Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:57:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на pinkbird - 04.06.2011г
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на pinkbird - 04.06.2011г (Прочетена 24962 пъти)
pinkbird
Професор
Публикации: 415
Отг: Сватбата на pinkbird - 04.06.2011г
«
Отговор #45 -:
май 26, 2011, 22:52:52 »
Веси, Дани
, благодаря!
Дани
, не е тайна
Минималният куверт е 25 лв. Не знам дали знаеш, че вече е сменен управителят. Предният, ми беше казал 30 лв, но когато отидохме в началото на месеца да уговаряме менюто, бяхме приятно изненадани.
Освен това се очаква да се спусне заповед за забрана за внасяне на каквото и да е в ресторанта. Надявам се да не ни хване. За майските сватби било сигурно, че няма да има такова нещо, но тъй като ние сме в началото на юни - нищо не се знае
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #46 -:
май 26, 2011, 23:36:00 »
Аз подучух нещо което не ми хареса,и малко съм наплашена и мисля тази седмица да ходя да разпитам,на теб казали ли са ти че имало забрана и можело да 1 часа някъде сметгките да се приключвали до два някъде........това ми го казаха минала седмица едни познати които работят там но не в ресторанта силно се надявам да не е така,а ти кво викаш за алкохола как няма да може да се вкарва те мн хора ще изгубят така на всякъде може,нещо немога да си го обясня
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #47 -:
май 26, 2011, 23:53:43 »
Това за забраната ми го казаха управителките, но все още нямало заповед. На мен също ми се струва, че ще загубят много, но...
Ние вече сме купили алкохола и не знам какво ще го правим, ако излезе такава заповед. За сега мисля положително и се надявам всичко да е ок. В понеделник имам среща с управителката на ресторанта и пак ще я попитам дали има някаква яснота по този въпрос.
Иначе уговорката ни е до 2 часа, но нищо повече не ми казаха.
Аз доста въпроси съм насъбрала, така като за последния момент
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #48 -:
май 27, 2011, 00:05:25 »
Моля те разпитай по подробно как стоят нещата,че всеки казва раззлично......
и да кажеш после какво е станало,че неискам още нрано рано да им досаждам.....
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #49 -:
май 31, 2011, 06:01:58 »
Скоро не съм наминавала, но организацията така ме е грабнала, че непрекъснато хвърча на някъде
Вчера ходих за последно на пробен грим и прическа
и най-накрая постигнахме желания резултат
Аз се харесвам и останалите - също ме харесват. Досега все някъде се разминавахме в мненията.
Почти сме готови с основните неща - доуточнихме нещата с ресторанта, остана само един малък детайл и да оправим подреждането на масите
Само като си помисля за това и ми призлява
Поръчахме букета и бутониерите кумовете и родителите. Няма да е точно това, което искам, защото вече не бил сезона на фрезиите, с ранункулуса било трудно и нямало как да се намерят
, но се надявам да ми ги заместят с нещо подходящо и да ми хареса крайния резултат
Не ми се занимаваше да обикалям да търся някой друг да ми прави букета и т.н.
Бутониерите за гостите са почти готови, много бързо се правят и са много красиви
Трябва да се заема най-накрая с кошницата и шампанското, все ги отлагам с уговорката, че има време, а вече няма никакво време.
Днес пак ще е един много натоварен ден, дано да намеря време за една следобедна дрямка, че това ранно ставане ми е доста неприятно
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #50 -:
май 31, 2011, 12:43:06 »
Пинкииии
така се радвам, че най-накрая всичко е ток и жица с твоя грим .. евала!
оф пък то останало и само 4 дни до сватбата .. кога се мина тва време .. много се радвам, че и твоя ден идва
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #51 -:
май 31, 2011, 17:04:58 »
pinkbird
, айдееее, не остана
Вълнуваш ли се? Да ти кажа честно, аз така се вълнувах накрая че уж си виках ще се наспя преди сватбата хубаво, но колкото и да бях уморена не можах да заспя почти цяла нощ... Просто е най-невероятното чувство, никога не съм се чувствала така, просто вълнението те обзема и искаш да изкрещиш направо
Затова искам да ти дам един съвет: Пийни един чай от маточина преди да и легнеш и се наспи едно хубаво преди големия ден защото е много важно да си отпочинала
Стискам палци всичко да мине добре и ти пожелавам най-хубавата сватба и най-страхотния купон
)
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #52 -:
май 31, 2011, 20:08:43 »
Pinkbird, казах ти, че третия път е на късмет
Много се радвам, че си се харесала и вече всичко е наред! Сега остана да приключите с дреболийките и да се отдадедеш ден-два на заслужена почивка преди големия ден.
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #53 -:
май 31, 2011, 23:23:38 »
Рафи
, онзи ден ти честитях, а след 2-3 дни ти ще ми честитиш
Наистина последният грим е гримът, ама като се погледнах отблизо в огледалото и се изплаших от себе си
От далеч изглежда много добре, но отблизо ми идват малко в повече всичкия фон дьо тен и пудра.
При мен няма пълно щастие
Цветово, очите, доста се доближават до твоя грим, но е малко по-светло. Абе всички, които ме видяха, казаха, че съм много хубава и много ми отива, дано да са били искрени
Да ти се похваля, че започнах да пиша сценария - имам цели 4 реда
, но утре ще гледам да го довърша, за да го раздам на основните действащи лица и да имат време да се запознаят подробно с него
Соня
, благодаря за съвета
Наистина последните дни, вълнението доста нарастна, за съжаление нервите също. Добре, че не остана. Когато се вълнувам много за нещо сън не ме лови, ако случайно заспя се събуждам доста рано. Наистина ще имам нужда да отпочина добре преди самия ден, защото доста в събота ще е доста емоционален ден. Днес имах среща с оркестъра за извеждането и само докато ми обясняваха какво се прави в различните къщи ми идваше да заплача, а пък на самата сватба не ми се мисли какво ще е, като ми запеят "Ела се вие, превива"
Тiama
, имам чувството, че дреболийките край нямат.
Бутониерите ги завършихме, много сладурски станаха. Все още ме чакат кошницата, табелките с номерата на масите, лентичките за колите. В деня преди сватбата пък трябва да търчим да плащаме украса, торта, до ресторанта трябва да ходим. След сватбата ще си почивам, ходейки на работа
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #54 -:
май 31, 2011, 23:44:01 »
Пинки
сигурна съм, че ще си неотразима, не се притеснявай!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #55 -:
юни 03, 2011, 05:59:23 »
pinkbird
Мале наистина не остана,още ден и си госпожа,пожелавам ти да бъдеедин незабравим ден,нека усмивката да не слиза от лицето ти и занапред.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
юни 03, 2011, 07:33:22 »
Еееххх, Пинки, утре е големият ден!!!!!
Днес да си починеш максимално, да се насладиш на последният си ден като Госпожица, довечера да се неспинкаш хубаво (съмнявам се,че ще успееш, но все пак...) и УТРЕ да бъдеш една прекрасна булка. Сигурна съм,че ще си изключително красива и мъжът ти ще ахне
като те види, а и не само той
Колкото до грима - и на мен не ми харесва като видя някоя жена напудрена толкова много, че чак като изкуствено да й изглежда лицето
, така че според мен по-добре го кажи това на гримьорката - нека да не прекалява с фон дьо тена. Аз дори се чудя дали изобщо да ми слагат на мен
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
Публикации: 74
«
Отговор #57 -:
юни 03, 2011, 08:12:44 »
Пожелавам ти един последен прекрасен ден като госпожица и най-прекрасните предстоящи дни на госпожа
. Нека утрешния ден бъде изпълнен с много много хубави емоции и усмивки
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #58 -:
юни 03, 2011, 08:58:32 »
Този ден сигурно е най-вълнуващия от всички до сватбата, наслади му се. Пожелавам ти една прекрасна сватба, много дълги години съвместен живот.
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #59 -:
юни 03, 2011, 09:09:05 »
ооо Пинки наистина не остана, кога мина това време, утре вече ще си госпожа
пожелавам ти да си отпочинеш днес и утре да мине всичко прекрасно и времето да е на ваша страна
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
Всички
Нагоре