Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 21:48:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - 6  (Прочетена 162346 пъти)

V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 09, 2011, 18:29:19 »

sillia, да са ти честити обувчиците, много са хубави! И аз като теб от опит знам,че е важна извивката на обувката. Ходила съм на доста високи обувки, но с хубава извивка и не съм имала проблеми. Утре ще ходя до Асеновград за рокля, но и за обувки ще разгледам там и ще тръгна с едни от най-удобните ми обувки, за да си търся подобни. Токът е може би 7-9 см, не съм сигурна, но отпред има около 0.5-1см платформа и това ги прави с по-полегата извивка и съответно по-удобни! pleasantry pleasantry

Между другото преди  малко намерих ето този сайт: http://www.attractivewear.net/mm5/merchant.mvc?
някой неща са доста предизвикателни, но отстрани в менюто има обувки с различни височини на токчето и някои модели са просто прекрасни - като този: например, но има и други също много хубави. Единствено не намерих къде пише за доставка до България и дали има такава. Ако някой го намери, да каже pleasantry
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 09, 2011, 19:54:01 »

Единствено не намерих къде пише за доставка до България и дали има такава. Ако някой го намери, да каже pleasantry

Пращат и в чужбина:  smile
International Shipping:
As soon as we ship out your item(s), it normally takes...
via USPS Express Global Mail (US Postal Service) - between 5 to 15 days with trackable number online
Sometimes your packages might delayed due to your country's customs duty. Also you will be charged for your own country's duty.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 09, 2011, 22:55:20 »

Да, грешката е моя - видях го това, но не можах да намеря колко струва доставката или  е включена в цената crazy crazy crazy не ми се вярва nea nea nea
Активен
sillia
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #108 -: юни 10, 2011, 09:34:54 »

Благодаря ти  V_e_S_i и аз се радвам, че намерих това, което исках. Много съм щастлива с придобивката си  yahoo
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 19, 2011, 11:10:28 »

Момичета, да се похваля и аз. Моята сага от едномесечно търсене на обувки приключи. Булченските ми сандалки пристигнаха от Щатите и са страхотни. От там чак поръчах, защото от толкова много сайтове и модели, този модел беше единственият, който отговаряше на изискванията ми, а фирмата продава само там.
На живо са по-хубави, отколкото на снимка и са точно каквото търсех, токчето е много ниско и са страшно удобни и ще мога да танцувам до сутринта.  danceg Също така нюансът им пасна с чантичката, така че съм много щастлива. Остава и роклята да ми стане готова края на месеца и мисля с основната част съм готова.  smile
« Последна редакция: юни 19, 2011, 18:46:28 от Princess_of_the_Dawn » Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 19, 2011, 18:12:35 »

Princess_of_the_Dawn , честито за обувките! Много са нежни! Ще споделиш ли от кой сайт ги поръча  и колко ти излезе доставката. Имаше ли мито или други разправии или направо да вкъщи ти ги дотставиха?
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 19, 2011, 18:57:55 »

Благодаря момичета.  smile

V_e_S_i: Поръчах си ги от небезизвестният сайт www.ebay.com Онлайн магазин с около 16 000 модела дамски обувки: http://stores.ebay.co.uk/oohlala60 Моделът, който го бях харесала е от марката COLORIFFICS. Имат страхотни модели булченски обувки: http://www.coloriffics.com/  Само в ибей транспортните разходи ми излязоха всъщност по-малко. От други сайтове ми слагаха към 60 долара само транспорт към цената, а в ибей е 24 долара, с обувките общо към 80 долара ми излезе.
Не съм доплащала за мито, бяха доставени с куриер за около 2 седмици от плащането.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 19, 2011, 21:51:12 »

Благодаря за отговора! Аз още нямам обувки и се замислям за поръчка по интернет crazy Чудя се само дали да са бели сандалки  или например с повече камъчета, защото бижутата ще са с камъчета -  нещо от този сорт: http://cgi.ebay.co.uk/RHINESTONE-DIAMANTE-DIAMONTE-NECKLACE-EARRINGS-NEW-2-/170428101014?_trksid=p4340.m8&_trkparms=algo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D6%26ps%3D63%26clkid%3D763120288291500276 и си мислех,че обувки с камъчета по-биха си отивали, но кажете и вие какво мислите give_rose
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #113 -: юни 19, 2011, 22:02:56 »

V_e_S_i, мога да те посъветвам много да внимаваш с обувките с камъчета. Моята рокля беше от тюл и се закачаше по обкова на камъчетата sad
« Последна редакция: юни 19, 2011, 22:25:03 от pinkbird » Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 19, 2011, 22:21:11 »

Благодаря за отговора! Аз още нямам обувки и се замислям за поръчка по интернет crazy Чудя се само дали да са бели сандалки  или например с повече камъчета, защото бижутата ще са с камъчета -  нещо от този сорт: http://cgi.ebay.co.uk/RHINESTONE-DIAMANTE-DIAMONTE-NECKLACE-EARRINGS-NEW-2-/170428101014?_trksid=p4340.m8&_trkparms=algo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D6%26ps%3D63%26clkid%3D763120288291500276 и си мислех,че обувки с камъчета по-биха си отивали, но кажете и вие какво мислите give_rose

Според мен зависи колко ти е украсена роклята, а и чантата. Ако те са по-семпли, с не много камъчета или мъниста по тях, тогава можеш да наблегнеш на обувките да са по-лъскави. При мен например роклята има доста бродерии, чантата също има и мъниста по тях, и затова заложих на по-семпли сандали, само с едно камъче.
Твоята чанта каква е решила ли си? А по роклята имаш ли камъчета?
Има иначе страхотни сандали с камъни по тях:

Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 20, 2011, 12:25:57 »

Ами чанта още не съм избрала, тепърва ще ходя за нея. Иначе по роклята има мъниста бели, но бижутата със сигурност ще са с камъчета.
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 20, 2011, 14:10:24 »

Момичета, в сайта fashiondays.bg често имат предложения за много красиви обувки на различни дизайнери на добри цени. Малко се бавят с доставките, защото трябва да свърши кампанията, но може пък на някоя от вас обувките да са именно там. Ако някой иска покана - да драсне едно на лични smile
Ето например такива с аобувките.

Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 20, 2011, 19:07:03 »

pinkbird , лелеееееееее наистина не се бях замисляла за това.  pardon Е май си остава варианта без камъчета, то аз и без това така си бях решила, ама една приятелка ми напълни главата с идеята за камъчетата pleasantry
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 20, 2011, 21:32:40 »

pinkbird , лелеееееееее наистина не се бях замисляла за това.  pardon Е май си остава варианта без камъчета, то аз и без това така си бях решила, ама една приятелка ми напълни главата с идеята за камъчетата pleasantry

Ако камъчетата са вградени в самата кожа, няма да се закачат, но ако са отгоре наистина pinkbird е права.
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 23, 2011, 11:17:48 »

Ох момичета имах страшен проблем с намирането на обувки,но най-сетне си намерих и са страхотни danceg
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: