Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 17:24:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 187915 пъти)
alo_madona
Сватбар
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #105 -:
май 25, 2011, 18:49:02 »
Sandri съгласна съм със мнението ти , че всеки си има вкус
На мен такива рокли ми харесват , но не ми стоят добре точно в горната част . За това им се радвам само на снимка
Активен
Verche
Регистриран
«
Отговор #106 -:
май 25, 2011, 21:32:49 »
Здравейте момичета!!! Моята сватба беше почти преди 2 години, а като че ли още вчера четях по нощите всичките теми из форума и търсих най разнообразна информация и най важното, че в повечето случаи я намирах:) Благодаря ви мацки, страхотни сте!!!
А сега въпросът ми. В момента съм пак в сватбена еуфория, благодарение на най добрата ми приятелка! Тя много си е харесала една рокля на Бенджамин Робертс (Benjamin Roberts) модел 917, сложих снимки в галерията. Ако някой може да ми подскаже къде мога да намеря такава рокля, от кое ателие или модна къща мога да я поръчам, или пък дали да не я поръчаме направо от Англия?
Ще ви бъда благодарна за помощта!!!
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #107 -:
май 25, 2011, 22:46:30 »
Цитат на: t2egr в май 25, 2011, 16:41:13
Здравейте момичета искам да Ви споделя, че ходих и пробвах роклята която бях харесала още от няколко месеца и просто нямах търпение да видя дали ще ми седи добре.... пробвах три рокли и трите бяха уникални и ми седяха коя от коя по-добре и разбира се моята рокля също се едно за мен е правена... просто съм много доволна, че роклите ми седят добре...
обаче колкото съм доволна толкова съм и
защото се оказа че роклята ми е 1 640 лева и воал отделно около 100-150 лева и тя ще стане 1 800 лева, което е много, при положение, че бяхме определили да се вместя до 1000-1200 лева.... аз по принцип бих ги дала ама мъжа ми не е във възторг... пък и аз самата съм на мнение, че не искам да давам повече от 1000 лева за рокля... но пък от друга страна като я искам и знам че това е моята рокляяяяяя.... просто не знам какво да направя.... дали да изхарча толкова пари за нещо което знам че хем е важно хем после след като мине всичко съм сигурна че и аз ще съжалявам за това че съм дала толкова пари само за роклята....но пък и все пак това е спомен за цял живот... незнаммммммммммммм
дайде съвет.. или ми кажете какво да правя роклята е на модна къща Романтика... и си струва само тя 1850 лева но понеже говорихме да заменим един детайл и затова намалихме цената с 210 лева..
Ако можеш да си я позволиш без да взимаш заеми, да гладуваш и да се лишиш от друго, и ако си сигурна, че това е което искаш, вземи си я.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #108 -:
май 26, 2011, 05:25:48 »
Verche, преди почти 2 години едно момиче беше със същата рокля на сватбата си. Това е линк към темата й
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21527.195.html
. Беше я поръчала от английския e-bay.
Активен
t2egr
Ентусиаст
Сватбата е на 05.09.2011г. !!!
«
Отговор #109 -:
май 26, 2011, 08:25:15 »
Много ви благодаря момичета, днес сутринта докато пътувахме за работа с мъжа ми и пак обсъждахме това за възможностите и лишенията за избор на рокля....
И след като прочетох какво мислите.... днес наистина ще ходя да пробвам и търся и други рокли... най-лошото е, че вече съм пробвала тази моя рокля мечта... което си мисля , че ще ми повлияе на мнението за следващите проби... дано да греша....
Намерила съм още четири пет ателиета .... дано там някъде ме чака моята рокля по - евтина и по - хубава от сегашната....
стискайте палци и като има нов резултат ще пиша...
Активен
pandelka
Ентусиаст
«
Отговор #110 -:
май 26, 2011, 09:30:26 »
t2egr
пожелавам ти успех в търсенето и дано намериш по-евтин вариант. Аз обаче си мисля, че каквото и да облечеш все ще сравняваш с първата и има опасност да си купиш просто блед вариант на твоята рокля. Аз също си взех по-скъпа рокля, но моят приятел ме подкрепяше и даже той ме нави да си взема скъпа рокля, за да се чуствам аз по-красива
иначе наистина ми се струва нелогично да се дадат 1500 - 2000 лв за нещо, което ще облечеш само един ден!
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #111 -:
май 26, 2011, 10:41:38 »
Аз мисля, че може би ще намериш много по-красива!
Все пак това е една от първите рокли които си пробвала и може би ще откриеш някоя която да е още по-"твоя"
. Стискам палци.
Активен
Verche
Регистриран
«
Отговор #112 -:
май 26, 2011, 13:39:55 »
pebbles, благодаря ти много! Изчетох темите, разгледах роклята и се чудя, щом китаеца направи такава страхотна рокля, дали и в България няма да се намери някой шивач който да ушие точно такава рокля
Моята рокля си я бях измислила сама, и модел и платове, и ми направиха точно това което исках. Но то бяха много мъки, три пъти ми шиеха корсета, че все не уцелваха размера
и т.н.
Някой може ли да ми препоръча шивач в София, който, така да се каже, да се специализира на шиене на модели дизайнерски рокли?
П.С. Роклята на mucito е страхотна, но моята приятелка няма да се навие да и шият китайците роклята..., аз бих
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #113 -:
май 26, 2011, 18:08:44 »
Момичета, ако позволите един съвет... Не си взимайте прекалено рано роклята преди сватбата. Аз направих тази грешка и сега даже ме е яд, че избързах. Сватбата ми е на 10.07, аз я взех на 26.04.Стои си в гардероба, а аз само се въртя като квачка около нея и й намирам кусури. Първо се разубедих, че това е роклята, ревах, после пак ми хареса, после пристигна и булото, пак ревах, след това реших, че булото не е идеално бяло - изпрах го. Сега е ред на роклята - втълпих си, че и тя не е идеално бяла, но ме е шубе да я давам на химическо и само минах тук-там с мокра кърпичка. Сега пък реших, че горната част ми е голяма...Направо незнам дали ще оцелее до сватбата тази моя рокля. По-добре си ги вземете една седмица преди сватбата, да стоят в магазина и предния ден си ги приберете, така няма да имате време за превземки около тях като мен.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #114 -:
май 26, 2011, 22:51:39 »
t2egr
Пробвах рокля която наистина мислех че е моята беше 900лв,аз искам да съм с испанско нуло което е минимум 100лв,и бях готова да ги дам,като помислих добре,това е една вечер-Да вярно най-хубавата в живота ти,но отидох до Асеновград и там видях горе долу същия модел за 500лв и прецеених че е по добре да дам 500 отколкото 900лв това е мой личен избор все пак но не съжалявам!!!
По назад в темата има булки които по снимка си поръчаха роклята мисля че в ателие в асеновград и бяха адски доволни от цена и качество,преди да поръчаш прегледай всички вариянти и виж кой е най-изгоден за теб.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #115 -:
май 26, 2011, 23:41:52 »
t2egr, имах същия проблем. Бях си харесала рокля от Бургас( аз съм си от Бургас), но рещих да отида до Варна за обувки и там между другото реших да вляза в магазин La Sposa.( имат страхотни рокли). Продавачките ме попитаха с какъв бюджет разполагаме за рокля и започнаха да ми показват рокли в рамките на тези пари(до 1 200 лв), но тъй като не съм идеално слаба, а съм и ниска и нямаше много голям избор на рокли , който да ми станат. И така момичета извадиха една рокля( малко по-скъпа от определената цена) беше невероятна. Не беше това което търсих ,но усетих че това е моята рокля. Като видях цената и всичко свърши. Роклята беше 1500 лв и воала около 150-200 и вече ми идваше прекалено. съблякох роклята мечта и излязох от магазина почти разплакана. Чувствах се ужасно. Майка ми ме убеждаваше да се върнем да я поръчаме, защото на фона на всичките пари които ще дадем за сватбата 500 лв повече или по-малко...Така и не се съгласих с нея. Тръгнахме да обикаляме булчинските магазини( зарязахме обувките) и всички следващи рокли изглеждаха ужасно. Постоянно ги сравнявах...Започнах да се чувствам още по-зле.И така се върнах в La Sposa,за да питаме ако я поръчаам кога ще е готова, тъй като ми беше малко малка...Времето за изработка беше твърде дълго и роклите са на номера а не по твои размери, което не беше добре в моя случай. И така и не поръчах роклята. Не спирах да мисля за нея. След като се върнах в Бс, отидох да Холидей и бях решила да изпробвам всяка рокля. И именно там намерих заместник на роклята мечта. И така вече си имам поръчана рокля. Пак не е от най-евтините(1200), но се почуствах така както в онази от La Sposa.
Така , че t2egr продължавай да мериш. А ако не си харесаш нищо друго не жали парите за нещо , което ще те накара да се чувстваш специална и прекрасна.
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #116 -:
май 27, 2011, 11:24:01 »
Искам да споделя със вас едни красоти на дизайнера Maggie Sottero:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=3&style=J1440ZU
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=7&style=A3433
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=13&style=RD1068
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=15&style=A3264
Влюбена съм във изчистеният и стилен вид на роклите,но за съжаление са много скъпи доколкото разбрах
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #117 -:
май 27, 2011, 11:55:02 »
Цитат на: maianiki в май 27, 2011, 11:24:01
Искам да споделя със вас едни красоти на дизайнера Maggie Sottero:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=3&style=J1440ZU
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=13&style=RD1068
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=15&style=A3264
Влюбена съм във изчистеният и стилен вид на роклите,но за съжаление са много скъпи доколкото разбрах
Могат да ти я ушият по снимка и така ше имаш роклята от своите мечти..Е няма да е оригинал но не мисля че ще е проблем
това за теб !!
Активен
t2egr
Ентусиаст
«
Отговор #118 -:
май 28, 2011, 11:21:27 »
lola_bunny и dany_87
Браво много се радвам за вас... ЧЕСТИТО.... надявам се и аз да имам този късмет въпреки, че имам новини обиколих още три ателиета... и пробвах около 15 рокли... и искам да ви кажа че онази рокля от романтика вече е зад гърба ми просто от тези който пробвах има три рокли за които просто нямам думи да опиша как ми седят и колко са стилни и хубави... момичетата с които бях на проби като ме видяха особено в сегашния фаворит и първата реакция беше точно и искрено "WOW"... за съжаление обаче всички хубави рокли и такива към които съм се насочила като вид са от порядъка пак на 1400 и нагоре... трудна работа.... иначе днес пак отивам на проби в Сватбен мол в Младост (София) .... и после мисля да отида до Холидей на Солунска и още някой БГ вариант защото се оказа, че за сега само вносни рокли си харесвам... и тогава след обмисляне ще взема това трудно решение.... но да ви споделя много красиви рокли и просто всяка е с коренно различна визия ето линковете въпреки че определено на снимка не е същото... (даже не знам ако не ги бях пробвала а само на снимка ако ги бях видяла дали щях да обърна внимание)
http://www.demetriosbride.com/intl/index.php?page=collection2011&s=2
- тази е фаворита (за сега...)
- а тази е страхотна искам да я пробвам ....ама ходих в магазини им и роклите почват от 1500лв.
big2.jpg
(64.05 KB, 544x700 - видяно 383 пъти.)
«
Последна редакция: май 28, 2011, 11:32:12 от t2egr
»
Активен
t2egr
Ентусиаст
«
Отговор #119 -: