Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:50:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на pinkbird - 04.06.2011г  (Прочетена 24959 пъти)

rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« -: май 05, 2011, 15:12:40 »

миличка pinkbird ето я и твоята темичка, пожелавам ти здраве, късмет и всичкото щастие на света! give_rose
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #1 -: май 05, 2011, 17:00:53 »

yahoo yahoo yahoo Йеее, дойде времето и аз да си имам темичка. Много мина, малко отстана, както се казва  Wink От толкова много време планирам и организирам сватбата, че по едно време се чудех кога ще дойде дългоочаквания ден chee
Според мен сме доста напред с организационните неща и остават дреболийки. По-късно ще се включа с по-подробни обяснения. smile
Благодаря, Рафи  Flower
Активен
pandelka
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #2 -: май 05, 2011, 18:24:36 »

Хайде честита темичка и от мен pinkbird  give_rose
Хубави и спокойни последни дни ти желая и една незабравима сватба!!!
Активен
nonnita
Сватбар
Публикации: 166

I'll be there till the end...

« Отговор #3 -: май 06, 2011, 13:28:55 »

pinkbird, честита темичка и от мен! С нетърпение чакаме да прочетем за финалните трепети около теб smile Аз ти желая най-вече спокойствие през оставащия месец и дано с лекота минаваш по финалната права!  Flower
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #4 -: май 06, 2011, 23:12:38 »

Благодаря за милите думи и хубавите пожелания момичета give_rose
Хм, да видим от къде да започна. crazy Основните неща отдавна са ангажирани. Тази седмица бях в отпуска и отметнах няколко задачки, на които им беше дошло времето. Уточних всички детайли по украсата, дори промених някои неща, които бях уговорила преди месеци, но мисля, че новия вариант е много по-добър от предишния smile
Уточних менюто в ресторанта и поръчах сватбената торта, кумското пиле и мини тортичките за гостите.
Уж основните неща са готови, но още не съм ходила на проба на булчинската рокля cray Надявам се следващата седмица да ми се обадят. Нямам търпение да видя какво се е получило след преправянето на черната абитуриентска рокля, която поръчах, в бяла булчинска рокля. Имам съвсем бегла представа как ще изглежда, защото промених няколко детайла по основния модел и се надявам крайния резултат да ми хареса smile
Рокля може още да нямам, но пък си имам обувки  blum
Тези дни трябва да се заема с направата на тейбъл картичките, номерацията на масите и да напиша менютата. Освен това още се мотам с поканите за родителите и кумовете. blush Другите отдавна са готови и раздадени.
Няма да имаме подаръчета за гостите и в момента се чудя дали да поръчам от малките силиконови розички и да направя от тях бутониери за гостите pardon
Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #5 -: май 07, 2011, 09:24:14 »

Pinkbird, дано наистина скоро да си имаш и една мноого красива рокля!!! smile За бутониерите, аз например няма да имам бутониери, защото бъдещия съпруг не искаше, но пък сме приготвили подаръчета, които да ги заменят, т.е. на всеки да му остане по нещичко от нашето събитие. Според мен, може да направиш някакви бутониери, за да останат за спомен на хората, които са уважили Вашия ден. Но, ако например си решила да им изпращаш благодарствени картички или снимки след сватбата, спокойно можеш да минеш и без бутониерите. Това е моето мнение! Успех! Каквото и да си решиш, не забравяй, че това си е Вашия ден и не си длъжна да спазваш някакви повели - да закичваш гостите например, ако твоята визия за протичането на  празника е различна smile  give_rose
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #6 -: май 07, 2011, 12:30:26 »

nonnita, още не съм взела конкретно решение.  pardon Първоначално щяхме да имаме подаръчета, дори ги бяхме избрали, но когато реших да поръчам солидна бройка ми сложиха надценка от 1$ на брой, за по-сигурна доставка. Като си сметнах и митото, което трябваше да се плати и се отказахме и решихме, че няма да има такива неща. Сега обаче доста се чудя. Следващата седмица съм решила да посетя едно магазинче, защото имам една идея и да видя дали може да се осъществи. Ако не може, ще поръчам розички smile
Забварих да се похваля. Вчера си взехме халките, прекрасни са yahoo Точно каквито си ги представяхме. Много изчистен модел от бяло злато. Най-хубавото е, че половинката си я харесва. За мен това беше най-важното - да постигнем консесус за модел, който той харесва, за да може да я носи, а не да я приберем в някое чекмедже smile
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #7 -: май 08, 2011, 21:02:48 »

Миналата седмица започнах да правя късметчетата и 1/3 от тях вече са готови.  yahoo Останалите ще ги прави кумата smile
Най-накрая си купих и ниски обувки. smile Голямо търсене беше, все нещо не ми харесваше  pardon Тъй като бях много ентусиазирана, че съм си харесала пантофки, дори не съм забелязала, че цветята са в различен цвят lol Тъкмо да не ме хващат уроки Wink
В галерията съм качила снимки на обувките и на късметчетата smile
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: май 08, 2011, 21:58:26 »

Ех, pinkbird, и твоята сватба наближи blum Успех с подготовката, разгледах галерийката ти, особено късметчетата са чудесни, много нежни - майсторка си! good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #9 -: май 09, 2011, 07:41:58 »

Честита темичка и от мен, pinkbird! Напълни я с много хубави емоции smile
Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #10 -: май 09, 2011, 08:37:57 »

Pinkbird, честити халкички и обувчици smile МНого са красиви! Късметчетата - също! А най-хубавото е, че бъдещият съпруг си е харесал халката и ще си я носи. Аз с моят все още водя битка по темата  boxing lol Успех с подаръчетата !
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: май 09, 2011, 08:48:47 »

Честита темичка pinkbird  give_rose
Пожелавам ти 'безоблачно' настроение и само хубави емоции в оставащите дни lol)
С голям интерес ще следя темичката ти. Поздравления за напредналата подготовка, много хубаво правиш че си подготваш от рано нещата, за да не се занимаваш с хиляди ангажименти в последните дни good
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: май 09, 2011, 09:08:22 »

Честита темичка и от мен  pinkbird желая ти всичко най-най ,много щастие и прекрасно настроение през идващите дни до сватбата. nazdrave
Активен
cvetina84
Ентусиаст
**
Публикации: 60

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: май 09, 2011, 18:36:44 »

Както писах и в моята темичка пожелавам и на двете ни незабравим ден! А след 04.06.11 да се похвалим, че наистина сме изживяли своята приказка heart
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: май 09, 2011, 21:38:54 »

pinkbird, мила, честита темичка!  give_rose Пожелавам ти оставащите до сватбата дни да преминат в най-сладката подготовка и вълнения! Наслади им се максимално и дано всичко да минава гладко и без главоболия! heart heart
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: