Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 15, 2025, 14:39:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 5 "
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 5 " (Прочетена 254982 пъти)
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
Отг: Гримът - 5
«
Отговор #45 -:
юли 01, 2011, 18:25:33 »
момичета моя проблем с грима май се реши едната ми шаферка ще дойде по-рано и ще ме гримира тъй като просто не мога ди позволя повече от 50 лв за грим
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
юли 01, 2011, 18:49:35 »
Момичета, според мен имайки предвид, колко всяка една от вас влага в това да изглежда добре и лудите пари, които се дават за какво ли не покрай сватбата, включително снимки и видео, не мисля че си заслужава да рискувате да се гримирате сами. В огромен процент от случаите си личи, кой грим е професионален и кой е направен от приятелка, булката и т.н. Един добър професионалист знае какви марки и техники да използва, за да изглеждате нежни на живо, но и да си личи грима ви на снимките. Те знаят каква основа да сложат, за да не лъщите и как да накарат сенките да не се изтриват и размазват, а това е ден изпълнен с много емоции.
Аз лично бих се доверила на професионалист, а не после цял живот като си погледна снимките от сватбата да ме е яд.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #47 -:
юли 01, 2011, 19:12:25 »
Според мен, не винаги е така. Има хора, които се занимават с грим като хоби (аз съм една от тях
) и доста добре разбират за какво става въпрос. Аз също имам професионални гримове, хубави основи и необходимите материали. Със сигурност не мога да кажа, че разбирам и мога толкова колкото един специалист в тази област, даже съм мнооого далеч от тях, но мога да кажа, че разбирам много повече от разни момичета, завършили един курс (заедно с ноктопластика, педикюр и масаж) и стоят по салоните и се наричат гримьорки. Наистина не искам да обидя никой нито да прозвучи нескромно, моля ви не го разбирайте погрешно.
Просто смятам, че твоя приятелка, която малко поне разбира от тези неща и има малко опит би могла да те направи много красива. А има и хора на които това просто им се отдава.
И булката отново ще е красива, ще изглежда красива и на снимки (поне на тези от професионалният фотограф, ако го бива де
). Тук проблемът вече идва от друга страна. Освен издънки със самия грим, със сигурност гримът няма да е толкова траен и най-вероятно ще се налагат по-чести корекции.
Тук със сигурност не искам да оспорвам работата на специалистите. По-скоро ми се иска да обърна внимание на това, че дори и да се довериш на някой "гримьор" (от тези момиченцата, които споменах по-горе) резултата може да е по-лош, отколкото ако някоя приятелка те гримира. За мен тези пари са хвърлени на вятъра.
П.С. Пръсъствала съм на сцена, в която една абитуриентка бърше грима на стойност 60 лв в тоалетната на хотела и си се гримира сама / привежда в нормален вид.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #48 -:
юли 01, 2011, 22:09:00 »
pink_panther
, напълно съм съгласна, че има някои "гримьори", които просто са изкарали едноседмичен курс (има такива
) и вече се водят за професионалисти, взимат големи такси и са с големите претенции, но без способности. Лошото е, че ако нямаш предварителна информация, можеш да попаднеш на такива.
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
юли 03, 2011, 01:00:17 »
момичета моята шаферка се занимава с фризьорство в салон в които правят и грим и се е понаучила вище какво беше сатворила от мен на бързо за едно парти кажете си мнението като се има предвид че тук не сам с фон дьо тен в галерията са
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #50 -:
юли 03, 2011, 06:51:39 »
mur_fee хубав грима,но според мен отиди някъде на пробен грим
и сама прецени,кой да те направи,и аз гримираам много добре ползвам и професионална козметика,но ще отида на гримьор-все пак веднъж ще се видя булка
Просто ти давам съвет
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
юли 03, 2011, 08:38:43 »
много ти благодаря ще послушам съвета ти
Активен
cinderella_11
Любопитен
«
Отговор #52 -:
юли 03, 2011, 11:11:29 »
mur_fee, подкрепям dany_87. И аз съм на същото мнение. Помоли твоята шаферка да те гримира пробно от до, както трябва с фдт и т.н. и след това върви на пробен при някой гримьор и сравни кой грим ти харесва най-много.
Активен
cvet4e
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #53 -:
юли 03, 2011, 15:14:43 »
Здравейте момичета,
има ли булки от Плевен?
Макар и на лични, моля ви дайте ми координати на професионален гримьор в Плевен, от който сте доволни. Искам грим с трайни гримове, а не с ежедневните, с които мога и сама. Благодаря ви
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #54 -:
юли 03, 2011, 17:05:10 »
mur_fee
,
не искам да прозвучи кофти, но този грим може да ти го направи всяка една жена, която се е гримирала някога. Това нито е професионален грим, нито е подходящ за снимки, нито ще издържи достатъчно дълго време.
А и не вярвам, че може да стане по-професионален щом веднъж вече ти го е направила така. Не ме разбирай погрешно - много добре ти стои, но това просто не е професионален грим, а съвсем обикновен и ежедневен.
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #55 -:
юли 03, 2011, 19:52:06 »
благодаря момичета тъй като почти не се гримирам и не разбирам много
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
юли 03, 2011, 23:34:28 »
И аз съм съгласна с момичетата, гримът ти е хубав, но не е професионален. Най-добре отиди на пробни, в крайна сметка и аз така ще направя и ще видя има ли голяма разлика от това как аз се правя и те, какви продукти ползват и какъв ефект се постига откъм трайност на грима и как излизам на снимки.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
юли 04, 2011, 08:03:19 »
mur_fee
, надявам се да не се засегнеш, но и аз съм съгласна с момичетата. Отначало мислех да си се гримирам сама, но в последствие си промених решението и сега съм сигурна,че ще съм с професионален грим.
*THUMBS*Няма да ходя на пробен, защото и двете гримьорки, на които съм се спряла за сега, съм им гледала работата и съм доволна.
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #58 -:
юли 04, 2011, 08:47:30 »
Момичета и аз искам да споделя нещо с вас, тъй като си правихме фотосесия преди сватбата във 2 различни дни , като 1 ден бях на гримьорка, а 2 ден се гримирах сама....
На снимките се вижда , че изглеждам много добре благодарение на гримьорката,въпреки , че е малко по-силен грима ...Така се обедих за пореден път , че трябва да се доверя на хора ,които се занимават с това и имат опит
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #59 -:
юли 04, 2011, 08:57:57 »
решено е даже си открих и салон и аз видях техни работи на абитьорентки и булки но иксам да се видя сама и др седмица сам на пробен грим и прическа направо при тях мерси за конструктивната критика мн ми помогнахте в решението (е и милото изигра важна роля в обеждаването)от мен лек и спокоен ден а мен ме чака обикаляне на мола с един капризен брат на булката
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
41