Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 11:58:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - част 5
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - част 5 (Прочетена 146202 пъти)
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
Отг: Всичко за кумовете - част 5
«
Отговор #210 -:
октомври 06, 2011, 23:05:47 »
Ние сме щастливи, че си имаме и избрахме такива добри кумуве. Казвам добри, защото те наистина са изключително земни хора, много ни обичат и държат на нас. Помагаха ни през цялото време с ценни съвети, особенно моята прекрасна кума, до последно много ми помагашее.АМии и те удавна са семейство,минали са вече по нашия път -и бяха наясно с абсолютно всичко. Изживяваха наравно с нас нашите притеснения и радости. Много си ги обичаме и им благодарим за абсолютно всичко
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #211 -:
октомври 31, 2011, 18:37:04 »
Момичета, преди повече от година писах в този форум като бъдеща булка...сега започвам да пиша като бъдеща кума...мислех, че тази тема е за кумовете към младоженците...а тя е обратно за младоженците към кумовете...не мога да намеря тема, в която се обсъждат и пишат само кумове...трябват ми всякакви идеи как да зарадвам нашите младоженци...дано сте ме разбрали правилно...
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #212 -:
октомври 31, 2011, 19:14:37 »
Здравей Жоржета, аз поне разбирам какво имаш в предвид и като минала вече по този път ще ти кажа, че ние изненадохме младожените с 4-те бутилки като ги нарекохме коя за кога е. За някои може да е изтъркано, но се оказа, че в нашия случай никой не беше виждал този вид изненада и се получи много оригинално. Друго което се сещам може да ги изненадате с някоя музикална изненада в зависимост от това какво харесват като народни танци или бреак денс, а има и трупи, които си имат специална програма точно за тези случаи.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
«
Отговор #213 -:
ноември 03, 2011, 10:56:23 »
Jorjeta
идеята на Миши е доста добра
аз се сещам за едно по-"екзотично" представление (нямам предвид кючекиня): момиче, което изпълнява "огнен" танц, със две вериги с накрайник, в който има горящ огън. На фона на подходяща музика и приглушено осветление тя започва да ги върти по опредлен начин. Получава се нещо уникално... Всички са много впечатлени, а фотографите правят страшно ефектни снимки.
(надявам се, че успях да го обясня разбираемо
)
Миши
а какви са тези 4 бутилки?
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #214 -:
ноември 03, 2011, 19:38:49 »
Емоциа
тези бутилки са : 1- червено вино за 1г. от брака, 2-шампанско за първородното дете ( украсява се едновременно в синьо и розово, защото не се знае пола на бъдещото поколение), 3- бяло вино за сребърната сватба и 4 - ракия за златната сватба. Съответно всяка бутилка си е с етикет и определен текст аз добавих и картинки, за да е по интересно и мисля, че се получи много добре.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #215 -:
ноември 03, 2011, 19:51:14 »
Цитат на: emocia_wa в ноември 03, 2011, 10:56:23
Jorjeta
идеята на Миши е доста добра
аз се сещам за едно по-"екзотично" представление (нямам предвид кючекиня): момиче, което изпълнява "огнен" танц, със две вериги с накрайник, в който има горящ огън. На фона на подходяща музика и приглушено осветление тя започва да ги върти по опредлен начин. Получава се нещо уникално... Всички са много впечатлени, а фотографите правят страшно ефектни снимки.
(надявам се, че успях да го обясня разбираемо
)
Миши
а какви са тези 4 бутилки?
Дали е подходящо за затворено помещение?
Синът на моя колежка върти огньове и каза, че трябва да се прави на открито и при хубаво време.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #216 -:
ноември 03, 2011, 22:29:43 »
Нека не Ви подведа, но разглеждах един сайт преди време за този вид забави по сватбите и огньовете бяха в затворено помещение. Разбира се по - добре и безопасно ще е ако е на открито, но явно има как и на закрито да се направят стига ресторанта да го позволява. Но може и самите " актьори" да преценят дали би станал евентуален инцидент или не.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #217 -:
ноември 04, 2011, 14:03:11 »
Благодаря ви момичета за отзивчивостта. За жалост това с бутилките не ме устройва, защото моите младоженци не пият
Оставам да следя темата, а ако ми хрумне някаква изненада, която не съм я виждала до сега ще пиша
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #218 -:
ноември 04, 2011, 20:14:45 »
Jorjeta тук не е целта да пият, а просто остават за спомен. Моите младоженци са си ги оставили на много хубаво и видно място и ме изненадоха като отидох в тях. Ако не за пиене седят чудесно като украса и спомен от сватбата, както шампанското и чашите.
Активен
osobenoaz
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #219 -:
ноември 05, 2011, 21:31:03 »
Ние имахме идея да каним по Коледа кумовете си, все още никой не знае за сватбата и трябваше тогава да е голямата изненада. Но за съжаление днес се чухме с приятелите, към които ще отправим поканата и ни казаха, че ще заминават да работят в Америка и сега малко увиснахме с идеите.
Възможно ли е роднини да бъдат кумове- например брат и сестра, нали не е задължително да бъдат семейство?
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #220 -:
ноември 06, 2011, 09:50:57 »
Да възможно е. Мисля, че единственото изискване и то ако има цирковен брак е да са кръстени и да са мъж и жена. Иначе не би трябвало да има проблем ако не са семейство. Ние с приятелят ми не сме семейство и пак кумувахме.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #221 -:
ноември 06, 2011, 15:34:23 »
До колкото знам може да са брат и сестра
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #222 -:
ноември 15, 2011, 18:20:28 »
Да попитам как може да поканим за кумове наши приятели, които по принцип живеят от години в Германия. Лятото ще си идват сигурно месец преди сватбата. Не е сигурно дали ще могат и дали ще приемат да са ни кумове, но все пак имаме надежда. Но обикновено трябва официално да ги поканим, а не така по скайпа...
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #223 -:
ноември 16, 2011, 09:46:22 »
_Ezra_ , в темата "Покани..." във форума има много предложения за текстове за покана на кумове!
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #224 -:
ноември 16, 2011, 10:00:37 »
Аз не бих рискувала да ги поканя едва месец преди сватбата. Твърде рисковано ми се вижда.
Измислете някакъв интересвн начин да ги поканите сега. Официалната покана може да стане и като си дойдат.
Може да им запишете послание на диск и да им го изпратите с колет, като отделно им напишете инструкции: 1. Настанете се удобно; 2. Сипете си по чаша червено вино (Дори може вие да им осигурите консумативите в пратката, макар че не знам дали няма много да ви се оскъпи пратката
); Пуснете диска ...... нещо такова ми идва на ум
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17