Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 09:29:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на pinkbird - 04.06.2011г  (Прочетена 25006 пъти)

dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: май 09, 2011, 22:38:25 »

Честита и от мен,почти вече не ти остана време май-как  е настроението
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #16 -: май 10, 2011, 15:05:53 »

мила Пинки, честита темичка и от мен и твоя ден вече е наблежил  cray колко бързо минава времето
как върви подготовката, емоциите как са? пожелавам да са само положителни, ще следя темичката ти с голям интерес, една от любимите ми булки си  give_rose
успех
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #17 -: май 10, 2011, 20:19:24 »

Момичета, благодаря на всички за хубавите думи и милите пожелания give_rose
Настроението е добре, започвам да усещам признаци на тревожност, но освен приготовленията за сватбата имам още хиляда неща да върша и те не ми позволяват да се шашна и притесня. smile
Да се похваля преди малко бях на първа проба на роклята yahoo Прекрасна е  Girl_hide, толкова е нежна, почувствах се като принцеса въпреки че не е съвсем завършена. Колебая се дали да си взема було pardon Първоначално исках да имам цвете в косата, но тъй като косата ми е доста дълга и гъста, ако я оставя спусната или съвсем леко прибрана, ще ми пречи и ще ми стане топло в ресторанта. Сега минах на вариант вдигната коса, но се колебая за булото. Имам още малко време да си помисля. crazy
Трябва да се оправим и с алкохола. Ракията, уискито и бирата са вече поръчани, но още мислим за количествата вино. Според вас 15 л бяло вино и 5 л червено вино дали са достатъчни? От една страна ми се струват малко, от друга като си познавам гостите, повечето си падат по твърдия алкохол и виното ще се пие по-скоро от дамите pardon
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: май 10, 2011, 20:35:21 »

За винцето - дай поне две-три чаши на дамите да пийнат..Като при нас - аз съм дала предимство на бялото вино, заради сезона. За 60 гости сме заложили 30 литра бяло вино. Може и да дойде малко повече...нямам представа. Гостите ми са ракиджии повечето, така че, това е с превес. Уиски пият само двама-трима, та засега сме си поръчали само малко хубав коняк. Като цяло на мен са ми малко тъмна Индия, че това са по сметките на кума и мъжа ми  pardon
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #19 -: май 10, 2011, 20:50:30 »

Хекси, ще им поотпусна малко винце на дамите Wink Аз не близвам алкохол, а на мен се падна тежката задача да го пресмятам sad Годеникът ми вика ти прецени и си умувам и се чудя как да го измисля и какво да го правя crazy
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: май 10, 2011, 22:31:27 »

Пинкбърд ха! да те видим като рече ди-джея "Изпийте чашите до дъно!" кво ще те правим star Tongue Tongue
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #21 -: май 11, 2011, 07:07:45 »

хаха, Рафи, и аз това се чудя lol)
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #22 -: май 11, 2011, 11:28:53 »

pinkbird, и аз да се включа в твоята тема! smile Искам да ти пожелая всичко да мине леко по приготовленията и да се наслаждаваш на всеки един момент, защото после ще ти липсват тези вълнения.. Wink А за самия ден - нека да бъде точно такъв, какъвто си си го представяла, че и по-хубав!!  give_rose
За булото - аз имах същата дилема, защото исках да имам и цвете в косата, но и воал, пък ще съм и спусната коса, и се бях отказала от цветето, защото си викам ще стане много претруфено. Но когато отидох на пробната прическа и ме направи фризьорката, сложихме и цветето и булото и беше толкова нежно и красиво и въобще не беше претруфено, така че сега ще съм и с двете и съм много доволна.
Тоест искам да ти кажа да се видиш и да прецениш, но ти щом ще си с вдигната коса е още по-хубаво ако има и цветя и було smile  good
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: май 11, 2011, 13:49:50 »

Пинкбърд, според мен пробвай на прическата варианта с воал - аз лично се почуствах като булка едва когато сложих и воал  girl_wink Понеже и на мен ми се струваше че може да е претрупано си взех съвсем изчистено було, без никакви подгъви и дантелки отдолу. Фризьорката ми го захвана с фиби, така че да бухне малко и беше супер.  Въпреки че не си го заметнах пред лицето и го свалих в ресторанта, след първия танц, много се радвам че имах було, много е готино с него, пробвай да видиш  Girl_hide
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: май 11, 2011, 14:13:58 »

Честита темичка и от мен  Flower с пожелание за безаварийни и вънлнуващи дни...и много разкази и снимки  pardon
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #25 -: май 11, 2011, 17:33:20 »

Подстрекавайте ме за було blum Вчера сложих едно, докато бях с роклята, но косата ми беше зле, а и като цяло бях доста изморена и не можах да се възприема. pardon Преди няколко дни вкъщи се пробвах с едно парче тюл, което купих за късметчетата и много ми хареса smile При мен всяко решение е предпоследно и имам време да си помисля.
От цял месец обикалям по гримьори и все нещо не се харесвам sad Днес вече ангажирах едно момиче, без да съм правила пробен грим при нея, но ще рискувам, защото не остана гримьор, при който не съм ходила. Ще направим пробния в седмицата преди сватбата, а аз до тогава се надявам с помощта на приятелки поне да си изясня цветовата гама.
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: май 15, 2011, 12:45:39 »

Честита тема и от мен, пожелавам ти приятни емоции и лека подготвка yahoo А пък ние ще се радваме с теб give_rose
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #27 -: май 16, 2011, 18:01:02 »

alo_madona, благодаря  give_rose

Мен май малко по-малко започва да ме тресе предсватбената треска, а има още доста време.  pardon Толкова много неща са ми в главата, крайно време е да си направя един списък със задачки, защото като нищо ще пропусна нещо. Тази седмица трябва да оформим окончателния списък с гости, защото в началото на следващата седмица трябва да го дам в ресторанта и това леко ме подлудява  tease.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #28 -: май 18, 2011, 06:54:19 »

Pinkbird, и аз съм точно като теб smile Телефонът ми напоследък служи само за напомняне на разни задачи, тъй като се трупат толкова много, че със сигурност ще забравя нещо... Не е лоша идея да си направиш една програмка и да си отмяташ свършените работи good Иначе при вас съвсем наближи датичката сигурно се вълнуваш много smile
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #29 -: май 18, 2011, 07:30:53 »

Тиама, и на теб не ти остава много време до сватбата, все още се опитвам да се правя на "супер герой" и да помня всичко, но наистина е крайно време да си направя списъка. Не знам как мозъка ми издържа на цялото това пържене. crazy
Вълнението в момента е в границите на нормалното, но с наближаването на деня  Сватбаааа съм сигурна, че ще нарастне. В момента дори повече се вълнувам за следсватбената фотосесия, отколкото за самата сватба tease Направо съм обсебена от мястото и все за това си мисля smile Само се моля времето да ми подаде ръка, за да направим снимките, където искаме.
Да се допитам до вас give_rose Мислим алкохола (без ракията и виното) да го сложим на отделна маса и хората сами да се обслужват. До нея няма да има сервитьор, защото положението с ресторанта е малко сложно. sad Според вас дали ще се ориентират гостите? Чудя се дали няма да се притесняват да ходят до тази масичка, за да си налеят алкохол pardon От друга страна не ми се нареждат всички бутилки по масите, защото на една маса може да се пие много от един вид алкохол, а на другата никой да не отвори бутилката crazy
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: