Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 04:38:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на pinkbird - 04.06.2011г  (Прочетена 24964 пъти)

kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 03, 2011, 11:06:51 »

Пинки, дойде и вашият ден утре!  yahoo
Пожелавам ти много прекрасни и незабравими емоции, а сватбеният ви ден да бъде най-красивият филм, който да сътворите с много любов и добри приятели!  give_rose
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 03, 2011, 11:52:29 »

Пинки миличка пожелавам ти един щур, забавен, топъл, слънчев и влюбен сватбен ден! отпусни се и се забавлявай - това е момент, който ще помниш цяяял живот! очакваме те утре да ни огрееш малко преди да започне цялата щуротия, а след това със снимки и разказ! прегръщам те миличка! give_rose
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 04, 2011, 06:51:59 »

Ето,че дойде и твоя ден,
как върви времето само,
Пожелавам ти,много щастие с човека до теб,винаги любовта да Ви сплотява и дава сили да вървите напред.
Засега е слънчево дано през целия ден да е така и да се чувствате така сякаш слънцето свети за вас и щом се погледнете в очите да виждате целия свят..
Много се вълнувам за Вас,и искрено ти пожелавам днес усмивката да не слиза от лицето ти..... give_rose give_rose give_rose
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #63 -: юни 04, 2011, 08:27:41 »

Момичета, много ви благодаря give_rose Страшно много се зарадвах на пожеланията ви. chee Вече минах през банята и след около час и половина започваме същинските приготовления  Makeup MANICURE yahoo Все още не ме е свило стомахчето, ама скоро и това ще се случи girl_wink
Надявам се вчера да се е изваляло и днес да няма такива намерения  Sunshine
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 04, 2011, 08:45:30 »

Е милчика, дойде и големият ден Сватбаааа Сватбаааа Сватбата е най-щастливият ден от семейният живот.Това е денят, в която се преплитат надеждите за по-добър живот.Сватбения ден е празника, в който всички се усмихват и радват.Пожелавам ви всеки ден от живота ви да е като сватба и този ден да бъде началото на един вълнуващ и преизпълнен с радости живот!  Party time
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #65 -: юни 04, 2011, 18:37:04 »

Пинки, честит сватбен ден! Желая ви много любов и семейно щастие, обичайте се повече с всеки изминал ден и никога не забравяйте прекрасните емоции, които изпитвате днес!
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #66 -: юни 04, 2011, 19:11:02 »

Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа

Честит сватбен ден и от мен! Желая ви страхотни моменти и незабравими преживявания. Обичайте се и се подкрепяйте. Бъдете много влюбени и щастливи заедно.
Ще следя темичката за следсватбено разказче smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: юни 05, 2011, 03:07:16 »

Хайде, мила, честито и от мен! Пожелавам ти всичкото семейно щастие на света и цял живот да се обичате както сте се обичали днес!!! weddingday Също и скоро да ви зарадва едно малко щастийце!  baby_girl
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 05, 2011, 15:29:57 »

Чакаме снимки  smile
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 05, 2011, 18:55:08 »

Party time Честито  pinkbird желая ви много много щастие !
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #70 -: юни 05, 2011, 19:12:50 »

Честито на младото семейство и от мен! Много семейно щастие!  weddingday weddingday weddingday

Ща следя темата за следстабения разказ и снимки smile
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 06, 2011, 07:43:51 »

Пинки, Честито, мила! Много семейно щастие и сбъднати мечти!!!!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 06, 2011, 09:06:55 »

Честито и от мен! Много,много да се обичате и щастието да е вечен спътник в живота ви! give_rose
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #73 -: юни 08, 2011, 16:37:32 »

Момичета, много ви благодаря за невероятните пожелания!  give_rose Надявам се да сте добри орисници и всичко пожелано да се сбъдне smile Не знам от къде да започна с разказа. Откакто отмина сватбата съм в едно приповдигнато настроение, направо не мога да се позная Wink
В събота се събудих доста рано, както се събуждах през цялата седмица. Минах през банята и после започнах да чакам да стане време за прическата. Докато чаках да дойде фризьорът ми дойдоха бабите ми, всяка с прическа smile Едната дори собственоръчно си беше направила маникюр - беше набарала някакъв цикламен лак и се беше лакирала funnytooth С една приятелка, която беше вкъщи от предния ден им оправихме маникюрите и на двете, за да са хубави и те smile В приказки и закачки мина "свободното време" и дойде време за сериозни приготовления. Първо дойде фризьорът, след това фотографката и накрая гримьорката. Часът за грим беше малко късно и много се притеснявах, че няма да успея с графика, но бях облечена 2-3 минути преди да дойдат младоженеца и кумовете.
На входната вратата ги поизпотихме  blum, първо извадихме един украсен гумен ботуш, който трябваше да подпълнят с парички. На втората врата изкарахме и булчинската обувка.  Wink Доста скъпо ме продадаха, ама не съм евтина  Wink
Кумата ме прибули, закичихме се, тропнахме няколко хорца пред вкъщи и се отправихме към ресторанта smile Аз още на първото хоро успях да си скъсам роклята  girl_impossible Заплете ми се тюла в краката pardon Леко го преживях. smile
Като пристигнахме пред ресторанта, все още не беше готова украсата за изнесения ритуал, търсеха се чаши, халки и не знам си какво, а уж си бях оставила всичко от предния ден в ресторанта. angry В крайна сметка се намериха нещата, имаше някои неразбории и изопачаване на мои думи, ама реших да не си развалям деня smile
Ритуалът мина прекрасно. Аз бях много нетърпелива и казах "Да" цели 2 пъти. Попита ме жената, ама стои и ме гледа и не ми подава микрофона и аз викам "Да". Леко се смутих, защото май не ме чуха много хора и чак след това ми подаде микрофона  sarcastic
След подписа, всички гости започнаха в един глас да викат "Настъпи", ама мъжът ми докато разбере за какво става въпрос, аз вече го бях настъпила  girl_wink
После имахме коктейл, получихме много подаръци, цветя и искрени пожелания. Отправихме се за снимки с гостите, но по средата на фотосесията се изсипа страшен порой и не успяхме да се снимаме с всички. Дори нямаме обща снимка и много съжалявам за това, ама съдба pardon Поне ще ни върви като по вода. smile
Докато бягах, за да се скрия от дъжда се подхлъзнах и за малко да се претрепя на едни стълби, но някой от гостите ме хвана.
Заради дъжда се наложи да влезем малко по-рано в ресторанта. Там всичко беше страхотно. Украсата много ми хареса. smile Беше точно такава каквато си я бях представяла. Girl_hide
При захранването малко се задавих, ама никой не разбра  sarcastic Тъй като не пия алкохол имах доста проблеми с пиенето на екс и днес като си разглеждах снимките има една много забавна. Кумовете и младоженеца са си изпили шампанското и са се вторачили в мен и ме чакат да си изпия всичко  drinkz
Имаше много танци  Party time, от всичко по малко както се казва, цяла вечер не седнах, дори кумата и младоженеца ми се караха, че не съм вечеряла и с 300 зора ме накараха да седна на масата, за да хапна нещо. След края на сватбата си наваксах и си изядох почти всичко smile
Много хора пяха, нещо което не бях очаквала, дори на следващия ден ДЖ ни похвали, че сме били много музикални  blush Аз конкретно - не, но гостите smile
Тортата беше уникална. yahoo Бяха я направили по-хубава от това, което очаквах. Направо не можех да повярвам на очите си, освен това беше ужасно вкусно. Гостите бяха малко шокирани, защото не са очаквали, че тортата ще е шоколадова.  Oh my ... Купонът приключи около 3.30, нямаше как да останем повече в ресторанта, аз нямах и сили за повече. sad
Получихме много положителни отзиви от гостите. Всички бяха очаровани от нас като младоженци, от обстановката, настроението. Надявам се да са били искрени с нас smile
Сега нямам търпение да излязат професионалните снимки. Дори от следсватбената фотосесия май си докарах някаква инфекция на гърба sad, но съм сигурна, че си е заслужавало, дори без да съм видяла снимките.
Посъбрах известно количество любителски. Ще пусна няколко в галерията и след няколко дни ще ги сваля.
Дано не съм ви отегчила с предългия разказ give_rose
« Последна редакция: юни 08, 2011, 20:26:36 от pinkbird » Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 08, 2011, 18:03:42 »

pinkbird Направо бях затаила дъх ,докато четях разказа ти  give_rose
Страхотно е ,направо много се радвам за вас.
Важното е че си доволна и че всичко се е получило ,така както трябва ,макар и с леки спънки give_rose wedding

Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: