Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:57:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146491 пъти)

Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: август 17, 2011, 11:16:43 »

На нашите кумове ще подарим фотоапарат- това се сетиха да си поискат след дълго "изтезаване" от наша страна.  pardon Отделно ще им направим и торта, тъй като имат годишнина от сватбата си точно на деня (не го избрахме нарочно, така се случи! pardon). И докато сме при кумовете, искам да ви питам нещо- знаете ли къде в София правят хубаво украсени "кумски пилета"? Вчера говорихме с управителката на ресторанта и тя каза, че могат да ни направят "някакво пиле", ако нямаме претенции, но на телефона си показа снимки от други сватби, където бяха украсени приказно  girl_impossible Имате ли някакви идеи? Съжалявам, ако вече е поставян въпроса.  give_rose
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: август 19, 2011, 21:35:44 »

Момичета,това за екскурзията е много добра идея,но нашите кумове си имат една прекрасна малка принцеса ,която на нашата сватба ще е на 1 годинка и 5 месеца и незнам дали ще е подходящ подарък!
Моля ви помагайте  smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: август 19, 2011, 22:48:30 »

Уф, нашите кумове май се разделят sad
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #183 -: август 20, 2011, 15:20:51 »

Момичета помощ, давайте съвети за подарък за кумовете. Не са двойка и избора става още по-труден. Мисля, мисля и нищо не измислям  cray
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #184 -: август 20, 2011, 15:42:00 »

Защо не ги попиташ от какво имат нужда. Така наистина е трудно да се избира подарък. Ако живеят заедно лесно, но поотделно... Или може да им вземете някой пакет за почивка или разкрасяване. Зависи вече какво харесват.
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #185 -: август 20, 2011, 16:09:27 »

Mishi Питам ги почти всеки ден, но по никакъв начин не ме ориентират sad
Активен
Миши
Професор

« Отговор #186 -: август 20, 2011, 16:27:57 »

Така е гадно. На твое място може би бих взела някакъв пакет или за екскурзия или някакви процедури стига да харесват такива неща разбира се. За друго в момента наистина немога да се сетя за двойка. Или ваучер за някой магазин за дрехи или козметика. Виждала съм и такива подаръци.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #187 -: август 21, 2011, 09:14:01 »

Има много хубави монети, сечени в БНБ. Скоро подарих една за годишнина - на Георги Зограф, сребърна, пише 2011 и струва 60лв. Не е практичен подърък, но все пак остава спомен. Мъжете си падат по подобен тип подаръци...
Активен
Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 21, 2011, 09:24:02 »

Има много хубави монети, сечени в БНБ. Скоро подарих една за годишнина - на Георги Зограф, сребърна, пише 2011 и струва 60лв. Не е практичен подърък, но все пак остава спомен. Мъжете си падат по подобен тип подаръци...

Това е чудесна идея!  good Нашият кум е много запален по историята, има десетки книги и енциклопедии (макар да е фармацевт  girl_wink). Откъде могат да се закупят такива монети?  give_rose
Активен
Миши
Професор

« Отговор #189 -: август 21, 2011, 09:42:40 »

Lepotica  Тези монети ги има почти във всяка банка. Просто отиди и попитай те ще ти дадат един каталог, понеже има и златни. Наистина за този тип подаръкне се сетих. Иначе съм си го намислила ноември месец живот и здраве да купя такива монетки за здрав и късмет ( понеже има всякакви варианти) на бъдещето ми кръщелниче.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #190 -: август 21, 2011, 14:34:40 »

http://www.bulgariancoins.com/bg/infoCoin.php?id=2258
Най- много монети в Пловдив има Първа Инвестиционна Банка, офисът зад хотел Марица. За съжаление, златна, сечена 2011, все още няма.
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #191 -: август 23, 2011, 10:51:10 »

Сестра ми кумува преди няколко дни.Тя и приятеля й не живеят заедно и младоженците подариха на нея един невероятен часовник,а на кума една много красива икона на Света Богородица с Младенеца.И двамата много си харесаха подаръците.

Активен
Koliin
Ентусиаст
**
Публикации: 60

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: септември 04, 2011, 23:26:27 »

Здравейте момичета!Записвам се в темата и ще ви следя с интерес.Миналата седмица получих един от най-прекрасните си подаръци,а именно предложиха ни да бъдем напролет кумове.За мен това е огромна чест и отговорност.И още отсега запретвам ръкави и започвам да събирам инфо и идейки за тази ми бъдеща роля.
Lepotica ,аз съм правила кумско пиле и кумска торта ето и снимки.Ако те интересува пиши

Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #193 -: септември 08, 2011, 14:03:53 »

Браво кумското пиле е страхотно! Но не трябва ли да е върху пита? Нали ще се играят танци - да е по-стабилно.И ако някой е ползвал готово пиле от ресторанта на Атлантис Сарафово да пише как е - все пак 15 лв, за питка и 35 за пиле е множко!
Активен
Миши
Професор

« Отговор #194 -: септември 08, 2011, 15:03:26 »

pkara доколкото съм запозната пилето може да се направи по всякакъв начин. Моята баба прави такива, също и питите. Виждала съм да се слага дори и върху хляб, украса от зеле и многооо различни видове. То пак е стабилно не е нужно да е върху пита. Поне при нас пита, торта и пиле се поднасят отделно. Но скоро кумувахме и на нас ни бяха сложили едно обикновено пиле ( в смисъл само печено без украса ) върху питата и увити в целуфан. Нищо по специално и отделно тортата. Все едно даровете бяха 2, а не 3. Въпрос на вкус.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: