Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 15, 2025, 14:39:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Гримът - 5 "  (Прочетена 254982 пъти)

mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #45 -: юли 01, 2011, 18:25:33 »

момичета моя проблем с грима май се реши едната ми шаферка ще дойде по-рано и ще ме гримира тъй като просто не мога ди позволя повече от 50 лв за грим
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юли 01, 2011, 18:49:35 »

Момичета, според мен имайки предвид, колко всяка една от вас влага в това да изглежда добре и лудите пари, които се дават за какво ли не покрай сватбата, включително снимки и видео, не мисля че си заслужава да рискувате да се гримирате сами. В огромен процент от случаите си личи, кой грим е професионален и кой е направен от приятелка, булката и т.н. Един добър професионалист знае какви марки и техники да използва, за да изглеждате нежни на живо, но и да си личи грима ви на снимките. Те знаят каква основа да сложат, за да не лъщите и как да накарат сенките да не се изтриват и размазват, а това е ден изпълнен с много емоции.
Аз лично бих се доверила на професионалист, а не после цял живот като си погледна снимките от сватбата да ме е яд.   pardon
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 01, 2011, 19:12:25 »

Според мен, не винаги е така. Има хора, които се занимават с грим като хоби (аз съм една от тях  danceg) и доста добре разбират за какво става въпрос. Аз също имам професионални гримове, хубави основи и необходимите материали. Със сигурност не мога да кажа, че разбирам и мога толкова колкото един специалист в тази област, даже съм мнооого далеч от тях, но мога да кажа,  че разбирам много повече от разни момичета, завършили един курс (заедно с ноктопластика, педикюр и масаж) и стоят по салоните и се наричат гримьорки.  Наистина не искам да обидя никой нито да прозвучи нескромно, моля ви не го разбирайте погрешно.  Ashamed  Просто смятам, че твоя приятелка, която малко поне разбира от тези неща и има малко опит би могла да те направи много красива. А има и хора на които това просто им се отдава.  pardon И булката отново ще е красива, ще изглежда красива и на снимки (поне на тези от професионалният фотограф, ако го бива де  Wink ). Тук проблемът вече идва от друга страна. Освен издънки със самия грим, със сигурност гримът няма да е толкова траен и най-вероятно ще се налагат по-чести корекции.
Тук със сигурност не искам да оспорвам работата на специалистите. По-скоро ми се иска да обърна внимание на това, че дори и да се довериш на някой "гримьор" (от тези момиченцата, които споменах по-горе) резултата може да е по-лош, отколкото ако някоя приятелка те гримира. За мен тези пари са хвърлени на вятъра.
П.С. Пръсъствала съм на сцена, в която една абитуриентка бърше грима на стойност 60 лв в тоалетната на хотела  и си се гримира сама / привежда в нормален вид.   tease
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 01, 2011, 22:09:00 »

pink_panther, напълно съм съгласна, че има някои "гримьори", които просто са изкарали едноседмичен курс (има такива  crazy ) и вече се водят за професионалисти, взимат големи такси и са с големите претенции, но без способности. Лошото е, че ако нямаш предварителна информация, можеш да попаднеш на такива.  sad
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #49 -: юли 03, 2011, 01:00:17 »

момичета моята шаферка се занимава с фризьорство в салон в които правят и грим и се е понаучила вище какво беше сатворила от мен на бързо за едно парти кажете си мнението като се има предвид че тук не сам с фон дьо тен в галерията са
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 03, 2011, 06:51:39 »

mur_fee хубав грима,но според мен отиди някъде на пробен грим
и сама прецени,кой да те направи,и аз гримираам много добре ползвам и професионална козметика,но ще отида на гримьор-все пак веднъж ще се видя булка  smile smile smile
Просто ти давам съвет
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #51 -: юли 03, 2011, 08:38:43 »

много ти благодаря ще послушам съвета ти
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #52 -: юли 03, 2011, 11:11:29 »

mur_fee, подкрепям dany_87. И аз съм на същото мнение. Помоли твоята шаферка да те гримира пробно от до, както трябва с фдт и т.н. и след това върви на пробен при някой гримьор и сравни кой грим ти харесва най-много.
Активен
cvet4e
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #53 -: юли 03, 2011, 15:14:43 »

Здравейте момичета,

има ли булки от Плевен?
Макар и на лични, моля ви дайте ми координати на професионален гримьор в Плевен, от който сте доволни. Искам грим с трайни гримове, а не с ежедневните, с които мога и сама. Благодаря ви
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 03, 2011, 17:05:10 »

mur_feesmile не искам да прозвучи кофти, но този грим може да ти го направи всяка една жена, която се е гримирала някога. Това нито е професионален грим, нито е подходящ за снимки, нито ще издържи достатъчно дълго време.  pardon А и не вярвам, че може да стане по-професионален щом веднъж вече ти го е направила така. Не ме разбирай погрешно - много добре ти стои, но това просто не е професионален грим, а съвсем обикновен и ежедневен.
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #55 -: юли 03, 2011, 19:52:06 »

благодаря момичета тъй като почти не се гримирам и не разбирам много
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 03, 2011, 23:34:28 »

И аз съм съгласна с момичетата, гримът ти е хубав, но не е професионален. Най-добре отиди на пробни, в крайна сметка и аз така ще направя и ще видя има ли голяма разлика от това как аз се правя и те, какви продукти ползват и какъв ефект се постига откъм трайност на грима и как излизам на снимки.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юли 04, 2011, 08:03:19 »

mur_fee, надявам се да не се засегнеш, но и аз съм съгласна с момичетата. Отначало мислех да си се гримирам сама, но в последствие си промених решението и сега съм сигурна,че ще съм с професионален грим. good *THUMBS*Няма да ходя на пробен, защото и двете гримьорки, на които съм се спряла за сега, съм им гледала работата и съм доволна.
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юли 04, 2011, 08:47:30 »

Момичета и аз искам да споделя нещо с вас, тъй като си правихме фотосесия преди сватбата във 2 различни дни , като 1 ден бях на гримьорка, а 2 ден се гримирах сама.... nea На снимките се вижда , че изглеждам много добре благодарение на гримьорката,въпреки , че е малко по-силен грима ...Така се обедих за пореден път , че трябва да се доверя на хора ,които се занимават с това и имат опит smile
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #59 -: юли 04, 2011, 08:57:57 »

решено е даже си открих и салон и аз видях техни работи на абитьорентки и булки но иксам да се видя сама и др седмица сам на пробен грим и прическа направо при тях мерси за конструктивната критика мн ми помогнахте в решението (е и милото изигра важна роля в обеждаването)от мен лек и спокоен ден а мен ме чака обикаляне на мола с един капризен брат на булката   tease
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: