Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:21:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките - 6
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките - 6 (Прочетена 159581 пъти)
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
Отг: Обувките - 6
«
Отговор #75 -:
май 30, 2011, 18:11:13 »
Аз още не съм приключила с обувките, всичко друго си купих, само те останаха. Прегледах много сайтове, обикалях и магазини и за съжаление не открих нищо, което отговаря на условията: нисък ток до 4 см, цвят слонова кост и да са отворени сандали.
Най-накрая харесах два модела от американски сайт и се чудя. Едните определено ще са по-удобни, а все пак ми трябват обувки, които ще нося цял ден и е много важно да са удобни, но пък вторите с панделката са по-ефектни и ми харесват.
Сестра ми каза, че е имала подобни и не са били удобни въобще за съжаление.
Ако някой от вас има или е имал подобни като вторите моля да сподели впечатление.
Ето ги моделите:
Активен
animal
Ентусиаст
Публикации: 131
«
Отговор #76 -:
май 30, 2011, 19:30:54 »
Много са хубави обувките - дано наистина са удобни
В кой сайт си ги намерила?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
май 30, 2011, 22:44:02 »
Princess_of_the_Dawn
, аз съм голям фен на панделките и принципно и на мен ми харесва повече втория модел, но са ми казвали,че обувки от този тип с пета отзад и каишка само през глезена, са много неудобни и дори и да не са на висок ток, пак много се уморяват краката.
Така че, може би първият вариант е по-удачен
, а и какво ти пречи например да си купиш сатенена панделка и да я пришиеш някакси към каишките на сандалката или пък може да помолиш някой шивач или обущар да го направи.. Аз наример, говорих с една шивачка, която каза,че няма проблем от остатъка от плата за роклята да ми доукраси обувките
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #78 -:
май 30, 2011, 23:14:30 »
Благодаря момичета за съветите.
Наистина всеки ми препоръчва да забравя за тази каишка, аз съм и с много тънък глезен и просто ще е неудобно, едва ли ще е стабилно. Всичко сочи към първия вид. Наистина голям зор видях с тези обувки, няма много хубави модели с нисък ток и цвят слонова кост. Дискриминация към високите жени.
От този сайт намерих моделите:
http://www.bellissimabridalshoes.com/category/007684.shtml
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #79 -:
юни 03, 2011, 09:02:37 »
момичета, аз си намерих обувки на Пиротска, бели кожени "пантофки" с изрязани пръсти
стават да се носят и след това, много съм
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #80 -:
юни 03, 2011, 19:02:32 »
иве честито за обувките,чакаме снимки
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
Публикации: 64
«
Отговор #81 -:
юни 06, 2011, 11:25:39 »
Момичета, положението с обувките е отчайващо. Не съм допускала, че намирането на хубави обувки за сватбата ще се окаже по-трудно от намирането на Роклята. Поне от това, което пробвах разбрах какво търся - бели обувки (или близък нюанс) със цяла платформа, като искам да има платформа и в предната част поне 2-3 см. В тази връзка, ако се сетите някъде да сте попаднали на такива, ще съм ви много благодарна. Тъй като ми се ще да мога да ги сложа и след сватбата съм се насочила към модели от кожа, а не от плат. Моделите от интернет, коио поствате са много хубави, но рядко има много високи, а годеникът ми е дота висок и се налага да се кача на много високи обувки.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #82 -:
юни 06, 2011, 11:46:32 »
Цитат на: Sabrina84 в юни 06, 2011, 11:25:39
Момичета, положението с обувките е отчайващо. Не съм допускала, че намирането на хубави обувки за сватбата ще се окаже по-трудно от намирането на Роклята. Поне от това, което пробвах разбрах какво търся - бели обувки (или близък нюанс) със цяла платформа, като искам да има платформа и в предната част поне 2-3 см. В тази връзка, ако се сетите някъде да сте попаднали на такива, ще съм ви много благодарна. Тъй като ми се ще да мога да ги сложа и след сватбата съм се насочила към модели от кожа, а не от плат. Моделите от интернет, коио поствате са много хубави, но рядко има много високи, а годеникът ми е дота висок и се налага да се кача на много високи обувки.
