някой шкаф, където няма да видят бял ден. И поради тази причина не бих подарила подобно нещо, но това си е мое много субективно мнение.
Иначе да се похваля, че бях в Благоевград последните 2 дни и си купих булчинската рокля  yahoo Съвсем неочаквано беше. Там намерих 4 магазина, от които в един имаше страхотни рокли и то на доста прилични цени. И даже бях харесала една, която мислех на следващият ден да мина да я капарирам за 580 лева . И влизам в едно магазинче и то имаше сигурно няма и 10 рокли на закачалки и продавачката ми заобяснява как нямали никакви модели, да съм минала след Нова година, че тогава щели да заредят доста неща. Обаче аз настоях да се зарова по закачалките и да ги разгледам. Не че се виждаше много през найлоните. Харесах една апликация и заради нея измолих продавачката да ми даде, да я пробвам и тя направо ми заспа  danceg И на дължината и на деколте....направо чудо, все едно че за мен шита. А като каза и цената и направо и казах да опакова tease Защото не им били останали никакви модели, намалили останалите на 50% и моята рокля ми излезе 280 лева yahoo. И сега съм много щастлива. Купих и було от същият плат. Продавачката ми направи даже 5 лева отстъпка от него и ми даде да си избера безплатно и жартиер. Вече съм наполовина готова  danceg
Активен
Dark_ButterFly
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: декември 21, 2012, 03:36:05 »

illane браво браво, поздравления. Винаги съм била на мнение, че спонтанните неща са най-сполучливи и истински. Аз също съм на вълна рокли, ходих няколко магазина в София. Бях си харесала един модел в нета. Ходих и до магазина им на Пиротска, но като я видях на живо не останах толкова очарована. След това ходих до един салон в Стара Загора просто да разгледам и от пръв поглед си харесах един модел. Не съм го взела, защото бях само на огледи, но сега колкото и да разглеждам постоянно ги сравнявам с тази рокля. smile Май и аз съм направила избора, но пък имам още малко време да се пооглеждам smile
Активен
megan_n
Ентусиаст
**

« Отговор #403 -: декември 21, 2012, 11:02:26 »

illane честито, така става най-добре от първия път да ти грабне окото  Bravo
Що се отнася до подаръчетата фирмата ми каза 1.70 за бр. и то опаковани, но и аз мисля, че не всеки ще си ги изложи, въпреки че и за другите подаръчета не е гаранция. smile
Активен
illane
Ентусиаст
**

« Отговор #404 -: декември 21, 2012, 11:17:07 »

Много добра цена са ти дали. Направо си е супер, а е доста ефектен подарък. Аз реших преди да решавам за подаръците да отида до едно магазинче в Илиенци, защото доста неща харесах в сайта им и да видя нещата на място. Ако ми хване нещо окото хване, пък ако нищо не ми хареса съм решила да взема някакъв хубав шоколад, да си напечатам някакви обложки и да сменя обложките на шоколада и това е. Шоколада поне всички ще си го изядат с кеф  smile
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: