Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 18:23:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Тiama - 18.06.2011г.
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Тiama - 18.06.2011г. (Прочетена 39900 пъти)
Миши
Професор
Отг: Сватбата на Тiama - 18.06.2011г.
«
Отговор #75 -:
юни 06, 2011, 20:50:29 »
Tiama малко къснично, но честита темичка и от мен. Всичко е просто прекрасно особено книгата за пожелания и късметчетата. Наистина са страхотниии
Остават броени дни до големият ден и се надявам всички тези притеснения, които са те обзели вече напълно да ги няма и да се насладиш изцяло на предстоящото събитие.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #76 -:
юни 07, 2011, 08:48:10 »
Тиама, по отношение на "спешната чанта" си намерила чудесно решение да я носи майка ти /дори тя да я приготви/. По принцип в ресторантите има всичко, но "за из път", особено за тези, които тръгват преди теб /от страната на младоженеца и кумовете/ изненадите /сега им казват предизвикателства
/ са доста и е хубаво да се работи по списък, за да не се забрави нещо. На мен всички ми се смеят на написаното, но после го ползват и отмятат задачките с особено удоволствие. Преди десет години се жени брат ми и тогава бях направила и разпределила списъци кой какво трябва да носи. Някой ги беше дал на дисководещия и той ги чете с "подходящ" коментар, голям майтап падна. Сега бях по- предпазлива, защото не познавах толкова добре кумовете и сватовете и не бях сигурна дали няма някой да се засегне. Иначе ние имахме огромен списък с едри букви /да го четем със съпруга ми без очила/. Преди да се качим в рейса го разрязахме и разпределихме нещата за носене по роднини- всеки да отговаря за нещо
. То от мъжка страна ангажиментите са повече - като се почне от пряпореца и се стигне до пити и бутониери
. Не е фатално ако нещо се забрави, винаги се намира изход. На сватбата на моя приятелка бяха забравили халките - намериха се гости, които им дадоха своите и пак ги ожениха....
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #77 -:
юни 07, 2011, 11:00:51 »
Mishi
, благодаря за пожеланията, мила
Хич не си закъсняла, даже си тъкмо на време
Много се радвам, че са ти харесали нещицата, дано и гостите ги харесат!
Svekarva
, много се забавлявах на поста ти, защото си представих себе си след известно време, когато моя брат се зажени, дай боже
На мен ми дай списъци да правя и задачи да разпределям
Може да ми се смеете, но даже съм започнала да правя списък на багажа за медената седмичка
Та на самия ден всеки ще е инструктиран със задачки и ще си има списъче с ангажименти. А това с халките дано не ни се случи
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
юни 10, 2011, 19:02:43 »
Момичета, влизам да се похваля, че днес беше ДЕНЯТ, в който най-накрая си взех роклята
Толкова се развълнувах
Само дето ми стана много мъчно, че не мога да си я взема и да си я гледам и да й се любувам... Защо не може всеки ден да си носим роклите?
Освен това днес официално се дипломирах, гледам си дипломата и не мога да повярвам
Имаше церемония, бяхме с тоги и много се вълнувах! Не ми се искаше денят да свършва...
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #79 -:
юни 10, 2011, 20:13:54 »
Тiama честито за роклята и за дипломирането!
Качи снимки на роклята да я видим и да и се порадавме и ние
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #80 -:
юни 10, 2011, 23:44:23 »
Честито и за дипломата и за роклята
уф, и на мен ми се иска всеки ден да мога да си ходя с роклята, но уви няма начин
Моята, горката, в момента е скатана в калъфа и е забутана в дъното на гардероба
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
юни 11, 2011, 02:21:49 »
Днес е бил страхотен ден за теб!
Честито и за дипломата и за роклята!
Иначе и ти като мен искаш всеки ден да си с роклята! Само за нея мисля!
А за списъците - много правилно! Аз също имам такива, а като кажа ме гледат странно!
И "спешната чанта" също е супер идея!
Активен
svekarva
«
Отговор #82 -:
юни 11, 2011, 17:02:14 »
Тiama, честито дипломиране! От сърце ти желая дипломата да ти помогне в търсенето и намирането на хубава работа! Нека получиш още дипломи от по- високо академично ниво
. Тези моменти са много радостни за родителите - ние ви водим в първи клас, сега сме горди, като ви виждаме с тоги.....Моят син се дипломира с магистърска степен през май и макар че не можах да присъствам на церемонията /още се възстановявам след операция/, много се вълнувах и радвах. А и той ме трогна до сълзи, като ми каза по телефона, че тази диплома е и моя заслуга, защото винаги съм държала на доброто образование.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #83 -:
юни 12, 2011, 16:09:40 »
Тiama
ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ
и честито за роклята, било е много вълнуващо покрай теб онзи ден браво...това са все хубави емоции
чакам да видя снимки на роклята
иначе как е около теб, започнаха ли да бушуват емоциите още повече
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
юни 12, 2011, 19:45:14 »
Милички, благодаря ви много
Наистина беше много хубаво. Аз преди няколко часа се върнах от едно селце до Етрополе, бяхме за 2 дни на една вила и имах моминско парти
Беше много готино, само жени, пийване, хапване, чист въздух и природа
Получих за подарък секси нощничка за първата брачна нощ, на която много се зарадвах, тъй като още не си бях взела нищо за този повод. С две думи си изкарахме страхотно.
Като се прибрах у нас, гледам милото един такъв мълчалив, а него милия го е затресла тази ми ти предсватбена треск
Много ми е забавно и само го базикам.
На роклята нямам снимка, защото почти не я видях
Премерих я, но трябваше отпред да се скъси с 1 см, съблякоха ме бързо и я занесоха да я поправят, за да я вземем на същия ден. Аз в бързината забравих да се снимам, а после като отидохме да я вземем не съм я мерила пак. Докато се осъзная, че вече си имам рокля кумата я взе у тях и не можах да й се порадвам. Ще я видя чак в събота, така че снимки след сватбата...
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
юни 15, 2011, 08:37:09 »
Тiama
тези дни никаква те няма, как си, как е около теб...остават 3 дни и
оправихте ли всичко
Активен
svekarva
«
Отговор #86 -:
юни 15, 2011, 08:53:21 »
Желая ви много усмивки през тези оставащи 3 дни!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
юни 15, 2011, 10:51:05 »
Ох, момичета, няма ме, защото сме във вихъра на подготовката и постоянно сме някъде и нещо правим. На всичкото отгоре лаптопа ми се повреди, замина ми всичката информация и добре, че съм пращала по е-мейла повечето от нещата за одобрение от половинката, та поне по-голямата част от файловете покрай сватбата си ги намерих. Страшно ме е яд, а и сега нямаме пари да го носим на поправка и ще чака милия да мине сватбата и тогава да видим дали може да се оправи.
Иначе сме готови дето се вика с всичко зависещо от нас - даже преди малко купихме оставащата част от алкохола. Остава да купим питка и пиле, храна за почерпката у нас, да платим в ресторанта и аз да ида на маникюр. Миналата седмица бях на козметик и също така уточнихме прическата с фризьорката. Младоженецът е облечен, аз също. Украсих кошницата с късметите, трябва да махна етикетите на бутилките и да сложа украсата. И най-важното - от днес започва великото чистене у дома, която трябва да приключи до утре
Хубаво е, че вече съм в отпуск и мога да се съсредоточа върху ангажиментите си. Запазихме си стая и в хотел и сигурно има и други неща, ама не се сещам.
С наближаването на деня започва да ме обзема някаква еуфория и не мога да спя като хората. Събуждам се супер рано, заспивам много късно, не знам тази седмица дали имам повече от 5-6 часа сън. Нямам търпение да идва вече сватбата, че да се поуспокоим и двамата
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #88 -:
юни 15, 2011, 12:47:15 »
Само не се тревожи излишно, компютъра ти е най-малкия проблем в момента, всичко ще ОК
спи спокойно, няма от какво да се притесняваш а пък и щом сте готови няма място за паника
чистенето и при мен започна до преди час бях яхнала прахосмукачката и развъртях парцала
Като мине сватбата и няма в какво да влагаш енергията и всичко и ще ти липсва да знаеш, сигурна съм че и при мен ще е така
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #89 -:
юни 15, 2011, 13:58:11 »
Tiama, честито дипломиране и от мен!!! Не знам какво и къде работиш, но дано дипломата ти донесе много успехи в професионален план и естествено повече парички!!!
Остават по-малко от 3 дни до Големият ден!!!
Наслади им се максимално и релаксирай! Трябва да си отпочинала и спокойна за сватбата! Това е най-важно: спокойствие (е, емоции в деня на сватбата трябва да има, но само положителни
) и съм сигурна, че ще бъдеш прекрасна булка!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...