Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 04:50:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г. (Прочетена 39787 пъти)
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
Отг: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
«
Отговор #90 -:
юни 27, 2011, 12:27:15 »
panteryx
нещо хич не ми харесваш така...нали ти казах че не трябва да се впрягаш заради хора, които не те уважават (освен наистина отказващите се по сериозни причини), не се измъчвай сигурна съм че ще имате страхотна сватба
как може да мислиш че сте лоши хора???
Стегни се и се отпусни имаш още време, дай си 1-2 дни почивни само за теб
и не мисли за сватбата всичко ще се нареди
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #91 -:
юни 27, 2011, 15:16:54 »
Винаги има две възможности /има един такъв виц
/:1. Каниш допълнително 10 човека, които не са били предвидени пр. съседи, колеги, съученици и попълваш бройката. 2. Отивате на кръчма и си изкарвате страхотно. Вариант 2 никак не е лош, при положение, че ти е ясно какво се прави на една сватба - разпределяш ролите и всеки подготвя нещо. не виждам какво може да ти липсва от "посрещането" до "рязането на тортата" в едно по- малко заведение. Тъкмо всеки ще участва и ще си е изцяло ваш празник. Естествено, това е мое мнение, аз винаги съм казвала, че не харесвам големи сватби с дандании. И кой е в центъра на събитието - дисководещият! Той "командва парада" по до болка познат сценарий. Това е по- трудният вариант, но ако го изберете двамата с младоженеца, ще помогна с написването на "ролите" / в момента съм в дълги болнични и нямам кой знае какви ангажименти/. Ако си останете в дискотеката, което е най- добре след толкова труд, въпреки че 25 души са напълно достатъчни, поканете си хора, които да ви пълнят дансинга и да създават настроение. Все едно правите парти, вероятно "сватба" наистина стряска финансово /особено роднини/. Каквото и да решите, ще бъде хубаво! Не си мисли, че сватбата е единственото и най- важно нещо в живота...Чакат те толкова прекрасни събития в бъдеще, повярвай ми!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #92 -:
юни 27, 2011, 16:29:53 »
Мила ми panteryx недей да се ядосваш, че ще ти излезнат бръчки
(щегувам се разбира се). Както каза свекърва сега имаш възможността да поканиш хора, за които си си мислила тайничко, но не е имало достатачно място или средства за тях. Но не мисля, че бройката прави празненството. И пак ще се повторя - важното е на Вас да Ви е хубаво и да се забавлявате. Дали ще са 5,10 или 35 не е важно. Постарай се няколко дни да не я мислиш тази сватба и от самосебеси всичко ще се нареди. Сигурна съм, че съвсем скоро ще се похвалиш с една невероятна сватба и след време като се сетиш какви премеждия си имала с подготовката чак ще ти е смешно
.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
юни 27, 2011, 20:32:59 »
Ох момичета ако знаете колко леко ми стана на душата ,като прочетох това което сте ми писали
за съветите .
Просто не знам защо ,но не мислех ,че ще стане така ,както сме го намислили ,но уви нещата много се промениха.Както обича да казва годеникът ми мен промените много ме стряскат без значение дали са в положителна или отрецателна насока
Да се надяваме нещата да се оправят и от тук на сетне да пиша само хубави неща.Поне така се надявам
Ограмно благодаря за съветите,радвам се че ви има
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #94 -:
юни 28, 2011, 09:59:38 »
Ей, няма да се стряскаш от промените. След бурята, грее слънце и най-важното е , че слънцето ще си дойде точно на време .
Ние сме тук да помагаме с каквото можем, така че всичко ще бъде наред
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #95 -:
юни 28, 2011, 12:04:14 »
Ей, Деска недей да се ядосваш. Важното е ТИ и ТОЙ да сте там! Сигурна съм, че ще си направите хубав купон. Според мен си останете в дискотеката, а и както те съветват момичетата покани други хора вместо отказалите се.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #96 -:
юни 28, 2011, 16:53:07 »
Мила, не се ядосвай, наистина! По-добре малко, но истински приятели, от колкото сульо и пульо, с извинение!
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #97 -:
юни 28, 2011, 21:23:56 »
Panteryx, съжалявам за всичко, което ти се случва, следя твоята подготовка и понеже сме в поредни дни, предполагам,че и при теб вече напрежението яко се усеща, още повече и когато изникват такива непредвидени ситуации...горе главата, това си е твоят ден, всичко ще е наред, няма никакво значение с 5, 15 или 30 човека сте. Тези, които трябва да са до теб в този момент ще са там! Я не се давай толкова лесно! Напук ако щеш си я отпразнувай така както винаги си искала и си си я представяла сватбата!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #98 -:
юли 01, 2011, 22:43:48 »
Хайде, не останааааа, само седмичкааааа!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
юли 01, 2011, 23:01:28 »
Panteryx
, сигурна съм, че сватбата ти ще е прекрасна и няма никакво значение колко човека ще сте. Най-важните ще са там, а тези, които не са дошли, те губят, пък и това си показва колко са ти приятели. Най-важното е сега да се успокоиш и да се грижиш за себе си, все пак ще си булката!
С украсата на ресторанта какво решихте? За балони да се дават толкова пари, на мен ми се струва пари на вятъра.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #100 -:
юли 02, 2011, 10:55:00 »
Мони нямам търпение вече. Princess_of_the_Dawn ще се постарая да се успокоя ,ама усещам ,че вече треска ме тресе
Накрая решихме да си останем в дискотеката без значение колко човека сме
и да се забавляваме, а пък останалите ,които отказаха да дойдат много им здраве ,те изпускат
За украсата се разбрахме да се вместим в 300 лв. просто ще намалим балоните и ще сложим повече естественни цветя и панделки,малки свещички с най-различни аромати и висящт тюл по масите и колоните на дискотеката
Дано да се получи добре ще видим....
Иначе какво да ви кажа друго освен ,че се разболях нечовешки 1 седмица преди сватбата със болно гърло и много тежка суха кашлица.Дано се излекувам по-бързо ,че ако съм болна на сватбата ужас,хич няма да е добре.
Напоследък изобщо не мога да спя добре и съм ужасно изнервена ,от най-малкото се паля и направо откачам ,ама то това е нормално май май 1 седмица преди сватбата
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #101 -:
юли 02, 2011, 11:48:02 »
Не се притеснявай всичко ще е наред.Убедена съм :)Пожелавам ви слънчево време и весела сватба,много любов и хубави моменти като семейство
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #102 -:
юли 02, 2011, 12:52:30 »
Абсолютно, треската те е затресила, но на самата сватба ще си спокойна. И аз съм като теб, винаги се притеснявам предварително, но на самия ден съм супер спокойна.
Това с болестта, пак е от стрес според мен, но ще оздравееш, имаш цяла седмица. Наблягай на витамин Ц и повече течности, добре е за имунната система. Също изпитано средство за гърло и кашлица е мед Манука, продава се в аптеките. Малко е скъп, но си заслужава. Ако ме послушаш, до петък ще си здрава.
Радвам се, че сте се вместили с украсата и ще има от всичко. Ще чакаме снимките с нетърпение.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #103 -:
юли 02, 2011, 13:30:02 »
Princess_of_the_Dawn много си мила и много много ти благодаря
Ще отида да си го закупя ,че досега от два дни нищо не ми помага кой знае колко
Съжалявам за офтопика
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #104 -:
юли 02, 2011, 22:07:50 »
Мила, съветът на Princess_of_the_Dawn е много добър! Блъскай яко мед и лимони и ще се оправиш!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...