Нещо подобно ли търсиш:
Тези са от сайтове за онлайн покупка, тъй като аз търсих и си купих моите по интернет. По магазините не намерих това, което търся. Ако имаш възможност да пазаруваш онлайн, ще ти пусна и сайтовете.
«
Последна редакция: юни 06, 2011, 11:52:13 от Princess_of_the_Dawn
»
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
«
Отговор #83 -:
юни 06, 2011, 12:06:00 »
Да, благодаря ти - подобни модели, може и да са сандали с каишки.Страх ме е да си купя обувки по интернет, защото докато не обуя обувката, не мога да я усетя, а и номерът ми е малко труден, защото е с половинка между два номера, а и при всяка марка се различава. Малко са ми нестандартни краката така да се каже:) Твоите, които си поръчала, станаха ли ти?
Цитат на: Princess_of_the_Dawn в юни 06, 2011, 11:46:32
Нещо подобно ли търсиш:
Тези са от сайтове за онлайн покупка, тъй като аз търсих и си купих моите по интернет. По магазините не намерих това, което търся. Ако имаш възможност да пазаруваш онлайн, ще ти пусна и сайтовете.
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #84 -:
юни 06, 2011, 12:14:20 »
Sabrina84
аз моите също ги поръчах онлайн и ми станаха и са супер удобни! И мен ме беше страх, че няма да ми станат или няма да са ми удобни, но всичко беше наред. Между другото нося 40-ти номер и поръчах от английски сайт номер 7, а вътре в обувките пише, че европейския им размер е 41. Доста се уплаших, но не са ми големи, а са си точно. Снимки има в галерията (не им бях манала етикетите
).
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
юни 06, 2011, 12:17:54 »
Цитат на: Sabrina84 в юни 06, 2011, 12:06:00
Да, благодаря ти - подобни модели, може и да са сандали с каишки.Страх ме е да си купя обувки по интернет, защото докато не обуя обувката, не мога да я усетя, а и номерът ми е малко труден, защото е с половинка между два номера, а и при всяка марка се различава. Малко са ми нестандартни краката така да се каже:) Твоите, които си поръчала, станаха ли ти?
Щом си с половинка между номерата, може би наистина е по-добре да търсиш обувки по магазините, за да нямаш неприятни изненади, особено ако няма опция да ги върнеш, ако не ти станат. На мен между другото също ми стават 38 1/2 или 39 в зависимост от модела, но обикновено сандалите са ми добре на 39, затова поръчах моите 39. Чакам да ги получа все още, тъй като от Щатите пътуват. Колкото и невероятно да звучи, но не успях да намеря за месец обувки, каквито искам, тъй като търсех с ток не повече от 3 см, пък и сандал и цвят слонова кост, и наистина зор видях и аз. И наистина се надявам, че всичко ще е наред с моите.
На теб също успех пожелавам, тук момичетата предполагам ще се включат със съвети кои магазини да провериш, но предполагам в София има по-голям избор.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #86 -:
юни 06, 2011, 12:20:19 »
Цитат на: Sandri в юни 06, 2011, 12:14:20
Sabrina84
аз моите също ги поръчах онлайн и ми станаха и са супер удобни! И мен ме беше страх, че няма да ми станат или няма да са ми удобни, но всичко беше наред. Между другото нося 40-ти номер и поръчах от английски сайт номер 7, а вътре в обувките пише, че европейския им размер е 41. Доста се уплаших, но не са ми големи, а са си точно. Снимки има в галерията (не им бях манала етикетите
).
Наистина много добре ти стоят и моделът на крака стои много нежно. Браво. Стискайте палци и моите да станат.
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #87 -:
юни 06, 2011, 12:27:26 »
Princess_of_the_Dawn
мерси! Ще стискам палци и твоите да ти станат и да са като на снимката!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #88 -:
юни 06, 2011, 13:25:25 »
Sandri
обувките ти са невероятни
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
«
Отговор #89 -:
юни 07, 2011, 09:59:55 »
Благодаря за съветите, Sandri i Princess of the dawn! Аз имам и много малък крак - около 36 номер нося и това е другото, което ми създава трудност в търсенето, но продължавам с ходенето по магазините:) Вашите обувки са много хубави. Дано и аз си намеря скоро:)
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...