Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:03:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146224 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: март 03, 2012, 15:32:09 »

аннапламен2 мен тезии "изненади" за кума, като разни танцьорки ....винаги са ми се стрували мнооого долнопробни. Не искам да обидя никой, но аз така го чувствам, да не говорим че кумата се изолира в тези моменти. Бях на сватба, на която младоженците изненадаха кумовете и гостите, разбира се, с балет от дечица. Бешееее мнооого нежно и красиво. Друг вариант е както е казала theone песен, стих, нещо такова..
Активен
annaplamen2
Ентусиаст
**
Публикации: 52

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: март 03, 2012, 15:32:47 »

аннапламен2, моля те не се засягай, но тези неща, които си изброила са супер неподходящи за сватба според мен  give_rose не съм чувала, нито виждала нещо подобно
ако кумувам на сватба и ме изненадат със стриптизьорка с мечка направо ще потъна в земята...
според мен спрете се на нещо по-традиционно, като танц или подобно...
Ами това ми го предлагат от агенцията затова и казвам,че не ми допада нищо не ме грабва  искам нещо интересно да е забавно не танц ,танца ще си го има по принцип, но искам някакъв подарък нещо специално за тях  някой да излезе от голяма кутия и да им го подари ,но не се сещам какво  толкова различно и специално мога да им подаря това е моят замисъл ,а това ,че от агенцията са ми предложили такива неща.... не значи че ми харесват
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: март 13, 2012, 10:41:15 »

От няколко дена и аз съм се замислила по този въпрос, с изненадата за кумовете на самата сватба:),и ровейки из нета видях идея ,която много ми допадна:)-в един (най-неочакван )момент влиза народна певица с музикант с гайда,облечени в народни носии,пеейки любима песен на кума pardon,след песента(това сега си го измислям)малките сладури -шаферчета:),носят цветя на кумовете.Над тези идеи съм се замислила сериозно да ги осъществя на нашата сватба:),ако се сетя за още нещо ще пиша отново:).Мога да препоръчам на лични певицата и музиканта:))),ако някой се интересува от тази идея:)
Активен
EJ
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #363 -: март 14, 2012, 16:59:13 »

А винаги ли кумовете се канят като сте на гости у тях? Преди това им казвате ли?
Ние пък нашите кумове ги поканихме без да им ходим на гости, без да носим питки, пуйки, вина и тем подобни.   blum

Засега сме с идята да им купуваме подаръци, но те не са двойка. Кумът е приятел на годеника ми ( yahoo тази дума ми е супер странна), а кумата е моя приятелка. Идеята с почивките опредлено не става, ще трябва да го мислим, но за сега това ми е последна грижа. 
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #364 -: март 14, 2012, 17:17:37 »

На нашата сватба след 12 вечерта кумата ни има рожден ден и трябва с нещо да я изненадаме , моля ви помагайте за да стане оригинално
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 14, 2012, 22:29:11 »

Ние тъпо, нетъпо но на 24ти сме на РД поканени и този, който го готвим за кум ще бъде там и ще говорим с него (но разбира се насаме). После вече ще мислим за кумата... няма как, като всеки работи, пътува и е лудница...
Дано до другият месец имаме кумове  yahoo
Активен
annaplamen2
Ентусиаст
**
Публикации: 52

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: март 14, 2012, 22:44:09 »

От няколко дена и аз съм се замислила по този въпрос, с изненадата за кумовете на самата сватба:),и ровейки из нета видях идея ,която много ми допадна:)-в един (най-неочакван )момент влиза народна певица с музикант с гайда,облечени в народни носии,пеейки любима песен на кума pardon,след песента(това сега си го измислям)малките сладури -шаферчета:),носят цветя на кумовете.Над тези идеи съм се замислила сериозно да ги осъществя на нашата сватба:),ако се сетя за още нещо ще пиша отново:).Мога да препоръчам на лични певицата и музиканта:))),ако някой се интересува от тази идея:)
Да това е интересно аз измислих най накрая изненадата за кумовете
Ще има 2ка от малко момиченце и момченце на около 5-6години и да им изиграят 1 валс мисля,че ще ги трогне и накрая след танца да им подарят 1 подарък който е много ценен за тях а това ще е нещо свързано с бебенцето им може би  портрет на които е то,или семеенн техен портрет ,но може и друго да ми изплава
Активен
darina1980
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #367 -: март 14, 2012, 23:52:47 »

InLove_Girl - съгласна съм с теб. Това е такава антиизненада, че, ако аз съм кума и направят такава "изненада" на кума, ще ми скапят вечерта. Няма послание това с кючекчийки стриптизьорки, танцьорки. А кумата какво? Стои от страни и гледа? Не, благодаря! Мога да си изляза от ресторанта.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #368 -: март 15, 2012, 12:04:40 »

Ние тъпо, нетъпо но на 24ти сме на РД поканени и този, който го готвим за кум ще бъде там и ще говорим с него (но разбира се насаме). После вече ще мислим за кумата... няма как, като всеки работи, пътува и е лудница...
Дано до другият месец имаме кумове  yahoo
Не се тревожи и ние така поканихме нашите кумове, от поадрвам за рожденника стана поздрав за кумовете. Много весело се получи  blum
Активен
SPECIALNIQ
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #369 -: март 15, 2012, 17:57:14 »

Здравейте, имам едно въпросче  cap нашите кумове не са двойка и не се познават, а до колкото знам като се взимат кумовете си има ритуали (кумско хоро, хапва се, пийва се..) та мисълта ми е тези ритуали при кума и кумата поотделно ли ще трябва да се правят или има вариант кумата да е при кума и да се вземат на куп, как се процедира в такъв случай  nea  help
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 15, 2012, 18:13:38 »

SPECIALNIQ, нашите кумове също не са двойка, а най-добрите ни приятели. Ние решихме младоженеца да отиде да вземе кума, а кумата ще си бъде до мен през цялото време. Това е нейно и мое желание. Мисля, че е безсмислено в този натоварен ден да вземате по отделно и кума и кумата. Много време ще отнеме.
Активен
SPECIALNIQ
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #371 -: март 15, 2012, 18:23:42 »

manuella  мерси за отговора, предполагам това което казваш, кумата ще е с теб през цялото време - един вид я взимаш първо нея и после отиваш при кума или аз нещо не разбрах  blush  blush  pardon
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: март 15, 2012, 18:41:07 »

Аз никого няма да вземам smile Кумата ще дойде направо в нас да се приготвяме, по-късно младоженеца ще вземе кума и после ще дойдат да ме вземат.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: март 15, 2012, 21:01:47 »

manuella  мерси за отговора, предполагам това което казваш, кумата ще е с теб през цялото време - един вид я взимаш първо нея и после отиваш при кума или аз нещо не разбрах  blush  blush  pardon
Булката не ходи да взима никого. Ходи младоженецът. Затова в твоя случай кумата може да дойде при теб, а младоженецът да мине да вземе кума и после да дойдат при теб.
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #374 -: март 15, 2012, 21:37:01 »

На леля ми кумовете не бяха двойка, даже бяха и от различни градове. Кумата спа в къщи ( дома на булката ) и на сутринта отиде при кума в неговия дом. Младоженеца мина, взе си ги както си му е традицията и дойдоха за булката. Преценете как ще ви е най - удобния вариант smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: