Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:26:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145305 пъти)

rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: октомври 28, 2011, 11:56:28 »

kafence за избора на цветя е от голямо значение сезона, в който ще се жениш - аз бях ранната пролет и се спрях на рози и фрезии smile а иначе предполагам, че букета ми го поръчаха от централния - аз там нямам почти никаква намеса, кумата се занимаваше от-до с тази задача, успех give_rose
Активен
cinderella
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: октомври 28, 2011, 13:35:03 »

Bravo Вики, честито! Страхотни сте! give_rose
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #242 -: октомври 29, 2011, 18:06:53 »

kafence,моят букет беше от мини гербери в различни цветове от есенните предимно.
Поръчах го от централния пазар  първата редица ,още първата маса от към хр.магазин .
Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #243 -: октомври 31, 2011, 10:19:27 »

въпросът е, че всички ми предлагат рози, а аз не искам рози. оказва се, че цветето което искам е пролетно и няма как това да ми е основното в украсата... явно трябва да променям нещата  sad
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: октомври 31, 2011, 12:10:02 »

въпросът е, че всички ми предлагат рози, а аз не искам рози. оказва се, че цветето което искам е пролетно и няма как това да ми е основното в украсата... явно трябва да променям нещата  sad
Не знам,кога ви е сватбата,но ако е сега зимата е малко по трудно с пролетни цветя. Не е невъзможно,защото сега и лалета могат да се поръчат,но цената ще е повече от висока. Сега за ноември стрък божур е на 4лв. цена за 1бр. А, с един божур нищо не става.  good Затова сега предлагат само роза и хризантема,гербер и др. Пробвайте в агенция "AlexisAgency" могат да ви бъдат  полезни с цветята.  good
« Последна редакция: октомври 31, 2011, 12:12:34 от Nina Style » Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #245 -: ноември 01, 2011, 12:06:03 »

мерси, ще погледна. Сватбата ще е лятото smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: ноември 01, 2011, 12:21:41 »

мерси, ще погледна. Сватбата ще е лятото smile
Латото имате голям избор на цветя и то на нормални цени.  good По лесно,ще се ориентирате,ако искате цена за готова икебана с ваза или без от колкото цена за стрък роза или друго цвете. Все пак вие няма да можете да прецените, колко точно цвята ще ви трябват за една аранжировка на маса.  good
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: ноември 01, 2011, 22:58:16 »

Здравейте и от мееееен smile
Аз не рзбрах за цветята по масите ли става въпрос или за булченския букет? Ако е за булченския,  моя беше с лилави рози и лилиуми. Може да го видите и на снимките от сватбата. Направен е на централния пазар, първата редица 2-рата маса от дясно smile
А за цветята по масите се погрижи Лети и не бяха естествени smile
Активен
rejka
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #248 -: ноември 03, 2011, 22:39:47 »

Здравейте!! И ето едно нова бъдеща булка. Живот и здраве, сватбата ще бъде на 26 май 2012. Запазихме ресторант Тифани, диджей Йовко и Веско, час в гражданското (т.е. ще е изнесен брак)...а за църква мисля Св. Димитър ( но е рано още, както и за останалите неща).  За фотограф обаче е голямото чудене  huhhuh.gif  Харесвам изключително много работата на Йонко Русев, но е малко по-скъп (просто трябват повече преговори с моите хора Wink ).Ако някои има впечатления от други фотографи, с тази нотна на нестандартност в работата, моля нека сподели имена, телефони, цени (може на лични). По-специално ме интересува цената при  Илия Дечев, защото и неговата сватбена фотография е страхотна. Благодаря  girl_wink
Активен
vicky_7
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: ноември 04, 2011, 07:32:53 »

Здравей моето мнение е,че снимките са най-важното нещо, за което не бива да икономисвате, от всяко друго нещо може да спестите но за снимките не прави компромис, защото от цялата сватба и украси и торти и всичко след години ще имаш снимките само и те ще са ти спомена така че за снимки не му мисли парите обикновено са между 500-700 пълен пакет снимки видео и фотокнига. И ние в началото търсихме по евтино да бъде но в крайна сметка като погледнахме нещата  на по-евтините фотографи, то си личи че са супер обикновени все едно някой братовчед хванал и снима smile За Йонко наистина са му страхотни снимките, но ние като го потърсихме вече беше зает, но и за нашия избор не съжалявам мн сме доволни. Нас ни снима Мария Димова от К-к
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #250 -: ноември 08, 2011, 09:16:42 »

Здравейте, момичета kiss2 И аз сега съм на вълна издирване на фотограф и ди джей (think)  За фотографи вече е споменато, и аз се бях спряла на някои от посочените, но за ди джей съм шах и мат. Говори се за Елица и Жоро, мисля че бяха, дали са добри? Някакви впечатления? Моля, споделете за работата на ди джеите тук, защото те също са много важен елемент от цялото сватбено тържество, а не искам да изпадаме в неловки ситуации заради недобре подбрани водещи и музика sad
Благодаря и хубав ден ! smile girl_wink
Активен
vicky_7
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: ноември 08, 2011, 16:02:04 »

Ние също избрахме ели и жоро и аз тук от форума научих за тях и да ти кажа доволни сме хареса ми че освен дж ще има и човек , който да води сватбата, а ели е страхотна, абе млади са и правят шоу има и разни игри ако искате но ние от танци не ни остана време за игри lol) но с тях мисля че няма да сбъркате
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: ноември 09, 2011, 08:45:13 »

Здравейте и от мен скоро не съм писала май,виждам че си имаме нови булки!Честито!Подготовката на сватбата е най хубавото нещо  smile направо като мина сватбата и ми липсваше!!!
На нашата сватба дж бяха Ваня Лозанова и Даниел,невероятни хора-направиха голямо шоу съобразиха се с всички наши изисквания,просто са невероятни.Препоръчвам ги с две ръце  pleasantry
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #253 -: ноември 09, 2011, 10:38:04 »

Благодаря за споделянето, милички kiss2 Много ми е полезно! А от хотел Верея някакви оплаквания да имате (който е празнувал там) ? Персона, обслужване, коректност?
Активен
rejka
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #254 -: ноември 09, 2011, 11:55:17 »

girl_wink vicky_7 мн ми харесаха снимките от сватбата ти smile може ли да ми драснеш на лични някакви кординати на Мария и колко парички ви взе (само за фото или и видео) мерси smile
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: