Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:44:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145337 пъти)

vicky_7
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: ноември 09, 2011, 18:07:16 »

rejka писах ти страницата разгледай я и ако решиш ти си на ход smile кога е сватбата ви
Активен
vicky_7
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: ноември 09, 2011, 18:07:53 »

аха 26 май сега прочетах smile супер
Активен
july25
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #257 -: ноември 14, 2011, 22:23:09 »

Здравейте търся координатите на DJ Веско и Йовко и на DJ Ники Колев, но не мога да ги намеря sad ако някой ги има моля ви да ми ги изпратите на [email protected] предварително благодаря smile Без DJ нищо не става ... няма спомени и т.н
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: ноември 15, 2011, 09:56:40 »

july25, писах ви на ЛС, а кога е вашата сватба?
Активен
july25
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #259 -: ноември 15, 2011, 20:25:31 »

Ако организацията върви по вода денят ще е на пролет,но все още нямаме дата. Мерси за отговора.smile
Активен
rejka
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #260 -: декември 02, 2011, 17:22:57 »

Позамря темичката... sad Трудна работа с намирането на фотограф!!!! Все пак някоя  впечатления от Илия Дечев. Благодарско  Wink
Активен
vicky_7
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: декември 14, 2011, 16:35:15 »

да наистина никой не пише явно зимата няма сватби и никой не пише, а ти защо не се срещнеш със фоторгафа и поискай да ти покаже материали и ако има сайт разгледаи и така прецени дали ти харесва работата му
Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #262 -: декември 25, 2011, 21:57:05 »

Честита Коледа и приятно изкарване на празниците със семействата - бъдещи и настоящи smile Упех през новата 2012 година с пожелание за здраве, късмет, любов и добра  сватбена организация  Christmas tree
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: декември 27, 2011, 14:05:46 »

Весели празници и от мен.
Коледа мина, но предполагам, че все още държи настроението  Wink Да сте живи и здрави, Вие и вашите семейства, да се радвате взаимно и макар да се поскарвате отвреме на време, страшно много да се обичате и подкрепяте  Bravo Пожелавам ви една незабравина новогодишна нощ, и спорна и успешна 2012 година, изпулнена с радост и детски гласчета  girl_wink

* merry-Christmas2.jpg (11.09 KB, 200x150 - видяно 2753 пъти.)
Активен
Zheni
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #264 -: януари 05, 2012, 22:24:32 »

Здравейте. Нова съм във форума и не мога да се ориентирам къде да търся информация за ресторантите в Стара Загора...т.е. прегледахме във форума за един конкретен ресторант - Мериан Палас -  но няма много информация:( Дали някоя от вас може да сподели повече впечатления?
Сватбата ще е септември, но предпочитаме да се спрем на мястото от сега.
Благодаря предварително.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: януари 06, 2012, 09:54:02 »

Здравей Zheni,
тъй като съм работила във всички ресторанти мога да сондирам мнения и впечатления....
р-т СИТИ много добра кухня, разкошен интериор и перфектно обслужване капацитет около 120ч-130ч
р-т Мериан Палас много добра кухня, разкошен интериор и перфектно обслужване капацитет около 200ч в конферентната зала с кръгли маси
р-т Тифани добра кхня, добър интериор и мн. обслужване капацитет около 170ч има и сепарета
др ресторанти Мини Марица Изток - Ст.Мин. Бани хубава кухня, добро обслужване и капацитет 200ч ако се ползват двете зали
р-т Калиста на баните в конф. зала сме парвили сватба много е просторно разполагат с кръгли маси капацитет около 150ч без проблем
други ресторанти в СЗ - Арт комплекс, Орфей, Верея, Железник и др
Всичко в избора ви на ресторант зависи от вашите изисквания, цената на куверта, дали искате да има хотелска част, дали искате да имате изнесен ритуал в непосредствена близост до самия р-т, дали ви отговаря интериора на това как сте си представяли вашата сватба, комбинацията от цветове в самата зала дали ще отговарят на това което вие искате като декорация.
Избора на ресторант е един от най-важните фактори в организирането на едно сватбено тържество. Сега е момента да си ангажирате дата в общината,  ресторант, ДЖ, фото и видео оператор, фирма за украса, за момента имате по-голям шанс да избирате докато не е започнал активния сезон.
Надявам се да съм била полезна с информацията.
Хубав ден на всички!
И ако имате други въпроси  - ние сме насреща!!!
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #266 -: януари 09, 2012, 08:46:35 »

Здарвейте, сладурчета! kiss2
И аз съм много озадачена в кой ресторант-хотел да се състои нашето празненство sad
Всеки си има различни виждания за хубаво, качествено и приятно, а и е доста трудно да знаем с какво ще се сблъскаме, ако предпочетем дадено място пред друго. Наистина ще е голям плюс за всички нас- бъдещите булки, ако споделите мнения и впечатления от Вашите хотели и ресторанти?
Аз лично се колебая между хотел Верея, Хотел Сити и станцията на Марица Изток на баните  crazy Всеки твърди различно и честно казано вече не знам на кого да вярвам. Отстрани и отсега всичко изглежда перфектно, но в деня на сватбата могат да станат големи издънки за жалост :S
Активен
hypodila
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #267 -: януари 20, 2012, 21:48:45 »

Здравейте  smile Пише ви мъж, колкото и странно да ви се вижда  yahoo Ще помоля ако някой има контакти на DJ Веско Василев, Димитър Върбанов, както и на Петър Петров, който доколкото четох работи с една мадама радиоводеща...  та да ми драсне на ЛС... Приемам и други идеи, само да не са Ники Колев, защото ми беше преди 8 години на бала и не ме впечетли изобщо pleasantry? Всъщност работата малко е сложна, защото сватбата ще е във Велико Търново, но там просто не ни хареса никой (и по-специално на мен, защото за водещия и/или DJ съм доста с претенции)... Та затова гледам за DJ от Зарата... Бяхме си харесали Ели и Жоро на пръв прочит, но те са заети за нашата дата... И така, благодаря  good
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: януари 23, 2012, 00:24:10 »

Йеееее най-накрая ни стана готов сватбения албум  yahoo много се вълнувам, вчера го взех и нямах търпение да се прибера да го разгледам  danceg Светла се е справила страхотно, много съм доволна и горещо я препоръчвам... Скоро ще кача и снимки на самия албум, но в момента нямам апарат под ръка и няма с какво да го снимам smile
Активен
rejka
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #269 -: януари 23, 2012, 18:41:07 »

Ангелче на любовта, кой беше вашият фотограф на сватбата? Светла Узунова ли? Или тя само албума ви прави?  smile
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: