Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:34:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145096 пъти)

Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: ноември 07, 2012, 10:53:46 »

Здравейте!
В Парк Хотел Стара Загора, вече се напарвиха доста сватби. Сега е времето да вземете решение, кой ще е ресторанта, Дж, фирма за украса или сватбена агенция на която ще ползвате услугите както и фото и видео оператори, тъй като тази година започнаха доста по от рано да се пълнят графиците. А и имайте впредвид, че около вашата дата са изпращанията на баловете и повечето водещи са ангажирани с това вече...
Принципно ресторанта е много красиви и стилен, повече снимки оже да видите в сайта им.
Успех с подготовката!
Активен
Alizee
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #331 -: ноември 28, 2012, 12:49:29 »

Здравейте и от мен  smile
Нашата сватба е през юли и от няколко дни се ровя във темата, но не успях да намеря това което търся. Избрахме сватбата да бъде в градината на Тера Груп, някой има ли впечатления за мястото, обслужването или каквато и да било друга информация  scratch one-s head
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: ноември 28, 2012, 13:25:26 »

Здравейте Alizee,
за сватба през летните месеци най-доброто решение е сватбата на открито. Имайте в предвид, че от както влезе в сила забраната за тютюнопушенето на закрити места, сватбите в ресторантите стават все по трудни. Това лято правихме няколко сватби около басейн - ами смея да твърдя, че стана голям купон. С това влизане и излизане от ресторантите, данскинга е почти празен. На открито е доста по - практично от тази гледна точка.
Относно Тера груп - и по точно градината....няма нужда да коментираме, много е красиво, обслужването е на ниво, а и кухнята им е перфектна. До сега не сме имали проблеми с персонала или управителя на ресторанта. Там има интерестно място за сключване на граждански брак, ао разбира се сте се спрели на изнесен ритуал.
Ако имате още въпроси, не се притеснявайте да ги споделите.
Успешен ден ви пожелавам!
Активен
Alizee
Новак
*

« Отговор #333 -: ноември 28, 2012, 16:06:42 »

Благодаря много за информацията smile Управителят наистина ми направи много добро впечатление, но само с него бях говорила до сега, но все пак вашето мнение ме убеди че сме взели добро решение за мястото.
Ще имаме изнесен ритуал, за който също не успях да намеря никаква информация за цени в Стара Загора. Дали имате представа колко ще ни струва тази услуга, понеже не сме от Ст.Загора и искам да знам с каква сума да отиде човекът който ще изпратим да запази датата.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: ноември 28, 2012, 20:13:20 »

Цената на изнесения ритуал е около 180лв, като не можем да конкретизираме точна цена за 2013г. Това ми казаха наскоро от Общината. Когато отидете да си ангажирате датата, не е необходимо да се носят никакви пари за такса. Носят се само  личните карти, може и копие, дават ви служебна бележка, на която пише на коя дата трябва да се явите в общината с необходимите изследвания и да платите таксата, както и точните имена и ЕГНта на кумовете. Принципно това всичко се насрочва за вторника преди сватбата. Принципно тогава се ходи и в църквата за заплащането на такстата и даването на точните данни за изготвяне на свидетелството.
Надявам се, че съм била полезна!
Активен
Alizee
Новак
*

« Отговор #335 -: ноември 29, 2012, 15:19:41 »

yahoo Благодаря много, търся тази информация от няколко седмици във форумите. Много ми беше полезна, а за 2013 така или иначе няма да стане двойна smile затова е достатъчно за да се ориентирам
Активен
chervenkova
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #336 -: ноември 29, 2012, 15:23:03 »

Здравейте,
Искам да ви попитам кои DJ-и можете да ми препоръчате:) Сватбата ми ще е през месец юли 2013, но доколкото разбрах ангажирането на диджей трябва да е доста по-рано. Засега чувам положителни коментари само за Ники Колев, но от друга страна някой ми каза,че много се увличал с говоренето! Отворена съм за идеи и предложения  smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: ноември 29, 2012, 16:48:36 »

Alizee, определено таксата няма да стане двойна, да се надяваме, че може и да я намалят....
Радвам се, че съм била полезна с информацията!
chervenkova, здравейте и добре дошли във форума, тук може да намерите доста полезна информация относно организацията на сватбеното тържество. Относно ДЖ, Ники Колев си е най-добрия, а това, че се овличал в говоренето, нека вземем в предвид, че той все пак е водещ, а не само ДЖ - човек, който стои зад пулта за да пуща само музика.....всички ДЖ говорят, някой се опитавт да пеят и така....
Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #338 -: ноември 29, 2012, 19:44:56 »

здравейте и от мен, вече минала по този път на луди организации, проблеми и нерви - бих казала, че най-сполучливо си избрах точно ди джея - Иво Чуков и водещия с него - Жеко. Страхотни са просто, направиха сватбата точно такава, каквато си я представях. Не взимат много, независимо, че са двама - те са страхотен екип и бих им се доверила и при други случаи. Справиха се с непредвидени ситуации, пускаха музика по наш стил, разнообразяваха - създаваха настроение. Не знам дали това е реклама или просто хвалба - но те направиха наистина много за мен. Препоръчвам ги с две ръце! Мога да дам координати на личен, ако някой поиска.  good
Активен
Alizee
Новак
*

« Отговор #339 -: ноември 30, 2012, 12:13:12 »

Сега като чета предложенията се замислям и аз за моя Дж, който си мислих че вече сме решили кой ще е, но .. ми се струват и предложенията които видях тук доста добри.
 chervenkova, ние запазихме вече и ресторанта, фотографа и видеото, но първоначално се бяхме спрели на друга дата и се оказа че и трите са заети на нея. За това ако питаш мен, ако знаеш какво искаш, запазването на останалите неща от по-рано също не са маловажни. Сега ми е доста по спокойно smile Вие коя дата сте избрали
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: ноември 30, 2012, 12:29:43 »

Alizee, вие на кои подизпълнители се спряхте.....
Активен
chervenkova
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #341 -: ноември 30, 2012, 12:31:57 »

Alizee, opitvam se na lichno syobshtenie da ti pi6a, no mi dava che nqmash mqsto vyv vhodqshtata kutiq ili neshto takova blum

Модератор:Писането на кирилица е задължително !
« Последна редакция: ноември 30, 2012, 12:38:33 от fiibi_bg » Активен
Alizee
Новак
*

« Отговор #342 -: ноември 30, 2012, 13:04:45 »

chervenkova сега вече можеш да ми пишеш
Незная защо,но имам място във входящи само за едно съобщение? Знаете ли дали мога да си увелича пространството  sad
Активен
Alizee
Новак
*

« Отговор #343 -: ноември 30, 2012, 13:15:07 »

Temira-Wedding, за фотограф избрах Георги Стратиев, а оператор Димитър Димитров. Вариантите ми за Дж до сега бяха Дж Джерико (Георги Петров) и Дж Алекси (Алекси Маронов) . И двамата са от Пловдив
Активен
Temira-Wedding
Сватбар

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: ноември 30, 2012, 13:17:40 »

Като нов във форума имате малко място за съобщения, когато имате повече постове капацитета на съобщенията ви се увеличава...
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: