Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 15:46:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 187884 пъти)
sofia333
Новак
Публикации: 12
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #60 -:
май 19, 2011, 10:37:35 »
Здравейте моми4ета,
искам да си poru4am роклята при Грън4арож и син в София. Ето модел4е..сувсем семпла и из4истена. Има ли някоя от вас опит с тях. Сжатбата ми е след месец, а понеже не живея в БГ я поръ4вам в последния момент. Но говорих с тях по телефона няколко пъти и те ми казаха 4е ste стане за 10 дена.моляяя сеееее
victoria-daniel-strauss-h.jpg
(74.46 KB, 532x800 - видяно 378 пъти.)
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
Публикации: 64
«
Отговор #61 -:
май 19, 2011, 12:43:15 »
Цитат на: mishence в май 18, 2011, 16:31:24
Не се заплаща в Романтика, за сега никъде не съм плащала за проба от бутиците, в които съм била. Във всички с изключение на един си бях записала час предварително.
Утре съм пак на пробиииии
И аз си запазвам. Мисля, че така е най-добре. А аз днес съм отново на проби...Между другото избирането на рокля се оказва много приятно занимание
Активен
animal
Ентусиаст
Публикации: 131
«
Отговор #62 -:
май 20, 2011, 14:48:17 »
Момичета, послушах съвета ви и днес си поръчах роклята от Асеновград
Към юли ще е готова
«
Последна редакция: май 20, 2011, 15:00:54 от animal
»
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #63 -:
май 20, 2011, 15:27:07 »
Цитат на: sofia333 в май 19, 2011, 10:37:35
Здравейте моми4ета,
искам да си poru4am роклята при Грън4арож и син в София. Ето модел4е..сувсем семпла и из4истена. Има ли някоя от вас опит с тях. Сжатбата ми е след месец, а понеже не живея в БГ я поръ4вам в последния момент. Но говорих с тях по телефона няколко пъти и те ми казаха 4е ste стане за 10 дена.моляяя сеееее
Много е хубава, подобна е на моята, но моята е готова.
Активен
sofia333
Новак
«
Отговор #64 -:
май 20, 2011, 16:57:51 »
Цитат на: grey в май 20, 2011, 15:27:07
Много е хубава, подобна е на моята, но моята е готова.
grey,
може6 ли да ми каже6 от куде я купи и на каква цена? ще може6 ли да ми я покажв6? бих се радвала много;)
Активен
grey
Сватбар
«
Отговор #65 -:
май 20, 2011, 19:08:57 »
http://www.kellyprom.com/pronovias-tiber-manuel-mota-p-5572.html
ето тази е моята, от магазин на Проновиас, но цента и беше почти десеторна сравнено с този сайт. Не знам дали правят имитации за тази цена, или разпродават.
Активен
sofia333
Новак
«
Отговор #66 -:
май 20, 2011, 19:36:53 »
Цитат на: grey в май 20, 2011, 19:08:57
http://www.kellyprom.com/pronovias-tiber-manuel-mota-p-5572.html
ето тази е моята, от магазин на Проновиас, но цента и беше почти десеторна сравнено с този сайт. Не знам дали правят имитации за тази цена, или разпродават.
много е красива
надявамсе моята да стане така както изглежда на снимката
Активен
grazia_m
Ентусиаст
Публикации: 101
Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!
«
Отговор #67 -:
май 21, 2011, 23:15:00 »
Зравейте момичета, след малко отсъствие от форума се завръщам с хубава новина - вече си имам рокляяяя и съм много щастлива
След голимети дилеми дали да изтегляме сватбата или не, нещата се пооправиха и сватбата ни си остоно за есента
Та реших да дойда до София и да разгледам роклите, за да имам някаква представа какво ми стои добре и т.н, въпреки, че винаги съм знаела каква рокля искам, но според това което съм прочела тук, чесно казано си мислех, че доста трудно ще си намеря! Но за мое голямо очудване още през първия ден обиколки си харесах 3 рокли, на втория ден мерих още няколко и една от тях се оказа точно моята рокля! Капарирах си я и готово, просто не мога да повярвам, че за толкова малко време си намерих това, което искам! Бях също така и с настройката, че това което харесам, няма да има моя номер, защото не съм от най-слабите, но от около 15-16 рокли които мерих, нямаше такава която да не ми стане! Искам да кажа на всички, които те първа ще започват с търсенето, че не е никак трудно ако знаят какво искат и в кои магазини да ходят. Аз моята си я взех от Брайдъл Фешън на Оборище, а останалите в които ходех бяха Areti, Ateliq Voila и Holiday Sona и на всички места бяха изключително мили и любезни!
grey
и моята рокля е на Проновиас и също я гледах в един сайт за смешно малка сума, но си мисля, че или е някаква имитация или не знам, но тези рокли знам, че не струват толкова малко!
Активен
grey
Сватбар
«
Отговор #68 -:
май 22, 2011, 00:41:35 »
Поздравления за роклята! Ти кой модел избра?
Моята стои чудесно и платът пада тежко и не блести. Няма обръчи (което не харесвам), а има много твърд тюл отдолу и държи формата на полата. Това беше първата, която премерих. След това мерих още 10на. Колебаех се между една, цялата с фина дантела и тази, но в крайна сметка беше тази.
Мисля, че в сайтовете правят имитации. Например линка, който дадох посочва за модел името на роклята + оригиналния производител, а е изработена от друга компания, не Проновиас.
В една съседна тема едно момиче, Сандри, се оплака от един сайт, че дантелата за изработване на едно болеро не отговаря на снимките от модела. Предполагам, че цените на тези рокли са занижени, защото няма да бъдат изработени от хубав плат и дантела, а вероятно лъскав сатен и по-евтина дантела. Вероятно при рокли с орнаменти, те няма да съвпадат също така.
«
Последна редакция: май 22, 2011, 00:47:27 от grey
»
Активен
grazia_m
Ентусиаст
Публикации: 101
Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!
«
Отговор #69 -:
май 22, 2011, 09:35:19 »
grey
моята рокля е тази
http://www.kellyprom.com/pronovias-montreal-p-5663.html
и е в същия сайт, в който си намерила и твоята. И моята стои просто перфектно и качеството на плата е страхотно... Тази на снимката няма обрач, а моята ще има, защото плата е толкова много, че ако няма обрач не мога да въървя и ми се оплита в краката, а и аз искам да има обрач, защото искам да е по-обемна. Аз се колебаех между тази и една на Диметриос, защото аз по принцип исках модел принцеса, но се спрях на тази, защото първо ми стои все едно е правена за мен и второ е много по-изчистена и стилна, а и пак не е малка
Активен
grey
Сватбар
«
Отговор #70 -:
май 22, 2011, 13:28:22 »
О, да, изобщо не е малка, но е много хубава. Може би обръчите помагат при ходенето, не съм пробвала. Много плат е, вярвам ти. Аз мерих една подобна, много беше тежка. Аз избрах без обръч, защото когато младоженеца носи булката, или полата трябва да се надигне заради обръча се показва прекалено много от краката.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #71 -:
май 22, 2011, 14:44:52 »
Момичета,моята рокля май в крайна сметка ще бъде шампанско(екрю),но не е от най-светлото.Винаги съм си мислила,че ще съм с бяла рокля и си представях младоженеца в черен костюм с бяла риза.Сега обаче нещо много не ми се връзва с моята рокля,та искам да ви попитам според вас с какъв цвят костюм трябва да бъде,че са сме в тон?
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #72 -:
май 22, 2011, 15:31:37 »
Моята рокля също не е бяла и жената в магазина ни каза младоженеца да си купи риза в същия цвят като роклята за да си пасваме. Иначе любимия ще си вземе тъмно син или тъмно кафяв костюм за да може да го носи и след това.
Но според мен черен костюм и риза в цвят като роклята ти ще си отива.
Може и елечето да е в тази гама. Има варянти много. Може да разгледаш в списания или да попиташ в специализиран магазин за сватбено облекло какво най би подхождало.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #73 -:
май 22, 2011, 16:41:21 »
Моята рокля също е екрю,а младоженеца ще бъде с черен костюм с светло лилава риза като цвета на сватбата
Активен
grey
Сватбар
«
Отговор #74 -:
май 22, 2011, 20:37:08 »
Моя мъж също ще носи риза светла слонова кост, като роклята ми (костюма е свтло сив).
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...