Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:28:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на pinkbird - 04.06.2011г  (Прочетена 24966 пъти)

pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #45 -: май 26, 2011, 22:52:52 »

Веси, Дани, благодаря!  give_rose
Дани, не е тайна smile Минималният куверт е 25 лв. Не знам дали знаеш, че вече е сменен управителят. Предният, ми беше казал 30 лв, но когато отидохме в началото на месеца да уговаряме менюто, бяхме приятно изненадани. smile Освен това се очаква да се спусне заповед за забрана за внасяне на каквото и да е в ресторанта. Надявам се да не ни хване. За майските сватби било сигурно, че няма да има такова нещо, но тъй като ние сме в началото на юни - нищо не се знае  sad
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 26, 2011, 23:36:00 »

Аз подучух нещо което не ми хареса,и малко съм наплашена и мисля тази седмица да ходя да разпитам,на теб казали ли са ти че имало забрана и можело да 1 часа някъде сметгките да се приключвали до два някъде........това ми го казаха минала седмица едни познати които работят там но не в ресторанта силно се надявам да не е така,а ти кво викаш за алкохола как няма да може да се вкарва те мн хора ще изгубят така на всякъде може,нещо немога да си го обясня
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #47 -: май 26, 2011, 23:53:43 »

Това за забраната ми го казаха управителките, но все още нямало заповед. На мен също ми се струва, че ще загубят много, но... pardon Ние вече сме купили алкохола и не знам какво ще го правим, ако излезе такава заповед. За сега мисля положително и се надявам всичко да е ок. В понеделник имам среща с управителката на ресторанта и пак ще я попитам дали има някаква яснота по този въпрос.
Иначе уговорката ни е до 2 часа, но нищо повече не ми казаха.  crazy Аз доста въпроси съм насъбрала, така като за последния момент nea
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 27, 2011, 00:05:25 »

Моля те разпитай по подробно как стоят нещата,че всеки казва раззлично......
и да кажеш после какво е станало,че неискам още нрано рано да им досаждам..... smile
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #49 -: май 31, 2011, 06:01:58 »

Скоро не съм наминавала, но организацията така ме е грабнала, че непрекъснато хвърча на някъде  witch Вчера ходих за последно на пробен грим и прическа  Makeup и най-накрая постигнахме желания резултат  yahoo Аз се харесвам и останалите - също ме харесват. Досега все някъде се разминавахме в мненията. Wink
Почти сме готови с основните неща - доуточнихме нещата с ресторанта, остана само един малък детайл и да оправим подреждането на масите angry Само като си помисля за това и ми призлява sad
Поръчахме букета и бутониерите кумовете и родителите. Няма да е точно това, което искам, защото вече не бил сезона на фрезиите, с ранункулуса било трудно и нямало как да се намерят pardon, но се надявам да ми ги заместят с нещо подходящо и да ми хареса крайния резултат blush Не ми се занимаваше да обикалям да търся някой друг да ми прави букета и т.н.
Бутониерите за гостите са почти готови, много бързо се правят и са много красиви smile
Трябва да се заема най-накрая с кошницата и шампанското, все ги отлагам с уговорката, че има време, а вече няма никакво време. tease
Днес пак ще е един много натоварен ден, дано да намеря време за една следобедна дрямка, че това ранно ставане ми е доста неприятно sad
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 31, 2011, 12:43:06 »

Пинкииии така се радвам, че най-накрая всичко е ток и жица с твоя грим .. евала! good оф пък то останало и само 4 дни до сватбата .. кога се мина тва време .. много се радвам, че и твоя ден идва blush
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #51 -: май 31, 2011, 17:04:58 »

pinkbird, айдееее, не остана lol
Вълнуваш ли се? Да ти кажа честно, аз така се вълнувах накрая че уж си виках ще се наспя преди сватбата хубаво, но колкото и да бях уморена не можах да заспя почти цяла нощ... Просто е най-невероятното чувство, никога не съм се чувствала така, просто вълнението те обзема и искаш да изкрещиш направо lol
Затова искам да ти дам един съвет: Пийни един чай от маточина преди да и легнеш и се наспи едно хубаво преди големия ден защото е много важно да си отпочинала smile
Стискам палци всичко да мине добре и ти пожелавам най-хубавата сватба и най-страхотния купон lolgive_rose
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #52 -: май 31, 2011, 20:08:43 »

Pinkbird, казах ти, че третия път е на късмет smile Много се радвам, че си се харесала и вече всичко е наред! Сега остана да приключите с дреболийките и да се отдадедеш ден-два на заслужена почивка преди големия ден.
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #53 -: май 31, 2011, 23:23:38 »

Рафи, онзи ден ти честитях, а след 2-3 дни ти ще ми честитиш  Wink Наистина последният грим е гримът, ама като се погледнах отблизо в огледалото и се изплаших от себе си Wink От далеч изглежда много добре, но отблизо ми идват малко в повече всичкия фон дьо тен и пудра. blush При мен няма пълно щастие  sarcastic Цветово, очите, доста се доближават до твоя грим, но е малко по-светло. Абе всички, които ме видяха, казаха, че съм много хубава и много ми отива, дано да са били искрени blush Да ти се похваля, че започнах да пиша сценария - имам цели 4 реда  ROFL, но утре ще гледам да го довърша, за да го раздам на основните действащи лица и да имат време да се запознаят подробно с него Wink
Соня, благодаря за съвета give_rose Наистина последните дни, вълнението доста нарастна, за съжаление нервите също. Добре, че не остана. Когато се вълнувам много за нещо сън не ме лови, ако случайно заспя се събуждам доста рано. Наистина ще имам нужда да отпочина добре преди самия ден, защото доста в събота ще е доста емоционален ден. Днес имах среща с оркестъра за извеждането и само докато ми обясняваха какво се прави в различните къщи ми идваше да заплача, а пък на самата сватба не ми се мисли какво ще е, като ми запеят "Ела се вие, превива"  cray cray cray
Тiama, имам чувството, че дреболийките край нямат. sad Бутониерите ги завършихме, много сладурски станаха. Все още ме чакат кошницата, табелките с номерата на масите, лентичките за колите. В деня преди сватбата пък трябва да търчим да плащаме украса, торта, до ресторанта трябва да ходим. След сватбата ще си почивам, ходейки на работа  sarcastic
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 31, 2011, 23:44:01 »

Пинки сигурна съм, че ще си неотразима, не се притеснявай! give_rose
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 03, 2011, 05:59:23 »

pinkbird
Мале наистина не остана,още ден и си госпожа,пожелавам ти да бъдеедин незабравим ден,нека усмивката да не слиза от лицето ти и занапред. give_rose
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 03, 2011, 07:33:22 »

Еееххх, Пинки, утре е големият ден!!!!! Сватбаааа  Днес да си починеш максимално, да се насладиш на последният си ден като Госпожица, довечера да се неспинкаш хубаво (съмнявам се,че ще успееш, но все пак...) и УТРЕ да бъдеш една прекрасна булка. Сигурна съм,че ще си изключително красива и мъжът ти ще ахне  1tongue като те види, а и не само той  girl_wink girl_wink

Колкото до грима - и на мен не ми харесва като видя някоя жена напудрена толкова много, че чак като изкуствено да й изглежда лицето  sarcastic nea nea, така че според мен по-добре го кажи това на гримьорката - нека да не прекалява с фон дьо тена. Аз дори се чудя дали изобщо да ми слагат на мен crazy

Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юни 03, 2011, 08:12:44 »

Пожелавам ти един последен прекрасен ден като госпожица и най-прекрасните предстоящи дни на госпожа  smile. Нека утрешния ден бъде изпълнен с много много хубави емоции и усмивки
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #58 -: юни 03, 2011, 08:58:32 »

Този ден сигурно е най-вълнуващия от всички до сватбата, наслади му се. Пожелавам ти една прекрасна сватба, много дълги години съвместен живот.  wedding 
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #59 -: юни 03, 2011, 09:09:05 »

ооо Пинки наистина не остана, кога мина това време, утре вече ще си госпожа  Сватбаааа weddingday
пожелавам ти да си отпочинеш днес и утре да мине всичко прекрасно и времето да е на ваша страна
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: