Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 23:35:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 188050 пъти)
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #360 -:
юли 19, 2011, 18:02:48 »
ами да ти кажа моята е и с двете ципа е скрит и съм мн доволна как стои пък е и доста прибрано няма опасност да се размести плата ако имаш платка под връзките
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #361 -:
юли 19, 2011, 19:55:36 »
Да ти кажа, мисля, че е много индивидуално. Аз например не искам изобщо връзки да има. Навсякъде, където меря рокли ги питам дали може да ми я ушият без връзки, а с цип или с копчета. Но това си е лично мнение!
Ако ще е с връзки, аз харесвам тези, които са с панделка (по-дебела) вместо тъничка връзка.
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #362 -:
юли 19, 2011, 21:25:54 »
аз исках шифонена панделка не мн дебела около 4-5 см е защото не ми харесват др като връзки за обувки са ми това е лично предпочитание все пак моите връзки са по скоро декорация
«
Последна редакция: юли 19, 2011, 22:18:53 от mur_fee
»
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #363 -:
юли 19, 2011, 22:01:09 »
Цитат на: pebbles в юли 18, 2011, 08:38:00
heruvimche, извинявай, че се намесвам от нищото, но ще напиша какво си мисля, най-лесното е да не му обърнеш внимание
Според мен, красотата на тази рокля е в нейната ефирност и лекота. За да сложиш обръч, който да не стои ужасно, ще трябва да има и пластове плат, за да не прозира обръча. От тук вече лекотата се губи. За камъчета - не знам, но повечето камъчета ги слагат на прав плат, не на набор (поне в чуждестранните рокли) и не знам как би стояло. А тиарата, в моите очи означава доста по-голяма официалност от тази, която излъчва роклята на снимката. Тази рокля не съм сигурна дали търпи даже и було, но това лесно се проверява
. Та, това, което имам предвид - посъветвай се с човек, който има вкус и опит в конструирането на рокли
heruvimche, присъединявам се към мнението на pebbles. Моделът, който си избрала е прекрасен, точно защото е такъв - ефирен, изчистен и изключително женствен. Обръчът както и тиарата предполагат друг стил рокля. Но този първоначален вариант, на който си се спряла за мен е много красив, може би защото лично аз предпочитам този гръцко-римски стил
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #364 -:
юли 20, 2011, 08:25:20 »
Аз бих казала,че зависи и от модела на роклята. При цип няма как да се стегне така добре семия корсет, както при връзките. Трябва да ви кажа обаче, че моите връзки не бяха завързани добре и роклята ми се свличаше непрекъснато. Така че, ако си избирате рокля с връзки, внимавайте при вързването, много добре трябва да се стегне корсета и затегне самия възел.
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #365 -:
юли 20, 2011, 09:20:28 »
Аз имам корсет (или бюстие) под роклята, така самата рокля не се размества никак.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #366 -:
юли 20, 2011, 14:54:00 »
Monikamaria
, прекрасна е роклята!!!! Явно наистина си е струвало чакането и ядовете! Предполагам, че вече си ги забравила при вида на тази красота!
Иначе за ципа или връзките - и аз мисля, че ципа няма да стегне, както връзките. Моята е с връзки и ще гледаме да я стегнем максимално, колкото да ми е комфортно и да дишам де
Мислех, да е изненада, но не се сдържам вече и качих и аз снимки на моята рокля
Не съм стегнала много добре корсета тук, а и съм в чуденка дали да не стегна и връзките отпред на бюстието
Вие как мислите?
Активен
Pure
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #367 -:
юли 20, 2011, 14:56:28 »
Ех, и аз ще съм булка тази година, живот и здраве!
Сватбата ще е през октомври и скоро ще трябва да си търся рокля. Проблемът е, че ми е малко трудно да преценя какъв тип ще ми отива. Много модели ми харесват...със сигурност ми е по-лесно да кажа какво не ми харесва - рокли тип принцеса/торта и А-линия.
Най-много ми харесват гръко-римския тип и тип русалка (тези по тялото). Още нищо не съм пробвала. Тялото ми е пропорционално и слабо, но съм висока само 165. Гръко-римския тип сякаш не подчертава талията, тъй като коланчето е точно под бюста...това малко ме отказва...
И така..мога много да си размишлявам..Според вас на фигура като моята какъв тип ще седи по-добре?
Активен
mur_fee
Ентусиаст
«
Отговор #368 -:
юли 20, 2011, 15:37:54 »
V_e_S_i роклята е прекрасна и ти стои излято според мен савсем мъничко я стегни отпред все пак не скривай и прелестите
утре и аз вече ще ви покажа моята в завършен вид нямам търпение да си я взема дано всичко да е наред
«
Последна редакция: юли 20, 2011, 15:46:16 от mur_fee
»
Активен
peps13
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #369 -:
юли 20, 2011, 15:41:12 »
Pure, най-добре ще се ориентираш с пробване
Отиваш, харесваш, обличаш, събличаш и така...докато не откриеш твоята рокля
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #370 -:
юли 20, 2011, 16:00:40 »
Pure
щом си слабичка ще ти отива рокля тип русалка, мога да ти препоръчам да пробваш и с ниска талия, също стоят много красиво, подчертават тънката талия и може на долу да е по-прибрана, за да не се получи линията А, най-важното е като влезеш в един магазин да обясниш точно какво НЕ искаш на продавачките, защото попаднах на такива случаи, при които за да млъкне продавачката излизах от магазина
за да намериш своята рокля е най-хубаво да мериш, пробвай и тези рокли, които не ти харесват, също пробвай и тези типове, които си изброила, просто за да видиш как ти стоят
може пък някоя от тях да е твоята
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #371 -:
юли 20, 2011, 17:23:41 »
Еха, Веси! Роклята ти е страхотна!!!! И наистина ти е като излята!
Според мен също може малко да се стегнат връзките отпред, но това е само, ако ти искаш. Не е задължително!
А и наистина не трябва да скриваш това, което имаш, защото изглеждаш страхотно! Скромността е за хора, които нямат други качества!
Относно връзките - аз съм им страхотен поддръжник! Първо страшно ми харесва такъв гръб (аз си нося корсети с връзки и по принцип) и второ връзките са много по "гъвкави" от ципа. С ципа корсетът е като калъп и няма мърдане. С връзки може много по-добре да се оформи роклята и според формите на булката.
Но все пак всичко е въпрос на вкус.
Активен
Pure
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #372 -:
юли 20, 2011, 21:27:52 »
peps13, valtsvet
, благодаря момичета!
Наистина ще трябва доста да пробвам, макар че никак не ми се обикаля...Дано да извадя късмет и бързо да открия моята рокля!
Активен
heruvimche
Сватбар
Отг: Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #373 -:
юли 20, 2011, 21:34:35 »
Цитат на: Monikamaria в юли 20, 2011, 17:23:41
Еха, Веси! Роклята ти е страхотна!!!! И наистина ти е като излята!
Според мен също може малко да се стегнат връзките отпред, но това е само, ако ти искаш. Не е задължително!
А и наистина не трябва да скриваш това, което имаш, защото изглеждаш страхотно! Скромността е за хора, които нямат други качества!
Относно връзките - аз съм им страхотен поддръжник! Първо страшно ми харесва такъв гръб (аз си нося корсети с връзки и по принцип) и второ връзките са много по "гъвкави" от ципа. С ципа корсетът е като калъп и няма мърдане. С връзки може много по-добре да се оформи роклята и според формите на булката.
Но все пак всичко е въпрос на вкус.
Monikamaria
, роклята ти е убийствена и страшно много ти се радвам на цялостната концепция, явно е, че всичко, което си харесала, си успяла да го намериш!!! Искрени поздравленя, роклята ти стои прелестно, очите ми изтекоха по нея!
По отношение на връзките, според мен допълват тоалета, правят го по-нежен и раздвижен (говоря за гръб), освен това както вече беше отбелязано, връзките позволяват дооформяне по тялото.
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
Сватбата ще бъде: 28.08.2011
«
Отговор #374 -:
юли 21, 2011, 07:35:57 »
V_e_S_i
разгледах ти снимките на роклята - направо си НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА с нея!
Много добре ти стои! Моделът е точно за теб! Честито!
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...