Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 15:51:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 8 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 8 част (Прочетена 210844 пъти)
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 8 част
«
Отговор #60 -:
юни 14, 2011, 15:56:00 »
Ами освен да вмъкна идвете неща *THUMBS*Децата ще се радват -"Колкото повече,толкова повече"
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #61 -:
юни 15, 2011, 10:01:41 »
Момичета, решихме (окончателно) подаръците за гостите да са ветрило за девойките и ключодържател - spanish guitar за момците. В събота отивам на Илиенци да купувам ветрилата и се надявам там да намеря хубави и не много скъпи, но все пак, ако не намеря имате ли идея от къде другаде мога да ги купя или поръчам on-line ?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
Отг: Подарък за гостите като спомен от сват
«
Отговор #62 -:
юни 15, 2011, 13:19:31 »
Погледни тук
http://www.vmzona.com/indexin.php?page=product&cat=51&subcat=215&type=548&pid=14203&show=24&sort=id&pageg=1&lp=3#?page=main&cat=51&subcat=215&type=548
http://landofroses.net/search/
на втория сайт задай на търсене ВЕТРИЛО и ще ти излязат 3 страници с ветрила
«
Последна редакция: юни 15, 2011, 13:23:33 от anelcka80
»
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #63 -:
юни 15, 2011, 13:40:04 »
Здравейте момичета, надявам се и на мен някой да може да даде съвет. Решила съм подаръкът за гостите да бъде "писмо в бутилка". Вече съм написала писмата - те са приблизително с големината на тези късметчета, които дават по заведенията, като си поръчаш кафе. Проблемът е, че ми трябва подходяща малка бутилчица. Вие знаете ли от къде мога да се сдобия с такава? Търсих из разни складове, но не намерих. Някакви идеи?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #64 -:
юни 15, 2011, 14:00:38 »
Малките шишенца се наричат юзчета... Ето какво открих
http://www.e-kuts.com/index.php?action=11&id=838&ln=1
http://www.anmar-bg.com/cat_06_20.html
http://www.infoterra-bg.com/souvenirs/daily/107-mugs?start=2
В предните части на темата имаше още няколко сайта на производители на стъклени изделия, точно за тази цел...
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #65 -:
юни 15, 2011, 21:59:45 »
Цитат на: Evalina в юни 15, 2011, 13:40:04
Здравейте момичета, надявам се и на мен някой да може да даде съвет. Решила съм подаръкът за гостите да бъде "писмо в бутилка". Вече съм написала писмата - те са приблизително с големината на тези късметчета, които дават по заведенията, като си поръчаш кафе. Проблемът е, че ми трябва подходяща малка бутилчица. Вие знаете ли от къде мога да се сдобия с такава? Търсих из разни складове, но не намерих. Някакви идеи?
Evalina, разгледай и
http://feeriabg.com/
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #66 -:
юни 18, 2011, 17:09:53 »
Момичета, май и с ветрилата ще е сага
Днес ходих до Илиенци.... ветрилата, които аз харесвам с намалението за купуване на едро.... ми излизат между 100 и 160 лв. (не искам да звуча като скръндза, но ми струват много, при положение, че това ще е само половината от цената за подаръците.... и не ми се ще да давам повече от 60 лв......
)
Ходих и до склада "Земя на рози", там цената беше добра, но самите ветрила, не... първото, което хванах и беше дефектно.... И сега не знам къде да ги търся, мислех от сайт да ги поръчвам, но не мога да намеря такива, които да ме устройват и ..... направо..... цялата тази подготовка по сватбата с всеки изминал ден се превръща в малък кошмар
Моля ви , ако някъде видите да продават ветрила (искам изчистени бели, залтисти или бордо, тип испански, с което отпадат всичките с китайски мотиви) пишете ми, бройката е 80 и сумата, която съм склонна да отделя е около 50/60 лв. (мислите ли че е осъществимо ?
)
Активен
Nora_Yo
Новак
Публикации: 18
дизайнерски сватбени покани- www.svatbenipokani.eu
«
Отговор #67 -:
юни 18, 2011, 17:20:03 »
Цитат на: babyboopk в юни 18, 2011, 17:09:53
(искам изчистени бели, залтисти или бордо, тип испански, с което отпадат всичките с китайски мотиви) пишете ми, бройката е 80 и сумата, която съм склонна да отделя е около 50/60 лв. (мислите ли че е осъществимо ?
)
Не искам да те отчайвам, но мисля че не е осъществимо. Качествените ветрила са от 2 лв нагоре.
За 70-80 стотинки е абсурд да намериш това, което търсиш.
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #68 -:
юни 18, 2011, 17:43:58 »
Ами от това, което видях днес.... си напълно права.... но все пак ...... надявам се все някъде да намеря (и приказката, че не може хем да стиснеш, хем да пр....., да не е вярна в моя случай
)
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #69 -:
юни 19, 2011, 12:37:13 »
Цитат на: babyboopk в юни 18, 2011, 17:43:58
Ами от това, което видях днес.... си напълно права.... но все пак ...... надявам се все някъде да намеря (и приказката, че не може хем да стиснеш, хем да пр....., да не е вярна в моя случай
)
Аз също потърсих по интернет за цени на ветрила и ми се струва, че за тази сума няма да намериш качествени ветрила, но пак най-добре обиколи всички складове на едро пък току виж си попаднала на нещо. Така поне ще знаеш, че си проверила навсякъде и остава или да дадеш повече пари за подаръчетата или да избереш нещо друго. За съжаление трябва да се правят компромиси с някои неща.
Аз примерно за жените съм купила страхотно дамско огледалце, така че и това е вариант.
Успех!
Активен
pampers4o_f
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #70 -:
юни 20, 2011, 16:05:28 »
Ако някой е много зает и няма възможност да направи сам подаръците си за сватбата и не иска да са много пари може да ми пише на пощата Изработвам подаръци и покани ръчна изработка мога да ви помогна имам много интересни и красиви модели
Активен
t2egr
Ентусиаст
Сватбата е на 05.09.2011г. !!!
«
Отговор #71 -:
юни 22, 2011, 11:01:12 »
Браво момичета имате страхотни идеи и аз го обмислям какво да бъде, защото определено вече порцелановите фигурки са доста демоде, имате доста добри идеи...
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #72 -:
юни 23, 2011, 15:17:13 »
Здравейте, на мен също скоро ми предстои сватба, може ли да ми препоръчате сайт или магазин от който мога да поръчам/купя малки бурканчета 50-60мл, с тапи или капачки без украса, чисто стъкло.
Решили сме за гостите подаръците да са бурканче с мед и малки шишенца с вино или ракия, чиито украса искам сама да направя
Благодаря
«
Последна редакция: юни 23, 2011, 15:23:00 от valtsvet
»
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
«
Отговор #73 -:
юни 23, 2011, 15:42:39 »
Хм...Това с ветрилата е много обезпокоително. Последно и аз на това нещо се спрях, но явно няма да е лесно. Иначе наистина, ама наистина се затруднявам с избора на подаръчета. Първо бяха магнити за хладилник, после цъфтящ чай, кърпички, сапунчета, ветрила... И сега - черна дупка
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #74 -:
юни 23, 2011, 15:56:04 »
И аз съм така!
Идеята ми за малки чинийки с нарисувани пейзажи от Пловдив не се хареса на половинката. Повечето гости щели да са от Пловдив и къв бил смисъла!
Ама не предлага нищо по-оригинално! Някакви мидички все гледа, ама ние нищо общо нито с морето имаме, нито някаква морска тематика има в сватбата!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...