Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:48:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146163 пъти)

Cornelia
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #135 -: юни 29, 2011, 21:54:50 »

Благодаря, Mishi, за бързия отговор.
Ние на тяхната сватба ги питахме неофициално и са навити smile
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 30, 2011, 10:29:27 »

Cornelia може!!! good На нас кума ще ни е сестрата на младоженеца,а кум-съпруга й  pardon
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #137 -: юни 30, 2011, 12:13:10 »

Няма никакъв проблем те да ти кумуват.Мисля,че е много хубаво,че си толкова близка с брат ти и жена му smile
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**
Публикации: 105

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 30, 2011, 15:24:18 »

помагайте, нашите кумове не са женени, какво би било подходящо за подарък  crazy не живеят заедно, защото от скоро си имаме "нова" кума и сме в голяма чуденка какво да им подарим  huhhuh.gif
помагайтееее  GROAN
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #139 -: юни 30, 2011, 15:28:58 »

Подарете отделни подаръци, не общ или някаква екскурзия  Wink
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 30, 2011, 15:30:02 »

това с екскурзията ми харесва, като идея, но за отделни подаръци е още по трудно не познавам кумата толкова добре, че да знам какво да и купим, ужас  sad
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #141 -: юни 30, 2011, 16:14:25 »

Екскурзията е страхотен подарък,така няма да има нужда да се чудите какво да им вземете поотделно.А и ще им бъде забавно smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 30, 2011, 18:06:39 »

Моят кум ми е сърдит, защото не приемам любовницата му за кума, а си искам вече бившата му жена!  cray Съжалявам, но аз няма как да се съглася на това нещо! Младоженецът също е много против! Кумът дори не знае новата дата на сватбата. Ужасно положение!  cray
Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #143 -: юни 30, 2011, 18:15:40 »

Моят кум ми е сърдит, защото не приемам любовницата му за кума, а си искам вече бившата му жена!  cray Съжалявам, но аз няма как да се съглася на това нещо! Младоженецът също е много против! Кумът дори не знае новата дата на сватбата. Ужасно положение!  cray
О много неприятно положение, мислили сте да смените кумовете? Ние не успяхме да си харесаме омъжена двойка за кумове, и на края решихме да ни кумува най-добрата ми приятелка с най-добрият приятел на годеника ми, тъй като и двамата са необвързани. Винаги може да немерите компромисно решение. Все пак това е твоя ден, не деня на кума ти. Като се сърди и проваля плановете ви, намерете си друг. Не е честно да те разстройва и да те натоварва с проблемите си. diablo
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 30, 2011, 18:20:12 »

Много неприятно наистина. sad Дано да успеете да наредите нещата. Много кофти и те така да се разделят пък преди сватбата.  angry
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #145 -: юни 30, 2011, 19:15:17 »

Наистина ужасно! Единственото, което е сигурно е, че няма да ви кумува с бившата си жена, която ти искаш - така поне мисля аз. Според мен най-чистия вариант е да си потърсите други кумове, като му се извините за ситуацията и обясните, че искате някоя двойка да ви въведе в брака, а не мъж, току-що разделил се с половинката. Другият, малко по-дипломатичен вариант ( може би пък и да не е толкова дипломатичен) е, да го помолите да кумува с някоя твоя приятелка.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юли 01, 2011, 08:52:15 »

Нашият кум имаше дългогодишна връзка с едно момиче, което много харесвахме, но след подписа ни (сега ще правим само църковен брак с тържество) се разделиха, тя го излъга и той я заряза, не бяха женени, но ние държим на него, дори и сам да е, сега има нова приятелка от няколко месеца са заедно, преди 2-3 седмици се запознахме с нея, готина е, още не сме се срещнали с тях, за да им кажем,че вече сме записали час за църквата  insane
моят съвет към Monikamaria е да си потърсите някой, който наистина заслужава да ви е кум  good той е човека, който трябва да е винаги съгласен с вас, да ви помага, а не да прави обратното да ви разваля тържеството smile
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #147 -: юли 01, 2011, 10:24:44 »

И аз да споделя за нашите кумове...Те са мн добри приятели на моя ,били са съученици ,не са женени ,но са заедно от 16-17г.(може и малко повече ,не съм точно сигурна huhhuh.gif  )нямат деца...като цяло са срахотни,обаче като ги попитахме тръгнаха с хиляда уговорки -''ние не искаме да ставаме ,не сме по сватбите ,но заради вас...'',''не искаме да ни взимате от нас'' и т.н.  shok АЗ много се ядосах,защото все пак,ако не отидеш да вземеш кръстника и ако кръстника не е веселяк и не му идва от вътре в такъв ден да направи ''шоуто'' ,то за мен лично си е малко скучничко...за това говорихме ония ден с тях и им казахме ,че държим да ги вземем от тях ,а те отново твърдо отказаха angry shok nea   сега ще си търсим други.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 01, 2011, 11:27:25 »

абе Мони тоя човек да не е на 5 години?! съвсем ясно разбирам, че още го тресе любовната тръпка на новата връзка, ама той изобщо замисля ли се дали с тази жена иска да изкара достатъчно дълго, за да я приемете за приятелка и кума или ще е само докато му омръзне?!?!?! егати човека! според мен колкото и голямо да е желанието ви да го поканите, трябва да смените избора си, защото просто не се знае с какви още "изненади" може да ви сюрприза beating beating
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #149 -: юли 01, 2011, 11:33:12 »

Мони моят съвет също е да ги смените,доколкото разбрах и годеникът не е съгласен.Знай от мен ,че не бива да правиш компромис с такива работи,защото ще си развалиш деня.Ние също имахме ''малки''проблеми с кумовете,ама решихме да ги сменим ,за да не си провалим целия ден и да се ядосваме. :huh:Все пак кръстиците са важна част от сватбата и те трябва да се съобразяват с вас и вашите желания ,а не обратното girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: